aysuncum inan her namazımda dua ediyorum..hemde çok içtem...Rabbim en kısa zamanda kucaqınıza alamayı nasip etsin...en çok birbirine edilen dualar kabul olurmuş birbirimize dua edelim canım
canım benim Allah razı olsun...çok sevindim çok teşekkür ederim...Rabbim seninde dualarını kabul etsin gönlünde ne varsa hemencecik kabul olsun inşallahh
kızlar mübarek cuma saati girdi bende abdest alıp kuran okucam..site açık gelince okurum yazdıklarınızı...hepinize dua edicem kızlar sizde benim için dua edin olurmu?
750 gr almışım bende
ErginSena canım iş görüşmesi sonucu ne oldu. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
merhaba kızlar...doktora gittim geldim 6 gibi....
8 ay öncede gitmiştik bu doktora bebek istiyoruz diye bizi tanıdı zaten gidince...
bana ultrasonla alttan baktı...rahmin tertemiz yumurtan sağda kocaman olmuş çok güzel dedi
gün aşırı ilişki şu bi kaç günde dedi....eşimin sonuçlarına baktı evet sorun var biraz dedi...o yüzden olmuyo dedi...
proxeed plus yazdı için bunu günde 2 tane dedi....evet problem eşimde ve çok üzüyo bu durum ikimizi de..
bende hiç bir problem yokmuş öyle dedi dr adetlerimde çok düzenlidir...
2 hafta sonra ankara güven hastanesine tekrar gidicez eşime iğne tedavisine başlayacaklar 6 aya kadar sonuç alabilirsiniz dedi dr ama kesin bişwy yok tabi..inşallah işe yarayacak...
bugün gittiğim doktor yaza kadar olmazsa burda aşılama yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi...
kafam çok karışık...Allah hayırlısını versin...
beklemek çok zor gerçekten yaaaaa( size müjdeli haberler veririm inş... senden de müjdeli haber bekliyoruz hadi baakalımm :))
bravo tebrikler zaten az az vermek en sağlıklısıbaşlangıç: 67:79:
geçen hafta: 56
bu hafta: 55:97:
giden : 1 kilo
beden: 38
hedef : 51
boy: 1,56
spor : haftada 305 dk yürüyüş( birazdan tekrar yapicam bugun evdeyim )
bravo tebrikler zaten az az vermek en sağlıklısı
selam kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 74.6
bu haftan 70.9
qiden 3700
toplamda 19.100
hedef 60
boy 165
beden 40
spor yok..
kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıraya göre yapın eksik olanlar düzeltsin...
Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??