Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sena abla Ama sarma neden yasak ki yagi cok degilse

sena ablacım bugun ku menum sabah:
2 dılım ekmek domates, peynır, 1 rafadan yumurta 2 bardak çay

ara 1 eksı elma

öğlen:
yoğurtlu haslanmıs buğday 1 kase.( buğdayın diğer adını unuttum da :) )bıde 4 tane küçük galeta

ara:
portakal

aksam:
2 yemek kasıği pılaw yanına bıraz fırında patates yoğurt 1 kase çorba

1.5 ltre su we bırazdan da yurüyüş yapcamm

canım buqday karbonu çok yüksek bir bakliyat..hadi onu yemişsin galeta niye yiyosun akşam öqününü görünce böyle kaldım öqlen bukadar karbonlu yiyip akşam birde pilav yemişsin ve aynı şekilde yine karbonu yüksek patatesi tercih etmişsin..yani kısaca şu menüde sana kilo verdirecek hiçbirşey göremiyorum cnm..ama kahvaltın gayet iyi
ya icinde pirinc yoksa

ne vardı içinde?

Son düzenleme:
Bulgur, sogan annem yapmis

Canim ins guzel haber alirsin ve de esine supper bi sevgililer gunu hediyesi olur.
Benim esimin dogum gunu 20 subat, buayki batim da 20 subat.. ah ah keske, hic su tedavilere filan baslamadan kendiliginden olsa de mi
Neysem, yarin aksami bekliyelim ins beraber.. Ama negatif cikarsa ve hala adet olmazsan bence bi randevu al ve doktora git canimcim.
Gecenlerde benim bi arkdasm (onlar 3-4 aydir filan bebk istiyolar) 10 gun gec adet oldu, o da baya stres olmustu.
Boyle seyler olabiliyor yani.. Biliyorum sen pozitif seyler duymak istiyorsun su anda, cunku kendim de oyle oluyorum anliyorum seni yani. Ama benim su ana kadar ki tecrubelerim iste 1 yili gecti yani, idrar testi, guvenilir bi marka aldiysan genelde yanilmiyor canim
Ama hic belli olmaz yine de belki gec dollenmedir ve kanda vardir ama idrara gecmemistir daha bilemiyorum :26:
Canim yumurtlama zamanini biliyor musun? Yani belki hissetmissindir?Bir de ates tablosu filan yapiyor musun ona da bakabiliriz..
Ins hayirli haberler aliriz canim :)

Sena ablacigim,
Nasilsin? Iyisindir ins. Kalbin nasil oldu? Bi da agridi mi? :26:
Ben menulerimi yaziyorum ama bi sknti yok diye mi yorum yazmiyosun, ya da gormuyo musun aceba?
Canin saolsun..Ben senin tavsiyelerin sayesinde bu kadar motive oldum, ve de biraz kilo verdim, ins boyle devam edicem

Bugun ku menum (yarisi plan seklide malum saat 10:30 sabah daha)

Kahvalti 9:00
1 bardak su
1 dilim kepekli ekmek (100 kaloriymis o yuzden 2 den 1 e dusurdum)
haslanmis yumurta
domates, salatalik, peynir
cay

ara
2 ceviz 1 kuru incir

oglen
karnibahar haslama
yogurt

ara
1 mandalina

Aksam
Tavuk corbasi veya dunku gibi 1 kase special k
hangisi olsa acaba?

opuyorum herkesi bereketli mutlu bir hafta diliyorum!

Bulgur, sogan annem yapmis
canım bulgur pirinçten çok çok daha iyi ama yinede 2 öqün yiyecek kadar deqil..ölçülü tüketmeliyiz..

kalbim tam anlamıyla geçmedi..sürekli sol koluma sirayet eden bir aqrı eşliqinde devam ediyor...ilgin için teşekkür ederim cnm..
ben çok çok iyi menülere yorum yapmıyorum arada bir örnek olsun diye alıntı yapıp çok iyi diyorum...bugün senin menünde çok güzel..akşam için hangisini yemek istiyorsan onu ye cnm ikiside uygundur

tamam canım ben şimdi konuyla ilgili bir açıklama hazırlıyorum

Son düzenleme:

gecmedi demek :26: doktora gidecek misin peki abla? bi baksinlar bakalim neden oyle olmus.. bence cok ihmal etme..
tamam abla saolasin yorumun icin..
opuyorum!

