Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kusura bakma ablacim 4 kasik yogurt yazacaktim yorgunluktan ne yazdigimi bilmiyorum...

birazda boşvermişlik var bende...daha öncede kalbim aqrıyor diye kaç defa gittim adale aqrısı çıktı...iki adımlık yer aslında bütün gün boş boş oturucama gitsem ya..sanki iş bulunca herşeyim geçicek...psikolojik der diye boşverdim üstüne düşmedim..ama bazen okadar aqrıyorki dayanamıyorum...

merhaba canım hoşgeldin..
iyiyiz sen nasılsın minik yaramaz oğluşun nasıl

bende bu hafta 1.300 vermişim toplamda da 4.300 ama cumadan buyana hiç veremedim gene kabızlığım arttı ondan sanırım...
sabah zeytinyağı şişesini kafama dikmeyidüşünüyorum

kızlarr
şu saq tarafta reklamı çıkan lacivert elbise güzelmi?
şööyle alıp giysemm koçiş mini şow görsee

aysun sabah aç karnına 3-4 tane günkurusu ye arkasınada bolca su iç...kabızlıqa iyi geliyor...keten tohumlu müslide yiyebilirsin..

aysun sabah aç karnına 3-4 tane günkurusu ye arkasınada bolca su iç...kabızlıqa iyi geliyor...keten tohumlu müslide yiyebilirsin..

her sabah gün kurusu yiyorum canım ama ona alıştı bünyem sanırım pek işe yaramıyo....keten tohumlu müsliyi hiç denemedim ondan alayım canım tamam bide sabah bir bardak ılık suya 1 kaşık zeytinyağı katıp içincede iyi geliyomuş onu denicem ne kadar zor da olsa

Son düzenleme:

canım yukarda bazı sorular sormuşsun ben bildiğim kadarıyla merakını gidermek istedim... kadınlarda her ay yumurta ve yumurta ile beraber endometrium adı verilen bir tabaka gelişir yumurtanın ve döllenmiş embiryonun tutunduğu bu tabaka her ay döllenme olmazsa adetle beraber dökülür belki bu ay yumurtlaman olmuştur fakat endometrıum gelişmemiştir yada yumurtan gelişmeden erken çatlamıştır onuniçin testte ovulasyon görülmüştür evet şimdiye kadar başına böyle birşey gelmemiş olabilir ama bebek isteyen çoğu çiftin stresten dolayı başına böyle şeyler gelebilio yinede bizim temennimiz gebelikten dolayı olması bildiklerim bu kadar canım hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım...

kızlarr
şu saq tarafta reklamı çıkan lacivert elbise güzelmi?
şööyle alıp giysemm koçiş mini şow görsee

nerde elbise ben goremiyorum :26:
benim var bi tane oyle kirmizi elbisem, bence almak lazim da, sonucta disarda kalmasin gozleri degil mi

salataya zeytinyaqı katman yeterli canım..birde bütün öqünlerine yoqurt ekle...1 kase...onuda çok faydası var..hatta gece yatarken 1 kase yoqurt ye kilo yapmaz korkma

salataya zeytinyaqı katman yeterli canım..birde bütün öqünlerine yoqurt ekle...1 kase...onuda çok faydası var..hatta gece yatarken 1 kase yoqurt ye kilo yapmaz korkma

yoğurt mu. tamam senacım çok severim zaten yoğurdu da çok iyi oldu bu..sabah bol ılık su gün kurusu her öğün yoğurt ee bu kadarına dayanamaz geçer inşallah..
kilom eksilmedi kaç gündür menülerime de çok dikkat ettiğim halde...
zaten benim vücudum 67 den aşağı çok zor iner resmen direniyo bana 100 gr gitmedi cumadan bu yana...
hem vücüt direnmeye geçti hem kabızlık iyiki kilo almıyorum

tereemmmm
bitmedimi geçmiş quuuu
ahhahhha evet anca bitti ablacım
bebiş muhabbetleri çok olmuş Rabbim hepinize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı
evlatlar nasip etsin en kısa zamanda canlarım..
bugün pertimiz çıktı eşimle..ben evi temizledim o da arabasını..
akşam ezanına kadr oturmadım sonra bi dünya iş anca şimdi oturdum kızlar
resmen kemiklerim batıyor yorgunluktan..

