Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum.bence kabul et .eve yakın olması çok iyi.kışın akşamlar erken oluyor.birde sizin ora nasıl bilmiyorum bizde trafik var akşam iş çıkısı 10 dk yol bir saate çıkıyor.

odayı düşünme biraz güzel objelerle hareketlendirebilirsin.gecen hafta bizim ofisin üst katında küçük bir mutfak vardı.birine oda lazım oldu dolapları söktüler bir boya yapıldı güzelde deil ay ışıgı rengi gibi.bir küçük 1.40lık masa yapıldı önüne 2 küçük sandelye zor sıgdı ama objelerle falan çok şık yaptık .şimdi en güzel oda orası oldu sanki.birde şimdi işe başlamadınya dışardan gözle bakıyorsun.kendi odan olunca seversin ısısnırsın emin ol.önemli olan çalışma arkadaşların durumu .sana olan tutumları ve çalışma saatleri

benim görüşüm tabi.
4 duvar arası ve dışarıyı görmüyorsun...hiç pencere yok..açıkçası beni tek düşündüren bu cnm...
canım bence yarın git ve değerlendir...belkide ilk intiba aklında öyle kalmıştır...olmasada diğer şarları seni memnun etmiş...evede yakınmış,bence bir değerlendir derim...hakkında hayırlısı aşkitom:KK16:

deryaa hiç dışarıyı görmüyor ve alt katta...gün ışıqını görmücem kabul edersem...öbür türlüde iş bulmka çok zor..çok kararsız kaldım cnm..

kızlarr canım çok sııkkın işte huzurum yok...

Bizim firmada bir tane sekreter varr şeytan resmen ne fotokopi çeker ne ilgilenir kağıtlarla nede adam akıllı telefon bağlar... Almış arkasına bir tane müdür onun arkasına sıgınaraktan bana ve bir kaç arkadasa sinsice uyuz hareketler yapıyor :KK47: en son yaptıgı idari binadan bizim ofislere geçen tek bir kapı var ve o acıyor kapıları biz onu aramadan yada kapıyı vurmadan acmıyoorrr hoşuna gidioyoooorr onu aramamızzzz :KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben kapıyıı çaaldıımmm acan yokk neyse arkadasım aradıı
Arkadas " esra kapıyı açarmısı"
esra " tamam"

açtı
ben " duymuyormusun" sakince ( okadar cok sey yaptı kiiii anlataamaaammmmmm )
esra " duysaydım açardııımmmm aysun hanımmmmmmm" ( bağırarak)
ben toplantı salonuna çıkarken;
esra " Allahım yaa sabah sabah adamın sinirin bozxuyorlarr diye bagırıyooorrr "
ben " esra senin ilk işin bu kapıyı açmak" dedim ben oradan ayrıldım

aynı gün akşam üstü kaşe lazım oldu sekreterlikte bulunuyorrr :KK47:

gittim istemedim ondan tam alıcam bir hışımlaa şaaakk diyeee kaşeyyiii önümee vurdu resmennn ben fırlattı diyoorummm o harekete çok serttiii:KK47:

orada onu savunanlardan bir kız ağzı acık halde bana baktı ne dicem diyee
kendime dedim kii aysun sakınn seni yıpratmak için yapıyorlaarr sakin bende Allahım ya dedim güldümm şak şak masalara vuruyor ben ordayım diyeee çok sinirlendimmmmm:KK47::KK47::KK47::KK47:

bugünde müdürüm geldii kızdım söylendimmm bunların yaptıklarını yanlarına kar mı kalıcak dedimm bana bunu yaptı resmen fırlattı kaşeyi dedim ( tam fırlatmadı ama şaak diye yapıştırdııı ) biraz sinirle orada abarttım sanırımm:KK47:

müdürümde ben cok üzüldüm diye onun müdürüne şikayet etmiş aysuna böyle davrandı diyeeee:KK47:

