Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlım birazdan linki paylasırım ateş ölçmedeki arkadaslar yumurtlamamssın dediler :26: 20 yada 21.gün o hafta hastaydım tam emın olamıyorum

çok sağol canımm.evet gerçektende iyi değilim bu günlerde
abim için hayırlısı olur inşallah..sağ salim gidip gelirler inşallah..
biz zonguldak onlar doğu görüşemeyizde kolay kolay
inşallah torpillinin torpili başına dolanırda biz gideriz çoruma

benim hocam 42 yasinda dogursu valla, hic de gec kalmis sayilmazsin.
zaten biz de bu gidisle 2. veya 3. cocuk Allah verirse tabi, anca 42 yasina kadar yapabilces

ben de iyiyim sağolun

Hiranurcum hosgeldin
Anlat bakalim nerelisin? Ne is yaparsin? Neden diyet yaparsin?
optum canim

kusura bakma biz bebek muhabbetine girince kayboluyorz

tablom bu canım çok dengesizz

canım benim 4 şubat hafif akıntı başladı 3 gun sürdü

Son düzenleme:
tatlım 24.gün kahverengi akıntı başladı hatta kurstaydım hemen öyle olur mu ki

canım genelde yumurtlama + 14= adet derler ama her ay böyle olmaz..bazen kadınlar adet öncesi yada sonrası da yumurtlayabiliyorlarmış..senin ovulasyon markan nedir...çok koyu 2 çizgi gördün değil mi...laboquick ise ondan 2.çizgi hep silik çıkıyo..netse-koyu ise doğrudur....ama tablon tuhaf gerçektende.....

Son düzenleme:
tablom bu canım çok dengesizz Eki Görüntüle 346314
canım benim 4 şubat hafif akıntı başladı 3 gun sürdü

benim nacizane fikrime gore bence sen 18. gun yumurtlamissin.
lekelenmenin oldugu gun de "yerleme dususu" derler onun gibi dusmus atesin. yani belki bi ihtimal hamis olabilirsin ins canim.
cunku yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman lazim, buna gore 8 gun sonra leke olmus. :26:
ama emin olamiyorum tabi, bi de normal hastayken grip nezle filan, atesin ondan etkilenir haliyle..
bir diger sey de testin negatif olmasi tabi. kafa karistiriyor :44:
ins en hayirlisi olur canim hakkinda

hoşbulduk....ben vanda öğretmenim 8 aylık evliyim... bu ay bende bebek istedim regl günüm yarın ..yarın olmazsam inşş. bebeiş olur

tatlım laboquick ama sürekli ovulasyon yapıyordum 17-18-19 günler düğün dolayısıyla yapmadım.. 20.gün yada 21.gün yaptım ikinci çizgi çok koyu değildi ama koyuydu..

bu ateş neye göre değişiyor anlamıs değilim tatlım ilk aydan hüsrana ugradım ya ilk kez ateş ölçtüm dil altından hayırlısı napalmmm

hamile olanların ateşi genelde 37 derecelerde benimki 36.4 dereceydi bugün dün demekki hamile değilim

Canım üzme kendini ben okurken dua ettim sana.. tanımadğının duası allah rızası için olduğundan kabul olurmuş tüm sıkıntıların biter inşallahhhh çook mutlu olursunnnn :124:

AMİNNNN canımmm çok teşekür ederim hiranurum..Allah razı olsun...

tatlım destegın için saol inan ben çözemediim kendimiii bu nasıl ateştir anlamadım :26:

son 21 saat

içiniz ne diyor canlarımm benim içim çok karmasık ve korkuyorummm

hoşbulduk....ben vanda öğretmenim 8 aylık evliyim... bu ay bende bebek istedim regl günüm yarın ..yarın olmazsam inşş. bebeiş olur

Memnun oldum canim, depremde orda miydiniz? Cok gecmis olsun oyleyse
Hadi bakalim demen sen de bizim tayfadansin Hosgeldin canim, ins en hayirli zaman da bizim de bebisimiz olur..

Herkesin vucut isisi ayni olmak zorunda degil ki canim, neyse bence bunu dusundukce konustukca daha cok uzuluyoruz..
baska seylerden bahsedelim Nasil olsa oyle de boyle de ins yarin olcak

Ee kizlar kocalariniza ne aldiniz yarin icin bakem? Ben hala bi sey almadim Durumum vahim! :18::18:

tatlım ben o kadar romatiğimdir ama bu ay bu konu yüzünde birşey alamadım

napalım bu seferkide hediyesiz geçer

canım herkesin 37 olacak diye bişey yok ki..önemli olan bat günü ateşin fırlaması dediğim gibi yda önceki günlere göre bariz bi düşüş olmaması... tablona baktığımda 36.4 senin için düşük bi ateş değil..senin genel ateşin düşük en yüksek ateşin zaten 36.7 ...
37 olması çok zor senin hamile kalsan bile..

yani hamile olanların ateşleri 37 olacak diye bişey kesinlikle yok..

birde tablonda dikkatimi çeken bişey var...adet oldum dediğin gin ateşinde fırmala olmuş..bu çok tuhaf..böyle forlamalar genelde hamile tablolarında oluyo..inşallah o gelen yerleşme lekesidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…