Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

akşama kadar diqer öqünlerinde hiç kaçamak yapmazsan akşamda special-k yersen müthiş kilo verirsin cnm..ben kırmızı meyvelisini almıştım çok güzellll

canım neden etiform gibi şeyler yiyorsun..bunlar snei acıktırır onun yerine meyve ye yada fındık cevzi vs...çok daha faydalı...
Hayırdır canım seni üzecek bir şeylermi oldu?

iş konusuna biraz takılıyorum evdede bazı şeyler ters gidiyor sanırım bunlardan etkilendim

kızlar içimde öyle bir sıkıntı varki dokunsalar patlıcam bomba gibi..sanki yere göge sıqamıyorum...aqlamak geliyro içimden
hayır olsun inşallah ablacımm:26:
reglin yakın mı..bide aklıma geldi geçen gün su basma olayında sinirlerin bozulmuşur ama sen geriye atmışsındır bu duygunu
şuanda gün yüzüne çıkıyor olabilir..
ben en güzeli ağlayabiliyorsan ağla o zaman sinirlerin boşalır ve kendini daha iyi hisedersin

haksız yere işten çıktım...diqer iş görüşmelerim olumsuz gidiyor...kızım ergenlik döneminde hergün stresli bir sürü sorunu var...oqlum dersen apayrı...eşimden bahsetmeye gerek yok hepimizinki aynı...gerçekten patlıcak bomba gibiyim...

iş deme bana bende eşim yüzümden artı vicdansız müdürüm yüzünden işimden ayrıldım mayıs ayında
ve hala iş bulamıyorum..bu durum insanı ço olumsuz etkiler bilirm..
ayrıca senin sorumlulukların çok daha ağır 2 çocuk ve ergenlik dönemleri..
ve en önemlisi eşler..
ablacım inan ki herşeye kafaya takmaya değmiyor en fazla değeri kendine ver kimseye değil
bunları biliyorum ki sen benden daha iyi bilirsin
benim ki sadece bi hatırlatma mahiyetinde
moralin mi bozuk giy paltonu oh dışarsı da soğuk şöle sahile doğru yürü
kafanı boşalt sonra gir bi kafeye bi kave iç bak bakalım nasıl iyi geliyor

senin bebeğin ne kadarlık sehercim?bugün sena abla yok galiba
canım dün elektirik gitti cevap yazmadım.oğlum 24 aylık.bu ayın 24 ünde 25 aylık olucak...
tamam canım topiğin varsa sorun yok.inşş en kısa zamanda hedefine ulaşırsınn...
iyiakşamlarr kızlarr
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim..birisi mesafe olarak çok uzak verdikleri fiyat 1250...85 tlsi yola gidecek...diqeri evime çok yakın verdikleri fiyat 800tl...kafam çok karıştı :44:
hımmm eve yakın olan sanki daha mantıklı ama onun da çalışacağın yeri uzakmış.hayırlısı tatlımm.sıkma bakalım canını.
tatlımm geçmiş olsunn.gastrit çıkmış herlade.çok geçmiş olsun.doktorun verdiği yasaklara mutlaka uymalısın.
Günaydın kızlar oldum ben 80...
Utanarak geldim...
Dün den beri çok ii değilim aslında...
Bebek açısından yani...
Öptüm sizi.. ii bakın kendinize
dua edin bana:))

Akşam kanamam oldu.. Henüz 1 ayım var..
canım benim yaaa bi doktoruna danışsaydın.belki normaldir.inşş sağlıklıca kurtulursun.dualarım seninle bitanem.
kızlar içimde öyle bir sıkıntı varki dokunsalar patlıcam bomba gibi..sanki yere göge sıqamıyorum...aqlamak geliyro içimden

bilmiyorum bugün ruhsal açıdan hiç iyi deqilim cnm...herşeyi kırıp dökesim var içim içime sıqmıyor ..sanki kötü bişeyler olucak gibi

tatlım kenine herşeyi çokk dert ediyosun.için sıkılıyo.aslında seni çok iyi anlıyorum bak annenlerde burda hazır sen çık bi dolaş kendine biraz vakit ayır.bana dolaşmka çok iyi gelir aynı zamanda kenine ufacık bi hediye alabilrsin bu da çok iyi geliyo.eşinle dışarı çıkın bu da olabilir.kötü düşünme iyi düşünmye çalış tatlım benim.

herkese çokkk güzel bir gün diliyorum tatlılar.bu gün evdeyim.oğlum uyudu ben de öğleyi aradan çıkardım.şimdi eşime tatlı yapıcam.korkmayın ben yemicembi de çorba yapayım yemeğim var.sonra tekrar gelirim canlarrım görüşmek üzere.

