canım benim hiç üzülme bence istersen kilo verirsin ben buna inanıyorum... benim boyumdasın canım boyunun uzun olması senin için çok iyi sena ablanın diyetini uygula sena abla 52 bedenden 36 bedene kadar inmiş hepimizin kilo vermesine yardımcı oluyor burada geçen pazar diyete başladığımda bana pantolonum olmuyordu ama şimdi pantolunumun düğmesi kapanıyor evde terazi olmadığı için kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama bana olmayan pantolonum olduğuna göre demek ki kilo vermişim...
hmm o zaman kut olabilir? Surekli toplamak zorunda degilim diyosan?
Eki Görüntüle 344260 Eki Görüntüle 344261 Eki Görüntüle 344262
vaaaovvv o zaman birincimiz pakmelenk oluyor galiba 2.1 kilo ile
canım benim hiç üzülme bence istersen kilo verirsin ben buna inanıyorum... benim boyumdasın canım boyunun uzun olması senin için çok iyi sena ablanın diyetini uygula sena abla 52 bedenden 36 bedene kadar inmiş hepimizin kilo vermesine yardımcı oluyor burada geçen pazar diyete başladığımda bana pantolonum olmuyordu ama şimdi pantolunumun düğmesi kapanıyor evde terazi olmadığı için kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama bana olmayan pantolonum olduğuna göre demek ki kilo vermişim...
canım sen kaç kilosun merak ettim de çizelgen yok
çok mutlusundur emınım kıı.. bende hırss yoktu onu kamçılıyorsunuzz...
evet mutluyum canım sen de inşallah çok mutlu olacaksın kilo vereceksin ben buna inanıyorummm...
sağlık sorunların var mı canım...
ben 1.73 boyunda 73 kiloyum daha önce 80 kiloydum üzüntüden dolayı 68 kiloya kadar düştüm sonra finallerde 73 oldum şimdi terazi olmadığı için tartılmadım ama bana olmayan pantolonum olduğuna göre 71 felan olmuşumdur...
ewet astım war kücüklüğümden berı astım ilaçları kullandım suanda pek kullanmıyorumm yanı nerdeyse haftada 1 kere 1 fıs ılaç sıkıyorum .onuda çok onemsemıyorum artık..
canım ne güzel keşke bende 73 olsam ne güzel olurdu
canım ben de de kalp hastalığı var 3 kere ameliyat geçirdim benim için en iyisi kilo vermem.kilo verdikçe kendimi çok rahat hissediyorum sen diyete başla bizimle beraber hem sena abla burada sana yardımcı olacaktır...sonra sende kilo verdikçe rahat edeceksin ...hem düğününde seni kilo vermiş olarak görenler çok şaşıracak...
o kadar mtsuzluk werıyor kı bu durum bana ıçimde bı düğün hewesım bıle yok.. yaa kendıme bıle anlamıyorum ne gelınlık ne kına gecesı ne ewlılık.. içimde hewes bıle kalmadı bazen volkanı sewmıyormuyum dıye düşünüyorum. gercek hislerımı bıle bılmyorum... sankı zayıflarsam butun mutsuzluğum geçecek.. çok guzel bır kızım. 23 yasındayım çevrem tarafından da çok sewılırım wede beğenılırımde yanı tek kusurum kılolarım.insallah bu sorun da ortadan kalkacak.
o kadar mtsuzluk werıyor kı bu durum bana ıçimde bı düğün hewesım bıle yok.. yaa kendıme bıle anlamıyorum ne gelınlık ne kına gecesı ne ewlılık.. içimde hewes bıle kalmadı bazen volkanı sewmıyormuyum dıye düşünüyorum. gercek hislerımı bıle bılmyorum... sankı zayıflarsam butun mutsuzluğum geçecek.. çok guzel bır kızım. 23 yasındayım çevrem tarafından da çok sewılırım wede beğenılırımde yanı tek kusurum kılolarım.insallah bu sorun da ortadan kalkacak.
ilknur benim göbek adımmış cnm adaşızyoK ablacım yaaa safkan türk üm espri yapım dedim bizim aysuna adım da ilknur
amin canım..Allah rahmet eylesin ablacım Allah kabul etsin
tabiki katılabilirsin..benim için hiçbir sakıncası yok bilakis çok mutlu olurum cnmhoşgeldin cnm...sanırım seninde diyet günlüqün var doqrumu hatırlıyorum:44:
evet sena doğru hatırlıyorsun benimde diyet günlüğüm var ama bende aranıza katılmak istiyorum :)
önleri katlı arkaları düz olsun bence..modeli nasıl olmalı sizceeee
hoşgeldin aramıza canım..öncelikle kendine kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin...ve sonrasında bizim bir beslenme listemiz var onu uygularsan sorun kalmaz..zaten sen vermen gereken kiloyu vermişsin daha çok vücudunun sıkılaşmaya ihtiyacı var...plates yaparsan çok güzle sonuç alırsın cnm..öncelikle herkese selamlar kızlar bende bebeğim için bişey araştırırken tesadüfen bu topiği gördüm ne güzel anlatmışsın cnm başından geçenleri çoğumuzun yaşadığı sorunlar bunlar aslında bende yeni doğum yaptım 4 aylık bir oğlum var kilo olarak hamile kaldığım kiloya düştüm ama fiziğimde bi bozulma olmuş sanki genişlemişmiyim yağlanmışmıyım anlamadım gitti valla göbek kaldı birazcık bende buna taktım gün içinde kimbilir kaç kere gözüme batıyor sinir oluyorum emzirdiğim için çokta acıkıyorum nasıl beslensem şaşırdım tazeyken atmak istiyor fazla yağları banada yardımcı olursanız sevinirim bnm gibi sezeyan göbeğinden muzdarip arkadaşlar varmı?
