Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

uyanınca bi bardak su

sabah
2 dilim lıght ekmek
peynir
domates-biber-5 zeytin
yeşil çay

ara
2 ceviz içi
mandalina
1 kuru incir

öğle
1 bardak ayran
2 dilim lıght ekmek
mantar sote

ara
bi avuç beyaz leblebi

akşam
çorba
haşlama tavuk sarma
1 dilim ekmek lıght
salata

gece
elma yerim

su ve bitki çaylarına devam

selamlar..gece nöbetciydim ondan gece biraz kacamak yaptim ama bu gece dikkat edecegim nöbetci oldugum icin bugün öglene dogru kalktim ve kahvaltimi yaptim

kahvaltim
2 dilim kepekli ekmek
kasar peynir
krem peynir
salatalik
yesil cay

ara da
2 kuru incir
1 mandalina

aksam da
1 kase mercimek corbasi
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yogurt

gecede eger is yerinde yine yeme krizim tutarsa diye yanimda havuc salatasi götürmeyi düsünüyorum

selam kızlarrrr...

menümü paylaşayım....

kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-5 zeytin
-1 kk peynir
-1 dlim kaşar
-1domates
-roka

ara:
-5 badem

öğle:
-mantar çorbası
- 2 kaşık patates oturtma
-cacık

ara:
-bir avuç sarı leblebi

akşam:
-ıspanak yemeği
-yoğurt
-turp

suyu 2 lt ye tamamlıcam
3 mil leslie yapcam

special-k aldım kızlar artk aksam yemklerım o bakalm nolck pzrtesı spor salonuna da baslıorum

bravo diyorum insan kendini muhtemelen çok güçlü hissediyordur bende sigarayı bıraktığımda aynı duyguyu hissetmiştim çünkü , fakat sigarayı bırakmamla birlikte, (birde 2 yıl önce doğum yaptım) bel ve karın, kalça bölgemde baya bi irileşme oldu (diğer tarafları çok sorun etmiyorum) acaba sıkı bir diyetmi yapmalıyım yoksa egzersiz mi bilemedim yardımcı olursan sevinirim

canım ben geldim sen gitmişsin sanırım işin çıktı geçmişide okuyamadın heralde :44:

sorma ablacım, benim sıpa nefret ediyor bsayardan, onu uyutayım da öyle gireyim dedim tekrar,sonra dışarı çık vs derken geçmişi de okuyamadım nihayet geri döndüm

hoşgeldin,diğer yeni arkadaşlarımıza da topluca hoşgeldiniz diyeyim
kızlar içimde öyle bir sıkıntı varki dokunsalar patlıcam bomba gibi..sanki yere göge sıqamıyorum...aqlamak geliyro içimden
Allah hayır etsin ablacım,dışarı çıkınca için hafifler inşallah..

ben bugün cıssslar yedim neyse düzeltirim durumu inşallah akşam spor yapınca

bugün aklıma geldi aytaşım vardı onu temizleyip gece yükleyeceğim..zayıflamaya etki eder yazıyor şifalı taş olarak.. bir de doğum sonrası zayıflama topiğinden arkadaşım, 23 ocakta yeni ay başlangıcı olduğunu söyledi, yeni ay başlarında başlanan işler hep başarılı ve olumlu sonuçlanırmış,diyete-spora başlamak için vs..tabii ben uzun zamandır al-ver kilolarla hep diyetteyim ve sporumu da elimden geldiğince yapmaya çalışırım ama spor açısından üşenen arkadaşlara vs başlangıç tarihi için fikir olabilir (arada misafir üye olup henüz katılmakta tereddüt eden arkadaşlara da)

hımm güzel bi menü..
benim başım tuttu tansiyon sandım o da normal uffff
benimde menüm
uyanır uyanmaz bolll su(kayısım yok bugün bitmiş çünkü)
kahvaltıdan 30 dk önce şekersiz kahve
kahvaltı;
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
ara;
portakal
öğlen;
1 kase çorba
1 haşlanmış tavuk butu
2 kaşık kapuska
1 kase yoğurt
ara;
1 kuru incir
akşam ;
ıspanak yemeği
salata
ve yoğurt

bende dün leslie yapmadım bugün yapmam lazım bakalım

hoşgeldin canım.. hem düzenli beslenme hem de spor.. ikisi olunca daha hızlı ve sağlıklı kilo verirsin.. beslenme açısından birkaç sayfa önce sena ablanın listesini uygulamaya çalış.. spor açısından da kadınlar kulübünün spor branşları konusuna göz gezdir,hangisi uygunsa onu uygula.. şahsi tavsiyem leslie sansonedur..

benim menüm:SABAH:aç karna 2 bardk su,kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmek,omlet,2zeytin,birazda roka ve tere yedimm ARA:1elma 1 bardak tarçınlı süt AKŞAM:5 adet fırında ıspanaklı top köfte,ayran 1.5 lt su 2.5 lt ye tamamlarımm inşallah :))yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederimm

canım öğleni atlamışsın ama ana öğünleri atlamamak gerekli

hayırlı gezmeler ablacım tabi iyi gelecek en azından soğuk havada şöle bi kendine gelcen
anneciğinle sohbette olunca keyif inan yerine gelir inan
ben pendikteyim canım
evet canım gerçekten iyi geldi açıldım iyi oldu...sanırım iş canımı sıkan hayırlı bir yere başlasaydım rahatlıcaktım...dua edin kızlar lütfennn..
sende bi gelip dövemedin beni hee :18:....dövcen dövcemm ne zaman nasip olucak bakalım elinin tadına bakmak
listeye bakk bide bu liste için diyetisyene gitti kesin kilo alıcakk
gayet güzel canım aynen devam....
sen bu işi çözmüşsün canım
special-k aldım kızlar artk aksam yemklerım o bakalm nolck pzrtesı spor salonuna da baslıorum
hadi bakalım kim tutar seniii :92::92:
canım aramıza katıl düzenli menü ve kilo bildirimi yap gerisi inan geliyor..burası yüksek motivasyon saqladıqımız bir topik...aramzıa katılmaya karar verirsen sana beslenme listemizi yollarız bilgi edinirsin
öylemiii hiç duymamıştım canım 23 ocak unutmamam lazım..bari bir işe girsemde hayırlısıyla devam etsem
seninde menün güzel olmuş..ama şunu ek bilgi olarak eklemek istiyorum..öqünlerinizde nekadar çok az çeşit yerseniz okdadr çok kilo verirsiniz...bilginize

ıspanaklı köfte nasıl oluyor canım :44: tarifini verirmisin çok merak ettim:26:

KÖFTESİ İÇİN:400gr kıyma,1 yumurta,soğan,galeta unu, tuz,karabiber,kimyon bu malz.köfte yappıyoruz ablacım ISPANAKLI HARÇ:bir demet ince kıyılmış ıspanak 2 diş sarımsak,tuz,karabiber ıspanakları sarımsağı yağda kavuruyoruz ıspanaklar hafif pişinceye kadar soğuduktan sonra köfteden parçalar alıp avucumuzun içine yayıp arasına harçtan koyup uçlarını kapatıp kapattığımız yeri yağlanmış tepsiye koyuyoruz eğer kıyma yağsızsa üzerine biraz yağ sürebilirsin öncedden ısıtılmış 180 derecede pişiriyoruz AFİYET OLSUNN:))

hmm deqişik bir tarif olmuş canım..içli köfte gibi yapılışı...içli köfte deyince canım istedi birdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…