herkese günaydınnnnn sevgililer gününüz kutlu olsnnnnnnn
az önce annemleri yolcu ettim moralim çok bozuldu 15-20 gündür kalablığa alışmıştımmm
Yeniden aranızdayımm
hayırlısı olsun tatlım
canım daha önce üşüttüğün zaman böyle oluyormuydu reqlin:26:
aysuncum bende seni seviyorum kanım çok ısındı sana...Allah sizlere bebiş banada hayırlı ve sürekli bir iş versin
menülerine dikkat et şenaycım
kıss ömür bitiyor ne zaman büyücek o çocuk :44:
canım ümitlendirmek istemiyorum ama bana heo hamilesin gibi geliyor :44:
bende dua istiyorum şenaycım
hadi bakalım inşallah hepinizin müjdeli haberlerini alırız canım
ben fenerıumdan eşofman takımı aldım 149tlbenimki hasta fenerlide en çok fenerıumdan aldıqım şeyler seviniyor
iyigecelr tatlım Allah rahatlık versin
bu menüyle kilo verilirmihep öqün atlıyorsun ve çok dengesiz besleniyorsun tatlım
ablacımm üşütüğüm zaman böyle olmaz ama işte bahaneler uyduuryorum kendimee hamile değilsin ümitlenme diyorummm
ay akşam 21.00-22.00 gibi girebilcem netee ayyy çok heyecanlı ama bir okadardaa streslii
sonucu arayıp ögrensem mi diyorum akşama gitmeden 6 gibi sonrada bosver git elinle al ve üzüntünü yaşa dıyorumm
ay ay ayy
hayalimi paylasmak istiyorum
eğer bugün pozitif cıkarsa yani eğer hamileysem (çok kucuk ihtimal) hemen bir bebek magazasına gidip patik alıcam ve içine şu notu yazıcam Allah nasip ederse..
" Babacım annem varlıgımı biraz önce öğrendi. Allah nasip ederse 9 ay 10 gün sonra kucağında olacagım "
bu bir hayal ama paylasmak istedim ablacım
inşallah canım ..mevlam gönlüne göre versin gönlündekini versin inşallah tez vakitte..ne güzel anlatmışsın ... gözlerim doldu okurken tüm kalbimle istiyorum ki istediğin gerçekleşsinnnn....Rabbim hep yanında olsunn aysuncuğumm...
kızlar bende şu kilo cetvelinden yapıp kpymak istiyorum. siteye girdim ama beceremedim. hatırlıyorum bi forumda anlatılıyodu nasıl yapılacağı, hangisiydi bilen varsa söylesin. bende iyi bi kullanıcı olmak istiyorum kk'da =)
bu arada cumadan beri verdiqim kilo 2600e çıktı
cuma 74.6 ile bildirim yaptım bugün 72 çıktımm
canım benim oqlan her derse karşı ilgisiz..boşver diyerek geçiştiriyor...böyle nereye kadar...işsiz güçsüz kalacak büyüyünce diye çok korkuyorum...geçmiş olsun dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim cnmcanım yazın ilaç gibi geldi yüreqime su serpti..paylaştıqın ve ilgilendirin için çok teşekkür ederim..bu sabah yine stresle uyandım sabah bir tel geldi oqlum okulda resim dersine girmemiş nedenini bilmiyorum öqretmeni aradı disipline veriyorlarmış.nasıl üzüldüm...oqlum ders yapmayı sevmiyor 7.sınıf...napıcaz böyle bilmiyorum..kalbimin aqrısı kat kat arttı..hemen şimdi doktora gidiyorum...evde kimse yok bişey olsa akşam eve gelince haberleri olur...büyük ihtimal psikolojik dicek ama içim rahat etsin...
