bukadar zaman 10 kilo gayet güzel kilo vermişsin.şuan kilo vermen durduysa bunun nedenini kendin bulman lazım.herkesin yeme düzeni metabolizması alışkanlıkları farklı.aynı sistemde devam ediyosan sağlık sorunlar dışında kilo vermeni engelleyecek bir unsur yoktur.vucut alışkanlık yapmıştır falan diyede bişi yok yani inanma.sadece kilo verme hızı değişebilir haftada 1 vermezsinde 800 verirsin ama sonuç kilo kaybın muhakkak olur.önce nerde doğru nerde yanlış yaptığını ilk diyet dönemindeki alışkanlıklarınla şimdi arasında fark olup olmadığını gözlemle.ahh canım ahh ekim ayından beri uğraşıyorum bende gide gide 10 kilo gitti 81.2 yim şimdi takıldı kaldı açlık grevi yapasım geliyor sinirimden...hadi kilom 50 60 larda olsa anlayacağımda 80 kilonun neresi gitmez çözemedimm..
kızlar bu hafta 500 gram versem yinede kafi sanki veremem gibi hiç dikkat edemedimm
bukadar zaman 10 kilo gayet güzel kilo vermişsin.şuan kilo vermen durduysa bunun nedenini kendin bulman lazım.herkesin yeme düzeni metabolizması alışkanlıkları farklı.aynı sistemde devam ediyosan sağlık sorunlar dışında kilo vermeni engelleyecek bir unsur yoktur.vucut alışkanlık yapmıştır falan diyede bişi yok yani inanma.sadece kilo verme hızı değişebilir haftada 1 vermezsinde 800 verirsin ama sonuç kilo kaybın muhakkak olur.önce nerde doğru nerde yanlış yaptığını ilk diyet dönemindeki alışkanlıklarınla şimdi arasında fark olup olmadığını gözlemle.
günlük yeme düzenin nasıl ? ne yiyosun ve miktarı nekadar ?evet yanlış giden birşeyler var çözemedim amaaslında önceden bu kadar dikkat etmiyordum şimdi daha dikkatliyim ... beynim daha diyeti kabul etmedi gibi gibi
Bende aynıyım canım arkadaş oluruz birbirimize
teşekkür ederim cnm gidip bi baktırıcam içim rahat etsingeçmiş olsun cnm stres yapma kendine bide soğuktanda ağrıyo olabilir üşütmüşte olabilirsin...bence için dahada rahat olsun istiyosan testi yaptır
canım hangisi bilmiyorum kopyala yapıştır yapabilirmisin yada linki yapıştır ben bakayım...senacım cnm baktınmı listeye
sen zaten çıtırsınnnbende çıtır olmak istiyorum ne yapmalıyım
güzle bir cevapdiyet yapmalısın
başka hal çaresi yokmudursena yada sen benim yerime diyet yapım ben çıtır olim
efendiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmbunları biri benim için yapsın yormasın benisenaaaaaaa :84::84::84:
çok teşekkür ederim canım bu arada kilo vermişsin tebriklerrgözün aydın ablacım allah daha büyük sıkıntı vermesinbu arada kilo vermişsin dün tartım geldi tartıldım bende vermişim 72.4 tüm 71.2 çıkıyorum sabah ezanında tartıldım valla meraktan uyuyamadım akşam çok su içtiğim için mecbur sabahı bekledim cumaya hayırlı haberlerle inşallah..
ayy canımmm....ne zor şeyler yaşamışsın..Rabbim seni eşine ve çocuklarına baqışlamış...tekrar tekrargeçmiş olsun...kriz dediqin kalp krizimi canım...aaa bak gelmişsin ben okuyana kadar bende diyodum teli bile yok nasıl ulaşacaz ya bişey olursa.
geçmiş olsun
sana çok uzun sürmedigini söylemiştim .tüm tetkikleri yaptır eskisi gibi deilki artık durumumuz özele git ssk ödüyor zaten sıra mıra yok iyi doktorlar emrine amade.çok şükğr(ya afrikada yaşama başlayıp orda yaşamaya devam etseydik hastenemi var doktormu var)..geri kalan tetkiklerini ihmal etme aman .
benim hastalıgım koma olayı böbreklerden falan deil.
