Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??

bence tatlım hemen kan testi yaptır çünkü idrar testi pozitif olup kanda negatif olan çok kişi var testler yanılabiliyor...

hakkında hayırlısı olsun.

Sabah:
1 kepekli ekmek pizzasi: 100
1 domates 14
1 ucgen peynir 21
ara:
1 kepkli ekmek arasi tonbalikli sandvic 140
ara:
1 cigkofte 45
domates yarim 7

aksam:
2 tabak ton balikli makarna 537+537= 1074 kendimden utaniyorummmmmm
salata 70
tursu 30

tum gun aldigim kalori 1501 kalori

Son düzenleme:
tatlım hoşgeldinnn nasıl gidiyoorrrrr kilolaarrr verdin mi bu hafta ben 1.9 kg aldımmm

hoşbulduk canım..sena ablanın dediği gibi ödemdir o sen suya ve yeşil çaya devam et gider bence.bende uğraşıyorum bugün eşimin doğum günü dışarda hava çok kötü fırtına ve kar var evde kutlamaya karar verdim dolma falan sardım sevdiği şeyleri yaptım birazdan gidip pastasını alıcam bildirim yapmak için girdim çok işim var ondan bugün giremedim aslında soğuk hava planımı bozdu ben işyerine sürpriz yapıp gidecektim pastasını falan alıp dışarda kutlıycaktım ama olmadı neyse oda şubatta doğmasaymış

kepekli ekmek pizzası ne olaki?nasl yapıosunuzz?

evet o da şubatta doğmasaymışşş

çok güzel düşünmüşsün tatlım şimdiden kutlu olsun Allah ayırmasın mutlululuk sevgi sadakat ve hayırlı sağlıklı bebeişler dolu olsun yuvanızz

kızlar bildirimim

başlangıç 74
geçen hafta 72.4
bu hafta71.
giden1.4
toplam giden 3000
hedef 60
beden 42
spor yok

başlangıç kilo:79,7
şimdiki kilo:74,7
giden kilo:1800 gr
bugünkü kilo : 72,9
hedef kilo:65
beden:42
boy:167
spor: yok...

kilo bildirimi
başlangıç 69.8
geçen hafta 66.2
bu hafta 65.8
qiden 400 gram
toplamda 4 kg
hedef 60
boy 165
beden 40-42
spor 50 dakika bisiklet, 50 mekik

Sena abla naptin ya dagittin ortaligi 3.7 kilo mu masallah!!
Arkadaslar kendimi tebrik ediyorum, dun gittigim misafirlikte de sadece yogurt yedim ve cay ictim.
Simdi dolapta bir dilim yas pasta var, esim hemen yer ins cok tehlikeli duruyor :18:

Benim dunku menumun tamami soyle oldu:
Kahvalti 8:30
1 bardak su
Haslanmis yumurta
domates salatalik peynir
1 dilim kepekli ekmek

Ara
2 kuru incir

Ara:
1 avuc yabanmersini

Ara:
1 salatalik

aksam
Tavuk corbasi
1 domates

Ogun atlayip bi dolu ara yaptim ama gercekten vaktim olmadi gun icinde cok yogundum Corbami da ancak aksam eve gelince icebildim..
Su da bu aralar 1 lt filan iciyorum, Bu hafta ama 3 litre yapicam hergun bakalim nasi degiscek kilo vermem.
Tam gaz devam arkadaslar!! Cok iyi gidiyoruz!

Son düzenleme:

canımmm hoşgeldinn nasılsınnn

umarımm hemencecik yerrr ben cozuttum canıımm ya 1.9 kg almıs gorunuyorummm inşAllah ödemdir

dün akşam
2 dürüm çiğköfte
2 bardak ayran
1 bardak kola
1yumurtalı kıymalı pide

3 çikolatalı kurabıye
1 tabak cips
1 bardak kola içtimmmmm

aysun cum nasilsin canim gorusmeyeli? bi degisiklik var mi? tekrar test filan yaptin mi? adetini mi bekliyosun?:26:
afiyet seker olsun canim, napalim oluyor demek ki bazen boyle.
ama tekrar motive olmalisin, 1 gun boyle yaptin diye diyet bozulmaz.
ins bomba gibi donuceksin. hem dedigin gibi odemse hemencecik gecer ins.
benim artik daha fazla spor yapip daha cok su icmem lazim, bu hafta boyle denicem bakalim ins ise yarar
optum canim

hiranurcum benim de sendeki gibi ikinci çizgi silik çıkmıştı gözün aydınnn hamilsinnnnnn
hamileliğin çok erken dönemlerinde ikinci çizgi silik çıkıyooo benin 1 hafta alan geçmişti galibaa en kısa zamanda da kan testi yaptırr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…