kızlar bu ilk değil kimleere neler yapmışşş bu arkadaşş kıskanıyr bizi ondn üst rütbedeyiz diye sürekli sinirlemimzi bozacak bişey yapıyor.. Pazartesi büyük ihtimal onun müdürü beni yanına cagrcak esra sana öyle davranmamısssss sen başlatmıssın tarzda konusacaakkk nerden biliyoruumm daha önce birisi şikayet etmişş müdürü siz ne yaparsanızz yapın haksızsınız demiş

bu arada firma sahibi babamın arkadası ama benim samimiyetim yok selamlasırız okadar:KK25:

ben ne yapayım sizceee o kıza haddini bildirmek istiyorumm ama şeytan sıyrılcak bişey buluyorrrr:KK47:

firma sahibiyle patronla konusmaya çalıstım ama bana müdürüne şikayet edin dedi ben kimi kime şikayet edicem..

İşte bu sekilde konusmalar hakszılıklar fazllaaa bıktımmmmm

sende bendensin desene...bende işte sıkıntılıyım ve seni çok iyi anlıyorum...allah kolaylık versin ama kendini ezdirme derim ben...iş yerinde hiyerarşi neyse çalışanlar onu uygulamak zorundadır...ama bazı densizler dediğin gibi cozutabiliyorlar...duruma göre kendini kolla derim arkadaşım..herkesin kanı kırmızı değilmi:KK47:

:KK47::KK47:

valla çok zor bir durum.malesef çalışanlar arası çok böyle..bunun gibi durumlara patronlar ve özellikle müdürler izin vermemeli.yoksa işi yapanların motivasyonu düşerse daha kötü durumlarla karşılanabilir.bence müdürüne söyle çözüm bulsun bulamıyor ise patrona iletecegini söyle.seni o sekreterin müdürü ile muatap etmesin.

anlattıgın durumuna dışardan bir yorum yaptım ama içinde olan sensin en iyi yolu yine sen bulacaksın..
aynen katılıyorum arkadaşım...benim edebiyatım güzel olmadığı için ifade edememiştim, çok güzel dillendirmişsin canım...:nazar::nazar:
evet oda falan okadar önemli deil bazen maaş bile önemli olmuyor iş hayatındaki sıkıntılı çalışma ortamı daha berbat.insan birinci olarak para için çalışır.ikinci olarak da çalıştıgı yerde huzur için. fakat huzur yoks dersin parası batsın çekilecek çile deil.gidersin 3 kuruş daha az maaşa ama dersin huzurum olsun.
gülmeye ihtiyaç varmış.nöbetçi komedyen olarak geldim aranızdayım :KK52::KK52:

hoş geldin..hadi güldür bizi:KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

4 duvar arası ve dışarıyı görmüyorsun...hiç pencere yok..açıkçası beni tek düşündüren bu cnm...

deryaa hiç dışarıyı görmüyor ve alt katta...gün ışıqını görmücem kabul edersem...öbür türlüde iş bulmka çok zor..çok kararsız kaldım cnm..

ilerleyen dönemlerde odanın değişme ihtimali yokmu be kuşum...yada yarın rica etsen değişme imkanı yokmu acaba:26:

inşallah hakkında ne hayırlıysa o olsun...

aminnnnnn... cnm inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

ne denebilir ki??? birbirimizin vesilesiyle belki de hiç ummadığımız şeylere vasıl oluruz...
Rabbim dualarınızı kabul etsin, amin

cnm ben de okurken acaba ne oldu sonuç diyordum... inşallah o sonuç doğrudur ve topiğimizn ilk bebişi geliyordur, hayırlı olsun:KK76:

hehe:KK1:kız, adam nerden bilsin :KK1::KK1::KK1:
Allah hayırlı uzun ömürler versin eşine de sana da...
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, sağlıklı güzel bir ömür geçirin inşallah
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

teşekkür ederim canım :KK16:

