- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
4 duvar arası ve dışarıyı görmüyorsun...hiç pencere yok..açıkçası beni tek düşündüren bu cnm...sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum.bence kabul et .eve yakın olması çok iyi.kışın akşamlar erken oluyor.birde sizin ora nasıl bilmiyorum bizde trafik var akşam iş çıkısı 10 dk yol bir saate çıkıyor.
odayı düşünme biraz güzel objelerle hareketlendirebilirsin.gecen hafta bizim ofisin üst katında küçük bir mutfak vardı.birine oda lazım oldu dolapları söktüler bir boya yapıldı güzelde deil ay ışıgı rengi gibi.bir küçük 1.40lık masa yapıldı önüne 2 küçük sandelye zor sıgdı ama objelerle falan çok şık yaptık .şimdi en güzel oda orası oldu sanki.birde şimdi işe başlamadınya dışardan gözle bakıyorsun.kendi odan olunca seversin ısısnırsın emin ol.önemli olan çalışma arkadaşların durumu .sana olan tutumları ve çalışma saatleri
benim görüşüm tabi.
canım bence yarın git ve değerlendir...belkide ilk intiba aklında öyle kalmıştır...olmasada diğer şarları seni memnun etmiş...evede yakınmış,bence bir değerlendir derim...hakkında hayırlısı aşkitom
deryaa hiç dışarıyı görmüyor ve alt katta...gün ışıqını görmücem kabul edersem...öbür türlüde iş bulmka çok zor..çok kararsız kaldım cnm..