Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhabaaaaaaaa
bu hafta resmen yemek konusunda tazmanya canavarı gibiydim...herşeyden ve limitsizce yedim....resmen cozuttum ...
sabah tartıya tek gözümükapatarak çıktım ama neyseki 400 gr.la kurtarmışım,benkesin 2-3 kiloalmışımdır demiştim...bu hafta müthiş bir müfettiş,ifade soruşturma trafiği vardı iş yerinde ve ben gerginlikten ne yaptığımı bilmiyorum kızlar...bugünde en son doktorların meselesiyle ilgili biz çalışanlarında ifadelerimizi aldılar ve sağlık müdürlüğüne yolladılar...bir laf vardır ya FİLLER TEPİŞİR ÇİMENLER EZİLİR diye...neyseki bizlik bir durum yokda rahatım ama genede insan geriliyor
hamile olduğunu öğrenen bir arkadaş vardı sanırsam(hiranur du galiba)gözü aydın olsun,allah tamamına erdirsin...
çocukları hasta olanlara çok geçmiş olsun...
bir arkadaş işe giderken düşmüş boynunu çeviremiyormuş,çok geçmiş olsun...
SENACIM:iş için hakkında hayırlısı olsun,dualarım seninle...ayrıca tebrik ediyorum,muhteşem bir dönüş yapmışsın
kendimi hemencük bildireyim
başlayış:86
geçen hafta:58,8
bu hafta:59,2
gelen:400 gr.
toplam giden:26.8
hedef:58
boy:162
beden:36
spor:sadece birgün 90 dakika(yürüme bandı,eliptik bisiklet,bel kemeri ve yarım mekik)
kızlar buda hamileyken..çok kilo almıştım ve heryerim şişmişti ödem olmuştu ıyyy halime bakın
Eki Görüntüle 349392
aysuncum abin için hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adınakızlar nasılsınız dün giremedim...
çok mutluyum abimin tayini 1 tercihi çoruma çıktıııııAllaha binlerce şükürler olsun...
bizi kandırmışlar torpil vs yokmuş korktuk bi hafta ağladık doğuya gidecek diye ama olmadı çok şükür..
hem bizç orumluyuz kendi memleketimize çıktı ankaraya buraya çok yakın..ne zamandır hiç iyi dğeildim bu haber ilaç gibi geldi
birde bugün akşam 5 te doktor randevum var...bebiş olmuyo diye bi gidicez bakalım benim doktora...inşallah güzel haberlerle gelirim...
cnm üzme kendini, gelecegi zmn bellidir bebişin, eşine de geçmiş olsun inşallah geçecek sen de anne olacaksın ama bence o zmna kadar kilona odaklan, iyice zayıfla hamiş olunca da oh rahat rahat geçirirsin 9 ayı hayırlısıyla...merhaba kızlar...doktora gittim geldim 6 gibi....
8 ay öncede gitmiştik bu doktora bebek istiyoruz diye bizi tanıdı zaten gidince...
bana ultrasonla alttan baktı...rahmin tertemiz yumurtan sağda kocaman olmuş çok güzel dedi
gün aşırı ilişki şu bi kaç günde dedi....eşimin sonuçlarına baktı evet sorun var biraz dedi...o yüzden olmuyo dedi...
proxeed plus yazdı için bunu günde 2 tane dedi....evet problem eşimde ve çok üzüyo bu durum ikimizi de..
bende hiç bir problem yokmuş öyle dedi dr adetlerimde çok düzenlidir...
2 hafta sonra ankara güven hastanesine tekrar gidicez eşime iğne tedavisine başlayacaklar 6 aya kadar sonuç alabilirsiniz dedi dr ama kesin bişwy yok tabi..inşallah işe yarayacak...
bugün gittiğim doktor yaza kadar olmazsa burda aşılama yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi...
kafam çok karışık...Allah hayırlısını versin...
