kızlarr
şu saq tarafta reklamı çıkan lacivert elbise güzelmi?
şööyle alıp giysemm koçiş mini şow görsee
bir uyumuşum bir uyumuşum yeni uyandım
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-4 zeytin
-2 dl kaşar
-2 dl beyaz peynir
-1 dl salam
ara:
-5 badem
öğle:
-1 kase şehriye çorbası
-5 kaşık yoğurt
ara:
-2 incir
akşam:
-1 kase special k
herkese merhaba kızlarrrrrr yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler hep beraber kurtulcaz kilolardan çıtır olcaz yaza kadar
menüm...
kahvaltı:
-yarım porsiyn sucuklu yumurta
-2 dl çavdar
-3 zeyt,n
-2 dl kaşar
-az peynir
ara:
-5 badem
öğle:
-1 kase tarhana çorba
-1 tabak ıspanak yemeği
-yoğurt
ara:
-1 incir
akşam
-1 kase special k
2 lt su...
pazartesibugün evde olduğum için geç kalktım o yüzden saatler biraz sarktı vede 2 ana öğün oldu genede 2 ana 3 ara yapmaya çalıştım...
sabah kalkınca 2 gün kurusu ve 1 pet şişe ılık su içtim
kahvaltı:öğle:
-karışık omlet( kapya biber,kuru soğan,maydanoz,az sucuk ve yumurta)
-2 zeytin
-2 dl ekmek
-1 dl kaşar
-1 dl peynir
-roka
Ara:
-5 badem
Ara:
-çeyrek portakal
Akşam(16:30)
-yarım kase tarhana
-5 ızgara köfte
-1 bardak ayran
-yağsız bol limon ve sirkeli yeşil salata
Ara:
-1 bardak süt.
toplam:1500 kalori..
ayarlamaya çalıştım öğünleri ama umarım olmuştur...
2 litreyi az geçkin su
sabah 7 de kalktım..hemen 2 gün kurusu yedim yarım lt ılık su içtim ...
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeğinden az kaşar ve beyz peynirli tost.
-1 haşlanmış yumrta
-3 zeytin
-domates
-salatalık
ara: yapamadım.
öğle:
-1 kase kırmızı mercimek çorbası
ara:
-5 bdem
akşam:
-roka,havuç,soğan salatası
-fırında hamsi
ara:
-yarım portakal yicem:125:
toplam :1100 kalori
2 lt su içtim biraz daha içerim..
olsun cnm sen yine bildirimini yap motiven bozulmasın..bak ben haftalardır fazlasıyla artıdaydım yinede bildirim yaptım...motivasyon açısından bildirim yapmak çok önemli..bnm şimdi 2-3 hafta verdiqim kilo fazla olur çünkü bir kısmı ödem...65e gelince yavaşlar...
evet ablacım yazını baştan sona okudum ben evlendikten sonra çalışmadım ama bekarken iyi bi işte çalıştım fakat seninde dediğin gibi ibadetlerin çok fazla aksıyo ve çalışırken namazı bi araya sıkıştırıyosun tadını bile alamıyosun ama evde huzurla her işini yapmak sağlam kafa evinde kendine ve eşine vakit ayırmak çok daha dingin yapıyo insanı tabi ihtiyaç varsa çalışmak şart oda ayrı bi konu..
merhaba canım hoşgeldin..
iyiyiz sen nasılsın minik yaramaz oğluşun nasıl
bende bu hafta 1.300 vermişim toplamda da 4.300 ama cumadan buyana hiç veremedim gene kabızlığım arttı ondan sanırım...
sabah zeytinyağı şişesini kafama dikmeyidüşünüyorum
bende bu hafta 1.300 vermişim toplamda da 4.300 ama cumadan buyana hiç veremedim gene kabızlığım arttı ondan sanırım...
canım çok büyük geçmiş olsun.az önce baktım yüz nakli yaptırana ne dertler var dünyada çok şükür saglık en önemlisi.gecen sene komya girdigimde eşime bitti demişler bir ara döndüm dünyaya ve gözlerimi açtııgımda eşim ayak uyumca sapsarı bir renkteydi ölece bakıyordu dediki çocuklar için bırakma dayan .ve hastaneden çıktıktan sonra kızımın yatagında geceleri bir hafta oturdum sabah akadar ya dönemesydim ne olurdu kuzum diue yaşı 4 idi ve geceleri anne diye aglıyormu süt istiyorum açıktım diye .düşündüm hep dedimki ben olmasaydım şuan kim oturacaktı başında 1 hafda geceleri çocuklarımın saçları öptüm kokladım .ve dedimki rabbnim sen beni gercekten affet.saglık en önemlisi ve evlatcıklarımızın saglıkları birde kimseye yoklukla muhtaç olmamak gerisi boş..hayırlı geceler herkese
bnm pc arada donuyor işte sorun yaşamadığım zmnlarda da okumaya çalışıyorum geçmişte kaçırdığım kısımları...