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..

gecmedi demek :26: doktora gidecek misin peki abla? bi baksinlar bakalim neden oyle olmus.. bence cok ihmal etme..
tamam abla saolasin yorumun icin..
opuyorum!

hep kendimizi en son plana atıyoruz her zaman...ihmal ediyoruz..haklısın bir ara görünmem lazım yoksa azrail bana görünecek

bugün neler yedim ;
Sabah 1 bardak ılık su
öğlen 3 tane yulaflı bisküvi
akşam 3 kaşık pilav 1tane top köfte, salata(1yeşil soğan çok az maydonoz var sadece)

sabah 7 de kalktım..hemen 2 gün kurusu yedim yarım lt ılık su içtim ...

kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeğinden az kaşar ve beyz peynirli tost.
-1 haşlanmış yumrta
-3 zeytin
-domates
-salatalık

ara: yapamadım.

öğle:
-1 kase kırmızı mercimek çorbası

ara:
-5 bdem

akşam:
-roka,havuç,soğan salatası
-fırında hamsi

ara:
-yarım portakal yicem:125:

toplam :1100 kalori

2 lt su içtim biraz daha içerim..

Son düzenleme:

aysuncum nasılsın cnm..neden az girer oldun topiqe:26:

Son düzenleme:
aysuncum nasılsın cnm..neden az girer oldun topiqe:26:

ilgin için çok teşekkür ederim sena...pek iyi değili bu günlerde...demek belli oluyo..:2:
sen nasılsın canım..hastalığın geçmemiş sanırım bence de artık dr gitmelisin..ihmal etme kalp ihmale gelmez allah korusun..

anlatmak istermisim canım..

1.canım öncelikle benimde bebek istediğimi biliyosundur 8 aydır olmuyo bu hep içimde yara..eşimde sağlık problemi var çok değil çok şükür ama...ne zaman bebeğimiz olcak belli değil o kadar çok bebek istiyorum ki tavan yaptı duygusallığım ben zonguldakta yaşıyorum vede sürekli ankaraya git gel yapmamız gerekiyo tedavi için..yıpratıcı bi süreçten geçiorum maddi vede manevi.. neyse sağlık olsun hayırlısı olsun dedim her zaman...alışmaya başladım bu duruma ama yıpranıyorum..bol bol dua ediyorum.:26:

2.benim abim doktor vede ankarada asistanlığını tamamladı vede zorunlu tayini çıkacak tercihlerini yaptı asıl memleketimiz çorum da vardı seçneklerde tabi hemen orayı yazdık biz..yalnız tercihler bittikten snra öğrendik ki...sağlık bakanlığından YÜKSEK torpilli bi asistan çorumu kendine açtırmış yani biz boşuna tercih yapmış olduk abimin 2.tercihi ise siirt 3.sü ağrı bunlarda gelmezse şırnak yada hakkariye gidecek....benim 1 yaşında yeğenim var..annem onlara çok alıştı bende....terör varmıdır oralarda.. çok uzak gelemez gidemez bıktım kul hakkına giren torpilli insanlardan..heryerdeler ve hep hakkımızı yiyorlar...öyle ki kendilerine istedikleri yerden kadro bie açtırabiliyorlar biz de boşa tercih yapmış olduk çok üzüldüm abim yeğenim yengem için..
annem acillik olur şimdi gidecekler diye bende uzağım sürekli gidip gelemiyorum...

hayırlısı olsun senacım Allah büyük..Ama moralim hiç iyi değil bu günlerde..

Son düzenleme:

tatlım;
bebek için sabırlı ol..bak ben 7 yıldan sonra 7 aylık doqmuşum...şimdide gelinimizin bebeqi yok..martta 7.seneye girecekler...ümidini yitirme sakın..Rabbimiz herşeye kadir...bak bende iş arıyorum..koskoca istanbulda iş bulamıyorum...herkesin sorunları farklı ama herkesin sorunu var...sorunsuz hiçkimse yok...Allah sevdiqi kuluna dert verilmiş...Mevlamızdan gelene boynumuz kıldan ince...
abin içinde Allah en hayırlı yeri nasip etsin..evet çok haksızlıklar oluyor...Allaha emanetler cnm...yüreqini serin tut...çabucak gelip geçer inşallah 3 yıl...
bak gamzeyi düşün..3 aylık ömrü kalmış...yapıcak hiçbişey yok...ilik bunulmazsa hayatına veda edecek...nekadar zor bir durum..Rabbim hepimizi imtihan ediyor..böyle dayanamayacaqımız şeyler vermesin kimseye..gamzeye ve tüm hastalarada şifalar versin..böyle şeyleri düşünüp ibret alıp halimize şükretmemiz gerekiyor canım..ben seni çok seviyorum...lütfen üzülme...tamammı tatlım bolbol dua edelim birbirimiz için..bir kişinin diqer bir kişiye ettiqi dua kabul olurmuş...inşallah feraha ericez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…