olsun ya valla istediklerin için geç de olsa bişeyler kopartabilmişsinçok sağol canım... burada birbirimize yaptığımız motivasyonlar bile bizi çok etkiliyor...beden kitle endeksinden baktığıma göre 68 olduğum zaman normal kilolu yazıyor o kiloya bir inebilsem ...enişte bonkör demişsinya canım yavaş yavaş çıkıyor kokusu ben yaklaşık 6 aydan beri bir krem istiyorum yaklaşık olarak 150 lira... birde dün çok etkili bir selülit kremi buldum ayriyetten sıkılaştırıcı eczacıma çok güvenirim..oda 35 lira o paraları ondan veriyormuş anlayacağın kendi alacağına sanki bana ödül gibi yansıtıyor..:26::26:istikrar dersen hiç sorma buraya takıldığımdan beri cıss yiyecek olsam sena aklıma geliyor..yavaşça yerine koyuyorum
evet bende balık ve tavuk çok etkili ama tamamen maddiyat canım nereye kadar bütçeyi sarsıyor valla
bende hergün sana bakınıyorum yoksun. hastanedemi çalışıyorsunki?hayırdır ne dir problem .?şimdi doktorlar falan diyince meraklandım doktorlarla müfettişlerin bir konumda olması alışılmış deil de?
canımhepimiz hamileyken kilo almıştık,ama sonucunda meleklerimize kavuşmuştuk...oyüzden hamişlerin kiloyu çok takmasını sevmiyorum zaten
evet cnm bende takmıyodum zaten ama ben albümde olmustum tansiyonum hep yüksekti ellerimi zor kıpırdatıyodum şişlikten acayip ağrıyodu ve uyusuyodu yüzüklerim artık olmuyodu parmaklarımı oynatırken çok ağrıyodu hele ayaklarımın üstüne bastırınca kocaman çukur oluyodu sonra tekrar eski haline dönüyodu... çevremdede hamileler vardı sadece kilo aldılar... onlar sadece kilo aldıkları için çok şanslı
teşekkür ederim canımSena abla hayirlisiyla baslarsin ise inssallh hem evine yakinmis
buarada alinti yapmadim ama haftalik menulerimi gormek istemissin ben hergun burda paylastim menulerimi ve cogu zaman guzel dedin kacamaklarimaa ise hic kizmadin yalniz benim diyetden onceki hayatimda da kahvalti disisinda ekmek yeme huyum yoktu hayatimin hicbi doneminde cayimi kahvemi sekerli icmedim hicbir zamanda asitli sekerli icecekler icmem zaten unlarin etkisi olabilirmi yani diyet bunyemin alisik oldugu gibi birsey
ben buraya baslayali sadece ivirziviri cikartmis oldum hayatimdan birdeduzenli saatlerde yemek yiyip aksam sade seyler yedik
amin canım teşekkür ederim..insallah hakkinda hayirlisi olur canim
inşallah canım amin..inşallah tamda cuma saati dua ediyoruz.kabul olur inş.
teşekkür ederim canım amin inşallahh..Insallah guzel haberler alirsin ablacim
inşallah canım çok teşekkür ederim...hakkınızda hayırlısı inş. cumanın yüzü gözü hürmetine inşallah olur...
teşekkürler canım amin inşallah..evet bencede çok güzel olur...sağol canım mevlam herkesin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah...böyle her zaman birbirimize dua edelim hatta isteyenlere yasin-i şerif okuyalım..hem vesile oluruz ...hemde müminin mümine ettiği dua daha makbuldür...sizler bu konuda ne dersiniz .
canım geçmiş sayfalarda sormuştum ama sanırım geçmii okumadın sen hamilemisin? avatarından hamile olduqunu anlıyorum..bu durumda diyet yapman hiç doqru deqil cnmselam kızlar. hepinizi öpüyorum.
3 gündür çok iyi gidiyordum. Senanın yazdığı listeyi güzelce uyguluyordum. Ama dün akşam çok fena oldu. akşamyemeğinde küçük bir tabak makarna yedim.(Hem de aşkam!!!) sonrasında da fatmagülü seyrederken 1 dilim havuçlu cevizli keki mideme indirdim. Ama nasıl vicdan azabı çektim anlatamam. Yani anlayacağınız dün akşam çok fena liste dışına çıktım.Özür dilerim. Beni affedin.
