Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar buda hamileyken..çok kilo almıştım ve heryerim şişmişti ödem olmuştu ıyyy halime bakın

bende hergün sana bakınıyorum yoksun. hastanedemi çalışıyorsunki?hayırdır ne dir problem .?şimdi doktorlar falan diyince meraklandım doktorlarla müfettişlerin bir konumda olması alışılmış deil de?

aysuncum abin için hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına
bebiş için de inşallah Allah hayırlı zamanda güzel bi evlat nasip eder cnm

cnm üzme kendini, gelecegi zmn bellidir bebişin, eşine de geçmiş olsun inşallah geçecek sen de anne olacaksın ama bence o zmna kadar kilona odaklan, iyice zayıfla hamiş olunca da oh rahat rahat geçirirsin 9 ayı hayırlısıyla...

olsun ya valla istediklerin için geç de olsa bişeyler kopartabilmişsin
keyfini çıkarmaya bak
ben de bugun eczanede selülit yağı gördüm bi de bi sürü yağlar vardı, ama selülit için olan karışım sormadım annemleydim çünkü bi ara yalnız gittiğimde hem kaç tl, hem de içindeki yağların bana yan etsisi olur mu soracam, uygunsa alıcam, selülitlerim kilo verdikçe azalıyor ama dolaşım için ekstra fayda sağlaması için alabilirim

et yemeye gelince evet tamamen maddiyata bağlı, bizde oğlanlar etsiz yemek yemezler (kardeşlerim) ondan sebzeleri bile annem etli ya da tavuklu yapar yoksa bana kalsa hep sebze yedircem de beğenmiyorlar ki...

yok hastanede değilim fıstık...aile hekimliğinde hemşireyim...iki dr.un kendi arasındaki hasta sayısıyla ilgili sürtüşmeleri varda...birbirlerini şikayet etmişlerde canikom...mesele bundan ibaret

canımhepimiz hamileyken kilo almıştık,ama sonucunda meleklerimize kavuşmuştuk...oyüzden hamişlerin kiloyu çok takmasını sevmiyorum zaten

evet cnm bende takmıyodum zaten ama ben albümde olmustum tansiyonum hep yüksekti ellerimi zor kıpırdatıyodum şişlikten acayip ağrıyodu ve uyusuyodu yüzüklerim artık olmuyodu parmaklarımı oynatırken çok ağrıyodu hele ayaklarımın üstüne bastırınca kocaman çukur oluyodu sonra tekrar eski haline dönüyodu... çevremdede hamileler vardı sadece kilo aldılar... onlar sadece kilo aldıkları için çok şanslı

sende böbreklerde sorun olmuş canımcım...çok geçmiş olsun,geçti gitti değilmi...

teşekkür ederim canım
nım yinede toplu olarak görseydim çok iy olurdu..menülerinizde içtiqiniz su miktarlarınıda yazın az su içersekte kilo veremeyiz...belkide gözyumduqumuz kaçamaklar kilo vermeni engellemiştir cnm...
insallah hakkinda hayirlisi olur canim
amin canım teşekkür ederim..
inşallah tamda cuma saati dua ediyoruz.kabul olur inş.
inşallah canım amin..
Insallah guzel haberler alirsin ablacim
teşekkür ederim canım amin inşallahh..
hakkınızda hayırlısı inş. cumanın yüzü gözü hürmetine inşallah olur...
inşallah canım çok teşekkür ederim...
teşekkürler canım amin inşallah..evet bencede çok güzel olur...
canım geçmiş sayfalarda sormuştum ama sanırım geçmii okumadın sen hamilemisin? avatarından hamile olduqunu anlıyorum..bu durumda diyet yapman hiç doqru deqil cnm
ErginSena canım iş görüşmesi sonucu ne oldu. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
inşallah canım...yarın haber vereceklermiş...şimdiye kadar neye heves ettiysem olmadı ümitlenip hayel kırıklıqına uqramak istemiyorum..
teşekkür ederim cnm menün gayet güzel ama lütfen içtiqimiz su miktarınıda yazalım..
canım her hafta çok kilo vericez diye bişey yok...bazı haftalar hiç veremeyebiliriz...bu vücudumuzun bir çeşit tepkisidir..
3700 mü verdin senaaaaaaaaaaaa ben kiloyu haftada yarım kilodan 2 ayda veririm bir haftada sadece maşallah diyorum

