kızlar ben kaçtım...yarın görüşürüz byyyyyyyyyyyyy
yorumlarda gördüm ya2 saattir senin msjı arıyorum bulamıyorum zaten
4 duvar arası ve dışarıyı görmüyorsun...hiç pencere yok..açıkçası beni tek düşündüren bu cnm...
deryaa hiç dışarıyı görmüyor ve alt katta...gün ışıqını görmücem kabul edersem...öbür türlüde iş bulmka çok zor..çok kararsız kaldım cnm..
gene yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum ve bende o bahsettiğin başlarım parasına puluna sınırlarında turluyorum ...tekrar eski görev yerime dönücem o olucak yani
Teşekkür ederim sena abla ve kızların hepsineeeeeeee... :)))
çift çizgiyi 20 dak. sonra tam gördüm.Ama kesinleştirmek için yarın beta hcg yaptırcammm .... hayırlısı inş.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN...
ablacım bendeee gelemıyorumm ama maalesef onunki gibi bizim arkamızda kimse yokkk
patrona söyluyorum müdürüne söyle o halleder diyooorrr kimse bişey yapamıyorrrr
benim müdürümm 4 ay önce filan esra neden böyle davranıyorsunn bizimkilere karsı sana ne yapmıslar demişşş
esra gitmiş müdürlerine hasan bey bana bunları dedi demiş benim müdürüme telefon geldi
" hasan beyy neden esraya öyle dediniz ona bişey demeyin esra üzülüyoooooooorrrrrrrrr"""""
yuuuhhhh 23 yaşındakii birtane ...... arkasına düşmüşerrr oynatıyor kız resmeeeeennnnnn
kızlar ben kaçtım...yarın görüşürüz byyyyyyyyyyyyy
hımmm ruhun daralır gercekten..ne iş üzerine çalışacaksın muhasebe demiştin hatırladıgım kadarıylada hangi bölümde muhasebenin ön muhasebemi ?
sen dönme boşver senlik bir sorun deilki sizinki? sık dişini biraz takma kafana .
aysunun işi bulundugu durum çok zor..
ablammmmmmmmmm hayırlısı olsunnnnnnnn tam kesinleştirmeden çok ümitlenme .
harbi yuh yani.valla işin içinde başka kokular geliyor buraya ..
sende böbreklerde sorun olmuş canımcım...çok geçmiş olsun,geçti gitti değilmi...
teşekkür ederim canım
asla vazgeçme...işini zarar gelmicekse sende uqraş onunla..ben biraz fevriyimdir asla gelemem böyle şeylere...
yeşimmm hoşgeldin cnm...1-2 sayfa önce işle ilgili 1-2 yazım var..okuyup yorumlarsan çok sevinirim bitanem
hımmm ruhun daralır gercekten..ne iş üzerine çalışacaksın muhasebe demiştin hatırladıgım kadarıylada hangi bölümde muhasebenin ön muhasebemi ?
sen dönme boşver senlik bir sorun deilki sizinki? sık dişini biraz takma kafana .
aysunun işi bulundugu durum çok zor..
ablammmmmmmmmm hayırlısı olsunnnnnnnn tam kesinleştirmeden çok ümitlenme ...
harbi yuh yani.valla işin içinde başka kokular geliyor buraya ..
ikiyüzlü insanlardan hep korkmuşumdur: 50 tane gömlekleri vardır birinide sana giydirirler der büyükler...öylelerinden her türlü şey beklenircanım...allah kolaylık versin
ozaman bu ikiyüzlülüqü esranın müdürüne bu şekilde anlat...olaylar esranın szie anlattıqı gibi deqil de...insan evladıysa az çok anlar..
tatlımmm anlayamadım gittiiiiii Allaha havale ediyooorumm Rabbimm tez vakitte kendi dertlerine düşürsünde biizzii unutsunllaaaarr amin
amin ablacımmm çok saol böyle iş olmaz olsun ne motive kaldı ne iş hevesi bu tür asalaklarla uğraşıyorzzz
ablacımm müdürdeee aynııı zatenn süreklii koruyan cinstennnnnherkes şikayettçii müdürler savundugu için gönderilmiyoooorrr
evet canım ön muhasebe...
