Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

HERKESE HAYIRLI CUMALAR:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Geçen hafta bildirim yapamamıştım konyadaydım çünkü ordan gelince pazartesi günü tartıldığımda 1.300gr almış görünüyordum canım çok sıkılmıştı arzu ablada azcık dikkat edersem gideceğini ödenm olduğunu söylemişti dikkat edemememe rağmen 1kg gitmiş 3-4 günde :21::21::21::21::21::21:
başlangıç:71.7
geçen hafta:68
bu hafta:68.2
gelen: 200gr
toplam giden:3.5
hedef:63
boy:1.67
beden:42
spor:yokkk:KK31::KK31::KK31:

aysuncum inan her namazımda dua ediyorum..hemde çok içtem...Rabbim en kısa zamanda kucaqınıza alamayı nasip etsin...en çok birbirine edilen dualar kabul olurmuş birbirimize dua edelim canım :KK16:

canım benim Allah razı olsun...çok sevindim çok teşekkür ederim...Rabbim seninde dualarını kabul etsin gönlünde ne varsa hemencecik kabul olsun inşallahh :KK16::KK16::KK16:

kızlar mübarek cuma saati girdi bende abdest alıp kuran okucam..site açık gelince okurum yazdıklarınızı...hepinize dua edicem kızlar sizde benim için dua edin olurmu?

Allah razı olsun ablacımm inşAllah dualarımız kabul olur iyiki varsınızz:KK16:

750 gr almışım bende:KK17::KK17::KK17:

tatlım 750 gramda neee ben 1900 gram almışımmmm :KK52:

selam kızlar. hepinizi öpüyorum.

3 gündür çok iyi gidiyordum. Senanın yazdığı listeyi güzelce uyguluyordum. Ama dün akşam çok fena oldu. akşamyemeğinde küçük bir tabak makarna yedim.(Hem de aşkam!!!) sonrasında da fatmagülü seyrederken 1 dilim havuçlu cevizli keki mideme indirdim. Ama nasıl vicdan azabı çektim anlatamam. Yani anlayacağınız dün akşam çok fena liste dışına çıktım.Özür dilerim. Beni affedin.

Bu sabahtan bu yana da çok iyi gidiyorum.inşallah akşam yine cozutmam.

ben ya bennnn dövün beni sopalayınn tutamıyorum kendimi şu çikolata illeti yaaaaaa hastalık gibi:KK43:(( çok pişmanım ama yedim bi tane hopp götürdüm mideye:KK43:((((

ErginSena canım iş görüşmesi sonucu ne oldu. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.

Hayirli Cumalar :) Sena abla insallah iyi haberler alirsin..

kilo bildirimi
başlangıç 68 kg
geçen hafta 66 kg
bu haftan 65,4 kg
giden 600 gr
toplamda 2.6 kg
hedef 60 kg
boy 165 cm
beden 40/42
sadece yok

menümü de yaziyim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalik
domates

ara
yarim elma

öglen
1 hazir corba
1 tabak brokoli soslu

ara
4 kasik yogurt

aksam
1 kase spezial k

Son düzenleme:
kilo bildirimi
başlangıç :72
geçen hafta:67.7
bu hafta:67.3
qiden :400 gr:KK31:
toplamda :4.700
hedef:63
boy :1.65
beden:40-42
spor yok..

hiç kilo veremem sanıyordum bu hafta kabızlıktn dolayı yinede 400 gr gitmiş ama bir hafta için çok az...
suyumu ihmal ettim galiba...:KK31:

3700 mü verdin:KK52::KK52::KK52: senaaaaaaaaaaaa ben kiloyu haftada yarım kilodan 2 ayda veririm bir haftada sadece maşallah diyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

filizcim çok geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
artık pantolonlarım bol geliyo:KK8::KK8:

kilo verdiğim bariz belli oluyo vede şimdi sınırdayım verdiğim her kilo benim zayıflığa doğru gitmemi sağlayacak...

ama bundan sonrasıda benim için çok zor zor gidicek kilolar yavaşladı da zaten...haftada 200-300 gidiyo:KK1::KK1::KK1:

merhaba kızlar...doktora gittim geldim 6 gibi....

8 ay öncede gitmiştik bu doktora bebek istiyoruz diye bizi tanıdı zaten gidince...
bana ultrasonla alttan baktı...rahmin tertemiz yumurtan sağda kocaman olmuş çok güzel dedi
gün aşırı ilişki şu bi kaç günde dedi....eşimin sonuçlarına baktı evet sorun var biraz dedi...o yüzden olmuyo dedi...
proxeed plus yazdı için bunu günde 2 tane dedi....evet problem eşimde ve çok üzüyo bu durum ikimizi de..:KK43:
bende hiç bir problem yokmuş öyle dedi dr adetlerimde çok düzenlidir...

2 hafta sonra ankara güven hastanesine tekrar gidicez eşime iğne tedavisine başlayacaklar 6 aya kadar sonuç alabilirsiniz dedi dr ama kesin bişwy yok tabi..inşallah işe yarayacak...:KK31:

bugün gittiğim doktor yaza kadar olmazsa burda aşılama yapabiliyoruz isterseniz yaparız dedi...
kafam çok karışık...Allah hayırlısını versin...

iyi ablacım gözün aydın öyle büyük bi problem yokmuş allah daha büyük sorunlar vermesin buna şükür. ben aşılama yaptırdım çok basit bi işlem 10 dk falan sürüyo öyle gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil yani tutmadı ama biraz dinlenip yine yaptırıcam hakkımızda hayırlısı:KK49::KK49::KK49:

selam kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr:KK16::KK16::KK16:

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 74.6
bu haftan 70.9
qiden 3700 :21::21::21::21:
toplamda 19.100
hedef 60
boy 165
beden 40
spor yok..

kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıraya göre yapın eksik olanlar düzeltsin...

valla bravo sena abla çok süper bi rakam tebrikler :KK19:

Kızlar test yaptımmm.. çift çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik çıktı... Ne dersiniz bu duruma??

Kilo veren arkadişşleri tebrikk ediyoorummmm:81::KK19::KK19::KK19::KK19:

benim gibi veremeyenleride kilo alanlarıdaa tebrikk ediiyoorummmmm:111::118::112::95::KK57::KK57::KK57:

X