kahvaltım
kalkınca 1 bardak su,2 dilim çavdar ekmeği,2fincan şekersiz çay,kk peynir,3 zeytin,1 yumurta(1 halley ve 1 tane tuzlu gevrek)biliyorum yememem gerekirdi ama gözümün önüne çıktılardayanamadım ama aksama kadar durmak yok temizlik yapıcam
aslında bu hafta geçsin diyetisyen ayça kayanın verdiği listeyi uyguluycam 1ayda 8 kilo verdiriyomuş çok sağlıklı ve doyurucu görünüyo liste evde yeşillik yoktu pek yemediğimiz için bulunmuyo evde malesefoyüzden artık haftaya baslıycam o diyete
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZİ YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM VE SEVGİYLE KUCAKLIYORUM
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÇITIRLARRR
benım odunn nişanlımboyle gunlere değer wermedıği için ben anca burdann sızınkılerı kutluyorummm... sena ablacım senınkıde kutlu olsunn..
teşekkür ederim cnm
doktordan gelidm kızlar ekg çekildi..sonuç temiz..ama doktor dediki bu kalbinde bişey olmadıqı anlamına gelmez..kardioloji bölümüne git efor testi yapılsın kalp kapakçıklarına falan bakılsın dedi...tedbir olarak yani..tarif ettiqim aqrınında kalpla ilgisi olmadını söyledi...
listeyi buraya yapıştırırmısın cnm bi bakalım neyin nesiymiş..
başka hal çaresi yokmudurdiyet yapmalısın
canım benim oqlan her derse karşı ilgisiz..boşver diyerek geçiştiriyor...böyle nereye kadar...işsiz güçsüz kalacak büyüyünce diye çok korkuyorum...geçmiş olsun dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim cnm
hay hayy
Allah kavuştursun canım gerçekten çok zor oluyor..
teşekkür ederim cnm
canım inanırmısın gözleirm doldu okurken...eqer hamile deqilsen en kısa zamanda en hayırlı en saqlıklı ve en tatlı bebişi Rabbimiz nasip etsin sanave tüm isteyenleree
hayırlısı olsun cnm vakti zamanı vardır o zaman biraz daha sabırlı olalım..
canım sabha kahvaltı dışında ekmek yemiyoruz ve öyyyle kocaman bir dilim deqil normal ebatta bizim ekmeklerimiz
canım menülerine meyvede eklersen şeker ihtiyacını karşılamış olursun
başka hal çaresi yokmudursena yada sen benim yerime diyet yapım ben çıtır olim
yazdıklarının tamamına katılıyorum ablacım. aslında bizim islam dini kadınlara öyle güzellikler sunuyorki biz illada avrupa illada batı diye diye kendimizi yoruyoruz sen bide finans uzmanıymışsın ben fabrika laboratuarında çalışıyordum babamda aynı işyerindeydi müdürümüz amcamcı ama bana bile asılıyorlardı yani gerisini sen düşün ister istemez yalan üçkağıt iş yetişmeyince hepsini yapıyorduk ama bende istiyordum evlenince çalışmayı eşim şart koydu ihtiyaç olursa bana birşey olurda çalışamazsam ancak o zaman dedi şimdi çok şükür evimdeyim evlenince anladım ne çok şey kaçırmışım 6 senede o fabrikada eşimin çalıştığıda yetiyor çok şükür şimdi tek eksiğim bi çocuk onun için uğraşıyorum inşallah onuda nasip ederevet ablam aynen dedigin gibi.fakat şu varki iş seçimide çok önemli benim işim çok yorucu bir iş.bazen kafayı sıyırıyorum küçük çocugum biraz büyüse belki okadar sorun yaşamam ilk çocugum 14 yaşında küçük 5 .ilk çocugumu 5 yaşına kadar sıcacık evde anne yanında büyüttüm küçük çocugumu sırf kendi egom yüzümden 2 yaşında kreşe verdim yollarda üşüdü hep hastalandı .üşümese minnacık çocuk biri hapşursa buna hep mikrop gecti .iş desen seni bekliyor ev desen eger yardımcın yoksa birde asabi titiz bir eşin varsa düşün neye yetşcegini.yani destek olmadımı eşinden hem çocuk yaparım hem kariye hikaye .sedece şuan kendimi 7/18 köle gibi görüyorum sadec uykuda işte ne tek başıma kalabilirsem.ve çocuguma karşı vicdan azabı duyuyorum .herşeye yetmeye çalışlıyorum ama ne oldu biliyormusunuz vucudum pes etti.şuan saglıkda bozuldu. yani egom yüzünden hadi hedeflerim vardı hedeflerimi gercekleştirmek örnek bir bayan olmakdı derdim onuda başardım çevremde çok saygın olarak tanırlar beniki.gercekten büyük şehirde iş hayatları çok berbatmış kimin eli kimin cebinde belli deil..seninde dedgin gibi ışık hızındada ibadetini yapıyorsun.diyorumki bir o ipim var bırakırsam bende yiterim bu dünyanın içinde.gercekten ama özellerde büyük bir çevrede çalışıyorsan cevren hep amir müdür doluysa (işyerimin dışındaki çalıştıgım birimler) yani ne diyeyim işte temiz kalmak ayaklarının üzerinde kalmak zor.allahtan eşimin bu konuda destegi çok (evde deil ama dışardaki ortamda)arkamda kale gibi.benimde agırbaşlı olmam başarıyorum biraz biraz.işte evde bunları göremeyip istiyorsunistiyorsunda hayırlısını isteyelim hep ne istersek.şuan bende ev istiyorum yine takmış durumdayım.hep dua ediyorum hayırlısı olsun inş.
