Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok haklısın canım..insan bazı durumlaarda çok sabırsız olabiliyo..sabrı öğrenmemiz için belkide Allahım bizi sınavdan geçiriyo.
ama üzülmemek elde olmuyo bazen canım bnm..Allah büyük bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah...
Abim içinde canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da neresi gelirse artık hayırlısı olsun...kardeş başka abimi çok seviyorum.inşallah sağ salim gidip gelirler:26:.o torpillileri de Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..

çok sağol senacım ilgilendiğin için..

annen 7 yıl sonra hamile kalmış demek..:26: gelininizinde 7 yıldır olmuyo:26:
inşallah bebişleri gelir onlarında canım..gerçektende çok zor..

bende seni seviyorum canım bnm

Son düzenleme:
bugün biraz lokum yedimmm... yarın kendime düzen vericeğim öğlenleyin ki yemeği atlamayacağım artık araları da ...

ya 10 gün olacak diyet yapıyorum ama kendimi şişman hissediyorum ...((

Son düzenleme:
ne demek tatlım tabiki ilgilenicem..topiqi açarken ilk yazımın sonunda özellikle belirtmiştim herşeyimizi paylaşalım diye...inşallah Rabbim herbirimizin gönlündekini nasip eder..bende her sabah ilanlara bakıyorum ve hep hayel kırıklıqı...nezaman bir işim olucak idye kendi kendimi yiyip bitiriyorum...sırf bu yüzden kalbim aqrıyor belkide ciddi bişey gitmedim doktora...yoruldum artık iş aramaktan iş görüşmelerine gidip boynu bükük dönmekten...hayat kolay deqil herbirimizin sorunları farklı..iyiki kk var az çok dertlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz..şuraya yazılan 2 kelime bizlere ilaç gibi geliyor...
annen 7 yıl sonra hamile kalmış demek..:26: gelininizinde 7 yıldır olmuyo:26:
inşallah bebişleri gelir onlarında canım..gerçektende çok zor..

inşallah canım..bizim gelinimizde çok uqraştı çok doktora gitti..yaptırmadıqı tahlil kalmadı..hiçbirşey çıkmadı tahlillerde...psikolojik dedi doktor en sonunda...canım benim pes etti artık...Allahtan çalışıyor bir işi var...az çok aklı daqılıyor..ama kimin kucaqında bebek görse eminimki içi sızlıyor...
aysuncum benim 2 tane çocuqum var...kızım 16 oqlum 13 yaşında..buna raqmen benim eşim bile 2 yıldır bir bebeqimizin olmasını çok istiyor...çocuklarımız gençken oldu anlamadık nasıl büyüdüler şimdi doya doya sever büyütürüz diyor..ama ben razı gelmiyorum...yaşım 37 artık...bu yaştan sonra gözüm kesmiyor..birde en büyük hayalim bir işimin olması..bebek olursa onu büyütene kadar 50 yaşına gelicem o yaştan sonrada çalışmak istemicem..böyle işte canım...

bugün biraz lokum yedimmm... yarın kendime düzen vericeğim öğlenleyin ki yemeği atlamayacağım artık araları da ...

ya 10 gün olacak diyet yapıyorum ama kendimi şişman hissediyorum ...((

cuma günkü bildiriminde nekadar kilo vermiştin cnm...kıss 10 günde hissedilecek kadar zayıflanırmı

canım destek oldugun için çok saol inşAllah en kısa zamanda eşlerimze güzel haberler veririz canımmm

ne zormuş beklemek anlatamam inşAllah beklediğime değer..

tatlım ben Surelab diye bir marka ile yaptım hayırlısı artık

Bitanem ben bu ay ateş kontrol ettim ff yumurtlamadın diyor çizgi çekmedi yumurtlama olmayınca adette mi olmazsın anlayamadım :44:

ablacım o kadar haklısın ki sabırlı olmak Allaha dayanmak lazım dua etmek lazım... Üzüldüm Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın kimseye gözümüzü baktırmasınn

aşılama yada tüp düşünmüyorlar mı canım..yaza kadar olmazsa ben aşılama düşünüyorum..yada drlar ne derse..
bu perşembe de ben dr için randevu aldım akşam 5 e...bakalım ne diyecek bende ayrıntılı bi muayene olcam..

canım çalışmaya alışan biri için evde vakit geçirmek zor oluyo gerçektende..istanbul büyük bi şehir iş için seçenek çoktur. tabi o kadar da kafa karıştırır çok olması..küçük bi yerde yaşasan daha da zor olurdu inan bana..burda mesela işsizlik çok fazla gençler hep işsiz kötü olan şu ki seçenekleri de yok..çalışacak yerler çok az..istanbul bu anlamda gerçektende iyi...ve ben inanıyorum ki yakında güzel bi işin olacak..dediğim gibi sabretmeliyiz..sonu çok güzel olacak inşallah..

