Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım herkesin 37 olacak diye bişey yok ki..önemli olan bat günü ateşin fırlaması dediğim gibi yda önceki günlere göre bariz bi düşüş olmaması... tablona baktığımda 36.4 senin için düşük bi ateş değil..senin genel ateşin düşük en yüksek ateşin zaten 36.7 ...
37 olması çok zor senin hamile kalsan bile..

yani hamile olanların ateşleri 37 olacak diye bişey kesinlikle yok..

birde tablonda dikkatimi çeken bişey var...adet oldum dediğin gin ateşinde fırmala olmuş..bu çok tuhaf..böyle forlamalar genelde hamile tablolarında oluyo..inşallah o gelen yerleşme lekesidir..

Allah razı olsun canım inşAllah burada birbirimizin hamiş haberlerini alırızzz :KK49::KK49::KK49:

buraya girince o kadar mutlu oluyorum ki inanın özlüyorum :KK54:

kızlar ben kaçıyorumm iyi gecelerr uyumaya calıscam günlerdir uykusuzummmm dualarda bulusalım

sevgiyle kalın...:KK16::KK16::KK16:

merhaba kizlaaaar,
sevgililer gunu icin fikirlere ihtiyacim var :KK43:
akliniza bi seyler geliyo mu? ya da siz ne aldiniz???:26::44::44:

ya ben kilo vericeğime alıyorum yine 1 kilo almışım:KK43::KK43: bıktım ya. sizin menüleri not edicem artık onlara uyucam bakalım nolucak
Menüm
Sabah
sınav vardı stresten hiçbişey yiyemedim:KK43:
Öğlen
1 sandviç ekmeğine 2 kk beyaz peynir,domates,salatalık
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
yoğurt
böyle saçma bi gün oldu

iyi geceler aysun:KK16:

ben sevgilier gününde bişey almıyorum canım yardımcı olmak isterdim ama:KK1:
doğrm günü evlilik yıldönümü çok önemli benim için ama sevgililer günüe bi türlü ısınamadım:KK1: bi öpücük yeter:KK17::KK16:

Son düzenleme:
ya ben kilo vericeğime alıyorum yine 1 kilo almışım:KK43::KK43: bıktım ya. sizin menüleri not edicem artık onlara uyucam bakalım nolucak
Menüm
Sabah
Öğlen
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
yoğurt
böyle saçma bi gün oldu

Canim sen daha buyume cagindasin.. Hep kilona bakiyosun ama belki de boyun da uzuyordur? :26:
Kahvalti yaparsan sinavda kafan daha iyi calisir bunu unutma :KK34:

iyi geceler aysun:KK16:

ben sevgilier gününde bişey almıyorum canım yardımcı olmak isterdim ama:KK1:
doğrm günü evlilik yıldönümü çok önemli benim için ama sevgililer günüe bi türlü ısınamadım:KK1: bi öpücük yeter:KK17::KK16:

hmm cok mantikli, ya burda aylardir sevgililer gunu tantanasi oldugu icin her yerde, sanki ben de bi sey yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum.. :KK20:
de mi ya bi opucuk yeter aslinda :KK54: :KK1::KK1:

ablacım eğer yarınki sonuç negatif çıkarsa bursaya doktora gitmeyi düşünüyorum haftasonu :KK19: hayırlısı Allahtan :KK25:
hayırlısı olsun tatlım :KK34:
Allah yardımcımız olsun canımmm :KK5: gün doğmadan neler doğar :KK31:

5 gundur dgru duzgun uyuyamadım hep aklımda acabalar var

bi diorumkii bence hamileyim bide dyorum ki sen bu ay cok hareketlıydın dugun kına derken üşüttün soğuk aldın ondan böyle oldu arasında gidip geldimm :KK52:
canım daha önce üşüttüğün zaman böyle oluyormuydu reqlin:26:
o nasıl laf canımm genceciksin hemde çıtır :KK19:
inşallah istediğin gibi bi işin de olucak ykın zamanda...çok güzelde bir ailen var:nazar: ne olur sıkma üzme canını...
kaptanım seni seviyoorum:KK16:
aysuncum bende seni seviyorum kanım çok ısındı sana...Allah sizlere bebiş banada hayırlı ve sürekli bir iş versin:KK16:
ben de iyiyim sağolun:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
menülerine dikkat et şenaycım:KK23::KK23:
benim hocam 42 yasinda dogursu valla, hic de gec kalmis sayilmazsin. :KK8:
zaten biz de bu gidisle 2. veya 3. cocuk Allah verirse tabi, anca 42 yasina kadar yapabilces :KK50:

