yok ablacım ya merkez bursada bizimah keşkem
kız senin gerçek adın aysun mu şebnem mi
tühh kaçırdım treniiyok ablacım ya merkez bursada bizimah keşkem
canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
başlangıç 69.8
gecen hafta 67.6
bu hafta 66.2
bu hafta giden 1.4
toplamda giden 3.6
hedef 60
boy 165
spor 60 dakika bisiklet ve 80 mekik
haydi kizlar tam gaz devam!!!
bizim alisverise gitmemiz lazim, domates salatalik yogurt falan bitti.
esim diyo 2 kutu yogurt alalim bari sen cok hizli bitiriyosun diye
opuyorum sizleri ve kahvaltimi yapmaya gidiyoruum
şebnem nerden çıktıı yaaaaaysun
her gun menumuzu yaziyoruz buraya cuma gunleri debaşlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
gelen
hedef
beden
spor
bilgileri dolduruyoruz
ya canım benim be şu tıcket olayını yine beceremedim kilo verdimde biraz söylemesi ayıp değiştirmem lazım bi yardımcı olsan
şebnem başka biriymiş canım eksik okumuşum memnun oldum bende cristhina
cnım biz burada takılıyoruz gelmek isteyen topicte görür zaten buraya yazman doğru değil bence
şebnem başka biriymiş canım eksik okumuşum memnun oldum bende cristhina
yok canım yanlış anlaşılmasın sadece kilo vermemde yardımcı lursanız sevinirim o yüzden destk istedim başka bi niyetim yok
sen türk deqilmisin tatlımm
kızlar aşada geçen hafta vefat eden abinin duası var 1 saat kadar sürüyor...6da başlıyor...2 gündür inemedim..bu akşam sanırım 7. gecesi..gidip geleyim..
bende memnun oldum canım gerçek adın mıtürk müsün ?
tühh kaçırdım trenii
saçlarını kestir
canım hoş geldinn mukemmelsiinn
tatlım bişi sorabılırmıyım sana ya ovulasyon testi yaptımm bugun adet olmam gerekırdı normalde ikinci çizgi silik çıktı bunu hamilelik testi ile bir tutabilirmiyim:44:
ya kullandım 21 gün boyu havuç incir kürü yaptım ama yok bide aşılama oldu ama yine yok bende kilo vermeye karar verdim kendime odaklanıcam bu ara dinlenmedeyim yaza doğru bi aşılama
daha düşünüyorum..
saol bitaaaneeeemmmm
laboquick tatlım anlayamadım gitti yarın başka marka gebelik testi alıcam bu arada bugün yaptıgım laboquickin ovulasyon testiydi
Ben normalde bugün adet olucaktım..
Geçen hafta cumartesi hafif kahverengi akıntım geldi derken pazar-pazartesi-salı günü azar azar kahve-siyah arada kırmızı akıntı geldi ve kesildi çarsambaadan beri gelen yok :44:
adet oldum dicem ama benim adetlerim akıntıyla 7-8 gun sürer ve booolcaa kanamalı kan pulcuklu olur hatta bir adette 22-26 adet ped bitiriirm ve sancımmm feciii olur
bu akıntıda toplasan dolu dolu 2 ped bitmiştir ve hafif agrım vardı çok ilginç yanii hiç böyle olmamıstım :26:
o yüzden sabah gebelik testi yapıcaktım ama bulamadım o yuzden ovulasyon yapayım dedim oda silik çıktı:44:
duzelttim canim,canım benim ticketı sen yapmıştın demi onu nerden değiştiriyoduk
süpersin bebek
canımmm harika kilo vermişsin tebriklerr