bunları biri benim için yapsın yormasın benimalesef yok cnm bende diyet yapmayı hiç sevmiyorum ama sağlıklı beslenmek zaten kilo verdiriyo baska çareleri var çok fazla kilo yoksa lipocastion ve estetik ünlüler hep böyle şeylerle incecik kalıyolar daha bilmediğimiz neler neler var radyo terapi vücudu sıkılastıran lazerler ama biraz cesaret ve para işi o kadar param olsaydı sadece sıkılasmak tas gib olmak için bişeyler yaptırırdım diğerlerine cesaret edemezdim gibi
gözün aydın ablacım allah daha büyük sıkıntı vermesindoktordan gelidm kızlar ekg çekildi..sonuç temiz..ama doktor dediki bu kalbinde bişey olmadıqı anlamına gelmez..kardioloji bölümüne git efor testi yapılsın kalp kapakçıklarına falan bakılsın dedi...tedbir olarak yani..tarif ettiqim aqrınında kalpla ilgisi olmadını söyledi...
bu arada cumadan beri verdiqim kilo 2600e çıktı
cuma 74.6 ile bildirim yaptım bugün 72 çıktımm
doktordan gelidm kızlar ekg çekildi..sonuç temiz..ama doktor dediki bu kalbinde bişey olmadıqı anlamına gelmez..kardioloji bölümüne git efor testi yapılsın kalp kapakçıklarına falan bakılsın dedi...tedbir olarak yani..tarif ettiqim aqrınında kalpla ilgisi olmadını söyledi...
inşallah canım inşallah .olacak bebegin üzülme stres öteler sadece hiç umursamazsan daha çabuk olur..yazdıklarının tamamına katılıyorum ablacım. aslında bizim islam dini kadınlara öyle güzellikler sunuyorki biz illada avrupa illada batı diye diye kendimizi yoruyoruz sen bide finans uzmanıymışsın ben fabrika laboratuarında çalışıyordum babamda aynı işyerindeydi müdürümüz amcamcı ama bana bile asılıyorlardı yani gerisini sen düşün ister istemez yalan üçkağıt iş yetişmeyince hepsini yapıyorduk ama bende istiyordum evlenince çalışmayı eşim şart koydu ihtiyaç olursa bana birşey olurda çalışamazsam ancak o zaman dedi şimdi çok şükür evimdeyim evlenince anladım ne çok şey kaçırmışım 6 senede o fabrikada eşimin çalıştığıda yetiyor çok şükür şimdi tek eksiğim bi çocuk onun için uğraşıyorum inşallah onuda nasip eder
herşeyin bir hal çaresi var canım neden üzülüyosunbende zayıflamak istiyorum banada yardım edin( çok mutsuzumm
herşeyin bir hal çaresi var canım neden üzülüyosunsöyle bakalım boyun kilon ne ? ben sana çokmu azmı üzülmelsin söylim
msjları takip etmedim ama sanırım üsteki çalışan 2 çocuk annesi ile ilgili yazı sana aitti.bence 2 çocuk annesi ve boylu güzel bi hatun için 81 kilo çok üzülecek bir değer değil.zaten üzülmeyi bir kenara bıraktınmı kilolar kendiliğinden gidecektir.3-4 kilo verdinmi gersi çorap söküğü gibi kendiliğinden gidecek.ne kilolar verdik ne kilolar aldık ohooo hepsine üzülseydik halimiz harapbenim boy 173 kilom 81.5 ya ben napim.ben ne kadar üzülim bende çok mutsuzum kilo veremiyorum die
ahh canım ahh ekim ayından beri uğraşıyorum bende gide gide 10 kilo gitti 81.2 yim şimdi takıldı kaldı açlık grevi yapasım geliyor sinirimden...hadi kilom 50 60 larda olsa anlayacağımda 80 kilonun neresi gitmez çözemedimm..msjları takip etmedim ama sanırım üsteki çalışan 2 çocuk annesi ile ilgili yazı sana aitti.bence 2 çocuk annesi ve boylu güzel bi hatun için 81 kilo çok üzülecek bir değer değil.zaten üzülmeyi bir kenara bıraktınmı kilolar kendiliğinden gidecektir.3-4 kilo verdinmi gersi çorap söküğü gibi kendiliğinden gidecek.ne kilolar verdik ne kilolar aldık ohooo hepsine üzülseydik halimiz harap