yediklerini gorunce benden de beteri varmis dedimcanımmm hoşgeldinn nasılsınnn
umarımm hemencecik yerrrben cozuttum canıımm ya 1.9 kg almıs gorunuyorummm inşAllah ödemdir
dün akşam
2 dürüm çiğköfte
2 bardak ayran
1 bardak kola
1yumurtalı kıymalı pide
3 çikolatalı kurabıye
1 tabak cips
1 bardak kola içtimmmmm
yediklerini gorunce benden de beteri varmis dedimCanim cekti valla yediklerini okuyunca
hiranurcum benim de sendeki gibi ikinci çizgi silik çıkmıştı gözün aydınnn hamilsinnnnnn
hamileliğin çok erken dönemlerinde ikinci çizgi silik çıkıyooo benin 1 hafta alan geçmişti galibaa en kısa zamanda da kan testi yaptırr canım
Kizlar belki ne alaka diyeceksiniz ama siz konusurken aklima geldi :26: Ben test yapmistim 3 dk bekledim baktim cizgi yok bende kaldirdim bir yere. Esim gelince aklim sira ona saka yapicam hamileyim diyeSonra baktim cift cizgi Cizgilerden biri silik
Bir ilac kullandigimdan dolayi 6 ay cocuk yapmamam lazim.O kadar strese girmistim ki anlatamam Sonra regl oldum ve baska test de yaptim sonuc negatif. Allah bize de nasip eder zamani gelince insallah :44:
çok sağol canım...iyi ablacım gözün aydın öyle büyük bi problem yokmuş allah daha büyük sorunlar vermesin buna şükür. ben aşılama yaptırdım çok basit bi işlem 10 dk falan sürüyo öyle gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil yani tutmadı ama biraz dinlenip yine yaptırıcam hakkımızda hayırlısı
Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??
25 yasindayim 2 yilik evliyimcanımm 5 dakikadan sonrası geçersiz sayılıyor yanıltıyor yanisen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?
geçmiş olsun tatlım aminnn
merhaba kızlar nasıl gidiyor sohbet koyulaşmış bakıyorumda bebek muhabbetlerine girilmiş..çok güzel kilolar verilmiş..aysuncuğum ne güzel yazmışsın öyle insanın iştahını arttırıyor bende çiğ köfteye bayılanlardanım...bu arada bir bardak kolanın içinde 32 küp şeker varmış bir yerde okumuştum....
ufffff canım sıkılıyor ...
çok sağol canım...
inşallah seninde bebişin gelir cnm bnm..
aşılama tüp bebek gibi pahalı bi işlem değil değil mi??
canım hamilesin sennnnnnnn
tebrik ederim...
hosgeldin aysuncum.
nasilsin gorusmeyeli?
bizim heyecanli bekleyis suruyor, esimin test sonuclari belli olcak haftaya sali, 1 hafta suruyor dediler.. turkiyede de o kadar uzun suruyor mu?? :44:
merhaba kızlar nasıl gidiyor sohbet koyulaşmış bakıyorumda bebek muhabbetlerine girilmiş..çok güzel kilolar verilmiş..aysuncuğum ne güzel yazmışsın öyle insanın iştahını arttırıyor bende çiğ köfteye bayılanlardanım...bu arada bir bardak kolanın içinde 32 küp şeker varmış bir yerde okumuştum....
25 yasindayim 2 yilik evliyim
iyi aksamlar kızlar tebrik ederim sizi azminizi yine çok güzel kilolar vermişsiniz ben her hafta erteliyorum bu hafta yine yapamadım pazartesiye yine erteledim insallah pazartesi baslarım beni mıotive edin kızlar yaaa niye böyle oldum ben gecen sene çok azimliydim şimdi niye yok o azmim yaa(((( 50:
kızlar birde resim koyayım dedim bu gecen seneki halim 66-67 falandım Eki Görüntüle 349372
buda öyle gecen seneki oğlum tam 1 yasındaydı haziranın 20siEki Görüntüle 349378
buda mart 2011 daha doğum yapalı 1 yıl olmamıştı 74-75 falandımEki Görüntüle 349382
şimdi 65 olsam razıyım bugün tartıldım 69.2 çıktım
ama ben 60 olmak istiyorummmmm:84::84::84:
boyun güzelmiş...oyüzden kilonu göstermiyorsun arkadaşım...zaten görünen bir fazlalığında yokki canımcım:26:
cnm aramıza hoşgeldinTekrar merhaba ben biraz geriden gelicem ama sizlere yetişmek için gruptaki tüm arkadaşlardan püf noktaları istiyorum.
ben evlendiğim de 56 kg dım fakat kullandığım kontrol hapının etkisi ve eşimin sebze düşmanı papates ve kızarmta düşkünlüğü sebebiyle 2 ayda yaklaşık 10 kg aldım arkasından bu durumu kimse beni üzmemek için Annem hariç yüzüme vurmayınca bende pek farketmedim heralde 67 kiloya vurduğumda eşim sürekli olarak beni kırmaya başlamıştı herkesin içinde rencide etmeye başlamıştı çok kırılıyor ağlıyordum geceler boyu ama bu bende ters tepip daha da yemeğe itiyordu sinirden annem ağır konuşmaya başladı ama bende gene bi tepki yoktu ve akşine onların yanında az yesemde eve gidince daha da hırslanıyorudum. bu arada kontrol hapını halen kullanmam la ben 72 73 kilolara vurdum ve spora başladım. 1 aylık sporla 2009 aralık ayında 70 e düştüm ve hamile olduğumu ögrendim sporu bıraktım kötü bir ihtimalle karşılaşmamak için düşük vs. gibi sonra hamileliğim boyu toplam 19 kilo aldım 89 kilo ile doğuma gittim doğumdan çıktığımda birgün sonra hastanede tartıldığımda 79 kiloya düşmüştüm. fakat karnım sarkık ve löp löp tü bu arada sezeryan doğum yaptım ve karnım daki çatlaklar hat safhadadoğumdan 3 ay sonra işe başladım ve kilom 71 di bu güzel bi haberdi fakat göbeğim ve karnım beni halen daha kilolu gösteriyor. iş yerinde yine düzenli yemek ve oturma SONUCU ABUR CUBURLARLA 72 OLDUM VE benim acilen 65 kilo olmam gerek çünkü evliliğim bitme aşamasına kadar derin zararlar görüyo