Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yediklerini gorunce benden de beteri varmis dedim Canim cekti valla yediklerini okuyunca

midem bulanıyorrr ama adet olamıyoorumm test yaptım negatif ama adet olamıyoorummm imtihan sanırım Allah kolay geçirsinn

Kizlar belki ne alaka diyeceksiniz ama siz konusurken aklima geldi :26: Ben test yapmistim 3 dk bekledim baktim cizgi yok bende kaldirdim bir yere. Esim gelince aklim sira ona saka yapicam hamileyim diye Sonra baktim cift cizgi Cizgilerden biri silik
Bir ilac kullandigimdan dolayi 6 ay cocuk yapmamam lazim. O kadar strese girmistim ki anlatamam Sonra regl oldum ve baska test de yaptim sonuc negatif. Allah bize de nasip eder zamani gelince insallah :44:

canımm 5 dakikadan sonrası geçersiz sayılıyor yanıltıyor yani sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?

geçmiş olsun tatlım aminnn

merhaba kızlar nasıl gidiyor sohbet koyulaşmış bakıyorumda bebek muhabbetlerine girilmiş..çok güzel kilolar verilmiş..aysuncuğum ne güzel yazmışsın öyle insanın iştahını arttırıyor bende çiğ köfteye bayılanlardanım...bu arada bir bardak kolanın içinde 32 küp şeker varmış bir yerde okumuştum....

çok sağol canım...
inşallah seninde bebişin gelir cnm bnm..
aşılama tüp bebek gibi pahalı bi işlem değil değil mi??
Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??

canım hamilesin sennnnnnnn

tebrik ederim...

Hosgeldin Melek sefalar getirdin
cok sasirdim bir bardak kola da 32 seker olmasi olayina, gerci kola falan sevmem.. ama Sena abla hazir meyve suyu bile icme demisti, o zaman kesin bi seyler vardir yani.. :26: en iyisi su arkadaslar bol bol su icelimm

ufffff canım sıkılıyor ...

benim de canim sklyr ceren ya napsak? :44:
okula geldim islerim de var ama elim gitmiyor.. oturuyom boyle

çok sağol canım...
inşallah seninde bebişin gelir cnm bnm..
aşılama tüp bebek gibi pahalı bi işlem değil değil mi??

canım hamilesin sennnnnnnn

tebrik ederim...

hosgeldin aysuncum.
nasilsin gorusmeyeli?

bizim heyecanli bekleyis suruyor, esimin test sonuclari belli olcak haftaya sali, 1 hafta suruyor dediler.. turkiyede de o kadar uzun suruyor mu?? :44:

hosgeldin aysuncum.
nasilsin gorusmeyeli?

bizim heyecanli bekleyis suruyor, esimin test sonuclari belli olcak haftaya sali, 1 hafta suruyor dediler.. turkiyede de o kadar uzun suruyor mu?? :44:

hoşbuldum canım iyi sayılırım sen nasılsın cnm...

biz de test yaptırdık 6 ayda 2 kez canım..saat 2 gibi verdik akşam 6 gibi aldık sonucu..sizin orda çok uzun sürüyormuş...:44:

doğrudur tatlım ama tadı mükemmelll ya aslında artıkk kendimi toplamalıyımm

25 yasindayim 2 yilik evliyim

ne güzel canım Allah mutlu etsinn hepimiziii

iyi aksamlar kızlar tebrik ederim sizi azminizi yine çok güzel kilolar vermişsiniz ben her hafta erteliyorum bu hafta yine yapamadım pazartesiye yine erteledim insallah pazartesi baslarım beni mıotive edin kızlar yaaa niye böyle oldum ben gecen sene çok azimliydim şimdi niye yok o azmim yaa((((50:

kızlar merhabaaaaaaaa
bu hafta resmen yemek konusunda tazmanya canavarı gibiydim...herşeyden ve limitsizce yedim....resmen cozuttum ...
sabah tartıya tek gözümükapatarak çıktım ama neyseki 400 gr.la kurtarmışım,benkesin 2-3 kiloalmışımdır demiştim...bu hafta müthiş bir müfettiş,ifade soruşturma trafiği vardı iş yerinde ve ben gerginlikten ne yaptığımı bilmiyorum kızlar...bugünde en son doktorların meselesiyle ilgili biz çalışanlarında ifadelerimizi aldılar ve sağlık müdürlüğüne yolladılar...bir laf vardır ya FİLLER TEPİŞİR ÇİMENLER EZİLİR diye...neyseki bizlik bir durum yokda rahatım ama genede insan geriliyor
hamile olduğunu öğrenen bir arkadaş vardı sanırsam(hiranur du galiba)gözü aydın olsun,allah tamamına erdirsin...
çocukları hasta olanlara çok geçmiş olsun...
bir arkadaş işe giderken düşmüş boynunu çeviremiyormuş,çok geçmiş olsun...
SENACIM:iş için hakkında hayırlısı olsun,dualarım seninle...ayrıca tebrik ediyorum,muhteşem bir dönüş yapmışsın

kendimi hemencük bildireyim
başlayış:86
geçen hafta:58,8
bu hafta:59,2
gelen:400 gr.
toplam giden:26.8
hedef:58
boy:162
beden:36
spor:sadece birgün 90 dakika(yürüme bandı,eliptik bisiklet,bel kemeri ve yarım mekik)