filizcim çok geçmiş olsun canım...
canım büyük bir bölümü ödem olduqu için bukadar gitti..haftaya bu kadar vermem mümkün deqil...
olsun..nekadar giderse gitsin...önemli olan kilo veriyor olmak..her geçen gün dahada incelmek..acelemzi yok..saqlıklı ve kalıcı kilo veriyoruz cnm...çok güzel ilerliyoruz...
valla bravo sena abla çok süper bi rakam tebrikler
teşekkür ederim cnm ama çoqu ödem..kilo olarak bakmayalım...
Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??
hamilesin deriiizzzzzzzzzzzzzzz ilk bebeqimiz yola çıkmış arkadaşalr haydi halayaaaa 64:

ufffff canım sıkılıyor ...
saçını kestir
bazen duraklama dönemleri yaşayabiliyoruz canım...bende bayramdan beri toparlanamamıştım...62den 74e çıktım birden...bu hafta yeniden başladım...herşey bizim elimizde...istersek yaparız canım
deryammmmmm ben seni çok özlüyorum canım yaa...buraya gelemdiqin her akşam çok üzülüyorum...lütfen ne olursa olsun 2 kelime yaz haberini alayım..bak seherdende ne zamandır haber yok çok merak ediyorum arayamadımda...bu rada bebişimiz oldu canım aysebahar doqum yaptı telde konuştum durumalrı gayet iyiymiş

canım göz edokunur bir kilo göremedim bence gayet fıstıksın

ne güzel maşallahtakdir ettim kısa zmnda öğrenmişsin
ben de hastanede öğrendim annem de öyle.. şimdi turistlerle bile konuşabiliyor yazın, millet şaşırıyor anneme nerden biliyorsun diye... o da anlıyor ama cevap verirken yanılabiliyor
çok şükür öğrendik ama ben kursa gitmedim normal herkes gibi okula gittim, bilemediklerimi sözlükten bakıp öğreniyordum öyle öyle derken söktük işte...
dediğin gibi Rabbim kimseyi başkasına muhtaç ettirmesin cok zor çünkü...

kilo bildirimi
başlangıç 67
geçen hafta 56
bu haftan 55
qiden 1
toplamda 12
hedef 51
boy 156
beden 38
spor 305 dk

not: boyum kisa benim

ayyyyy boyun kısa falan değil yaaaa devamlı bunu söyleyip kendini mutsuz edersin ben de 155cm boyundayım ne var yani? ama bence boyum kısa değil!!!!!!!!!!!!!!
150nin altı kısadır ki oyle bile olsa bu Allah vergisi, kilo gibi senin elinde değil... lütfen sorun etmek yerine bunun avantajlarını görmeye çalış...

ablacim benim yuzum tombul o gidene kadar devam
bnm de yanı üstelik bu ömürlük bende... çünkü kortizon kullanıyorum... bence yanakları tombiş olmak daha genç gösterir insanı inan bana... ben 26ıma gircem millet hala liseye gidiyorum sanıyor, düşün yani