ilaçalerjisi denen bir olay anafilaksi şok deniyor.hiç birşeyim yokken bir anda fenalaştım ve allahtan yanımdaki arkadaşlar hastane komşumuzdu oraya yetiştirdiler ve komaya girdim3dk daha gec gitseymişim zaten kurtuluş yokmuş.ayaklarımla gittim sedyeye otururr oturmaz gittim zaten. ilk yarım saat içinde 3 kriz atlattım 3de en tehliklileriydi..sabaha kadar neler yaşadım bir bilsen .ama ilk 3 krizden sonrakilerde ayıktım .doktor saolsun ehlil bir adamış.başkası olsa yapamazmış o işlemleri.o halimle bile okadar çok adrenelin vurmuşlarki duyuyorsun herşeyi ama kendine gelemiyorsun öle yatıyorsun sessiz sakin .en son hemşirenin birinin çıglıgını duydum nabız bu kadar oldu diye doktorda hemen dedi 1.5 luk adrelin tekrar vur hemşire diyor şimdi yaptık 1 lik agır gelmezdi.doktor aynen gitti baksana şon sanş geldi geldi.gelmedi artık yapcak bişey yok.ve ben onla geldim geri ama tabi bu arada öbür tarafa gittim geldim .çok kötü bişey amannn.kısaca böle yani..
inşallah canım inşallah .olacak bebegin üzülme stres öteler sadece hiç umursamazsan daha çabuk olur..
ben inanıyorum gülüm bebegin olacagına.hemde çok güzel bebek sende güzel anna olacaksın.
hoşgeldinnbende zayıflamak istiyorum banada yardım edin( çok mutsuzumm
herşeyin bir hal çaresi var canım neden üzülüyosunsöyle bakalım boyun kilon ne ? ben sana çokmu azmı üzülmelsin söylim
benim boy 173 kilom 81.5 ya ben napim.ben ne kadar üzülim bende çok mutsuzum kilo veremiyorum die
çok teşekkür ederim aysuncummAblacımm çok geçmiş olsunn Allah şifa versin ekg nin temiz çıkmasına sevindimumarım kötü birşey çıkmaz
kahvaltı=sabah 1 bardak su
2 dilim ekmek arasına kaşar peyniri,3 zeytin ve bitki çayı
öğlenleyin
bir kase çorba,1 kase yoğurt
arada=3,4 kayısıaldım...
akşam=bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği...
not=reglim yaklaştığı için canım tatlı istedi...pişmaniye yedim...
sena abla diyetimi yorumla ...
Güzel başladım bugün öğlen sandviç ekmeğine 3 köfte koydum götürdüm bir tanede ayran içtim valla anca bu kadar oluyo sabah saba
Şöyle azıcık yiyip doyanlar var yav hayran hayran bakıyorum
kızzlaaarrr sonucaa son 2 saattt cok stresliymiş Allahım hayırlısını nasip etsinn :18: offf kasıklarımdada batma varr :18:
psikolojikse hiç şaşırmam dualarınızı eksik etmeyin canlar
kızzlaaarrr sonucaa son 2 saattt cok stresliymiş Allahım hayırlısını nasip etsinn :18: offf kasıklarımdada batma varr :18:
aysun rahat ol tatlım..son yaptıqın 2 testten sonra bnm ümidim kalmadı..hayel kırıklıqına uqramanı istemiyorum tatlım..
hoşbuldukyeşimiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm neşe kaynaqımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olmazsa olmazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin tatlım benimmm
seni hergün burda görmek istiyorum gülmek için sana ihtiyacım var yeşimimmmmmm
geçmiş olsunkızzlaaarrr sonucaa son 2 saattt cok stresliymiş Allahım hayırlısını nasip etsinn :18: offf kasıklarımdada batma varr :18:
arkadaşım umutlandırmayayım seni ama bana hamilesin gibi geliyor .stres yapma bide hamileysen bak sorun edicek sana.valla
dört gözle bekliyorum bende sonucu
canım eşinle akşam dışarı çıkmanın tadını çıkar...bebiş Allahın izniyle her zaman olur..üzme tatlı canını..herşeyin hayırlısıay ablacımmm çok garibim şu andaaslında bilemiyorumm oda garip neden negatif çıksın kiiiiiii ayyyy negatif çıkınca çok üzülmesem bari bugün kocişle dısarıda olucaz :2:
hoşbuldukvalla üşeniyorum gelmeye geldimmide çıkamıyorum.okudum msjlarını bo bol güldün sayemde
geçmiş olsun