Son düzenleme:

tatlım bende öyleyim ya adetim 8 gün gecikti hala olmadım testlerde negatif moralim bozuk iyi bir doktor bulamıyorum 2 tane var biri devlette calısyor iş yüzünden hafta içi gidemiyorum diğeride özelde bir muayene ücreti 140 tl paran varsa sağlık var paran yoksa sağlıkta yokkk izin alablirsem + randevu bulabılırsem devlete o doktora gidiceemm

kızlar, dünkü eksik sayfaları okuyup hemen listelemeye geçeceğim inşallah,
bilginize...

kızlar birde resim koyayım dedim bu gecen seneki halim 66-67 falandım

buda öyle gecen seneki oğlum tam 1 yasındaydı haziranın 20si

buda mart 2011 daha doğum yapalı 1 yıl olmamıştı 74-75 falandım

buda bekarken 65 kiloydumEki Görüntüle 349384

şimdi 65 olsam razıyım bugün tartıldım 69.2 çıktım
ama ben 60 olmak istiyorummmmm:84::84::84:

Son düzenleme:

boyun güzelmiş...oyüzden kilonu göstermiyorsun arkadaşım...zaten görünen bir fazlalığında yokki canımcım:26:

boyun güzelmiş...oyüzden kilonu göstermiyorsun arkadaşım...zaten görünen bir fazlalığında yokki canımcım:26:

aslında normal boyum 165 herkez öyle söylüyo göstermiyosun diyolar ama şu doğumdan kalan göbeğim ve yan taraflar çok kötü bide oldum olası kollarım kalındı ama onlar incelmez anneminde öyle ırsı
Eki Görüntüle 349388 kollarımın kalınlığına bakın yaa çok kötü duruyo dimi kızlar(((
Eki Görüntüle 349386 Eki Görüntüle 349387

Son düzenleme:
cnm aramıza hoşgeldin
üzülme bak eminim burda bizi takip ettikçe hem inceleceksin, hem de içini dökebileceksin
burası öyle bir ortam
eşinin yaptığı hiç hoş değil elbette ama sen onun için değil kendin için, kendi beden ve ruh sağlığın için zayıflayacaksın, birileri isteyince olmuyor, SEN isteyeceksin
bugune kadarki vurdumduymaz davranışların da bence kilo vermek istememen ve bunu kendine sorun etmemenden kaynaklanıyor bence insan kendi sorun etmedikten sonra da bazı şeylerin öenmi yok, başkasının ne dediği çok da öenmli değil ama şimdi gerçekten istemiş ve bu yola başkoymuşsan, sana yardımcı olmak da bizim görevimiz
çatlakların tedavsi yok maalesf ben de ilaç kullanmayla aşırı kilo aldım ama evli değilim bnmki kortizon, hala da kullanmaktayım, bnm de vücudumda çatlaklar mevcut ama bu o kadar da önemli değil, öenmli olan istediğim kiloda olmak ztn kilo verdikçe o çatlakların kötü görüntüsü de azalacaktır, sonra krem vs gibi şeylerle de minimuma indirmeye çalışırsın
bu sarkmalar, vücudun yağ dokusu bağlamasından kaynaklanıyor ki sen hamile kalınca sporu bırakmışsın, spor bırakılınca vücut kendini bırakıyr ve sarkma kaçınılmaz oluyor
neyse önemli olan bunlar değil
hoşgeldin aramıza
beslenme listemiz sürekli olarak kopyalanıp yayınlanıyor, imkanın varsa kopyalayıp yazıcıdan çıkartabilirsin, ya da bilgisayarına kopayalayıp oradan bakarak kendine çeki düzen vermeye başlayabilirsin
her hafta cuma günü bildirimlerimiz oluyor
başlangıç kilon
geçen hafta
bu hafta
gelen/giden
toplam giden
hedef kilo
boy
beden
spor - haftalık kaç dk spor yaptıysan sadece bu hafta ...dk spor yazsan yeterli...

bir de her akşam menü paylaşımlarımız oluyor
sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara

su - ..lt
spor - ...
şeklinde yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…