deryaaaaaaa heçççç kıskanmadımmm :95:kızlar bildirimimi yapıp bir süreliğine kaçıcam ama gece gelicem...gidip çocuklara yemeğini koyayım sporumu yapıp duşumu alıp geleyim...bekleyin beni...tabiki beklemek isterseniz
başlayış:86 kilo
geçen hafta:60.3 kilo
bu hafta:58.8 kilo
giden:1500 gram
toplam giden:27.2 kilo
hedef:58 kilo:2659 du ama sabahki rakamı görünce çektim)
beden:36
boy:162 cm.
spor:360 dk.
teşekkür ederim canım takıl bize in 36 bedeneTebrik ederim vallaha, 52 beden nerdee 36 beden nerde.. Umarım ben de böyle kilo verebilirim
canım hoşgeldin dur bi sakin ol :87: düqüne 6 ay varsa dediklerimi yaparsan 30 kilo verdiririm sana...önce karar ver dediklerimi harfiyen yapmaya hazırmısın?merhaba arkadaslar suanda nettekı butun zayıflama hıkayelerını okudum. nişanlıyım yaklasık 5-6 ay sonra düğünüm olucak we ben 118 kıloyum boyum 1.73.ne yaptıysam olmuyor.olsada uzun we kalıcı değil. kavıtasyon yaptırdım sadece ınceldım ama yenıden sısmeye başladı vucudum. benım duygusal açlığım çok yoğun. moralım bozuksa buzdolabının onunde yatıp kalkıyorum resmen. we ne yazık ki hiç bır gun moralım duzgun bır sekılde uyanamıyorumm. bazı geceler ağlıyorum Allahım diyorum bı mucıze olsun we sabah uyandığımda zapzayıf olimm..ailemde bana hiç yardımcı olmuyorr. nişanlım bana bu konuda yardım etmeye çalısıyor ama onunla da ben bu konuda konusmak ıstemıyorum çok utanıyorum ondan.. lutfen bana guzel bırseyler yazın destek olunn. buna çok ıhtıyacım warrr..
Sena abla kisir yemek serbest mi
Tamam kaptan bundan sonra aldigim her lokmayi yazicam aslinda ben iki gundur yazmadim ne olduysada bu iki ginde oldu cunku misafir aldim. yemeg tadina bakcam diye birer lokma goturdum herseyden hal boyle olunca kilo vermek hayal oldu ama bugun diyetime harfiyen uydum ama yarin aksamda yasgunune davetliyim gene yandim ben napacam
normal günlük menünü uygulayıp gideceksin..pastanında uzundan (bir çatal) alıp nefsini körlüceksin...yoksa her gittiqimiz yerde yersek obez oluruz..gezmeler davetler bizim hayatımızın birer parçası...ben hep öyle yaptım..yemeqimi yiyip gittim gittiqim yerdede çatalın ucuyla tattım..hem nefsimi körlemiş oldum hemde diyetim bozulmamış oldu..eve gelince kendimle gurur duyardım başardım diye..sende öyle yapıcaksın canım
Tamam kaptan bundan sonra sen ne dersen o bana su 28kiloyu verdir dile benden ne dilersen bu arada senle adasiz ve ben yirmidort yasindayim yani abla diyebilirmmiyim size benim hic ablam olmadida
merhaba arkadaslar suanda nettekı butun zayıflama hıkayelerını okudum. nişanlıyım yaklasık 5-6 ay sonra düğünüm olucak we ben 118 kıloyum boyum 1.73.ne yaptıysam olmuyor.olsada uzun we kalıcı değil. kavıtasyon yaptırdım sadece ınceldım ama yenıden sısmeye başladı vucudum. benım duygusal açlığım çok yoğun. moralım bozuksa buzdolabının onunde yatıp kalkıyorum resmen. we ne yazık ki hiç bır gun moralım duzgun bır sekılde uyanamıyorumm. bazı geceler ağlıyorum Allahım diyorum bı mucıze olsun we sabah uyandığımda zapzayıf olimm..ailemde bana hiç yardımcı olmuyorr. nişanlım bana bu konuda yardım etmeye çalısıyor ama onunla da ben bu konuda konusmak ıstemıyorum çok utanıyorum ondan.. lutfen bana guzel bırseyler yazın destek olunn. buna çok ıhtıyacım warrr..