Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

4 duvar arası ve dışarıyı görmüyorsun...hiç pencere yok..açıkçası beni tek düşündüren bu cnm...

deryaa hiç dışarıyı görmüyor ve alt katta...gün ışıqını görmücem kabul edersem...öbür türlüde iş bulmka çok zor..çok kararsız kaldım cnm..

sende bendensin desene...bende işte sıkıntılıyım ve seni çok iyi anlıyorum...allah kolaylık versin ama kendini ezdirme derim ben...iş yerinde hiyerarşi neyse çalışanlar onu uygulamak zorundadır...ama bazı densizler dediğin gibi cozutabiliyorlar...duruma göre kendini kolla derim arkadaşım..herkesin kanı kırmızı değilmi

kızlarr canım çok sııkkın işte huzurum yok...

valla çok zor bir durum.malesef çalışanlar arası çok böyle..bunun gibi durumlara patronlar ve özellikle müdürler izin vermemeli.yoksa işi yapanların motivasyonu düşerse daha kötü durumlarla karşılanabilir.bence müdürüne söyle çözüm bulsun bulamıyor ise patrona iletecegini söyle.seni o sekreterin müdürü ile muatap etmesin.

anlattıgın durumuna dışardan bir yorum yaptım ama içinde olan sensin en iyi yolu yine sen bulacaksın..
aynen katılıyorum arkadaşım...benim edebiyatım güzel olmadığı için ifade edememiştim, çok güzel dillendirmişsin canım...
evet oda falan okadar önemli deil bazen maaş bile önemli olmuyor iş hayatındaki sıkıntılı çalışma ortamı daha berbat.insan birinci olarak para için çalışır.ikinci olarak da çalıştıgı yerde huzur için. fakat huzur yoks dersin parası batsın çekilecek çile deil.gidersin 3 kuruş daha az maaşa ama dersin huzurum olsun.
gülmeye ihtiyaç varmış.nöbetçi komedyen olarak geldim aranızdayım

hoş geldin..hadi güldür bizi

ilerleyen dönemlerde odanın değişme ihtimali yokmu be kuşum...yada yarın rica etsen değişme imkanı yokmu acaba:26:

teşekkür ederim canım
asla vazgeçme...işini zarar gelmicekse sende uqraş onunla..ben biraz fevriyimdir asla gelemem böyle şeylere...
gülmeye ihtiyaç varmış.nöbetçi komedyen olarak geldim aranızdayım

yeşimmm hoşgeldin cnm...1-2 sayfa önce işle ilgili 1-2 yazım var..okuyup yorumlarsan çok sevinirim bitanem

Son düzenleme:
hakkında hayırlısıysa olsun ablacım şöyle bişey var ki güneş girmeyen eve doktor girer derler seninki de öyle bişey 4 duvar arasındada insanın ruhu sıkılır:26::26::26::26:

delirdimmm resmeennn müdürüme resmen fırlattı dedimmm orda sinirden yanlış çıktı agzımdan ama vurdu masaya resmenn aman ablacım ben böyle birşey görmedimmm Allahım ne bizlerin nede müslümanların basına böyle birşey vermesin amiinnnnnnn

kendimi ezdirmek istemiyorum tabikii ama bu kız meselaa kapıyı neden açmadın diyorumm geeççeen ayy unutmusum diyorr ama kıs kıs guluyor arkamdaannn yalan söyluyor işin içinden cıkmayı basarıyoorrr Allahtan bulsunlar inşAllahhhh müdürü de patron yanımızdayken bir melek arkasından bize okadar farklı davranıyorrr kiiiii

gene yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum ve bende o bahsettiğin başlarım parasına puluna sınırlarında turluyorum ...tekrar eski görev yerime dönücem o olucak yani

hoş geldin..hadi güldür bizi
gıdı gıdıııı gıdıııı

vayyyyyyyyyyyyyyy....aşkım bitanem yeşimim gelmiş...gel kuşum vallahi bunalmıştık hepimiz
azcık göz gezdirdim resmen topikteki negatif duyguları hissettim sanki ama neyseki sizler iyisiniz sadece başağrısı yaratan luzum kişiler yada olaylar söz konusu onlarda gelir geçer siz iyi olun yeter

yeşimmm hoşgeldin cnm...1-2 sayfa öncrede işle ilgili 1-2 yazım var..okuyup yorumlarsan çok sevinirim bitanem
kendimi falcı gibi hissettim gördümde ayrıntılı okumadım bakim tekrar

Teşekkür ederim sena abla ve kızların hepsineeeeeeee... :)))
çift çizgiyi 20 dak. sonra tam gördüm.Ama kesinleştirmek için yarın beta hcg yaptırcammm .... hayırlısı inş.

ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN...

ablacım bendeee gelemıyorumm ama maalesef onunki gibi bizim arkamızda kimse yokkk

patrona söyluyorum müdürüne söyle o halleder diyooorrr kimse bişey yapamıyorrrr

benim müdürümm 4 ay önce filan esra neden böyle davranıyorsunn bizimkilere karsı sana ne yapmıslar demişşş

esra gitmiş müdürlerine hasan bey bana bunları dedi demiş benim müdürüme telefon geldi

" hasan beyy neden esraya öyle dediniz ona bişey demeyin esra üzülüyoooooooorrrrrrrrr"""""

yuuuhhhh 23 yaşındakii birtane ...... arkasına düşmüşerrr oynatıyor kız resmeeeeennnnnn

ikiyüzlü insanlardan hep korkmuşumdur: 50 tane gömlekleri vardır birinide sana giydirirler der büyükler...öylelerinden her türlü şey beklenircanım...allah kolaylık versin

görmüşte okumamışşş öldürecek bu kız beniii :84::84::84::84::84:

hayırlısı olsun canım hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz

ozaman bu ikiyüzlülüqü esranın müdürüne bu şekilde anlat...olaylar esranın szie anlattıqı gibi deqil de...insan evladıysa az çok anlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…