Bu sabahtan bu yana da çok iyi gidiyorum.inşallah akşam yine cozutmam.
inşallah canım...yarın haber vereceklermiş...şimdiye kadar neye heves ettiysem olmadı ümitlenip hayel kırıklıqına uqramak istemiyorum..ErginSena canım iş görüşmesi sonucu ne oldu. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
teşekkür ederim cnm menün gayet güzel ama lütfen içtiqimiz su miktarınıda yazalım..Hayirli Cumalar :) Sena abla insallah iyi haberler alirsin..
kilo bildirimi
başlangıç 68 kg
geçen hafta 66 kg
bu haftan 65,4 kg
giden 600 gr
toplamda 2.6 kg
hedef 60 kg
boy 165 cm
beden 40/42
sadece yok
menümü de yaziyim
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalik
domates
ara
yarim elma
öglen
1 hazir corba
1 tabak brokoli soslu
ara
4 kasik yogurt
aksam
1 kase spezial k
canım her hafta çok kilo vericez diye bişey yok...bazı haftalar hiç veremeyebiliriz...bu vücudumuzun bir çeşit tepkisidir..kilo bildirimi
başlangıç :72
geçen hafta:67.7
bu hafta:67.3
qiden :400 gr
toplamda :4.700
hedef:63
boy :1.65
beden:40-42
spor yok..
hiç kilo veremem sanıyordum bu hafta kabızlıktn dolayı yinede 400 gr gitmiş ama bir hafta için çok az...
suyumu ihmal ettim galiba...
canım büyük bir bölümü ödem olduqu için bukadar gitti..haftaya bu kadar vermem mümkün deqil...3700 mü verdin senaaaaaaaaaaaa ben kiloyu haftada yarım kilodan 2 ayda veririm bir haftada sadece maşallah diyorum
filizcim çok geçmiş olsun canım...
olsun..nekadar giderse gitsin...önemli olan kilo veriyor olmak..her geçen gün dahada incelmek..acelemzi yok..saqlıklı ve kalıcı kilo veriyoruz cnm...çok güzel ilerliyoruz...artık pantolonlarım bol geliyo
kilo verdiğim bariz belli oluyo vede şimdi sınırdayım verdiğim her kilo benim zayıflığa doğru gitmemi sağlayacak...
ama bundan sonrasıda benim için çok zor zor gidicek kilolar yavaşladı da zaten...haftada 200-300 gidiyo
teşekkür ederim cnm ama çoqu ödem..kilo olarak bakmayalım...valla bravo sena abla çok süper bi rakam tebrikler
hamilesin deriiizzzzzzzzzzzzzzz ilk bebeqimiz yola çıkmış arkadaşalr haydi halayaaaa 64:Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??
hoşbulduk canım..sena ablanın dediği gibi ödemdir o sen suya ve yeşil çaya devam et gider bence.bende uğraşıyorum bugün eşimin doğum günü dışarda hava çok kötü fırtına ve kar var evde kutlamaya karar verdim dolma falan sardım sevdiği şeyleri yaptım birazdan gidip pastasını alıcam bildirim yapmak için girdim çok işim var ondan bugün giremedim aslında soğuk hava planımı bozdu ben işyerine sürpriz yapıp gidecektim pastasını falan alıp dışarda kutlıycaktım ama olmadı neyse oda şubatta doğmasaymış
saçını kestirufffff canım sıkılıyor ...
bazen duraklama dönemleri yaşayabiliyoruz canım...bende bayramdan beri toparlanamamıştım...62den 74e çıktım birden...bu hafta yeniden başladım...herşey bizim elimizde...istersek yaparız canımiyi aksamlar kızlar tebrik ederim sizi azminizi yine çok güzel kilolar vermişsiniz ben her hafta erteliyorum bu hafta yine yapamadım pazartesiye yine erteledim insallah pazartesi baslarım beni mıotive edin kızlar yaaa niye böyle oldum ben gecen sene çok azimliydim şimdi niye yok o azmim yaa((((50:
deryammmmmm ben seni çok özlüyorum canım yaa...buraya gelemdiqin her akşam çok üzülüyorum...lütfen ne olursa olsun 2 kelime yaz haberini alayım..bak seherdende ne zamandır haber yok çok merak ediyorum arayamadımda...bu rada bebişimiz oldu canım aysebahar doqum yaptı telde konuştum durumalrı gayet iyiymişkızlar merhabaaaaaaaa
bu hafta resmen yemek konusunda tazmanya canavarı gibiydim...herşeyden ve limitsizce yedim....resmen cozuttum ...
sabah tartıya tek gözümükapatarak çıktım ama neyseki 400 gr.la kurtarmışım,benkesin 2-3 kiloalmışımdır demiştim...bu hafta müthiş bir müfettiş,ifade soruşturma trafiği vardı iş yerinde ve ben gerginlikten ne yaptığımı bilmiyorum kızlar...bugünde en son doktorların meselesiyle ilgili biz çalışanlarında ifadelerimizi aldılar ve sağlık müdürlüğüne yolladılar...bir laf vardır ya FİLLER TEPİŞİR ÇİMENLER EZİLİR diye...neyseki bizlik bir durum yokda rahatım ama genede insan geriliyor
hamile olduğunu öğrenen bir arkadaş vardı sanırsam(hiranur du galiba)gözü aydın olsun,allah tamamına erdirsin...