Senacım,
çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bak kalbin ağrıyorsa dr.a git Alah muhafaza sonra daha kötü sürprizlerle karşılaşma...
hanımlar bebek muhabbeti dönmüş, Rabbim isteyen herkese hayırlı olan evladı, hayırlı olacak zamanda versin
bazen bu hayatta istediklerimiz bizim için hayırlı olmayabiliyor ve Rabbim neyi ne zmn vereceğini biliyor biz aciz kullar idrak edemiyoruz bazen maalesef, istiyoruz ama sabretmeyi de bilemeyebiliyoruz
Gamze anneyi herkes tanıyor artık, yüz nakli ve kol nakli olan beyleri de... ben de bir böbrek nakilli olarak ve hayatının yarısı hasta olarak geçmiş biri olarak çok iyi biliyorum sağlık ne demek... şükür ki ben şanslıydım anneciğim verdi böbreğini ama bunun için yıllarca bekleyenlere baktığınızda onlar hep umutla yaşıyorlar
biz ev, araba, kıyafet vs isterken onlar sağlıklı olmak istiyorlar... Rabbim sağlığımızı, aklımızı, imanımızı almasın
geçmişten okuduklarımdan aklımda kalan bunlar...
inşallah hepimiz birbirimize dua edelim kimin duasının kime fayda sağlayacagını bilemeyiz, Rabbim takdir ediyor ztn herşeyi...
hepinize hayırlı geceler...
canım başınız saqolsun kimi kaybettiniz:26: mekanı cennet olsun inşallah...iyyi geceler ablacım Allah rahatlık versin..bende yavaştan kaçıyorum kızlar..
yarın avr.yakasına geçmem lazım cenazemiz var..[/CENTER]
canım yazın ilaç gibi geldi yüreqime su serpti..paylaştıqın ve ilgilendirin için çok teşekkür ederim..bu sabah yine stresle uyandım sabah bir tel geldi oqlum okulda resim dersine girmemiş nedenini bilmiyorum öqretmeni aradı disipline veriyorlarmış.nasıl üzüldüm...oqlum ders yapmayı sevmiyor 7.sınıf...napıcaz böyle bilmiyorumbak ne dicem sana .çocukların büyümüş galiba çalışmak istemen çok dogru ve mantıklı bir karar.evde boş duracagına ve ideallerinde çalışma üzerine ise çalışmanda fayda var.bende uzun bir süre ara verdim ama hergün allaha dualar ettim birgün duasız gecirmedim.aşamadıgım engeller vardı çalışma k onusunda ve hiç bir umut ışıgım bile yoktu.fakat diger yandan hiçbir zaman ev hanımı ne kadarda iyi oldugumu söyleseler bir türlü kendimi yakıştıramadım eve konu komşuculuga .evlenmeden önce aktif çalışan özgür biriydim.evlenince 7-8 sene eşimin ailesine(büyük bir aile hergün gelen giden dolu) kayınvalideme eşime cocuklarıma hizmetle geçti günlerim.benim için çok hanımefendi bir ev hanımı dediler ama içimi sorarsan hergün namazlarımda boş gecmedi sürekli her ögün dua ettim.ve rabbim en sonunda olmazı yaptı şuan hemde iyi bir konumda hayellerimdende yüksek bir mevkide çalışıyorum .bunun için hergünde bu sefer şükür ederek geciriyorum.
fakat asıl önemli olanıda iyi ögrendimki çalışmakda herşey deilmiş.insanlar ulaşmak istedigi ve ulaşamadıgı bir konumu okadar gözünde büyütüyormuşki.aslında gerekde yokmuş.yani şuanki düşüncemde ne biliyormusun keşke çalışmak için bu kadarda kendime zulm eder gibi psikolojimi bozarak gecirmeseydim kenimi bir işe yaramaz biri olarak görmesymişim 10 sene kendime neden dedim çalışmam lazım dedim hep mucadele ile gecirdim.
asıl önemli olan gelene razı olmak mış kabul etmekmiş.tabi mucadelede edilecekmiş ama kendini üzmemekde lazımmış.hiçde geregi yokmuş..o yüzden tavsiyem üzme kendini.
şimdi 3-4 senedir çalışıyorum inan bazen eski günlerimi özlüyorum o günlerin lezzetide hiçbirşeyde yokmuş ama ben kıymet bilmemişim.işten eve kaçmak için ufak bir bahaneleri bile kocaman yapıp evde oturmayı yegliyorum.evden yapıyorum uzak baglantı ile işimi.zaten laptopum ve telefonum nerde ise ordan işimi yapanbilirm ben .işim onlarla çünki.
niye bukadar çok şey yazdım biliyormusun senin'' sanki iş bulunca herşeyim geçicek.''cümlen için.detaylı kendi hayatımdan anlattım..anlaki ne denli çalışmak istedigimi.
