Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hımmm ruhun daralır gercekten..ne iş üzerine çalışacaksın muhasebe demiştin hatırladıgım kadarıylada hangi bölümde muhasebenin ön muhasebemi ?

gene yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum ve bende o bahsettiğin başlarım parasına puluna sınırlarında turluyorum ...tekrar eski görev yerime dönücem o olucak yani

sen dönme boşver senlik bir sorun deilki sizinki? sık dişini biraz takma kafana .
aysunun işi bulundugu durum çok zor..

ablammmmmmmmmm hayırlısı olsunnnnnnnn tam kesinleştirmeden çok ümitlenme ...

harbi yuh yani.valla işin içinde başka kokular geliyor buraya ..

evet canım ön muhasebe...

tatlımmm anlayamadım gittiiiiii Allaha havale ediyooorumm Rabbimm tez vakitte kendi dertlerine düşürsünde biizzii unutsunllaaaarr amin

ikiyüzlü insanlardan hep korkmuşumdur: 50 tane gömlekleri vardır birinide sana giydirirler der büyükler...öylelerinden her türlü şey beklenircanım...allah kolaylık versin

amin ablacımmm çok saol böyle iş olmaz olsun ne motive kaldı ne iş hevesi bu tür asalaklarla uğraşıyorzzz

ozaman bu ikiyüzlülüqü esranın müdürüne bu şekilde anlat...olaylar esranın szie anlattıqı gibi deqil de...insan evladıysa az çok anlar..

ablacımm müdürdeee aynııı zatenn süreklii koruyan cinstennnnn herkes şikayettçii müdürler savundugu için gönderilmiyoooorrr

Allaha havale et ozaman canım...ne yaparsa yapsın oralı olma..sen kendi işin bak..cevapta verme...bırak delirsin...

evet canım ön muhasebe...

neden sordum biliyonmu ?bazı muhasebe bölümlerinde iş çok olur kafanı kaldırıp bakacak vaktin olmaz.ama bazılarında iş az olur.ön muhasebe sadece evrak girişi faturalar telefonlar ise az olur gibi .ama sana ön muhasebe diyip daha ilaveler gelecekse mesela bu firma personel falan çalıştırıyorsa bodro yaptıracaksa sana yada beyanameler hazırlatıracaksa işin çok olur.

ne bilem çıkamadım ben işin içinden

istersen 1 ay dene .biz işe başlayan muhasebe elemanlarına diyoruzki 1 ay deneme süresi var.bu süre zarfından biz seni deneyelim sen bizi dene memnun kalırsak devam edelim.

sen işin başında bunu söyle deki bu odada sıkılabilirim.ama başlayayım yapabilirsem siz benden memnun kalırsanız bunu baştan ileyetimde.de

çünkü sonradan sorunu söylediginde ne deniyor geriden biliyormusun.haha tamam işte yerini saglama aldıya isterde ister artık..

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm ...ama tartıda öyle çıkmıyorum 5 kilo bile versem razıyım artık ama çok şükür almıyorumda bu aralar fazla yememe karsılık bide yan taraflarım doğumdan çok kaldı onlara çözüm bulmam lazım titresimli kemerim var ama bas ağrısı yapıyo ama dayanabilirsem arada takarım

herşey bitti odayamı taktın şimdi hele bi git bi başla rutubet yoksa istediği kadar kapalı 4 duvar olsun sorun yok.sonuçta bi yerden başlamak lazım bi adım atarsın sonra gerisi gelir bellimi olur.bence hiç bu küçük ayrıntıları düşünme.ve dediğin gibi eve yakın olması çok önemli evine eşine çocuklarına ayıracağın zaman kıymetli bunu yolda heba etmeyecek olman muhteşem.sonuçta seni zorla bağlamıyolar oraya baktın olmadı daha cazip teklifler olur onları değerlendirirsin.

Sena ablacımmm

hakkında hayırlısı olsunnn ortam çalışma motivasyonunu çook etkiler ama iş istediğin gibi ve ortamdaki arkadaslarında iyiyse dene derimm evde patlamaktan iyidir bende iiş olsun diyip durdumm şuan eşimeee evimi özzledim keşke çalısmasaydım dedimmmm

canım firma kumaş firması..bordrolar falan yok..fatura giriş çıkışı stoklar ve ödemeler var...3-5 kişiden oluşan biyer...bnmde kafam karışık..başka biyer daha var inşallah yarın ararlar...ama aramazlarsa kabul edicem sanırım...yoksa iş bulamadım diye kafayı yicem..

ozaman sende çirkef ol ona karşı ..müdürlere sende oyna.yapmadım ben iftira atıyorla de.

bak hürem bile neler etti sen bi sekreter kızamı yenik düşcen..parmagında oynat o huzursuz olsun gitsinpabuç bırakma kimseye karşı

doğrudur, ben de öyle biliyorum
ztn asitli içecekler içmem, hazır olan hiçbir şeyi mümkün oldukça tüketmiyorum
siz de tüketmeyin
hazır olarak tükettiğim içecek, süttür, o da ligth olanından ki yağı alındıktan sonra pastörize edilmiş süttür, içinde katkı maddesi yoktur yani...

canım zatenn tepkisine cevap vermediğim için dewamlıı yapıyorrr aşagılık duygusu vaarrr resmennn

hep stresss strestenn adett olamadımm bu ayy değmezzz amaaa elimde degil sinirleniyorummm

eşimde bana 1-2 yıl önce o kemerlerden almıştı...titrettiqi için hem mide bulantısı hemde başaqrısı yaptı ve geri iade ettik..spor yap cnm şimdilik platese başlayabilirsin bahar gelincede bolbo yürüşe çıkarsın çok faydası var...imkanın varsa spor salonunada gidebilirsin cnm...
iyi akşamlar Nasılsınız?
iyi akşamlar canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
adam en başına söyledi işi öqrendikten sonra bırakıp gidenlere çok kızıyorum diye...birde işe gir çık yapmak negatif enerji veriyor bana..

canım ben çalışmayı çok istiyorum..birgün bıkarmıyım keşke çalışmasaydım dermiyim bilmiyorum...

Son düzenleme:

ben diyoruumm inşallah sen demezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…