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlarrr
hiranurun hamile olmasına çoookkkkkkkk sevindimm topiqimizin ilk bebişi bende çok heyecanladım..darısı bütün isteyenlerin başınaa

kızlar 1-2 ay önce bir firmaya cv bırakmıştım...1-2 saat önce aradılar...yarın şartları görüşmek için davet ettiler...ama bnm bulunacaqım oda alt katta küçük ve ışık almıyor...verdikleri maaş beni tatmin ediyor evede yakın yürüyerek gidip gelebilicem...ama odanın küçük ve ışık almaması beni çok düşündürüyor...diqer iştende saat 10a kadar haber gelmezse burayı düşünmelimiyim...açıkçası orada çok daralıcamı sanıyorum...acaba ilk görüştemi öyle geldi..sonra alışırmıyım..yoksa hiçmi kabul etmiyim..fikirlerinizi yazarmısınız :26:

ya benimde boy uzun .hep kısalara özenmişimdir.uzun boylularda sevmez uzun boyu ..kısa boyluya göre negatif yanları daha çok.az kilo alsan kocaman oluyorsun, kıyafet bulmakda zorlanıyorsun,topuklu giymiyorsun ki kadını kadın yapanlardan biridir topuklular. ve birçok şey.hemde kısa boylu kadınlar daha seksi hatunlar .uzun boylularda ne var hiç özenmeyin.allahın sevgili kullarısınız işte

ayşebahara çok sevindim...allah analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inş...
bana gelince anlattığım gibi çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ve bu işle ilgili sıkıntı birazdaha sürecek gibi duruyor çünkü daha valilik ve sağlık müdürlüğündende geleceklermiş...inanırmısın işte huzur kalmadı,ayaklarım hersabah geri geri gidiyor...
bende seni ve topiği çok özlüyorum...aklım hep sizde ne yaptınız ne ettiniz diye ...ama inanki kafamı toplayıpta giremiyorum,çünkü çok yorulmasam bile sanki bir araba dayak yemiş gibi oluyorum...tamamen psikolojik biliyorum ama elimde değil...
neyse senin işten yarınmı haber gelecek:26:

Allah kolaylık versin deryacım ama buraya gelip bizlerle paylaşırsan rahatlayacaqını düşünüyorum..malum bizler ilaç gibiyiz inşallah sorunların en kısa zamanda çözülür canım...
sözde yarın sabah 10a kadar arıcaklar...aramazlarsa zaten olmamış demektir...azıcıkta olsa ümidim var ama daha çok aramazlar diye düşünüyorum...çünkü şimdiye kadar arıcaz diyen kimse aramadı

sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum.bence kabul et .eve yakın olması çok iyi.kışın akşamlar erken oluyor.birde sizin ora nasıl bilmiyorum bizde trafik var akşam iş çıkısı 10 dk yol bir saate çıkıyor.

odayı düşünme biraz güzel objelerle hareketlendirebilirsin.gecen hafta bizim ofisin üst katında küçük bir mutfak vardı.birine oda lazım oldu dolapları söktüler bir boya yapıldı güzelde deil ay ışıgı rengi gibi.bir küçük 1.40lık masa yapıldı önüne 2 küçük sandelye zor sıgdı ama objelerle falan çok şık yaptık .şimdi en güzel oda orası oldu sanki.birde şimdi işe başlamadınya dışardan gözle bakıyorsun.kendi odan olunca seversin ısısnırsın emin ol.önemli olan çalışma arkadaşların durumu .sana olan tutumları ve çalışma saatleri

benim görüşüm tabi.

canım bence yarın git ve değerlendir...belkide ilk intiba aklında öyle kalmıştır...olmasada diğer şarları seni memnun etmiş...evede yakınmış,bence bir değerlendir derim...hakkında hayırlısı aşkitom

kızlar bugün evime çok yakın bir yere iş görüşmesine gittim..bana çok uygun bir iş...yarın saat 10a kadar haber vereceklermiş...şu mübarek saatte lütfen bana dua edin kızlarr...
inşallah hakkında ne hayırlıysa o olsun...