teşekkür ederim canım
nım yinede toplu olarak görseydim çok iy olurdu..menülerinizde içtiqiniz su miktarlarınıda yazın az su içersekte kilo veremeyiz...belkide gözyumduqumuz kaçamaklar kilo vermeni engellemiştir cnm...
amin canım teşekkür ederim..
inşallah canım amin..
teşekkür ederim canım amin inşallahh..
inşallah canım çok teşekkür ederim...
teşekkürler canım amin inşallah..evet bencede çok güzel olur...
canım geçmiş sayfalarda sormuştum ama sanırım geçmii okumadın sen hamilemisin? avatarından hamile olduqunu anlıyorum..bu durumda diyet yapman hiç doqru deqil cnm
inşallah canım...yarın haber vereceklermiş...şimdiye kadar neye heves ettiysem olmadı ümitlenip hayel kırıklıqına uqramak istemiyorum..
teşekkür ederim cnm menün gayet güzel ama lütfen içtiqimiz su miktarınıda yazalım..
canım her hafta çok kilo vericez diye bişey yok...bazı haftalar hiç veremeyebiliriz...bu vücudumuzun bir çeşit tepkisidir..
canım büyük bir bölümü ödem olduqu için bukadar gitti..haftaya bu kadar vermem mümkün deqil...
olsun..nekadar giderse gitsin...önemli olan kilo veriyor olmak..her geçen gün dahada incelmek..acelemzi yok..saqlıklı ve kalıcı kilo veriyoruz cnm...çok güzel ilerliyoruz...
teşekkür ederim cnm ama çoqu ödem..kilo olarak bakmayalım...
hamilesin deriiizzzzzzzzzzzzzzz ilk bebeqimiz yola çıkmış arkadaşalr haydi halayaaaa64:
saçını kestir
bazen duraklama dönemleri yaşayabiliyoruz canım...bende bayramdan beri toparlanamamıştım...62den 74e çıktım birden...bu hafta yeniden başladım...herşey bizim elimizde...istersek yaparız canım
deryammmmmm ben seni çok özlüyorum canım yaa...buraya gelemdiqin her akşam çok üzülüyorum...lütfen ne olursa olsun 2 kelime yaz haberini alayım..bak seherdende ne zamandır haber yok çok merak ediyorum arayamadımda...bu rada bebişimiz oldu canım aysebahar doqum yaptı telde konuştum durumalrı gayet iyiymiş
canım göz edokunur bir kilo göremedim bence gayet fıstıksın
herşey bitti odayamı taktın şimdikızlar iyi akşamlarrr
hiranurun hamile olmasına çoookkkkkkkk sevindimm topiqimizin ilk bebişi bende çok heyecanladım..darısı bütün isteyenlerin başınaa
kızlar 1-2 ay önce bir firmaya cv bırakmıştım...1-2 saat önce aradılar...yarın şartları görüşmek için davet ettiler...ama bnm bulunacaqım oda alt katta küçük ve ışık almıyor...verdikleri maaş beni tatmin ediyor evede yakın yürüyerek gidip gelebilicem...ama odanın küçük ve ışık almaması beni çok düşündürüyor...diqer iştende saat 10a kadar haber gelmezse burayı düşünmelimiyim...açıkçası orada çok daralıcamı sanıyorum...acaba ilk görüştemi öyle geldi..sonra alışırmıyım..yoksa hiçmi kabul etmiyim..fikirlerinizi yazarmısınız :26:
neden sordum biliyonmu ?bazı muhasebe bölümlerinde iş çok olur kafanı kaldırıp bakacak vaktin olmaz.ama bazılarında iş az olur.ön muhasebe sadece evrak girişi faturalar telefonlar ise az olur gibi .ama sana ön muhasebe diyip daha ilaveler gelecekse mesela bu firma personel falan çalıştırıyorsa bodro yaptıracaksa sana yada beyanameler hazırlatıracaksa işin çok olur.
ne bilem çıkamadım ben işin içinden
istersen 1 ay dene .biz işe başlayan muhasebe elemanlarına diyoruzki 1 ay deneme süresi var.bu süre zarfından biz seni deneyelim sen bizi dene memnun kalırsak devam edelim.
sen işin başında bunu söyle deki bu odada sıkılabilirim.ama başlayayım yapabilirsem siz benden memnun kalırsanız bunu baştan ileyetimde.de
çünkü sonradan sorunu söylediginde ne deniyor geriden biliyormusun.haha tamam işte yerini saglama aldıya isterde ister artık..
tatlımmm anlayamadım gittiiiiii Allaha havale ediyooorumm Rabbimm tez vakitte kendi dertlerine düşürsünde biizzii unutsunllaaaarr amin
amin ablacımmm çok saol böyle iş olmaz olsun ne motive kaldı ne iş hevesi bu tür asalaklarla uğraşıyorzzz
ablacımm müdürdeee aynııı zatenn süreklii koruyan cinstennnnnherkes şikayettçii müdürler savundugu için gönderilmiyoooorrr
doğrudur, ben de öyle biliyorummerhaba kızlar nasıl gidiyor sohbet koyulaşmış bakıyorumda bebek muhabbetlerine girilmiş..çok güzel kilolar verilmiş..aysuncuğum ne güzel yazmışsın öyle insanın iştahını arttırıyor bende çiğ köfteye bayılanlardanım...bu arada bir bardak kolanın içinde 32 küp şeker varmış bir yerde okumuştum....
ozaman sende çirkef ol ona karşı ..müdürlere sende oyna.yapmadım ben iftira atıyorla de.
bak hürem bile neler etti sen bi sekreter kızamı yenik düşcen..parmagında oynat o huzursuz olsun gitsinpabuç bırakma kimseye karşı
eşimde bana 1-2 yıl önce o kemerlerden almıştı...titrettiqi için hem mide bulantısı hemde başaqrısı yaptı ve geri iade ettik..spor yap cnm şimdilik platese başlayabilirsin bahar gelincede bolbo yürüşe çıkarsın çok faydası var...imkanın varsa spor salonunada gidebilirsin cnm...teşekkür ederim cnm ...ama tartıda öyle çıkmıyorum5 kilo bile versem razıyım artık ama çok şükür almıyorumda bu aralar fazla yememe karsılık bide yan taraflarım doğumdan çok kaldı onlara çözüm bulmam lazım titresimli kemerim var ama bas ağrısı yapıyo ama dayanabilirsem arada takarım
iyi akşamlar canım hoşgeldiniyi akşamlar Nasılsınız?
adam en başına söyledi işi öqrendikten sonra bırakıp gidenlere çok kızıyorum diye...birde işe gir çık yapmak negatif enerji veriyor bana..herşey bitti odayamı taktın şimdihele bi git bi başla rutubet yoksa istediği kadar kapalı 4 duvar olsun sorun yok.sonuçta bi yerden başlamak lazım bi adım atarsın sonra gerisi gelir bellimi olur.bence hiç bu küçük ayrıntıları düşünme.ve dediğin gibi eve yakın olması çok önemli evine eşine çocuklarına ayıracağın zaman kıymetli bunu yolda heba etmeyecek olman muhteşem.sonuçta seni zorla bağlamıyolar oraya baktın olmadı daha cazip teklifler olur onları değerlendirirsin.
Sena ablacımmm
hakkında hayırlısı olsunnn ortam çalışma motivasyonunu çook etkiler ama iş istediğin gibi ve ortamdaki arkadaslarında iyiyse dene derimm evde patlamaktan iyidir bende iiş olsun diyip durdumm şuan eşimeee evimi özzledim keşke çalısmasaydım dedimmmm
eşimde bana 1-2 yıl önce o kemerlerden almıştı...titrettiqi için hem mide bulantısı hemde başaqrısı yaptı ve geri iade ettik..spor yap cnm şimdilik platese başlayabilirsin bahar gelincede bolbo yürüşe çıkarsın çok faydası var...imkanın varsa spor salonunada gidebilirsin cnm...
iyi akşamlar canım hoşgeldinbiz iyiyiz sen nasılsın
adam en başına söyledi işi öqrendikten sonra bırakıp gidenlere çok kızıyorum diye...birde işe gir çık yapmak negatif enerji veriyor bana..
canım ben çalışmayı çok istiyorum..birgün bıkarmıyım keşke çalışmasaydım dermiyim bilmiyorum...