- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
tatlım;
bebek için sabırlı ol..bak ben 7 yıldan sonra 7 aylık doqmuşum...şimdide gelinimizin bebeqi yok..martta 7.seneye girecekler...ümidini yitirme sakın..Rabbimiz herşeye kadir...bak bende iş arıyorum..koskoca istanbulda iş bulamıyorum...herkesin sorunları farklı ama herkesin sorunu var...sorunsuz hiçkimse yok...Allah sevdiqi kuluna dert verilmiş...Mevlamızdan gelene boynumuz kıldan ince...
abin içinde Allah en hayırlı yeri nasip etsin..evet çok haksızlıklar oluyor...Allaha emanetler cnm...yüreqini serin tut...çabucak gelip geçer inşallah 3 yıl...
bak gamzeyi düşün..3 aylık ömrü kalmış...yapıcak hiçbişey yok...ilik bunulmazsa hayatına veda edecek...nekadar zor bir durum..Rabbim hepimizi imtihan ediyor..böyle dayanamayacaqımız şeyler vermesin kimseye..gamzeye ve tüm hastalarada şifalar versin..böyle şeyleri düşünüp ibret alıp halimize şükretmemiz gerekiyor canım..ben seni çok seviyorum...lütfen üzülme...tamammı tatlım bolbol dua edelim birbirimiz için..bir kişinin diqer bir kişiye ettiqi dua kabul olurmuş...inşallah feraha ericez canım
çok haklısın canım..insan bazı durumlaarda çok sabırsız olabiliyo..sabrı öğrenmemiz için belkide Allahım bizi sınavdan geçiriyo.
ama üzülmemek elde olmuyo bazen canım bnm..Allah büyük bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah...
Abim içinde canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da neresi gelirse artık hayırlısı olsun...kardeş başka abimi çok seviyorum.inşallah sağ salim gidip gelirler:26:.o torpillileri de Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..
çok sağol senacım ilgilendiğin için..