Ablacımmm inşAllah hakkına hayırlı mutlu olacağın güzel bir iş nasip etsin Allahımmm sana amin

tatlım sende dua et bizee Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn aminnn
aminnnnnn... cnm inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

ne denebilir ki??? birbirimizin vesilesiyle belki de hiç ummadığımız şeylere vasıl oluruz...
Rabbim dualarınızı kabul etsin, amin

Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??
cnm ben de okurken acaba ne oldu sonuç diyordum... inşallah o sonuç doğrudur ve topiğimizn ilk bebişi geliyordur, hayırlı olsun

hehekız, adam nerden bilsin
Allah hayırlı uzun ömürler versin eşine de sana da...
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, sağlıklı güzel bir ömür geçirin inşallah
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlarr canım çok sııkkın işte huzurum yok...

Bizim firmada bir tane sekreter varr şeytan resmen ne fotokopi çeker ne ilgilenir kağıtlarla nede adam akıllı telefon bağlar... Almış arkasına bir tane müdür onun arkasına sıgınaraktan bana ve bir kaç arkadasa sinsice uyuz hareketler yapıyor en son yaptıgı idari binadan bizim ofislere geçen tek bir kapı var ve o acıyor kapıları biz onu aramadan yada kapıyı vurmadan acmıyoorrr hoşuna gidioyoooorr onu aramamızzzz

Ben kapıyıı çaaldıımmm acan yokk neyse arkadasım aradıı
Arkadas " esra kapıyı açarmısı"
esra " tamam"

açtı
ben " duymuyormusun" sakince ( okadar cok sey yaptı kiiii anlataamaaammmmmm )
esra " duysaydım açardııımmmm aysun hanımmmmmmm" ( bağırarak)
ben toplantı salonuna çıkarken;
esra " Allahım yaa sabah sabah adamın sinirin bozxuyorlarr diye bagırıyooorrr "
ben " esra senin ilk işin bu kapıyı açmak" dedim ben oradan ayrıldım

aynı gün akşam üstü kaşe lazım oldu sekreterlikte bulunuyorrr

gittim istemedim ondan tam alıcam bir hışımlaa şaaakk diyeee kaşeyyiii önümee vurdu resmennn ben fırlattı diyoorummm o harekete çok serttiii

orada onu savunanlardan bir kız ağzı acık halde bana baktı ne dicem diyee
kendime dedim kii aysun sakınn seni yıpratmak için yapıyorlaarr sakin bende Allahım ya dedim güldümm şak şak masalara vuruyor ben ordayım diyeee çok sinirlendimmmmm

bugünde müdürüm geldii kızdım söylendimmm bunların yaptıklarını yanlarına kar mı kalıcak dedimm bana bunu yaptı resmen fırlattı kaşeyi dedim ( tam fırlatmadı ama şaak diye yapıştırdııı ) biraz sinirle orada abarttım sanırımm

müdürümde ben cok üzüldüm diye onun müdürüne şikayet etmiş aysuna böyle davrandı diyeeee

kızlar bu ilk değil kimleere neler yapmışşş bu arkadaşş kıskanıyr bizi ondn üst rütbedeyiz diye sürekli sinirlemimzi bozacak bişey yapıyor.. Pazartesi büyük ihtimal onun müdürü beni yanına cagrcak esra sana öyle davranmamısssss sen başlatmıssın tarzda konusacaakkk nerden biliyoruumm daha önce birisi şikayet etmişş müdürü siz ne yaparsanızz yapın haksızsınız demiş

bu arada firma sahibi babamın arkadası ama benim samimiyetim yok selamlasırız okadar

ben ne yapayım sizceee o kıza haddini bildirmek istiyorumm ama şeytan sıyrılcak bişey buluyorrrr

firma sahibiyle patronla konusmaya çalıstım ama bana müdürüne şikayet edin dedi ben kimi kime şikayet edicem..

İşte bu sekilde konusmalar hakszılıklar fazllaaa bıktımmmmm

Son düzenleme:

aynen katılıyorum arkadaşım...benim edebiyatım güzel olmadığı için ifade edememiştim, çok güzel dillendirmişsin canım...

Son düzenleme:

Haklisin aslinda tesekkurler yazdiklarin icin takmiycam artik ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…