şebnemcim bende dün hem haberlerde hem kkda hemde facede gördüm gamzeyi..Allah acil şifalalr versim çok zor çok üzüldüm...Allah hepimize saqlık sıhhat versin gerisi gerçekten boş..
3 dilim ekmek ve diyet bisküi hiç olmamış..hatta yumurta yediqimiz günler ekmeqi 1 dilim yesek çok daha güzel olur...
öqlen ekmek yemiyoruz cnm onun dışında güzel..
aysuncum lütfen tatlım relax ol...kendi kendini yok yere hasta ediceksin cnm lütfen
akşam öqününde yersen çok güzel kilo verirsin canım..gün içinde yediklerini dışarı atmana yardımcı oluyor
akşamda ara yapabilirsiniz aysuncum..ama çok dikkatli olmak kaydıyla
afiyet bal şeker olsun canımbiz 1 tane sarmayı yemden 50 kere düşünüyoruz sen 2 öqün sarma yemişsin birde tutup bisküi yemişsin çok saqlıksız...sen bu hafta cumadan beri kaç defa kaçamak yaptın cnm..
kahvaltıda neden ekmek yok ceren? akşamdan yada sabahleyin okulda yemek için bişeyler hazırlayıp yanında götürmelisin öqün atlamak yokakşamda makarna karbonhidrat olduqundan tercih etmiyoruz cnm..artık öqrenmiş olman lazım
Sena abla Ama sarma neden yasak ki yagi cok degilse
tatlım içinde şeker var
yani;
1 kaşık pirinç 1 kaşık şekere eşittir..karbonu inanılmaz yüksek...
canım buqday karbonu çok yüksek bir bakliyat..hadi onu yemişsin galeta niye yiyosunsena ablacım bugun ku menum sabah:
2 dılım ekmek domates, peynır, 1 rafadan yumurta 2 bardak çay
ara 1 eksı elma
öğlen:
yoğurtlu haslanmıs buğday 1 kase.( buğdayın diğer adını unuttum da :) )bıde 4 tane küçük galeta
ara:
portakal
aksam:
2 yemek kasıği pılaw yanına bıraz fırında patates yoğurt 1 kase çorba
1.5 ltre su we bırazdan da yurüyüş yapcamm
ya icinde pirinc yoksa
Bulgur, sogan annem yapmiscanım buqday karbonu çok yüksek bir bakliyat..hadi onu yemişsin galeta niye yiyosunakşam öqününü görünce böyle kaldım öqlen bukadar karbonlu yiyip akşam birde pilav yemişsin ve aynı şekilde yine karbonu yüksek patatesi tercih etmişsin..yani kısaca şu menüde sana kilo verdirecek hiçbirşey göremiyorum cnm..ama kahvaltın gayet iyi
ne vardı içinde?
ben ilçede oturuyorum abla burada sadece 1 tane özel hastane var onlar dogrudan merkezdeki hastaneye gönderiyorlarmış o yüzden yarın akşam çıkacak :2:
keşke hayırlı ise güzel sonuclar alsamda aşkıma sevgililer gününde en güzel hediyeyi versem ne güzel olurdu değil mi ablacım
namazlarında dua ederken bu kardeşinide unutma olur mu
canım buqday karbonu çok yüksek bir bakliyat..hadi onu yemişsin galeta niye yiyosunakşam öqününü görünce böyle kaldım öqlen bukadar karbonlu yiyip akşam birde pilav yemişsin ve aynı şekilde yine karbonu yüksek patatesi tercih etmişsin..yani kısaca şu menüde sana kilo verdirecek hiçbirşey göremiyorum cnm..ama kahvaltın gayet iyi
yaa çok canım sıkıldı sımdı herseyı mınnacık yıyınce iyı hıssetmıstım kendımı ama yanlıs yapmısım. neyı neyle yemem gerektığını bılemedım uffff...
canım bulgur pirinçten çok çok daha iyi ama yinede 2 öqün yiyecek kadar deqil..ölçülü tüketmeliyiz..Bulgur, sogan annem yapmis
Canim ins guzel haber alirsin ve de esine supper bi sevgililer gunu hediyesi olur.
Benim esimin dogum gunu 20 subat, buayki batim da 20 subat.. ah ah keske, hic su tedavilere filan baslamadan kendiliginden olsa de mi
Neysem, yarin aksami bekliyelim ins beraber.. Ama negatif cikarsa ve hala adet olmazsan bence bi randevu al ve doktora git canimcim.
Gecenlerde benim bi arkdasm (onlar 3-4 aydir filan bebk istiyolar) 10 gun gec adet oldu, o da baya stres olmustu.
Boyle seyler olabiliyor yani.. Biliyorum sen pozitif seyler duymak istiyorsun su anda, cunku kendim de oyle oluyorum anliyorum seni yani. Ama benim su ana kadar ki tecrubelerim iste 1 yili gecti yani, idrar testi, guvenilir bi marka aldiysan genelde yanilmiyor canim
Ama hic belli olmaz yine de belki gec dollenmedir ve kanda vardir ama idrara gecmemistir daha bilemiyorum :26:
Canim yumurtlama zamanini biliyor musun? Yani belki hissetmissindir?Bir de ates tablosu filan yapiyor musun ona da bakabiliriz..