çocukları hasta olanlara çok geçmiş olsun...
bir arkadaş işe giderken düşmüş boynunu çeviremiyormuş,çok geçmiş olsun...
SENACIM:iş için hakkında hayırlısı olsun,dualarım seninle...ayrıca tebrik ediyorum,muhteşem bir dönüş yapmışsın
kendimi hemencük bildireyim
başlayış:86
geçen hafta:58,8
bu hafta:59,2
gelen:400 gr.
toplam giden:26.8
hedef:58
boy:162
beden:36
spor:sadece birgün 90 dakika(yürüme bandı,eliptik bisiklet,bel kemeri ve yarım mekik)
kızlar birde resim koyayım dedim bu gecen seneki halim 66-67 falandım Eki Görüntüle 349372
buda öyle gecen seneki oğlum tam 1 yasındaydı haziranın 20siEki Görüntüle 349378
buda mart 2011 daha doğum yapalı 1 yıl olmamıştı 74-75 falandımEki Görüntüle 349382
buda bekarken 65 kiloydumEki Görüntüle 349384
şimdi 65 olsam razıyım bugün tartıldım 69.2 çıktım
ama ben 60 olmak istiyorummmmm:84::84::84:
ne güzel maşallahtakdir ettim kısa zmnda öğrenmişsincok gecmis olsun size de.dil bilmeyince cok zor oluyor gercekten ama ben artik cozdum o isi cok sukur.cok azimliydim.zaten yatkinligimda vardi.konusulanlari zaten anliyordum ama cevap vermek iskenceydi.sonra okula gittim.3 senelik okulu 1 senede bitirdim .simdi kendi isimi kendim yapiyorum hep.Allah kimseyi birbaskasina muhtac etmesin.bak mesela kizimi hic esime soylemeden doktora goturdum.doktorla kararlastirdik ameliyat olacak diye,sonra rezervasyon islemlerini baska bigun gidip hallettim.sonra da amliyata goturdum ve cikardim.esim karismadi bilehic.kizlarima da herzaman ogutlerim.mutlaka kendi ayaklarinizin uzerinde durmayi ogrenin.bi baskasina bagimli yasanmaz diye.insallah haklarinda hayirlisi olur.
ayyyyy boyun kısa falan değil yaaaa devamlı bunu söyleyip kendini mutsuz edersin ben de 155cm boyundayım ne var yani? ama bence boyum kısa değil!!!!!!!!!!!!!!kilo bildirimi
başlangıç 67
geçen hafta 56
bu haftan 55
qiden 1
toplamda 12
hedef 51
boy 156
beden 38
spor 305 dk
not: boyum kisa benim
bnm de yanı üstelik bu ömürlük bende... çünkü kortizon kullanıyorum... bence yanakları tombiş olmak daha genç gösterir insanı inan bana... ben 26ıma gircem millet hala liseye gidiyorum sanıyor, düşün yaniablacim benim yuzum tombul o gidene kadar devam
ayyyyy boyun kısa falan değil yaaaa devamlı bunu söyleyip kendini mutsuz edersin ben de 155cm boyundayım ne var yani? ama bence boyum kısa değil!!!!!!!!!!!!!!
150nin altı kısadır ki oyle bile olsa bu Allah vergisi, kilo gibi senin elinde değil... lütfen sorun etmek yerine bunun avantajlarını görmeye çalış...
bnm de yanı üstelik bu ömürlük bende... çünkü kortizon kullanıyorum... bence yanakları tombiş olmak daha genç gösterir insanı inan bana... ben 26ıma gircem millet hala liseye gidiyorum sanıyor, düşün yani
teşekkür ederim canım
nım yinede toplu olarak görseydim çok iy olurdu..menülerinizde içtiqiniz su miktarlarınıda yazın az su içersekte kilo veremeyiz...belkide gözyumduqumuz kaçamaklar kilo vermeni engellemiştir cnm...
