kızlar kemik iriliği die bişi var mı
canım ben geldim sen gitmişsin sanırım işin çıktı geçmişide okuyamadın heralde :44:
hoşgeldin,diğer yeni arkadaşlarımıza da topluca hoşgeldiniz diyeyimBu topiği 1 hafta gibi zamandır takip ediyorum.ama büğün yazmaya başlayacam. bende 2 haftadır diyetteyim ve bu arada haftada 3 gün spor salonuna giderek spor yapıyorum. boy164, kilom 85 olarak
başladım diyete. başka topiklerdeki öneriler ve burdaki önerilerle ve benim daha önceki diyetisyen deyimlerimle karışık olarak dengeli beslenmeye çalışıyorum 2 haftadır.ve dün tartıldım 2 kilo vermişim
çok mutlu oldum. burayı sürekli takipteyim. topiği ilk açan arkadaşı teprik ediyorum. bende buraya günlük yediklerimi ve kilo bildirimimi yapsam bana da yardımcı olaursunuz demi arkadaşlar. Hep birlikte yyaza zayıflamış bir şekilde gireriz inşallah.
Akşam yediklerimi yazacağım. yarında kilo bildirimimi yaparım inşallah biraz daha kilo vermiş olarak uyanırım güne.
Allah hayır etsin ablacım,dışarı çıkınca için hafifler inşallah..kızlar içimde öyle bir sıkıntı varki dokunsalar patlıcam bomba gibi..sanki yere göge sıqamıyorum...aqlamak geliyro içimden
selam kızlarrrr...
menümü paylaşayım....
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-5 zeytin
-1 kk peynir
-1 dlim kaşar
-1domates
-roka
ara:
-5 badem
öğle:
-mantar çorbası
- 2 kaşık patates oturtma
-cacık
ara:
-bir avuç sarı leblebi
akşam:
-ıspanak yemeği
-yoğurt
-turp
suyu 2 lt ye tamamlıcam
3 mil leslie yapcam
bravo diyorum insan kendini muhtemelen çok güçlü hissediyordur bende sigarayı bıraktığımda aynı duyguyu hissetmiştim çünkü , fakat sigarayı bırakmamla birlikte, (birde 2 yıl önce doğum yaptım) bel ve karın, kalça bölgemde baya bi irileşme oldu (diğer tarafları çok sorun etmiyorum) acaba sıkı bir diyetmi yapmalıyım yoksa egzersiz mi bilemedim yardımcı olursan sevinirim
Bence var düşünsene 2 insan ikiside aynı kiloda biri kılolu duruyor diğeri zayıf duruyor
benim menüm:SABAH:aç karna 2 bardk su,kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmek,omlet,2zeytin,birazda roka ve tere yedimm ARA:1elma 1 bardak tarçınlı süt AKŞAM:5 adet fırında ıspanaklı top köfte,ayran 1.5 lt su 2.5 lt ye tamamlarımm inşallah :))yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederimm
canım öğleni atlamışsın ama ana öğünleri atlamamak gerekli
evet canım gerçekten iyi geldi açıldım iyi oldu...sanırım iş canımı sıkan hayırlı bir yere başlasaydım rahatlıcaktım...dua edin kızlar lütfennn..hayırlı gezmeler ablacım tabi iyi gelecek en azından soğuk havada şöle bi kendine gelcen
anneciğinle sohbette olunca keyif inan yerine gelir inan
ben pendikteyim canım
sende bi gelip dövemedin beni hee :18:....dövcen dövcemm ne zaman nasip olucak bakalım elinin tadına bakmakcnm toplarsın bazı dönemler artılarda oluyoruzz en iyi sen biliyosun bunu
evet cnm ilkönce kurs sonra iş
cnm o kadar şanslısın ki rabbim sana dünyanın en kıymetli varlıklarından verdi inş bu doğumunda rahat geçer
cnm hoşgeldin burda hergün ne yediğini yaz yanlışlarımız doğrularımız ortaya çıkıyo daha sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz
tşk ederim bebişimm
cnm burda hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz kiloları tşk ederim
dövcem en sonunda seni geçecek sıkıntınazcık azcık relax:26:
listeye bakkuyanınca bi bardak su
sabah
2 dilim lıght ekmek
peynir
domates-biber-5 zeytin
yeşil çay
ara
2 ceviz içi
mandalina
1 kuru incir
öğle
1 bardak ayran
2 dilim lıght ekmek
mantar sote
ara
bi avuç beyaz leblebi
akşam
çorba
haşlama tavuk sarma
1 dilim ekmek lıght
salata
gece
elma yerim
su ve bitki çaylarına devam
gayet güzel canım aynen devam....selamlar..gece nöbetciydim ondan gece biraz kacamak yaptim ama bu gece dikkat edecegimnöbetci oldugum icin bugün öglene dogru kalktim ve kahvaltimi yaptim
kahvaltim
2 dilim kepekli ekmek
kasar peynir
krem peynir
salatalik
yesil cay
ara da
2 kuru incir
1 mandalina
aksam da
1 kase mercimek corbasi
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yogurt
gecede eger is yerinde yine yeme krizim tutarsa diye yanimda havuc salatasi götürmeyi düsünüyorum
sen bu işi çözmüşsün canımselam kızlarrrr...
menümü paylaşayım....