Bizim firmada bir tane sekreter varr şeytan resmen ne fotokopi çeker ne ilgilenir kağıtlarla nede adam akıllı telefon bağlar... Almış arkasına bir tane müdür onun arkasına sıgınaraktan bana ve bir kaç arkadasa sinsice uyuz hareketler yapıyor :KK47: en son yaptıgı idari binadan bizim ofislere geçen tek bir kapı var ve o acıyor kapıları biz onu aramadan yada kapıyı vurmadan acmıyoorrr hoşuna gidioyoooorr onu aramamızzzz :KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben kapıyıı çaaldıımmm acan yokk neyse arkadasım aradıı
Arkadas " esra kapıyı açarmısı"
esra " tamam"

açtı
ben " duymuyormusun" sakince ( okadar cok sey yaptı kiiii anlataamaaammmmmm )
esra " duysaydım açardııımmmm aysun hanımmmmmmm" ( bağırarak)
ben toplantı salonuna çıkarken;
esra " Allahım yaa sabah sabah adamın sinirin bozxuyorlarr diye bagırıyooorrr "
ben " esra senin ilk işin bu kapıyı açmak" dedim ben oradan ayrıldım

aynı gün akşam üstü kaşe lazım oldu sekreterlikte bulunuyorrr :KK47:

gittim istemedim ondan tam alıcam bir hışımlaa şaaakk diyeee kaşeyyiii önümee vurdu resmennn ben fırlattı diyoorummm o harekete çok serttiii:KK47:

orada onu savunanlardan bir kız ağzı acık halde bana baktı ne dicem diyee
kendime dedim kii aysun sakınn seni yıpratmak için yapıyorlaarr sakin bende Allahım ya dedim güldümm şak şak masalara vuruyor ben ordayım diyeee çok sinirlendimmmmm:KK47::KK47::KK47::KK47:

bugünde müdürüm geldii kızdım söylendimmm bunların yaptıklarını yanlarına kar mı kalıcak dedimm bana bunu yaptı resmen fırlattı kaşeyi dedim ( tam fırlatmadı ama şaak diye yapıştırdııı ) biraz sinirle orada abarttım sanırımm:KK47:

müdürümde ben cok üzüldüm diye onun müdürüne şikayet etmiş aysuna böyle davrandı diyeeee:KK47:

kızlar bu ilk değil kimleere neler yapmışşş bu arkadaşş kıskanıyr bizi ondn üst rütbedeyiz diye sürekli sinirlemimzi bozacak bişey yapıyor.. Pazartesi büyük ihtimal onun müdürü beni yanına cagrcak esra sana öyle davranmamısssss sen başlatmıssın tarzda konusacaakkk nerden biliyoruumm daha önce birisi şikayet etmişş müdürü siz ne yaparsanızz yapın haksızsınız demiş

bu arada firma sahibi babamın arkadası ama benim samimiyetim yok selamlasırız okadar:KK25:

ben ne yapayım sizceee o kıza haddini bildirmek istiyorumm ama şeytan sıyrılcak bişey buluyorrrr:KK47:

firma sahibiyle patronla konusmaya çalıstım ama bana müdürüne şikayet edin dedi ben kimi kime şikayet edicem..

İşte bu sekilde konusmalar hakszılıklar fazllaaa bıktımmmmm
asla vazgeçme...işini zarar gelmicekse sende uqraş onunla..ben biraz fevriyimdir asla gelemem böyle şeylere...:KK19:
gülmeye ihtiyaç varmış.nöbetçi komedyen olarak geldim aranızdayım :KK52::KK52:

yeşimmm hoşgeldin cnm...1-2 sayfa önce işle ilgili 1-2 yazım var..okuyup yorumlarsan çok sevinirim bitanem :KK16:

