Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım benim sen zaten hatanı bulmuşsun burda paylaş bencede bide arada yediğin ufak tefek şeyler varsa bisküvi çerez vs. yada az bi kaşık alıyım bişi olmaz dediğin oluyosa hatan orda olabilir bakalım sena abla ne diyece

evet aynen öyle yedigim ufak tefek şeylerden bundan bişey olmaz dedigim yemeklerden oluyo biliyorum aslında da iş uygulamaya geçince olmuyodu ama bu gün cok kararlıyım şu ana kadar iyi gidiyo cok şükür

benimde en büyük hatalarımdan birisiydi.. aklıma bile gelmezdi aman bir kaşıktan ne olcak derdim...şimdi bu alışkanlığımı bıraktım..ama en büyük etki akşam yenilen ekmeği kesmek oldu..abur cubur yok hamur işi yok diyetim bitinceye kadar pilav makarnada yok..hala çözüm bulamadığım birşey var saat 22den sonra içim kıyılmaya başlıyor

şuana kadar olan menünü paylaşabilirmisin cnm ona göre söyliyim...

ya canım ben bu kilo çizelgesini degiştiremedim bi yardım edermisin

şuana kadar olan menünü paylaşabilirmisin cnm ona göre söyliyim...

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
5 tane yeşil zeytin
1 dilim peynir
salçalı sosis
1 tane yumurta
öğlen yokçünkü hala akşam yediğim pastanın pişmanlığı var içimde)
şimdi portakal yiyorum
birde doğuşun tarçınlı karanfilli yeşil çayını içiyorum

erken yatmayı denesen olmazmı bi engel varmı erken yatmaya hem sabahta erkenden kalkar daha çok kalori yakarsın.

erken yatmayı denesen olmazmı bi engel varmı erken yatmaya hem sabahta erkenden kalkar daha çok kalori yakarsın.
tabiiki engel yok ama eşim vardiyalı çalışıyor.3 vardiya... eşim gelmeden yatmayıda pek sevmiyorum..sabahleyin zaten hep erken kalkarım çocuklar sabahçılar..birde dışarıya iş yapıyorum çocuklar uyuyunca daha rahat yapıyorum işimi..işte o arada aklım hep ne yesemde kalıyor..

vayyy vayyy vayyy diyorum başka bişey demiyorum tebrik ederim azminizee

kızlar merhaba,

Aranıza beni de alır mısınız? ne yapmam gerektiğini de yazarsanız sevinirim yarışma nasıl yapılıyor?

anlıyorum canım meyve faln yesen belki biraz hafifler bendede oluyo ama bazı akşamlar oluyo portakal sıkıp sadece suyunu içiyorum şeker falan atmadan işe yarıyo

başlangıç 69.8
gecen hafta 67.6
bu hafta 66.2
bu hafta giden 1.4
toplamda giden 3.6
hedef 60
boy 165
spor 60 dakika bisiklet ve 80 mekik

haydi kizlar tam gaz devam!!!
bizim alisverise gitmemiz lazim, domates salatalik yogurt falan bitti.
esim diyo 2 kutu yogurt alalim bari sen cok hizli bitiriyosun diye

opuyorum sizleri ve kahvaltimi yapmaya gidiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…