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-5 zeytin
-1 kk peynir
-1 dlim kaşar
-1domates
-roka
ara:
-5 badem
öğle:
-mantar çorbası
- 2 kaşık patates oturtma
-cacık
ara:
-bir avuç sarı leblebi
akşam:
-ıspanak yemeği
-yoğurt
-turp
suyu 2 lt ye tamamlıcam
3 mil leslie yapcam
hadi bakalım kim tutar seniii :92::92:special-k aldım kızlar artk aksam yemklerım o bakalm nolck pzrtesı spor salonuna da baslıorum
canım aramıza katıl düzenli menü ve kilo bildirimi yap gerisi inan geliyor..burası yüksek motivasyon saqladıqımız bir topik...aramzıa katılmaya karar verirsen sana beslenme listemizi yollarız bilgi edinirsinbravo diyorum insan kendini muhtemelen çok güçlü hissediyordur bende sigarayı bıraktığımda aynı duyguyu hissetmiştim çünkü , fakat sigarayı bırakmamla birlikte, (birde 2 yıl önce doğum yaptım) bel ve karın, kalça bölgemde baya bi irileşme oldu (diğer tarafları çok sorun etmiyorum) acaba sıkı bir diyetmi yapmalıyım yoksa egzersiz mi bilemedim yardımcı olursan sevinirim
öylemiii hiç duymamıştım canımsorma ablacım, benim sıpa nefret ediyor bsayardan, onu uyutayım da öyle gireyim dedim tekrar,sonra dışarı çık vs derken geçmişi de okuyamadım nihayet geri döndüm
hoşgeldin,diğer yeni arkadaşlarımıza da topluca hoşgeldiniz diyeyim
Allah hayır etsin ablacım,dışarı çıkınca için hafifler inşallah..
ben bugün cıssslar yedimneyse düzeltirim durumu inşallah akşam spor yapınca
bugün aklıma geldi aytaşım vardı onu temizleyip gece yükleyeceğim..zayıflamaya etki eder yazıyor şifalı taş olarak.. bir de doğum sonrası zayıflama topiğinden arkadaşım, 23 ocakta yeni ay başlangıcı olduğunu söyledi, yeni ay başlarında başlanan işler hep başarılı ve olumlu sonuçlanırmış,diyete-spora başlamak için vs..tabii ben uzun zamandır al-ver kilolarla hep diyetteyim ve sporumu da elimden geldiğince yapmaya çalışırım ama spor açısından üşenen arkadaşlara vs başlangıç tarihi için fikir olabilir (arada misafir üye olup henüz katılmakta tereddüt eden arkadaşlara da)
seninde menün güzel olmuş..ama şunu ek bilgi olarak eklemek istiyorum..öqünlerinizde nekadar çok az çeşit yerseniz okdadr çok kilo verirsiniz...bilginizehımm güzel bi menü..
benim başım tuttu tansiyon sandım o da normal uffff
benimde menüm
uyanır uyanmaz bolll su(kayısım yok bugün bitmiş çünkü)
kahvaltıdan 30 dk önce şekersiz kahve
kahvaltı;
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
ara;
portakal
öğlen;
1 kase çorba
1 haşlanmış tavuk butu
2 kaşık kapuska
1 kase yoğurt
ara;
1 kuru incir
akşam ;
ıspanak yemeği
salata
ve yoğurt
bende dün leslie yapmadım bugün yapmam lazım bakalım
benim menüm:SABAH:aç karna 2 bardk su,kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmek,omlet,2zeytin,birazda roka ve tere yedimm ARA:1elma 1 bardak tarçınlı süt AKŞAM:5 adet fırında ıspanaklı top köfte,ayran 1.5 lt su 2.5 lt ye tamamlarımm inşallah :))yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederimm
KÖFTESİ İÇİN:400gr kıyma,1 yumurta,soğan,galeta unu, tuz,karabiber,kimyon bu malz.köfte yappıyoruz ablacım ISPANAKLI HARÇ:bir demet ince kıyılmış ıspanak 2 diş sarımsak,tuz,karabiber ıspanakları sarımsağı yağda kavuruyoruz ıspanaklar hafif pişinceye kadar soğuduktan sonra köfteden parçalar alıp avucumuzun içine yayıp arasına harçtan koyup uçlarını kapatıp kapattığımız yeri yağlanmış tepsiye koyuyoruz eğer kıyma yağsızsa üzerine biraz yağ sürebilirsin öncedden ısıtılmış 180 derecede pişiriyoruz AFİYET OLSUNN:))