Son düzenleme:
hakkında hayırlısıysa olsun ablacım şöyle bişey var ki güneş girmeyen eve doktor girer derler seninki de öyle bişey 4 duvar arasındada insanın ruhu sıkılır:26::26::26::26:

sende bendensin desene...bende işte sıkıntılıyım ve seni çok iyi anlıyorum...allah kolaylık versin ama kendini ezdirme derim ben...iş yerinde hiyerarşi neyse çalışanlar onu uygulamak zorundadır...ama bazı densizler dediğin gibi cozutabiliyorlar...duruma göre kendini kolla derim arkadaşım..herkesin kanı kırmızı değilmi:KK47:

delirdimmm resmeennn müdürüme resmen fırlattı dedimmm orda sinirden yanlış çıktı agzımdan ama vurdu masaya resmenn :KK47: aman ablacım ben böyle birşey görmedimmm Allahım ne bizlerin nede müslümanların basına böyle birşey vermesin amiinnnnnnn :KK47:

kendimi ezdirmek istemiyorum tabikii ama bu kız meselaa kapıyı neden açmadın diyorumm geeççeen ayy unutmusum diyorr ama kıs kıs guluyor arkamdaannn yalan söyluyor işin içinden cıkmayı basarıyoorrr Allahtan bulsunlar inşAllahhhh:KK47: müdürü de patron yanımızdayken bir melek arkasından bize okadar farklı davranıyorrr kiiiii:KK47:

valla çok zor bir durum.malesef çalışanlar arası çok böyle..bunun gibi durumlara patronlar ve özellikle müdürler izin vermemeli.yoksa işi yapanların motivasyonu düşerse daha kötü durumlarla karşılanabilir.bence müdürüne söyle çözüm bulsun bulamıyor ise patrona iletecegini söyle.seni o sekreterin müdürü ile muatap etmesin.

anlattıgın durumuna dışardan bir yorum yaptım ama içinde olan sensin en iyi yolu yine sen bulacaksın..

evet oda falan okadar önemli deil bazen maaş bile önemli olmuyor iş hayatındaki sıkıntılı çalışma ortamı daha berbat.insan birinci olarak para için çalışır.ikinci olarak da çalıştıgı yerde huzur için. fakat huzur yoks dersin parası batsın çekilecek çile deil.gidersin 3 kuruş daha az maaşa ama dersin huzurum olsun.

gene yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum ve bende o bahsettiğin başlarım parasına puluna sınırlarında turluyorum ...tekrar eski görev yerime dönücem o olucak yani:KK47:

gıdı gıdıııı gıdıııı :KK52::KK52::KK52::KK52:

vayyyyyyyyyyyyyyy....aşkım bitanem yeşimim gelmiş...gel kuşum vallahi bunalmıştık hepimiz :KK16::KK16::KK16:
azcık göz gezdirdim resmen topikteki negatif duyguları hissettim sanki :KK25: ama neyseki sizler iyisiniz sadece başağrısı yaratan luzum kişiler yada olaylar söz konusu onlarda gelir geçer siz iyi olun yeter :KK24::KK24::KK24:

yeşimmm hoşgeldin cnm...1-2 sayfa öncrede işle ilgili 1-2 yazım var..okuyup yorumlarsan çok sevinirim bitanem :KK16:
kendimi falcı gibi hissettim :KK70: gördümde ayrıntılı okumadım bakim tekrar :KK55::KK55:

kızlar iyi akşamlarrr :KK42::KK42:
hiranurun hamile olmasına çoookkkkkkkk sevindimm topiqimizin ilk bebişi bende çok heyecanladım..darısı bütün isteyenlerin başınaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar 1-2 ay önce bir firmaya cv bırakmıştım...1-2 saat önce aradılar...yarın şartları görüşmek için davet ettiler...ama bnm bulunacaqım oda alt katta küçük ve ışık almıyor...verdikleri maaş beni tatmin ediyor evede yakın yürüyerek gidip gelebilicem...ama odanın küçük ve ışık almaması beni çok düşündürüyor...diqer iştende saat 10a kadar haber gelmezse burayı düşünmelimiyim...açıkçası orada çok daralıcamı sanıyorum...acaba ilk görüştemi öyle geldi..sonra alışırmıyım..yoksa hiçmi kabul etmiyim..fikirlerinizi yazarmısınız :26:

Teşekkür ederim sena abla ve kızların hepsineeeeeeee... :)))
çift çizgiyi 20 dak. sonra tam gördüm.Ama kesinleştirmek için yarın beta hcg yaptırcammm .... hayırlısı inş.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN...

