Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??
tatlım hoşgeldinnn nasıl gidiyoorrrrr kilolaarrr verdin mi bu hafta ben 1.9 kg aldımmm
Sabah:
1 kepekli ekmek pizzasi: 100
1 domates 14
1 ucgen peynir 21
ara:
1 kepkli ekmek arasi tonbalikli sandvic 140
ara:
1 cigkofte 45
domates yarim 7
aksam:
2 tabak ton balikli makarna537+537= 1074 kendimden utaniyorummmmmm
salata 70
tursu 30
tum gun aldigim kalori 1501 kalori
tesekkur ederim elimden gelen bubravo tebrikler zaten az az vermek en sağlıklısı
ayy inşallah hadi bakalım şu topiğe bi bebek gelsin belki geriside gelir
kepekli ekmek pizzası ne olaki?nasl yapıosunuzz?
hoşbulduk canım..sena ablanın dediği gibi ödemdir o sen suya ve yeşil çaya devam et gider bence.bende uğraşıyorum bugün eşimin doğum günü dışarda hava çok kötü fırtına ve kar var evde kutlamaya karar verdim dolma falan sardım sevdiği şeyleri yaptım birazdan gidip pastasını alıcam bildirim yapmak için girdim çok işim var ondan bugün giremedim aslında soğuk hava planımı bozdu ben işyerine sürpriz yapıp gidecektim pastasını falan alıp dışarda kutlıycaktım ama olmadı neyse oda şubatta doğmasaymış
kepekli ekmegin uzerine kasar domates sucuk sosis peynir biber kekikkoyyorum firina atyorum
emin değilim ama geldi sanırım :) çift çizgi çıktı biri silik ama çokta silik değil
kızlar bildirimim
başlangıç 74
geçen hafta 72.4
bu hafta71.
giden1.4
toplam giden 3000
hedef 60
beden 42
spor yok
başlangıç kilo:79,7
şimdiki kilo:74,7
giden kilo:1800 gr
bugünkü kilo : 72,9
hedef kilo:65
beden:42
boy:167
spor: yok...
kilo bildirimi
başlangıç 69.8
geçen hafta 66.2
bu haftan 65.8
qiden 400 gram
toplamda 4 kg
hedef 60
boy 165
beden 40-42
spor 50 dakika bisiklet, 50 mekik
Sena abla naptin ya dagittin ortaligi 3.7 kilo mumasallah!!
Arkadaslar kendimi tebrik ediyorum, dun gittigim misafirlikte de sadece yogurt yedim ve cay ictim.
Simdi dolapta bir dilim yas pasta var, esim hemen yer ins cok tehlikeli duruyor :18:
Benim dunku menumun tamami soyle oldu:
Kahvalti 8:30
1 bardak su
Haslanmis yumurta
domates salatalik peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ara
2 kuru incir
Ara:
1 avuc yabanmersini
Ara:
1 salatalik
aksam
Tavuk corbasi
1 domates
Su da bu aralar 1 lt filan iciyorum, Bu hafta ama 3 litre yapicam hergun bakalim nasi degiscek kilo vermem.
Tam gaz devam arkadaslar!! Cok iyi gidiyoruz!
neymis :26: de mi yani yenmez miohh yemede yanında yat ekmek pizzası deil onun adı
neymis :26: de mi yani yenmez mi
canımmm hoşgeldinn nasılsınnn
umarımm hemencecik yerrrben cozuttum canıımm ya 1.9 kg almıs gorunuyorummm inşAllah ödemdir
dün akşam
2 dürüm çiğköfte
2 bardak ayran
1 bardak kola
1yumurtalı kıymalı pide
3 çikolatalı kurabıye
1 tabak cips
1 bardak kola içtimmmmm