canım herkesin 37 olacak diye bişey yok ki..önemli olan bat günü ateşin fırlaması dediğim gibi yda önceki günlere göre bariz bi düşüş olmaması... tablona baktığımda 36.4 senin için düşük bi ateş değil..senin genel ateşin düşük en yüksek ateşin zaten 36.7 ...
37 olması çok zor senin hamile kalsan bile..
yani hamile olanların ateşleri 37 olacak diye bişey kesinlikle yok..
birde tablonda dikkatimi çeken bişey var...adet oldum dediğin gin ateşinde fırmala olmuş..bu çok tuhaf..böyle forlamalar genelde hamile tablolarında oluyo..inşallah o gelen yerleşme lekesidir..
ya ben kilo vericeğime alıyorum yine 1 kilo almışımbıktım ya. sizin menüleri not edicem artık onlara uyucam bakalım nolucak
Menüm
Sabah
sınav vardı stresten hiçbişey yiyemedim
Öğlen
1 sandviç ekmeğine 2 kk beyaz peynir,domates,salatalık
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
yoğurt
böyle saçma bi gün oldu
iyi geceler aysun
ben sevgilier gününde bişey almıyorum canım yardımcı olmak isterdim ama
doğrm günü evlilik yıldönümü çok önemli benim için ama sevgililer günüe bi türlü ısınamadımbi öpücük yeter
Canim sen daha buyume cagindasin.. Hep kilona bakiyosun ama belki de boyun da uzuyordur? :26:
Kahvalti yaparsan sinavda kafan daha iyi calisir bunu unutma
hayırlısı olsun tatlımablacım eğer yarınki sonuç negatif çıkarsa bursaya doktora gitmeyi düşünüyorum haftasonuhayırlısı Allahtan
canım daha önce üşüttüğün zaman böyle oluyormuydu reqlin:26:Allah yardımcımız olsun canımmmgün doğmadan neler doğar
5 gundur dgru duzgun uyuyamadım hep aklımda acabalar var
bi diorumkii bence hamileyim bide dyorum ki sen bu ay cok hareketlıydın dugun kına derken üşüttün soğuk aldın ondan böyle oldu arasında gidip geldimm
aysuncum bende seni seviyorum kanım çok ısındı sana...Allah sizlere bebiş banada hayırlı ve sürekli bir iş versino nasıl laf canımm genceciksin hemde çıtır
inşallah istediğin gibi bi işin de olucak ykın zamanda...çok güzelde bir ailen varne olur sıkma üzme canını...
kaptanım seni seviyoorum
menülerine dikkat et şenaycımben de iyiyim sağolun
kıss ömür bitiyor ne zaman büyücek o çocuk :44:benim hocam 42 yasinda dogursu valla, hic de gec kalmis sayilmazsin.
zaten biz de bu gidisle 2. veya 3. cocuk Allah verirse tabi, anca 42 yasina kadar yapabilces
Hiranurcum hosgeldin
Anlat bakalim nerelisin? Ne is yaparsin? Neden diyet yaparsin?
optum canim
kusura bakma biz bebek muhabbetine girince kayboluyorz
canım ümitlendirmek istemiyorum ama bana heo hamilesin gibi geliyor :44:tablom bu canım çok dengesizzEki Görüntüle 346314
canım benim 4 şubat hafif akıntı başladı 3 gun sürdü
bende dua istiyorum şenaycımCanım üzme kendini ben okurken dua ettim sana.. tanımadğının duası allah rızası için olduğundan kabul olurmuştüm sıkıntıların biter inşallahhhh çook mutlu olursunnnn :124:
hadi bakalım inşallah hepinizin müjdeli haberlerini alırız canımhoşbulduk....ben vanda öğretmenim 8 aylık evliyim... bu ay bende bebek istedim regl günüm yarın ..yarın olmazsam inşş. bebeiş olur
ben fenerıumdan eşofman takımı aldım 149tlMemnun oldum canim, depremde orda miydiniz? Cok gecmis olsun oyleyse
Hadi bakalim demen sen de bizim tayfadansinHosgeldin canim, ins en hayirli zaman da bizim de bebisimiz olur..