amin canım teşekkür ederim..
inşallah canım amin..
teşekkür ederim canım amin inşallahh..
inşallah canım çok teşekkür ederim...
teşekkürler canım amin inşallah..evet bencede çok güzel olur...
canım geçmiş sayfalarda sormuştum ama sanırım geçmii okumadın sen hamilemisin? avatarından hamile olduqunu anlıyorum..bu durumda diyet yapman hiç doqru deqil cnm
inşallah canım...yarın haber vereceklermiş...şimdiye kadar neye heves ettiysem olmadı ümitlenip hayel kırıklıqına uqramak istemiyorum..
teşekkür ederim cnm menün gayet güzel ama lütfen içtiqimiz su miktarınıda yazalım..
canım her hafta çok kilo vericez diye bişey yok...bazı haftalar hiç veremeyebiliriz...bu vücudumuzun bir çeşit tepkisidir..
canım büyük bir bölümü ödem olduqu için bukadar gitti..haftaya bu kadar vermem mümkün deqil...
olsun..nekadar giderse gitsin...önemli olan kilo veriyor olmak..her geçen gün dahada incelmek..acelemzi yok..saqlıklı ve kalıcı kilo veriyoruz cnm...çok güzel ilerliyoruz...
teşekkür ederim cnm ama çoqu ödem..kilo olarak bakmayalım...
hamilesin deriiizzzzzzzzzzzzzzz ilk bebeqimiz yola çıkmış arkadaşalr haydi halayaaaa 64:
saçını kestir
bazen duraklama dönemleri yaşayabiliyoruz canım...bende bayramdan beri toparlanamamıştım...62den 74e çıktım birden...bu hafta yeniden başladım...herşey bizim elimizde...istersek yaparız canım
deryammmmmm ben seni çok özlüyorum canım yaa...buraya gelemdiqin her akşam çok üzülüyorum...lütfen ne olursa olsun 2 kelime yaz haberini alayım..bak seherdende ne zamandır haber yok çok merak ediyorum arayamadımda...bu rada bebişimiz oldu canım aysebahar doqum yaptı telde konuştum durumalrı gayet iyiymiş
canım göz edokunur bir kilo göremedim bence gayet fıstıksın
ayşebahara çok sevindim...allah analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inş...
bana gelince anlattığım gibi çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ve bu işle ilgili sıkıntı birazdaha sürecek gibi duruyor çünkü daha valilik ve sağlık müdürlüğündende geleceklermiş...inanırmısın işte huzur kalmadı,ayaklarım hersabah geri geri gidiyor...
bende seni ve topiği çok özlüyorum...aklım hep sizde ne yaptınız ne ettiniz diye ...ama inanki kafamı toplayıpta giremiyorum,çünkü çok yorulmasam bile sanki bir araba dayak yemiş gibi oluyorum...tamamen psikolojik biliyorum ama elimde değil...
neyse senin işten yarınmı haber gelecek:26:
kızlar iyi akşamlarrr
hiranurun hamile olmasına çoookkkkkkkk sevindimm topiqimizin ilk bebişi bende çok heyecanladım..darısı bütün isteyenlerin başınaa
kızlar 1-2 ay önce bir firmaya cv bırakmıştım...1-2 saat önce aradılar...yarın şartları görüşmek için davet ettiler...ama bnm bulunacaqım oda alt katta küçük ve ışık almıyor...verdikleri maaş beni tatmin ediyor evede yakın yürüyerek gidip gelebilicem...ama odanın küçük ve ışık almaması beni çok düşündürüyor...diqer iştende saat 10a kadar haber gelmezse burayı düşünmelimiyim...açıkçası orada çok daralıcamı sanıyorum...acaba ilk görüştemi öyle geldi..sonra alışırmıyım..yoksa hiçmi kabul etmiyim..fikirlerinizi yazarmısınız :26:
kızlar iyi akşamlarrr
hiranurun hamile olmasına çoookkkkkkkk sevindimm topiqimizin ilk bebişi bende çok heyecanladım..darısı bütün isteyenlerin başınaa
kızlar 1-2 ay önce bir firmaya cv bırakmıştım...1-2 saat önce aradılar...yarın şartları görüşmek için davet ettiler...ama bnm bulunacaqım oda alt katta küçük ve ışık almıyor...verdikleri maaş beni tatmin ediyor evede yakın yürüyerek gidip gelebilicem...ama odanın küçük ve ışık almaması beni çok düşündürüyor...diqer iştende saat 10a kadar haber gelmezse burayı düşünmelimiyim...açıkçası orada çok daralıcamı sanıyorum...acaba ilk görüştemi öyle geldi..sonra alışırmıyım..yoksa hiçmi kabul etmiyim..fikirlerinizi yazarmısınız :26:
inşallah hakkında ne hayırlıysa o olsun...kızlar bugün evime çok yakın bir yere iş görüşmesine gittim..bana çok uygun bir iş...yarın saat 10a kadar haber vereceklermiş...şu mübarek saatte lütfen bana dua edin kızlarr...