Hiranurcum hosgeldin:KK3:
Anlat bakalim nerelisin? Ne is yaparsin? Neden diyet yaparsin? :KK76:
optum canim :KK54:

kusura bakma biz bebek muhabbetine girince kayboluyorz :KK52: :KK17:
kıss ömür bitiyor ne zaman büyücek o çocuk :44:
tablom bu canım çok dengesizz :KK25:Eki Görüntüle 346314

canım benim 4 şubat hafif akıntı başladı 3 gun sürdü
canım ümitlendirmek istemiyorum ama bana heo hamilesin gibi geliyor :44:
Canım üzme kendini ben okurken dua ettim sana.. tanımadğının duası allah rızası için olduğundan kabul olurmuş :KK43: tüm sıkıntıların biter inşallahhhh çook mutlu olursunnnn:KK64: :KK19: :124:
bende dua istiyorum şenaycım:nazar:
hoşbulduk....ben vanda öğretmenim 8 aylık evliyim... bu ay bende bebek istedim regl günüm yarın ..yarın olmazsam inşş. bebeiş olur :KK1: :KK1::KK1::emir_bebek:
hadi bakalım inşallah hepinizin müjdeli haberlerini alırız canım:KK16:
Memnun oldum canim, depremde orda miydiniz? Cok gecmis olsun oyleyse :KK5:
Hadi bakalim demen sen de bizim tayfadansin :KK52: Hosgeldin canim, ins en hayirli zaman da bizim de :emir_bebek: bebisimiz olur.. :KK31:

Herkesin vucut isisi ayni olmak zorunda degil ki canim, neyse bence bunu dusundukce konustukca daha cok uzuluyoruz..
baska seylerden bahsedelim :KK36::KK36::KK36: Nasil olsa oyle de boyle de ins yarin olcak :KK31:

Ee kizlar kocalariniza ne aldiniz yarin icin bakem? Ben hala bi sey almadim :KK50::KK50: Durumum vahim! :18::18:
ben fenerıumdan eşofman takımı aldım 149tl :KK53::KK53: benimki hasta fenerlide en çok fenerıumdan aldıqım şeyler seviniyor :KK9::KK9:
tatlım ben o kadar romatiğimdir ama bu ay bu konu yüzünde birşey alamadım :KK14:

napalım bu seferkide hediyesiz geçer :KK52:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
kızlar ben kaçıyorumm iyi gecelerr uyumaya calıscam günlerdir uykusuzummmm dualarda bulusalım

sevgiyle kalın...:KK16::KK16::KK16:
iyigecelr tatlım Allah rahatlık versin:KK16::KK16::KK16:
Menüm
Sabah
Öğlen
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
yoğurt
böyle saçma bi gün oldu

bu menüyle kilo verilirmi :KK4::KK4::KK4:hep öqün atlıyorsun ve çok dengesiz besleniyorsun tatlım:KK23:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun tatlım :KK34:

canım daha önce üşüttüğün zaman böyle oluyormuydu reqlin:26:

aysuncum bende seni seviyorum kanım çok ısındı sana...Allah sizlere bebiş banada hayırlı ve sürekli bir iş versin:KK16:

menülerine dikkat et şenaycım:KK23::KK23:

kıss ömür bitiyor ne zaman büyücek o çocuk :44:

canım ümitlendirmek istemiyorum ama bana heo hamilesin gibi geliyor :44:

bende dua istiyorum şenaycım:nazar:

hadi bakalım inşallah hepinizin müjdeli haberlerini alırız canım:KK16:

ben fenerıumdan eşofman takımı aldım 149tl :KK53::KK53: benimki hasta fenerlide en çok fenerıumdan aldıqım şeyler seviniyor :KK9::KK9:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

iyigecelr tatlım Allah rahatlık versin:KK16::KK16::KK16:

bu mneüyle kilo verilirmi :KK4::KK4::KK4:hep öqün atlıyorsun ve çok dengesiz besleniyorusn tatlım:KK23:
evet daha fazla almadığıma şükredeyim bence:KK37:

slm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim pcnin yine şarjı yani adaptörü bozuldu yine değiştirik başka aldık bugün insallah bozulmaz orjinalini bulduk:)) ee kızlar ne var ne yok diyet nasıl gidiyo bu hafta hiç kilo verdinizmi bende yarın tekrar baslıyorum diyete yeter artık toparlanmam lazım iyice saldım kendimi ama kışında diyet yapmak çok zor geliyo yazın daha kolay ama yaza istediğim kiloyla giricem insallah:KK16:

bugün gec kaldim kusura bakmayin ama 2 günüdür kaloriferlerimiz bozuk.Borular buz tutmus onun icin ugrasiyoruz. O kadar cok ise dalmisim ki aksam oldugunu farketmedim ve daha yeni aksam yemegimi yiyebildim

kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates,
1 haslanmis yumurta

ara yapamadim is yerinde firsat bulamadim

öglen
1 hazir corba
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yumurta

ara
2 ceviz

simdi 1 kase spezial k

slm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim pcnin yine şarjı yani adaptörü bozuldu yine değiştirik başka aldık bugün insallah bozulmaz orjinalini bulduk:)) ee kızlar ne var ne yok diyet nasıl gidiyo bu hafta hiç kilo verdinizmi bende yarın tekrar baslıyorum diyete yeter artık toparlanmam lazım iyice saldım kendimi ama kışında diyet yapmak çok zor geliyo yazın daha kolay ama yaza istediğim kiloyla giricem insallah:KK16:
benimde adaptör bozuk canım zorla tutturuyorum yakında pes edicek...bnm diyet çok güzel gidiyor cumadan beri 1400 vermişimm :KK62::KK62:
bugün gec kaldim kusura bakmayin ama 2 günüdür kaloriferlerimiz bozuk.Borular buz tutmus onun icin ugrasiyoruz. O kadar cok ise dalmisim ki aksam oldugunu farketmedim ve daha yeni aksam yemegimi yiyebildim

kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates,
1 haslanmis yumurta

ara yapamadim is yerinde firsat bulamadim

öglen
1 hazir corba
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yumurta

ara
2 ceviz

simdi 1 kase spezial k

4 kaşık yumurta nası oluyorr:44::44:
canım dikkat edin üşütmeyim...havaalr çok soquk başka bir ısıtıcı kullan yapılana kadar..

Son düzenleme:
cuma günkü bildiriminde nekadar kilo vermiştin cnm...kıss 10 günde hissedilecek kadar zayıflanırmı :KK9:

doğru abla herşey zamanla olur inşallah haftaya terazi alacağım... geçen hafta tartılmadım...bu hafta komşuda tartılabilirim ozmn bildiririm...

isal olduğum için biraz lokum yedim ama geçmedi isalim bir türlü...bu da zayıflamanın bir belirtisi mi acaba:)

cuma günkü bildiriminde nekadar kilo vermiştin cnm...kıss 10 günde hissedilecek kadar zayıflanırmı :KK9:

doğru abla herşey zamanla olur inşallah haftaya terazi alacağım... geçen hafta tartılmadım...bu hafta komşuda tartılabilirim ozmn bildiririm...

isal olduğum için biraz lokum yedim ama geçmedi isalim bir türlü...bu da zayıflamanın bir belirtisi mi acaba:)

benimde adaptör bozuk canım zorla tutturuyorum yakında pes edicek...bnm diyet çok güzel gidiyor cumadan beri 1400 vermişimm :KK62::KK62:

4 kaşık yumurta nası oluyorr:44::44:
canım dikkat edin üşütmeyim...havaalr çok soquk başka bir ısıtıcı kullan yapılana kadar..

wooww çok güzel kilo vermişsin kız:KK9::KK9::KK9::KK9: ben cuma günü bildirim yapmıycam yani tartılmıycam haftaya cuma tartılıcam yarın baslıyorum havalar birazcık ısınsa spora yazılıcam oğlumuda alıp gidicem:21:

hayır canım zayıflamanın belirtisi deqil..üşütmüşsün cnm sen...muz patates haşlaması leblebi yiyebilirsin..birde bu durumlarda su tüketimini 2 katına çıkarmak gerekiyor..

wooww çok güzel kilo vermişsin kız:KK9::KK9::KK9::KK9: ben cuma günü bildirim yapmıycam yani tartılmıycam haftaya cuma tartılıcam yarın baslıyorum havalar birazcık ısınsa spora yazılıcam oğlumuda alıp gidicem:21:

olsun cnm sen yine bildirimini yap motiven bozulmasın..bak ben haftalardır fazlasıyla artıdaydım yinede bildirim yaptım...motivasyon açısından bildirim yapmak çok önemli..bnm şimdi 2-3 hafta verdiqim kilo fazla olur çünkü bir kısmı ödem...65e gelince yavaşlar...

hep kendimizi en son plana atıyoruz her zaman...ihmal ediyoruz..haklısın bir ara görünmem lazım yoksa azrail bana görünecek :KK5:
ALLAH
korusun .aman dikkat gecen sene benim öle idi gittim doktora alet falan taktılar.strese girince kalbimden kan sızıyormuş ozaman sol kola vuruyormuş kolum odun gibi oluyordu.yüzük parmagımın ucu bile agrıyordu.hiç ihmal etme 2dk lık muyanede belli oluyor herşey

X