Ins hayirli haberler aliriz canim :)
Sena ablacigim,
Nasilsin? Iyisindir ins. Kalbin nasil oldu? Bi da agridi mi? :26:
Ben menulerimi yaziyorum ama bi sknti yok diye mi yorum yazmiyosun, ya da gormuyo musun aceba?
Canin saolsun..Ben senin tavsiyelerin sayesinde bu kadar motive oldum, ve de biraz kilo verdim, ins boyle devam edicem
Bugun ku menum (yarisi plan seklide malum saat 10:30 sabah daha)
Kahvalti 9:00
1 bardak su
1 dilim kepekli ekmek (100 kaloriymis o yuzden 2 den 1 e dusurdum)
haslanmis yumurta
domates, salatalik, peynir
cay
ara
2 ceviz 1 kuru incir
oglen
karnibahar haslama
yogurt
ara
1 mandalina
Aksam
Tavuk corbasi veya dunku gibi 1 kase special k
hangisi olsa acaba?
opuyorum herkesibereketli mutlu bir hafta diliyorum!
canım buqday karbonu çok yüksek bir bakliyat..hadi onu yemişsin galeta niye yiyosunakşam öqününü görünce böyle kaldım öqlen bukadar karbonlu yiyip akşam birde pilav yemişsin ve aynı şekilde yine karbonu yüksek patatesi tercih etmişsin..yani kısaca şu menüde sana kilo verdirecek hiçbirşey göremiyorum cnm..ama kahvaltın gayet iyi
yaa çok canım sıkıldı sımdı herseyı mınnacık yıyınce iyı hıssetmıstım kendımı ama yanlıs yapmısım. neyı neyle yemem gerektığını bılemedım uffff...
canım bulgur pirinçten çok çok daha iyi ama yinede 2 öqün yiyecek kadar deqil..ölçülü tüketmeliyiz..
kalbim tam anlamıyla geçmedi..sürekli sol koluma sirayet eden bir aqrı eşliqinde devam ediyor...ilgin için teşekkür ederim cnm..
ben çok çok iyi menülere yorum yapmıyorum arada bir örnek olsun diye alıntı yapıp çok iyi diyorum...bugün senin menünde çok güzel..akşam için hangisini yemek istiyorsan onu ye cnm ikiside uygundur
gecmedi demek :26: doktora gidecek misin peki abla? bi baksinlar bakalim neden oyle olmus.. bence cok ihmal etme..
tamam abla saolasin yorumun icin..
opuyorum!
sabah 7 de kalktım..hemen 2 gün kurusu yedim yarım lt ılık su içtim ...
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeğinden az kaşar ve beyz peynirli tost.
-1 haşlanmış yumrta
-3 zeytin
-domates
-salatalık
ara: yapamadım.
öğle:
-1 kase kırmızı mercimek çorbası
ara:
-5 bdem
akşam:
-roka,havuç,soğan salatası
-fırında hamsi
ara:
-yarım portakal yicem:125:
toplam :1100 kalori
2 lt su içtim biraz daha içerim..
aysuncum nasılsın cnm..neden az girer oldun topiqe:26:
ilgin için çok teşekkür ederim sena...pek iyi değili bu günlerde...demek belli oluyo..:2:
sen nasılsın canım..hastalığın geçmemiş sanırım bence de artık dr gitmelisin..ihmal etme kalp ihmale gelmez allah korusun..
anlatmak istermisim canım..
1.canım öncelikle benimde bebek istediğimi biliyosundur 8 aydır olmuyo bu hep içimde yara..eşimde sağlık problemi var çok değil çok şükür ama...ne zaman bebeğimiz olcak belli değil o kadar çok bebek istiyorum ki tavan yaptı duygusallığım ben zonguldakta yaşıyorum vede sürekli ankaraya git gel yapmamız gerekiyo tedavi için..yıpratıcı bi süreçten geçiorum maddi vede manevi.. neyse sağlık olsun hayırlısı olsun dedim her zaman...alışmaya başladım bu duruma ama yıpranıyorum..bol bol dua ediyorum.:26:
2.benim abim doktor vede ankarada asistanlığını tamamladı vede zorunlu tayini çıkacak tercihlerini yaptı asıl memleketimiz çorum da vardı seçneklerde tabi hemen orayı yazdık biz..yalnız tercihler bittikten snra öğrendik ki...sağlık bakanlığından YÜKSEK torpilli bi asistan çorumu kendine açtırmış yani biz boşuna tercih yapmış oldukabimin 2.tercihi ise siirt 3.sü ağrı bunlarda gelmezse şırnak yada hakkariye gidecek....benim 1 yaşında yeğenim var..annem onlara çok alıştı bende....terör varmıdır oralarda.. çok uzak gelemez gidemez bıktım kul hakkına giren torpilli insanlardan..heryerdeler ve hep hakkımızı yiyorlar...öyle ki kendilerine istedikleri yerden kadro bie açtırabiliyorlar biz de boşa tercih yapmış olduk çok üzüldüm abim yeğenim yengem için..
annem acillik olur şimdi gidecekler diye bende uzağım sürekli gidip gelemiyorum...
hayırlısı olsun senacım Allah büyük..Ama moralim hiç iyi değil bu günlerde..