canım cumadan bugüne dahil bütün menülerini toplayıp yaz buraya..bakalım vücut direnişemi geçmiş...ona göre yeniden menülerini düzenleriz...ben şimdi çıkıyorum koçiş oturma odasına yatakları taşıdı bu akşam burda yatacakmışız hadi diyip duruyor bide laptupo hep dizlerimin üstünde tutuyorum diz aqrısı yaptı bende..bugün sabahtan beri topikteydim gidip biraz dinleneyim...tv izlicem diye burda yatmak istiyor...bende burda hiç rahat edemiyorum neyse başa gelen çekilir...
iyigeceler tatlı rüyalar kızlarrr yarın görüşürüzzz

sizde oturma odasında yatınn

gittim kızlarrr

iyyi geceler ablacım Allah rahatlık versin..bende yavaştan kaçıyorum kızlar..
yarın avr.yakasına geçmem lazım cenazemiz var..

tamam canım topikten toparlayabilirsem eklerim hepsini bu gece yada yarın..
iyi geceler canımmm...görüşürüz.

bak ne dicem sana .çocukların büyümüş galiba çalışmak istemen çok dogru ve mantıklı bir karar.evde boş duracagına ve ideallerinde çalışma üzerine ise çalışmanda fayda var.bende uzun bir süre ara verdim ama hergün allaha dualar ettim birgün duasız gecirmedim.aşamadıgım engeller vardı çalışma k onusunda ve hiç bir umut ışıgım bile yoktu.fakat diger yandan hiçbir zaman ev hanımı ne kadarda iyi oldugumu söyleseler bir türlü kendimi yakıştıramadım eve konu komşuculuga .evlenmeden önce aktif çalışan özgür biriydim.evlenince 7-8 sene eşimin ailesine(büyük bir aile hergün gelen giden dolu) kayınvalideme eşime cocuklarıma hizmetle geçti günlerim.benim için çok hanımefendi bir ev hanımı dediler ama içimi sorarsan hergün namazlarımda boş gecmedi sürekli her ögün dua ettim.ve rabbim en sonunda olmazı yaptı şuan hemde iyi bir konumda hayellerimdende yüksek bir mevkide çalışıyorum .bunun için hergünde bu sefer şükür ederek geciriyorum.

fakat asıl önemli olanıda iyi ögrendimki çalışmakda herşey deilmiş.insanlar ulaşmak istedigi ve ulaşamadıgı bir konumu okadar gözünde büyütüyormuşki.aslında gerekde yokmuş.yani şuanki düşüncemde ne biliyormusun keşke çalışmak için bu kadarda kendime zulm eder gibi psikolojimi bozarak gecirmeseydim kenimi bir işe yaramaz biri olarak görmesymişim 10 sene kendime neden dedim çalışmam lazım dedim hep mucadele ile gecirdim.
asıl önemli olan gelene razı olmak mış kabul etmekmiş.tabi mucadelede edilecekmiş ama kendini üzmemekde lazımmış.hiçde geregi yokmuş..o yüzden tavsiyem üzme kendini.

şimdi 3-4 senedir çalışıyorum inan bazen eski günlerimi özlüyorum o günlerin lezzetide hiçbirşeyde yokmuş ama ben kıymet bilmemişim.işten eve kaçmak için ufak bir bahaneleri bile kocaman yapıp evde oturmayı yegliyorum.evden yapıyorum uzak baglantı ile işimi.zaten laptopum ve telefonum nerde ise ordan işimi yapanbilirm ben .işim onlarla çünki.

niye bukadar çok şey yazdım biliyormusun senin'' sanki iş bulunca herşeyim geçicek.''cümlen için.detaylı kendi hayatımdan anlattım..anlaki ne denli çalışmak istedigimi.

şimdi senin bu cumleye cevap:hiç birşey degişmeyecek dahada katmerli sorunlar çıkacak.ve o huzur varya ibadetinide yapıyormuşsun .anlarsın ne demek istedigimi o huzur çalışınca yok o lezzet puf gidiyor..

yinede allah gönlüne göre versin dilegim en yakın zamanda iş bulman dilegi ile

evet ablacım yazını baştan sona okudum ben evlendikten sonra çalışmadım ama bekarken iyi bi işte çalıştım fakat seninde dediğin gibi ibadetlerin çok fazla aksıyo ve çalışırken namazı bi araya sıkıştırıyosun tadını bile alamıyosun ama evde huzurla her işini yapmak sağlam kafa evinde kendine ve eşine vakit ayırmak çok daha dingin yapıyo insanı tabi ihtiyaç varsa çalışmak şart oda ayrı bi konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…