teşekkür ederim canım :KK16:

asla vazgeçme...işini zarar gelmicekse sende uqraş onunla..ben biraz fevriyimdir asla gelemem böyle şeylere...:KK19:

yeşimmm hoşgeldin cnm...1-2 sayfa öncrede işle ilgili 1-2 yazım var..okuyup yorumlarsan çok sevinirim bitanem :KK16:

ablacım bendeee gelemıyorumm ama maalesef onunki gibi bizim arkamızda kimse yokkk

patrona söyluyorum müdürüne söyle o halleder diyooorrr kimse bişey yapamıyorrrr

benim müdürümm 4 ay önce filan esra neden böyle davranıyorsunn bizimkilere karsı sana ne yapmıslar demişşş

esra gitmiş müdürlerine hasan bey bana bunları dedi demiş benim müdürüme telefon geldi

" hasan beyy neden esraya öyle dediniz ona bişey demeyin esra üzülüyoooooooorrrrrrrrr""""":KK47:

yuuuhhhh 23 yaşındakii birtane ...... arkasına düşmüşerrr oynatıyor kız resmeeeeennnnnn:KK47:

delirdimmm resmeennn müdürüme resmen fırlattı dedimmm orda sinirden yanlış çıktı agzımdan ama vurdu masaya resmenn :KK47: aman ablacım ben böyle birşey görmedimmm Allahım ne bizlerin nede müslümanların basına böyle birşey vermesin amiinnnnnnn :KK47:

kendimi ezdirmek istemiyorum tabikii ama bu kız meselaa kapıyı neden açmadın diyorumm geeççeen ayy unutmusum diyorr ama kıs kıs guluyor arkamdaannn yalan söyluyor işin içinden cıkmayı basarıyoorrr Allahtan bulsunlar inşAllahhhh:KK47: müdürü de patron yanımızdayken bir melek arkasından bize okadar farklı davranıyorrr kiiiii:KK47:

ikiyüzlü insanlardan hep korkmuşumdur: 50 tane gömlekleri vardır birinide sana giydirirler der büyükler...öylelerinden her türlü şey beklenircanım...allah kolaylık versin:KK16:

azcık göz gezdirdim resmen topikteki negatif duyguları hissettim sanki :KK25: ama neyseki sizler iyisiniz sadece başağrısı yaratan luzum kişiler yada olaylar söz konusu onlarda gelir geçer siz iyi olun yeter :KK24::KK24::KK24:

kendimi falcı gibi hissettim :KK70: gördümde ayrıntılı okumadım bakim tekrar :KK55::KK55:
görmüşte okumamışşş :KK30: öldürecek bu kız beniii :84::84::84::84::84:
Teşekkür ederim sena abla ve kızların hepsineeeeeeee... :)))
çift çizgiyi 20 dak. sonra tam gördüm.Ama kesinleştirmek için yarın beta hcg yaptırcammm .... hayırlısı inş.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN...

hayırlısı olsun canım hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz :KK34:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ablacım bendeee gelemıyorumm ama maalesef onunki gibi bizim arkamızda kimse yokkk

patrona söyluyorum müdürüne söyle o halleder diyooorrr kimse bişey yapamıyorrrr

benim müdürümm 4 ay önce filan esra neden böyle davranıyorsunn bizimkilere karsı sana ne yapmıslar demişşş

esra gitmiş müdürlerine hasan bey bana bunları dedi demiş benim müdürüme telefon geldi

" hasan beyy neden esraya öyle dediniz ona bişey demeyin esra üzülüyoooooooorrrrrrrrr""""":KK47:

yuuuhhhh 23 yaşındakii birtane ...... arkasına düşmüşerrr oynatıyor kız resmeeeeennnnnn:KK47:

ozaman bu ikiyüzlülüqü esranın müdürüne bu şekilde anlat...olaylar esranın szie anlattıqı gibi deqil de...insan evladıysa az çok anlar..

X