Herkesin vucut isisi ayni olmak zorunda degil ki canim, neyse bence bunu dusundukce konustukca daha cok uzuluyoruz..
baska seylerden bahsedelimNasil olsa oyle de boyle de ins yarin olcak
Ee kizlar kocalariniza ne aldiniz yarin icin bakem? Ben hala bi sey almadimDurumum vahim! :18::18:
tatlım ben o kadar romatiğimdir ama bu ay bu konu yüzünde birşey alamadım
napalım bu seferkide hediyesiz geçer
iyigecelr tatlım Allah rahatlık versinkızlar ben kaçıyorumm iyi gecelerr uyumaya calıscam günlerdir uykusuzummmm dualarda bulusalım
sevgiyle kalın...
ya ben kilo vericeğime alıyorum yine 1 kilo almışımbıktım ya. sizin menüleri not edicem artık onlara uyucam bakalım nolucak
Menüm
Sabah
sınav vardı stresten hiçbişey yiyemedim
Öğlen
1 sandviç ekmeğine 2 kk beyaz peynir,domates,salatalık
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
yoğurt
böyle saçma bi gün oldu
hmm cok mantikli, ya burda aylardir sevgililer gunu tantanasi oldugu icin her yerde, sanki ben de bi sey yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum..
de mi ya bi opucuk yeter aslinda
evet daha fazla almadığıma şükredeyim bencehayırlısı olsun tatlım
canım daha önce üşüttüğün zaman böyle oluyormuydu reqlin:26:
aysuncum bende seni seviyorum kanım çok ısındı sana...Allah sizlere bebiş banada hayırlı ve sürekli bir iş versin
menülerine dikkat et şenaycım
kıss ömür bitiyor ne zaman büyücek o çocuk :44:
canım ümitlendirmek istemiyorum ama bana heo hamilesin gibi geliyor :44:
bende dua istiyorum şenaycım
hadi bakalım inşallah hepinizin müjdeli haberlerini alırız canım
ben fenerıumdan eşofman takımı aldım 149tlbenimki hasta fenerlide en çok fenerıumdan aldıqım şeyler seviniyor
iyigecelr tatlım Allah rahatlık versin
bu mneüyle kilo verilirmihep öqün atlıyorsun ve çok dengesiz besleniyorusn tatlım
benimde adaptör bozuk canım zorla tutturuyorum yakında pes edicek...bnm diyet çok güzel gidiyor cumadan beri 1400 vermişimmslm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim pcnin yine şarjı yani adaptörü bozuldu yine değiştirik başka aldık bugün insallah bozulmaz orjinalini bulduk:)) ee kızlar ne var ne yok diyet nasıl gidiyo bu hafta hiç kilo verdinizmi bende yarın tekrar baslıyorum diyete yeter artık toparlanmam lazım iyice saldım kendimi ama kışında diyet yapmak çok zor geliyo yazın daha kolay ama yaza istediğim kiloyla giricem insallah
bugün gec kaldim kusura bakmayin ama 2 günüdür kaloriferlerimiz bozuk.Borular buz tutmus onun icin ugrasiyoruz. O kadar cok ise dalmisim ki aksam oldugunu farketmedim ve daha yeni aksam yemegimi yiyebildim
kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates,
1 haslanmis yumurta
ara yapamadim is yerinde firsat bulamadim
öglen
1 hazir corba
4 kasik sebze yemegi
4 kasik yumurta
ara
2 ceviz
simdi 1 kase spezial k
cuma günkü bildiriminde nekadar kilo vermiştin cnm...kıss 10 günde hissedilecek kadar zayıflanırmı
cuma günkü bildiriminde nekadar kilo vermiştin cnm...kıss 10 günde hissedilecek kadar zayıflanırmı
benimde adaptör bozuk canım zorla tutturuyorum yakında pes edicek...bnm diyet çok güzel gidiyor cumadan beri 1400 vermişimm
4 kaşık yumurta nası oluyorr:44::44:
canım dikkat edin üşütmeyim...havaalr çok soquk başka bir ısıtıcı kullan yapılana kadar..
doğru abla herşey zamanla olur inşallah haftaya terazi alacağım... geçen hafta tartılmadım...bu hafta komşuda tartılabilirim ozmn bildiririm...
isal olduğum için biraz lokum yedim ama geçmedi isalim bir türlü...bu da zayıflamanın bir belirtisi mi acaba:)
wooww çok güzel kilo vermişsin kızben cuma günü bildirim yapmıycam yani tartılmıycam haftaya cuma tartılıcam yarın baslıyorum havalar birazcık ısınsa spora yazılıcam oğlumuda alıp gidicem
ALLAHhep kendimizi en son plana atıyoruz her zaman...ihmal ediyoruz..haklısın bir ara görünmem lazım yoksa azrail bana görünecek