Tekrar merhaba ben biraz geriden gelicem ama sizlere yetişmek için gruptaki tüm arkadaşlardan püf noktaları istiyorum.
ben evlendiğim de 56 kg dım fakat kullandığım kontrol hapının etkisi ve eşimin sebze düşmanı papates ve kızarmta düşkünlüğü sebebiyle 2 ayda yaklaşık 10 kg aldım arkasından bu durumu kimse beni üzmemek için Annem hariç yüzüme vurmayınca bende pek farketmedim heralde 67 kiloya vurduğumda eşim sürekli olarak beni kırmaya başlamıştı herkesin içinde rencide etmeye başlamıştı çok kırılıyor ağlıyordum geceler boyu ama bu bende ters tepip daha da yemeğe itiyordu sinirden annem ağır konuşmaya başladı ama bende gene bi tepki yoktu ve akşine onların yanında az yesemde eve gidince daha da hırslanıyorudum. bu arada kontrol hapını halen kullanmam la ben 72 73 kilolara vurdum ve spora başladım. 1 aylık sporla 2009 aralık ayında 70 e düştüm ve hamile olduğumu ögrendim sporu bıraktım kötü bir ihtimalle karşılaşmamak için düşük vs. gibi sonra hamileliğim boyu toplam 19 kilo aldım 89 kilo ile doğuma gittim doğumdan çıktığımda birgün sonra hastanede tartıldığımda 79 kiloya düşmüştüm. fakat karnım sarkık ve löp löp tü bu arada sezeryan doğum yaptım ve karnım daki çatlaklar hat safhada
doğumdan 3 ay sonra işe başladım ve kilom 71 di bu güzel bi haberdi fakat göbeğim ve karnım beni halen daha kilolu gösteriyor. iş yerinde yine düzenli yemek ve oturma SONUCU ABUR CUBURLARLA 72 OLDUM VE benim acilen 65 kilo olmam gerek çünkü evliliğim bitme aşamasına kadar derin zararlar görüyo