tatlım;
bebek için sabırlı ol..bak ben 7 yıldan sonra 7 aylık doqmuşum...şimdide gelinimizin bebeqi yok..martta 7.seneye girecekler...ümidini yitirme sakın..Rabbimiz herşeye kadir...bak bende iş arıyorum..koskoca istanbulda iş bulamıyorum...herkesin sorunları farklı ama herkesin sorunu var...sorunsuz hiçkimse yok...Allah sevdiqi kuluna dert verilmiş...Mevlamızdan gelene boynumuz kıldan ince...
abin içinde Allah en hayırlı yeri nasip etsin..evet çok haksızlıklar oluyor...Allaha emanetler cnm...yüreqini serin tut...çabucak gelip geçer inşallah 3 yıl...
bak gamzeyi düşün..3 aylık ömrü kalmış...yapıcak hiçbişey yok...ilik bunulmazsa hayatına veda edecek...nekadar zor bir durum..Rabbim hepimizi imtihan ediyor..böyle dayanamayacaqımız şeyler vermesin kimseye..gamzeye ve tüm hastalarada şifalar versin..böyle şeyleri düşünüp ibret alıp halimize şükretmemiz gerekiyor canım..ben seni çok seviyorum...lütfen üzülme...tamammı tatlım bolbol dua edelim birbirimiz için..bir kişinin diqer bir kişiye ettiqi dua kabul olurmuş...inşallah feraha ericez canım
ne demek tatlım tabiki ilgilenicem..topiqi açarken ilk yazımın sonunda özellikle belirtmiştim herşeyimizi paylaşalım diye...inşallah Rabbim herbirimizin gönlündekini nasip eder..bende her sabah ilanlara bakıyorum ve hep hayel kırıklıqı...nezaman bir işim olucak idye kendi kendimi yiyip bitiriyorum...sırf bu yüzden kalbim aqrıyor belkide ciddi bişey gitmedim doktora...yoruldum artık iş aramaktan iş görüşmelerine gidip boynu bükük dönmekten...hayat kolay deqil herbirimizin sorunları farklı..iyiki kk var az çok dertlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz..şuraya yazılan 2 kelime bizlere ilaç gibi geliyor...çok haklısın canım..insan bazı durumlaarda çok sabırsız olabiliyo..sabrı öğrenmemiz için belkide Allahım bizi sınavdan geçiriyo.
ama üzülmemek elde olmuyo bazen canım bnm..Allah büyük bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah...
Abim içinde canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da neresi gelirse artık hayırlısı olsun...kardeş başka abimi çok seviyorum.inşallah sağ salim gidip gelirler:26:.o torpillileri de Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..
çok sağol senacım ilgilendiğin için..
annen 7 yıl sonra hamile kalmış demek..:26: gelininizinde 7 yıldır olmuyo:26:
inşallah bebişleri gelir onlarında canım..gerçektende çok zor..
bugün biraz lokum yedimmm... yarın kendime düzen vericeğim öğlenleyin ki yemeği atlamayacağım artık araları da ...
ya 10 gün olacak diyet yapıyorum ama kendimi şişman hissediyorum ...((
Canim ins guzel haber alirsin ve de esine supper bi sevgililer gunu hediyesi olur.
Benim esimin dogum gunu 20 subat, buayki batim da 20 subat.. ah ah keske, hic su tedavilere filan baslamadan kendiliginden olsa de mi
Neysem, yarin aksami bekliyelim ins beraber.. Ama negatif cikarsa ve hala adet olmazsan bence bi randevu al ve doktora git canimcim.
Gecenlerde benim bi arkdasm (onlar 3-4 aydir filan bebk istiyolar) 10 gun gec adet oldu, o da baya stres olmustu.
Boyle seyler olabiliyor yani.. Biliyorum sen pozitif seyler duymak istiyorsun su anda, cunku kendim de oyle oluyorum anliyorum seni yani. Ama benim su ana kadar ki tecrubelerim iste 1 yili gecti yani, idrar testi, guvenilir bi marka aldiysan genelde yanilmiyor canim
Ama hic belli olmaz yine de belki gec dollenmedir ve kanda vardir ama idrara gecmemistir daha bilemiyorum :26:
Canim yumurtlama zamanini biliyor musun? Yani belki hissetmissindir?Bir de ates tablosu filan yapiyor musun ona da bakabiliriz..
Ins hayirli haberler aliriz canim :)
Sena ablacigim,
Nasilsin? Iyisindir ins. Kalbin nasil oldu? Bi da agridi mi? :26:
Ben menulerimi yaziyorum ama bi sknti yok diye mi yorum yazmiyosun, ya da gormuyo musun aceba?
