tatlım boyun kısada olsa şuanki kilon çok güzel...tam kıvamında..şimdiden sonra vereceqin her kilo seni zayıf yapıcak...
ablacim benim yuzum tombul o gidene kadar devam :26:
benimde ilk önce yüzümden gidiyor :44:
selam kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 74.6
bu haftan 70.9
qiden 3700
toplamda 19.100
hedef 60
boy 165
beden 40
spor yok..
kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıraya göre yapın eksik olanlar düzeltsin...
kızlar bugün evime çok yakın bir yere iş görüşmesine gittim..bana çok uygun bir iş...yarın saat 10a kadar haber vereceklermiş...şu mübarek saatte lütfen bana dua edin kızlarr...
kızlar bugün evime çok yakın bir yere iş görüşmesine gittim..bana çok uygun bir iş...yarın saat 10a kadar haber vereceklermiş...şu mübarek saatte lütfen bana dua edin kızlarr...
3.700muuuuuuu???????
bravo sana arzucum.valla durdun durdun pat diye veriyosun kilolari.kiz bu hafta ben bakamadim da bilmiyorum.sen menulerini paylasiyomusun?paylasmiyosan cok ayip ediyosun .bundan sonra takipteyim seker haberin olsun.ben bu hafta 600 gr almisim.bunca yemeye yine iyi atlatmisim.insallah basaririm.motive yok motiveeeeee
aysuncum inan her namazımda dua ediyorum..hemde çok içtem...Rabbim en kısa zamanda kucaqınıza alamayı nasip etsin...en çok birbirine edilen dualar kabul olurmuş birbirimize dua edelim canımAblacımmm inşAllah hakkına hayırlı mutlu olacağın güzel bir iş nasip etsin Allahımmm sana amin
tatlım sende dua et bizee Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn aminnn
dualarım seninle senacığım şimdi abdest aldım sanada bir tane Yasin okuyacağım ..inşallah işin rast gider canım.Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrikler..
insallah hakkinda hayirlisi olur canimkızlar bugün evime çok yakın bir yere iş görüşmesine gittim..bana çok uygun bir iş...yarın saat 10a kadar haber vereceklermiş...şu mübarek saatte lütfen bana dua edin kızlarr...
aysuncum inan her namazımda dua ediyorum..hemde çok içtem...Rabbim en kısa zamanda kucaqınıza alamayı nasip etsin...en çok birbirine edilen dualar kabul olurmuş birbirimize dua edelim canım
canım benim Allah razı olsun...çok sevindim çok teşekkür ederim...Rabbim seninde dualarını kabul etsin gönlünde ne varsa hemencecik kabul olsun inşallahh
kızlar mübarek cuma saati girdi bende abdest alıp kuran okucam..site açık gelince okurum yazdıklarınızı...hepinize dua edicem kızlar sizde benim için dua edin olurmu?