shrcimm çok saol canım benimmm..evet uymam gerekiyor en sevdiğim şey turşudan vazgeçmem gerekecek
ilaçlarımıda alıyorum inşalah ağrılarım azalır..,
Rabbim herkese şifalar versin

canım her ne kadar bilsemde bi başkasından duymak ilaç gibi geliyor teşekkür ederim..annemde diyor gel dışarı çıkalım alışveriş yapalım avmye falan gidelim diye...bilmiyorum çıkarmıyız tatsızken dışarsıda kayif vermicek gibi geliyor...kahve iyi fikir tatlım sende eşlik edersen olur

sehercim eve yakın olanı bende daha çok beqendim maaşı az ama sonra artırıcakmış..ama şöyle bişey...muhasebe odası alt katta..aşaqa inen merdiven nanılmaz dar ve sürekl,i dönerek iniliyor..sanırım duvarı açıp küçük bir oda sıqdırmışlar araya..çok dar ve küçük bir oda..masa ve dolap var..ışık almıyor...çık sıkıcı geldi...yoksa evime yakın olması çok güzel...ama ben okadar dar alanlarda yapamam be tatlım...şans işte biyer denk geliyor ama bir nedenden olmuyor

çık çık ablacım bak anneciğinde yanındaymış çıkın anne kız ne güzel..oturun kahve keyfide yapın..
ben yakın olsam keşke size gelmezmiydimzaten dışarı çıkmaya bahane arıyorummm

Senin gibi bir arkadaşım vardı o da aynı şekilde çok kısmetsizdi eline attığı işler ya yarı yolda kalıyordu yada hiç cevap gelmiyordu ama demekki bir hayır varmış yada vakti zamanı varmış bilmiyorum artık şimdi bir kamu kurumunda memur değil ama olsun yine de 5 yıldan beri çalışıyor gayette rahat inşallah seninde vaktin zamanın bir şekilde gelir üzme canını her şey olacağına varıyor.
Ayrıca demişsın ya keşke fındık ceviz filan yeseydin diye çalıştığım yerde market bile yok arabayla gittim geldim düşün bunları aldım burda yemek de yemek istemiyorum en kötüsü 15 tl her gün yemek parası vermek zorunda kalıyorum artık canımı acıtıyor bu para mesela dün yediğim çorba+pırasa 15 tl tutmuş birde üstüne yoğurt desem 20 tl bırakacağım off sanki pariste yaşıyorum

akşama kadar diqer öqünlerinde hiç kaçamak yapmazsan akşamda special-k yersen müthiş kilo verirsin cnm..ben kırmızı meyvelisini almıştım çok güzellll

kızlar dun gece yattıgımda bnde dusundum aksm yemegnde special-k yesem cok acıkırmıyım acaba dıe we gerckten kılo werılıomu:26::26:

çık çık ablacım bak anneciğinde yanındaymış çıkın anne kız ne güzel..oturun kahve keyfide yapın..
ben yakın olsam keşke size gelmezmiydimzaten dışarı çıkmaya bahane arıyorummm
canım sen nerde oturuyorsun :26:

inşallah canım ümidimi kaybetmek istemiyorum..Rabbim alınır darılır diye çok korkuyorum...
canım ben kursa giderken evde yapıp götürüyordum...köfte yapabilirsin yanına ayran ve salata alabilirsin...ne biliyim kapaklı bir kaba her yemeqi koyabilirsin...bazende ton balıqı alıyordum...domates salatalık çok iyi gidiyor...ben olsam asla para vermezdim..hele nasıl pişiriliyor bilmediqim bir yemeqe hiç vermezdim cnm...

kızlar biz annemle dışarı çıkıyoruz gelince görüşürüz inşallah iyi gelir

kızlar dun gece yattıgımda bnde dusundum aksm yemegnde special-k yesem cok acıkırmıyım acaba dıe we gerckten kılo werılıomu:26::26:

Canım ben öğlen yada sabah öğünlerinde yedim beni tok tutuyordu ama akşam hiç yemedim bilmiyorum.Kılo verme işine gelince ben bir hafta filan yapmıştım pek sadık kalamadım diyete o yüzden bir şey diyemeyeceğim kırmızı çilekli olandan almıiştım ben onlar güzel tavsiye ederim birde incirli olan vardı onun tadı berbat ben beğenmemiştim

hayırlı gezmeler ablacım tabi iyi gelecek en azından soğuk havada şöle bi kendine gelcen
anneciğinle sohbette olunca keyif inan yerine gelir inan
ben pendikteyim canım

cnm toplarsın bazı dönemler artılarda oluyoruzz en iyi sen biliyosun bunu

ayaqını sıcak tut canım herşey ayaktan geliyor...ilk önce kursa gidiyordun deqilmi unutmuşum ben...herşeyin hayırlısı biliyorum ama gelde anlat içim içimi yiyor...

evet cnm ilkönce kurs sonra iş

Günaydın kızlar oldum ben 80...
Utanarak geldim...
Dün den beri çok ii değilim aslında...
Bebek açısından yani...
Öptüm sizi.. ii bakın kendinize
dua edin bana:))

cnm o kadar şanslısın ki rabbim sana dünyanın en kıymetli varlıklarından verdi inş bu doğumunda rahat geçer

bende sizlerle başlamak istiyorum diyete
her sabah başlayıp öğlen diyeti bozmaktan bıktım artık
ama bu kez sonuna kadar gitmeliyin
lütfen destekk

cnm hoşgeldin burda hergün ne yediğini yaz yanlışlarımız doğrularımız ortaya çıkıyo daha sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz

Ne mutlu sana darısı bizlerin başına inşallah tez zamanda

tşk ederim bebişimm

cnm burda hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz kiloları tşk ederim

dövcem en sonunda seni geçecek sıkıntın azcık azcık relax:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…