aminnnnnn... cnm inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versinAblacımmm inşAllah hakkına hayırlı mutlu olacağın güzel bir iş nasip etsin Allahımmm sana amin
tatlım sende dua et bizee Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn aminnn
ne denebilir ki??? birbirimizin vesilesiyle belki de hiç ummadığımız şeylere vasıl oluruz...sağol canım mevlam herkesin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah...böyle her zaman birbirimize dua edelim hatta isteyenlere yasin-i şerif okuyalım..hem vesile oluruz ...hemde müminin mümine ettiği dua daha makbuldür...sizler bu konuda ne dersiniz .
cnm ben de okurken acaba ne oldu sonuç diyordum... inşallah o sonuç doğrudur ve topiğimizn ilk bebişi geliyordur, hayırlı olsunKızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??
hehekız, adam nerden bilsinhoşbulduk canım..sena ablanın dediği gibi ödemdir o sen suya ve yeşil çaya devam et gider bence.bende uğraşıyorum bugün eşimin doğum günü dışarda hava çok kötü fırtına ve kar var evde kutlamaya karar verdim dolma falan sardım sevdiği şeyleri yaptım birazdan gidip pastasını alıcam bildirim yapmak için girdim çok işim var ondan bugün giremedim aslında soğuk hava planımı bozdu ben işyerine sürpriz yapıp gidecektim pastasını falan alıp dışarda kutlıycaktım ama olmadı neyse oda şubatta doğmasaymış
sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum.bence kabul et .eve yakın olması çok iyi.kışın akşamlar erken oluyor.birde sizin ora nasıl bilmiyorum bizde trafik var akşam iş çıkısı 10 dk yol bir saate çıkıyor.
odayı düşünme biraz güzel objelerle hareketlendirebilirsin.gecen hafta bizim ofisin üst katında küçük bir mutfak vardı.birine oda lazım oldu dolapları söktüler bir boya yapıldı güzelde deil ay ışıgı rengi gibi.bir küçük 1.40lık masa yapıldı önüne 2 küçük sandelye zor sıgdı ama objelerle falan çok şık yaptık .şimdi en güzel oda orası oldu sanki.birde şimdi işe başlamadınya dışardan gözle bakıyorsun.kendi odan olunca seversin ısısnırsın emin ol.önemli olan çalışma arkadaşların durumu .sana olan tutumları ve çalışma saatleri
benim görüşüm tabi.
ne güzel maşallahtakdir ettim kısa zmnda öğrenmişsin
ben de hastanede öğrendim annem de öyle.. şimdi turistlerle bile konuşabiliyor yazın, millet şaşırıyor anneme nerden biliyorsun diye... o da anlıyor ama cevap verirken yanılabiliyor
çok şükür öğrendik ama ben kursa gitmedim normal herkes gibi okula gittim, bilemediklerimi sözlükten bakıp öğreniyordum öyle öyle derken söktük işte...
dediğin gibi Rabbim kimseyi başkasına muhtaç ettirmesin cok zor çünkü...
ayyyyy boyun kısa falan değil yaaaa devamlı bunu söyleyip kendini mutsuz edersin ben de 155cm boyundayım ne var yani? ama bence boyum kısa değil!!!!!!!!!!!!!!
150nin altı kısadır ki oyle bile olsa bu Allah vergisi, kilo gibi senin elinde değil... lütfen sorun etmek yerine bunun avantajlarını görmeye çalış...
bnm de yanı üstelik bu ömürlük bende... çünkü kortizon kullanıyorum... bence yanakları tombiş olmak daha genç gösterir insanı inan bana... ben 26ıma gircem millet hala liseye gidiyorum sanıyor, düşün yani