canım geçmiş olsun doktordan sonra muhakkak bizi bilgilendir bak aklım sende kaldı şimdi..ders konusuna gelice benim oğlumda 7. sınıfa gidiyor derslerle hiç işimiz yok.. dershaneye yazdırdık bakalım ne olacak..en sevdiği şey şu online oyunlar ..ama oğlan çocukları genellikle resim derslerini sevmiyorlar...bende baştan çok kızar bağırır çağırırdım... ama artık daha sakin yaklaşmaya onu yaşına inmeye çalışıyorum sonuçta bizde bu yollardan geçtik..bizde sevmediğimiz dersler sevmediğmiz öğretmenler vardı...ben hep o şekilde yaklaşmaya çalışıyorum birde artık ergenliğe yaklaşıyorlar sesleri daha çok çıkmaya başladı benim küçüğü çok uysal ama büyüğü çok agresif umarım ergenliğin verdiği huysuzluklardır..tekrar geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur ...çok öptüm canım kendine iyi bak ....ALLAHA EMANET OL ...
hay hayysenacım benide yanına al beraber diyet yapalım ..lütfen...
Allah kavuştursun canım gerçekten çok zor oluyor..herkese günaydınnnnn sevgililer gününüz kutlu olsnnnnnnn
az önce annemleri yolcu ettim moralim çok bozuldu 15-20 gündür kalablığa alışmıştımmm
Yeniden aranızdayımm
teşekkür ederim cnmablacımm çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh
canım inanırmısın gözleirm doldu okurken...eqer hamile deqilsen en kısa zamanda en hayırlı en saqlıklı ve en tatlı bebişi Rabbimiz nasip etsin sanaablacımm üşütüğüm zaman böyle olmaz ama işte bahaneler uyduuryorum kendimee hamile değilsin ümitlenme diyorummm
ay akşam 21.00-22.00 gibi girebilcem netee ayyy çok heyecanlı ama bir okadardaa streslii
sonucu arayıp ögrensem mi diyorum akşama gitmeden 6 gibi sonrada bosver git elinle al ve üzüntünü yaşa dıyorumm
ay ay ayy
hayalimi paylasmak istiyorum
eğer bugün pozitif cıkarsa yani eğer hamileysem (çok kucuk ihtimal) hemen bir bebek magazasına gidip patik alıcam ve içine şu notu yazıcam Allah nasip ederse..
" Babacım annem varlıgımı biraz önce öğrendi. Allah nasip ederse 9 ay 10 gün sonra kucağında olacagım "
bu bir hayal ama paylasmak istedim ablacım
hayırlısı olsun cnm vakti zamanı vardır o zaman biraz daha sabırlı olalım..kızlar bu sabah biri laboquick biride surelab markasında gebelik testi yaptım sonuç yine negatiiiiiffffff
ikiside köroglu firmasının
sonucu biliyorum hamile değilimidrarda şimdiye kadar çıkmalıydı hayırlısı
canım sabha kahvaltı dışında ekmek yemiyoruz ve öyyyle kocaman bir dilim deqil normal ebatta bizim ekmeklerimizteşekkürler cnm valla ben neden kilo veremiyorum diye kafaya takmaya başlamıştım artık. Bu sabah yağsız teflon tavada bir yumurta ile omlet yaptım, içine bayz peynir ve maydonoz koydum. süpppppeeeer oluyo kızlar tavsiye ediyorum. yanına da bir dilim çavdar ekmeyi ve tek şekerli çay. şekeri bir türlü bırakamıyorum.tatlandırıcı kullanmak istemiyorum :/ sağlıksız olduğunu düşünüyorum.
Öğle yemeğimde de bir kase mercimek çorbası ve büyük bi dilim çavdar ekmeği var =)
Dünkü menüm
sabah:2 yumurta
5 tane yeşil zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
roka bol limonlu
peynir
ara:ıhlamur
öğlen:şehriye çorbası
yoğurt
akşam:kapuska
2 kaşık şehriye çorbası
çoban salata
yatarken 1 bardak süt
2 litre su
NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?
1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..
süpersin vallahi kız ne yiyip ne içiyosun yaz listeni unutma
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZİ YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM VE SEVGİYLE KUCAKLIYORUM
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÇITIRLARRR
benım odunn nişanlımboyle gunlere değer wermedıği için ben anca burdann sızınkılerı kutluyorummm... sena ablacım senınkıde kutlu olsunn..
canım bnm azda olsa kaçamaklı listelerim bu aralar..zaten her akşam yazıyorum..bünyem çabuk alıp çabuk veriyor...bu şansmıdır şanssızlıkmıdır bilmiyorum..