Canin saolsun..Ben senin tavsiyelerin sayesinde bu kadar motive oldum, ve de biraz kilo verdim, ins boyle devam edicem
Bugun ku menum (yarisi plan seklide malum saat 10:30 sabah daha)
Kahvalti 9:00
1 bardak su
1 dilim kepekli ekmek (100 kaloriymis o yuzden 2 den 1 e dusurdum)
haslanmis yumurta
domates, salatalik, peynir
cay
ara
2 ceviz 1 kuru incir
oglen
karnibahar haslama
yogurt
ara
1 mandalina
Aksam
Tavuk corbasi veya dunku gibi 1 kase special k
hangisi olsa acaba?
opuyorum herkesibereketli mutlu bir hafta diliyorum!
tatlım;
bebek için sabırlı ol..bak ben 7 yıldan sonra 7 aylık doqmuşum...şimdide gelinimizin bebeqi yok..martta 7.seneye girecekler...ümidini yitirme sakın..Rabbimiz herşeye kadir...bak bende iş arıyorum..koskoca istanbulda iş bulamıyorum...herkesin sorunları farklı ama herkesin sorunu var...sorunsuz hiçkimse yok...Allah sevdiqi kuluna dert verilmiş...Mevlamızdan gelene boynumuz kıldan ince...
abin içinde Allah en hayırlı yeri nasip etsin..evet çok haksızlıklar oluyor...Allaha emanetler cnm...yüreqini serin tut...çabucak gelip geçer inşallah 3 yıl...
bak gamzeyi düşün..3 aylık ömrü kalmış...yapıcak hiçbişey yok...ilik bunulmazsa hayatına veda edecek...nekadar zor bir durum..Rabbim hepimizi imtihan ediyor..böyle dayanamayacaqımız şeyler vermesin kimseye..gamzeye ve tüm hastalarada şifalar versin..böyle şeyleri düşünüp ibret alıp halimize şükretmemiz gerekiyor canım..ben seni çok seviyorum...lütfen üzülme...tamammı tatlım bolbol dua edelim birbirimiz için..bir kişinin diqer bir kişiye ettiqi dua kabul olurmuş...inşallah feraha ericez canım
ne demek tatlım tabiki ilgilenicem..topiqi açarken ilk yazımın sonunda özellikle belirtmiştim herşeyimizi paylaşalım diye...inşallah Rabbim herbirimizin gönlündekini nasip eder..bende her sabah ilanlara bakıyorum ve hep hayel kırıklıqı...nezaman bir işim olucak idye kendi kendimi yiyip bitiriyorum...sırf bu yüzden kalbim aqrıyor belkide ciddi bişey gitmedim doktora...yoruldum artık iş aramaktan iş görüşmelerine gidip boynu bükük dönmekten...hayat kolay deqil herbirimizin sorunları farklı..iyiki kk var az çok dertlerimizi paylaşıp rahatlıyoruz..şuraya yazılan 2 kelime bizlere ilaç gibi geliyor...
inşallah canım..bizim gelinimizde çok uqraştı çok doktora gitti..yaptırmadıqı tahlil kalmadı..hiçbirşey çıkmadı tahlillerde...psikolojik dedi doktor en sonunda...canım benim pes etti artık...Allahtan çalışıyor bir işi var...az çok aklı daqılıyor..ama kimin kucaqında bebek görse eminimki içi sızlıyor...
aysuncum benim 2 tane çocuqum var...kızım 16 oqlum 13 yaşında..buna raqmen benim eşim bile 2 yıldır bir bebeqimizin olmasını çok istiyor...çocuklarımız gençken oldu anlamadık nasıl büyüdüler şimdi doya doya sever büyütürüz diyor..ama ben razı gelmiyorum...yaşım 37 artık...bu yaştan sonra gözüm kesmiyor..birde en büyük hayalim bir işimin olması..bebek olursa onu büyütene kadar 50 yaşına gelicem o yaştan sonrada çalışmak istemicem..böyle işte canım...
canım destek oldugun için çok saolinşAllah en kısa zamanda eşlerimze güzel haberler veririz canımmm
ne zormuş beklemek anlatamam inşAllah beklediğime değer..
tatlım ben Surelab diye bir marka ile yaptım hayırlısı artık
Bitanem ben bu ay ateş kontrol ettim ff yumurtlamadın diyor çizgi çekmediyumurtlama olmayınca adette mi olmazsın anlayamadım :44:
canım destek oldugun için çok saolinşAllah en kısa zamanda eşlerimze güzel haberler veririz canımmm
Bitanem ben bu ay ateş kontrol ettim ff yumurtlamadın diyor çizgi çekmediyumurtlama olmayınca adette mi olmazsın anlayamadım :44:
aşılama yada tüp düşünmüyorlar mı canım..yaza kadar olmazsa ben aşılama düşünüyorum..yada drlar ne derse..
bu perşembe de ben dr için randevu aldım akşam 5 e...bakalım ne diyecek bende ayrıntılı bi muayene olcam..
canım çalışmaya alışan biri için evde vakit geçirmek zor oluyo gerçektende..istanbul büyük bi şehir iş için seçenek çoktur. tabi o kadar da kafa karıştırır çok olması..küçük bi yerde yaşasan daha da zor olurdu inan bana..burda mesela işsizlik çok fazla gençler hep işsiz kötü olan şu ki seçenekleri de yok..çalışacak yerler çok az..istanbul bu anlamda gerçektende iyi...ve ben inanıyorum ki yakında güzel bi işin olacak..dediğim gibi sabretmeliyiz..sonu çok güzel olacak inşallah..
bizde 2 krdeşiz 1 kız 1 oğlan senin bebeklerin gibi....ben lise zamanıma kadar annemi çok zorlamışımdır bi tane daha kardeşim olsun anne ne olur diye bi kız kardeşim olsun ne olur diye...keşke kandırabilseymişim annemiinsanın kardeşi gibisi yok canım..büyüyüce daha iyi anlıyo bunu insan..benim ilk bebeğim bi olsun 2.3. de olmasını isterim aslında
tabi burdan konuşması kolay tabi hele bi olsun da..