bizde 2 krdeşiz 1 kız 1 oğlan senin bebeklerin gibi....ben lise zamanıma kadar annemi çok zorlamışımdır bi tane daha kardeşim olsun anne ne olur diye bi kız kardeşim olsun ne olur diye...keşke kandırabilseymişim annemi insanın kardeşi gibisi yok canım..büyüyüce daha iyi anlıyo bunu insan..benim ilk bebeğim bi olsun 2.3. de olmasını isterim aslında
tabi burdan konuşması kolay tabi hele bi olsun da..
3 bebek çok değil senacım ama gerçektende bu zamanda bebek bakmak yetiştirmek zor...Allah bebeklerine sağlık mutluluk versin

tatlım yumurtlama olmazsa adette olmaz..yumurtanın dışarı atımıdır reql...yumurtlama yoksa reqlde olunmaz...

aysuncum ff ye takılma sen bana da çizgi çekmemişti son ölçtüğüm ay ama ben ovulasyon testi yapıyordum vede yumurtladığımı testten anladım..ff yanılabliyor....
yumurtlamışsındır bakma ff ye sen

amin canım inşallah...kıss artık koca sıpa oldular biri lise 2ye diqeri 8e gidiyor..inan büyüdükçe sorunlarıda artıyor...bilsemki işe hiç giremicem yada sürekli çalışmak nasip olmucak ozaman eşimi mutlu etmek en azından onun hayalini gerçekleştirmek için isterdim...ama bilemediqim için şuan hiç düşünmüyorum...zaten bizden geçti morukladık biz:26:

tatlım 20.gün ovulasyon yaptım çift çizgiyi gördüm 2 gun sonra ve ertesi gün çalısma oldu.. Ovulasyondan 24-36 saat sonra yumurtlama oluyordu sanırsam değil mi ?:26: inan tatlım hayatımda ilk kez böyle birşey yasadım ilk kez azcık kahverengı lekelenme oldu ve kanama olmadı Allah hayırlara cıkarsın:26: kistten korkuyrumm :18:

peki ablacım kadın yumurtlamayabilir mi sene içinde yani adet olmayabilr mi her ay yıllardır adet olsa bile :26:

canım herhangi bir saqlık sorunu yoksa her ay yumurtlaması lazım...genelde menopoza yakın yumurtlamalar aksıyor...o zaman adetler kesilmeye yada aksamaya başlıyor..normal zamanda sanmıyorum böyle şeyler olsun...ama sana en saqlıklı bilgiyi doktorun verir..kkdada jinekolog var bir danış istersen

ablacım eğer yarınki sonuç negatif çıkarsa bursaya doktora gitmeyi düşünüyorum haftasonu hayırlısı Allahtan

canım ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen yumurtlamışsındır...
yumurtlama olmazsa o 2.çizgi çıkmaz..

dr kontrole git istersen cnm bnm hem yumurtlama olup olmadığına hem kiste vs bakar..ki ben bi durum olduğunu sanmıyorum ama içimiz rahatlasın..
ben de gidicem perşembe.

hep kendimizi en son plana atıyoruz her zaman...ihmal ediyoruz..haklısın bir ara görünmem lazım yoksa azrail bana görünecek

Allah muhafaza

aysuncum Allah yardimcin olsun canim, yasadiklarin zor seyler.. insallah en yakin zamanda gonlune ferahlik versin Rabbim. Torpillileri de Allah goruyor merak etme.. Benim ablam da Sirnak Idil de gorev yapti. biz de baya endiseleniyorduk.. ama sonra annemlerin yanina tayini cikti es durumundan, cok sukur 8 yildir annemin yanindalar.. ins abinlere de hayirli bi yer cikar..

canim bana ates tablonu bi gondersene bi bakayim 20. gun nasilmis?
benim bi arkadasim var, o her ay yumurtlamiyor mesela, hormonlarla alakali galiba,
ama sen ovulasyon testinde cift cizgi gorduysen yumurtlamissindir ins.
baska idrar testi veya ovulasyon testi yaptin mi bugun? :26:

Allah yardımcımız olsun canımmm gün doğmadan neler doğar

5 gundur dgru duzgun uyuyamadım hep aklımda acabalar var

bi diorumkii bence hamileyim bide dyorum ki sen bu ay cok hareketlıydın dugun kına derken üşüttün soğuk aldın ondan böyle oldu arasında gidip geldimm

o nasıl laf canımm genceciksin hemde çıtır
inşallah istediğin gibi bi işin de olucak ykın zamanda...çok güzelde bir ailen var ne olur sıkma üzme canını...
kaptanım seni seviyoorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…