şimdi senin bu cumleye cevap:hiç birşey degişmeyecek dahada katmerli sorunlar çıkacak.ve o huzur varya ibadetinide yapıyormuşsun .anlarsın ne demek istedigimi o huzur çalışınca yok o lezzet puf gidiyor..
yinede allah gönlüne göre versin dilegim en yakın zamanda iş bulman dilegi ile
aysuncum şöyle yapalım öqlenleri imkanın varsa et ağırlıklı beslen..mesela tavuk ye..yanında yeşillik...akşamlarıda 1 gün çorba birgün sebze birgünde special-k ye..bakalım bu menüyle cuma günü sonuç ne olucak..senacım cuma günü menüm...
cumartesi
pazar
pazartesi
hoşgeldin canım...Allah hepinize biran önce bebişlerinizi kucaqınıza alamyı nasip etsin..merhaba arkadaşlar geçen gece buldum konunuzu ve aranızda olmaya karar verdim..
senanın konu başlığı, açıklamaları, yorumları beni cezbetti.. hedefim 3 ay kadar bir sürede 10 kg kadar vermek sonrasında da 2. bebeği düşünüyoruz nasipse..
tatlım hemen şimdi gidiyorun doktorahayırlı geceler herkese
bnm pc arada donuyor işte sorun yaşamadığım zmnlarda da okumaya çalışıyorum geçmişte kaçırdığım kısımları...
Senacım,
çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bak kalbin ağrıyorsa dr.a git Alah muhafaza sonra daha kötü sürprizlerle karşılaşma...
hanımlar bebek muhabbeti dönmüş, Rabbim isteyen herkese hayırlı olan evladı, hayırlı olacak zamanda versin
bazen bu hayatta istediklerimiz bizim için hayırlı olmayabiliyor ve Rabbim neyi ne zmn vereceğini biliyor biz aciz kullar idrak edemiyoruz bazen maalesef, istiyoruz ama sabretmeyi de bilemeyebiliyoruz
Gamze anneyi herkes tanıyor artık, yüz nakli ve kol nakli olan beyleri de... ben de bir böbrek nakilli olarak ve hayatının yarısı hasta olarak geçmiş biri olarak çok iyi biliyorum sağlık ne demek... şükür ki ben şanslıydım anneciğim verdi böbreğini ama bunun için yıllarca bekleyenlere baktığınızda onlar hep umutla yaşıyorlar
biz ev, araba, kıyafet vs isterken onlar sağlıklı olmak istiyorlar... Rabbim sağlığımızı, aklımızı, imanımızı almasın
geçmişten okuduklarımdan aklımda kalan bunlar...
inşallah hepimiz birbirimize dua edelim kimin duasının kime fayda sağlayacagını bilemeyiz, Rabbim takdir ediyor ztn herşeyi...
hepinize hayırlı geceler...
canım böbreklerinden dolayımı komaya girdin onun dışında bir rahatsızlıqın varmı:26:canım çok büyük geçmiş olsun.az önce baktım yüz nakli yaptırana ne dertler var dünyada çok şükür saglık en önemlisi.gecen sene komya girdigimde eşime bitti demişler bir ara döndüm dünyaya ve gözlerimi açtııgımda eşim ayak uyumca sapsarı bir renkteydi ölece bakıyordu dediki çocuklar için bırakma dayan .ve hastaneden çıktıktan sonra kızımın yatagında geceleri bir hafta oturdum sabah akadar ya dönemesydim ne olurdu kuzum diue yaşı 4 idi ve geceleri anne diye aglıyormu süt istiyorum açıktım diye .düşündüm hep dedimki ben olmasaydım şuan kim oturacaktı başında 1 hafda geceleri çocuklarımın saçları öptüm kokladım .ve dedimki rabbnim sen beni gercekten affet.saglık en önemlisi ve evlatcıklarımızın saglıkları birde kimseye yoklukla muhtaç olmamak gerisi boş..
ve o yüzdenmidir nedir şimdi hep sevgi dolu biriyim herşeyi çok seviyorum en başta çocuklarımı ve herşeyi kainatta olan herşeyi.taşı topraga bile sevgi ile bakıyorum.
sizlerde hepiniz allaha emanet olun benim dizim başladı.çocukları uyuttum bu saate bulaşıklara başlıycam bir yandanda kanıt dizisini izliycem
saglıcakla kalın öpüyorum hepinizi.
hayır canım gayet normal..sizce 20 günde 3 kilo vermiş olmam çok mu az?
herkese günaydın... sevgililer gününüz kutlu olsun...
bu arada cumadan beri verdiqim kilo 2600e çıktı
cuma 74.6 ile bildirim yaptım bugün 72 çıktımm