3 bebek çok değil senacım ama gerçektende bu zamanda bebek bakmak yetiştirmek zor...Allah bebeklerine sağlık mutluluk versin
tatlım yumurtlama olmazsa adette olmaz..yumurtanın dışarı atımıdır reql...yumurtlama yoksa reqlde olunmaz...
aysuncum ff ye takılma sen bana da çizgi çekmemişti son ölçtüğüm ay ama ben ovulasyon testi yapıyordum vede yumurtladığımı testten anladım..ff yanılabliyor....
yumurtlamışsındır bakma ff ye sen
peki ablacım kadın yumurtlamayabilir mi sene içinde yani adet olmayabilr mi her ay yıllardır adet olsa bile :26:
canım herhangi bir saqlık sorunu yoksa her ay yumurtlaması lazım...genelde menopoza yakın yumurtlamalar aksıyor...o zaman adetler kesilmeye yada aksamaya başlıyor..normal zamanda sanmıyorum böyle şeyler olsun...ama sana en saqlıklı bilgiyi doktorun verir..kkdada jinekolog var bir danış istersen
tatlım 20.gün ovulasyon yaptım çift çizgiyi gördüm 2 gun sonra ve ertesi gün çalısma oldu.. Ovulasyondan 24-36 saat sonra yumurtlama oluyordu sanırsam değil mi ?:26: inan tatlım hayatımda ilk kez böyle birşey yasadım ilk kez azcık kahverengı lekelenme oldu ve kanama olmadı Allah hayırlara cıkarsın:26: kistten korkuyrumm :18:
hep kendimizi en son plana atıyoruz her zaman...ihmal ediyoruz..haklısın bir ara görünmem lazım yoksa azrail bana görünecek
1.canım öncelikle benimde bebek istediğimi biliyosundur 8 aydır olmuyo bu hep içimde yara..eşimde sağlık problemi var çok değil çok şükür ama...ne zaman bebeğimiz olcak belli değil o kadar çok bebek istiyorum ki tavan yaptı duygusallığım ben zonguldakta yaşıyorum vede sürekli ankaraya git gel yapmamız gerekiyo tedavi için..yıpratıcı bi süreçten geçiorum maddi vede manevi.. neyse sağlık olsun hayırlısı olsun dedim her zaman...alışmaya başladım bu duruma ama yıpranıyorum..bol bol dua ediyorum.:26:
2.benim abim doktor vede ankarada asistanlığını tamamladı vede zorunlu tayini çıkacak tercihlerini yaptı asıl memleketimiz çorum da vardı seçneklerde tabi hemen orayı yazdık biz..yalnız tercihler bittikten snra öğrendik ki...sağlık bakanlığından YÜKSEK torpilli bi asistan çorumu kendine açtırmış yani biz boşuna tercih yapmış oldukabimin 2.tercihi ise siirt 3.sü ağrı bunlarda gelmezse şırnak yada hakkariye gidecek....benim 1 yaşında yeğenim var..annem onlara çok alıştı bende....terör varmıdır oralarda.. çok uzak gelemez gidemez bıktım kul hakkına giren torpilli insanlardan..heryerdeler ve hep hakkımızı yiyorlar...öyle ki kendilerine istedikleri yerden kadro bie açtırabiliyorlar biz de boşa tercih yapmış olduk çok üzüldüm abim yeğenim yengem için..
annem acillik olur şimdi gidecekler diye bende uzağım sürekli gidip gelemiyorum...
hayırlısı olsun senacım Allah büyük..Ama moralim hiç iyi değil bu günlerde..
canım ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen yumurtlamışsındır...
yumurtlama olmazsa o 2.çizgi çıkmaz..
dr kontrole git istersen cnm bnm hem yumurtlama olup olmadığına hem kiste vs bakar..ki ben bi durum olduğunu sanmıyorum ama içimiz rahatlasın..
ben de gidicem perşembe.
amin canım inşallah...kıss artık koca sıpa oldular biri lise 2ye diqeri 8e gidiyor..inan büyüdükçe sorunlarıda artıyor...bilsemki işe hiç giremicem yada sürekli çalışmak nasip olmucak ozaman eşimi mutlu etmek en azından onun hayalini gerçekleştirmek için isterdim...ama bilemediqim için şuan hiç düşünmüyorum...zaten bizden geçti morukladık biz:26: