peqi canım haftaya toparlanırsın...zaman zaman hepimizde oluyor...bende kaçırdım bu aralar..haftaya toparlıcam inşallah...oyyyy oyyyy bu topiği takip edemiyorum almış başını gitmiş:)))))senacım bu hafta yüzüm yok sana biraz problemlerim vardı kendimi hiç motive edemedim.bu hafta çok abartmadım ama dikkat de edemedim su konusunda ara öğünlerde kızmadın demi(((((sen kızmasanda ben kendime çok kızıyorum:)motivasyon sıfır yerlerde vallaha
canım listeyi ben yapmayacaktım ki lily yapacaktı...tickerlerle ben ilgileniyorum
evet canım yaa...ellemeye bile korkuyorum artık...birde ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum...aklıma hep bu hastalık geliyor...tedirgin oluyorum...başka türlüde yatarsam hiç rahat edemiyorum
bende hep yüz üstü uyurum:26: böyle bi elimde yastığın altına sokaraktan
oda mı zararlıymış bende uyuyamamki sırt üstü
ben geldimmmm selam kızlarrr
eşimle sinema niyetiyle çıktık evden ama seans geç olunca vazgeçtik..onun yerinde avm de dolaştık ve kendime cici aldım
yarın eşim arabamızı almaya gidicez hayırlı olsun diyelim
bende o işlerine halledene kadar arkadaşım da olucam ve büyük ihtimal akşama kadr
inşallah kaçırmam ipin ucunu:26:
aaa buarada akşam ki menüm 1 kepçe çorba 4 kaşık ıspanak yemeği ve 1 bardak ayran olarak değiştirdim
sena ablacım biliyorum tek öğün beslenin diyeceksn ama bugün başım çok ağrıdı
nedense bende yemeğe yordum
merhaba canımmm hayırlı olsun arabanız güle güle güzel günlerde kullanın inşallah
senin neden tickerin yok hemen yapalım
eşimle sinema niyetiyle çıktık evden ama seans geç olunca vazgeçtik..onun yerinde avm de dolaştık ve kendime cici aldım
bende o işlerine halledene kadar arkadaşım da olucam ve büyük ihtimal akşama kadr
aaa buarada akşam ki menüm 1 kepçe çorba 4 kaşık ıspanak yemeği ve 1 bardak ayran olarak değiştirdim
canım yeni cicinde yeni arabanzıda hayırlı olsun güle güle kullanınmneün gayet güzel ve çok saqlıklı
kızlar ben çıkıyorum şimdiden herkese hayırlı bildirimler diliyorum...bildirimleri şu sıraya göre yapıcaz;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef
boy
kilo
beden
spor
iyigeceler kıssçelerrrrrrrrr
bende hep yüz üstü uyurum:26: böyle bi elimde yastığın altına sokaraktan
oda mı zararlıymış bende uyuyamamki sırt üstü
Gunaydinlar hanimlarr,
1 bardak ilik su
5 dak snra 2 dilim tahilli ekmek (biri tost iki dilim beyaz peynir we bir dilim sucukla:2:)
1 tum domates, yarim salatalik, 3 yesil zeytin, 1 yesil kozlenmis biber, 1 ince dilim orta yagli beyaz peynir,
1 bardak sekersiz cay..
hayırlı olsun cnm kazasız belasıza iyi günlerde kullanın..bizimde arabaya ihtiyacımız var çok istiyoruz ama eşimin maaşı araba almaya yetmiyoancak rahat geçinebiliyoruz
günaydın canımiyi geceler ablacım yarın büyük gün..bide senden ricam şu karbonhidrat diyeti hakkında genel bilgilendirme yapsan bize süpper olur
canım inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur..gün doqmadan neler doqar...Rabbimiz herşeye kadir...canım sen çalışmıyormusun:26:hayırlı olsun cnm kazasız belasıza iyi günlerde kullanın..bizimde arabaya ihtiyacımız var çok istiyoruz ama eşimin maaşı araba almaya yetmiyoancak rahat geçinebiliyoruz
canım gece yatarken sütyen takmak ve 12 saatten fazla sütyen takmak qöqüs kanserine neden oluyormuş...bende hep yüzüstü yatıyorum acaba bununda sakıncası olurmu diye endişelendim..üstüne yatmış oluyoruz ya o açıdan demiştim :44:kızlar yüzüstü yatınca noluyomuş niye zararlı eşim hep yüzüstü yatıyo...bende yüz üstü yatamıyorum bi yerde duymuştum yüzüstü yatmak göbeği eritiyomuş vallah eşimin okadar yemesine karsılık çok göbeği yok
yukardaki listeye ilaweten;
ara 1 mandalina ceyrek nar
OGLEN
bir kase mercimek corbasi+ bol salata az limonlu we cok az tuzlu
ara
1 yesil elma
AKSAM YEMEGI
5-6 kasik mercimek corbasi + 1 biber dolmasi yogurtlu
cok acikirsam bi meywe yerim suan iyi gidio kacamak olarak bir cay kasigi puding yedim 8-10 adette cekirdek
2 litre syumu ictim, bir buyuk bardak rezene+sinameki+zencefil cayi ictim tuwalete cikarmada cok faydasi oluyo tadi biraz igrenc ama icmeye calisiyorum
bugun sporum yoktu. bakalim yarin gorcez kilo werdik mi weremedik mi tahminimce ben weremedim gibi hissediyorum bakalim yarin gorucez
bu arada cizelge degisikligini nasil yapicaz benimkini burdan bi arkadas yapmisti cizelge olustururken sanirim sifre falan isteniordu ??