günaydın kızlarrr çıtırım kaptanım sanada günaydınnnn
yeni tartı almıştım sabah bi tartıldım tartı çalışmıyo sanırım pili kullanılmış oldugu için bitti diye düşündüm kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim suyumuda içtim ana bi baktım tartı çalışıyo o kadar şey yiyip içtim ama tartıldım gene kıyafetlerimide çıkarmadım ve ve ve ve 2 kilo vermişimmm
başlangıç 71.3
geçen hafta 68.5
bu hafta 66.5
toplam giden 4.8
hedef 59
boy 1.72
beden 36-38
spor yok anacım :)
kızlar bana dua edin şimdi sınavım var bugun işe gitmicem öğleden sonra bankada işlerim var sonrada kardeşimle buluşup gezcezzzz
yok yok ben bu kilo verme işini yapamıyorummmheleki kendimi şartlandırdığımda hiç olmuyo , akşamları dikkat edicem diyorum ama yokkk eve gidince açlıkdan sanki ölüyorum , gerçi öğleden sonraki aralarda pek bişey yiyemedim ondandır , ama genede eve gidince yok yapamıyorum , geliba ben başaramıcam
yardımmm lütfenn
başlangıç:78 kg
geçen hafta:74 kg
bu hafta:72.8 kg
giden:1.2 kg
toplamda giden:5.2 kg
hedef:55 kg
boy:1.68 cm
kilo:72.8 kg
beden:42
spor:günde 3000 adet ip,50 mekik
canım çok tebriklerrr çok güzel kilo vermişsin brawoooo
12.01.2012
kahvaltı:yeşil çay,2 dilim çok tahıllı ekmek,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,1 k.k kadar ezine peyniri.
ara:yeşil çay.
öğle:20 adet ızgara hamsi,roka,maydonoz,çeyrek soğan,turp,havuç,mor lahana,marulla yapılmış yağsız tuzsuz bol limonlu az salata.
saat 15:30 :böğürtlenli çay.
akşam:çabuk çorba şehriyeli tavuk
saat 21:30 :karışık meyve çayı
mersiii mersiii sayenizdeeee :d bu başarıya sizlere borçluyum canım dert ortaklarım benim
canım hepsi psikolojik..sen akşam olduqunda yine kendimi tutamıcam yicem dersen bunlar olur..dün akşam gerçekten aşırı yemişsin...suyunu ve bitki çaylarını içiyormusun cnm bunlar bizim acıkmamızı geciktirir...uymaya çalışıyorum ama irademe sahip olamıyorum , neden olamıyorum anlamıyorum , aklımdan hiç çıkmıyo kilo vermek ama , benim dışımda sanki beni başkası yönetiyo üffff akşamlar için bu işin bir püf noktası varmı , kendimi nasıl durdurabilirim
kahvaltı ve öğlen için sıkıntı yok ama akşam maleseff olmuyor ,
mesela dün akşamı yazmak istiyorum size utanarak
1 tabak çorba , 6 tane kadar yaprak sarması , yarım patates kadar kızartma, yoğurtlu, avuç içi kadar mantı , 2 dilim çavdar ekmeği
aman yarabbimmm yazdıkça ben ne yapmışım diyorum inanamıyorum kendimebu ne yaaaaaa
canım sporu dakika olarak yazıcaksınHERKESE HAYIRLI CUMALAR:)) BAŞLANGIÇ:71.7
GEÇEN HAFTA:71.7
BU HAFTA:70.5
GELEN:YOK
TOPLAM GİDEN:1.200
HEDEF:63
BOY:1.67
BEDEN:42-44
SPORazar-pazartesi-salı
SENA ABLACIM BEN TİCKETTEKİ KİLOMU TOKKEN TARTILDIĞIM KİLOMU YAZMIŞTIM ÇÜNKÜ AÇKEN OLMASI GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM EŞİMLE YAPMIŞTIK TABLOYU KENDİM DE DEĞİŞTİREMEDİM BUGÜN YENİ TABLOYA EKLERİM SAKIN YANLIŞ ANLAM ABLACIM OLUR MU:))
Sena abla ben altımda etek pantolonla tartıldım 70.5 geldim onu çıkartıp tartılınca 69.8 geldim hangisi geçerli olmalı sence