Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

öncelikle herkese selamlar kızlar bende bebeğim için bişey araştırırken tesadüfen bu topiği gördüm ne güzel anlatmışsın cnm başından geçenleri çoğumuzun yaşadığı sorunlar bunlar aslında bende yeni doğum yaptım 4 aylık bir oğlum var kilo olarak hamile kaldığım kiloya düştüm ama fiziğimde bi bozulma olmuş sanki genişlemişmiyim yağlanmışmıyım anlamadım gitti valla göbek kaldı birazcık bende buna taktım gün içinde kimbilir kaç kere gözüme batıyor sinir oluyorum emzirdiğim için çokta acıkıyorum nasıl beslensem şaşırdım tazeyken atmak istiyor fazla yağları banada yardımcı olursanız sevinirim bnm gibi sezeyan göbeğinden muzdarip arkadaşlar varmı?

kızlar bildirimimi yapıp bir süreliğine kaçıcam ama gece gelicem...gidip çocuklara yemeğini koyayım sporumu yapıp duşumu alıp geleyim...bekleyin beni...tabiki beklemek isterseniz
başlayış:86 kilo
geçen hafta:60.3 kilo
bu hafta:58.8 kilo
giden:1500 gram
toplam giden:27.2 kilo
hedef:58 kilo:2659 du ama sabahki rakamı görünce çektim)
beden:36
boy:162 cm.
spor:360 dk.

canım sen nasıl verdin bu kadar kiloyu biraz anlatsan bizde yararlanalım

bu günkü menüm
sabah bol domates, salatalık, haşlanmış yumurta , 4 tane zeytin , kk kadar peynir yeşil çay
ara yarım elma
öglen mantar yemegi, yogurt,bir dilim ekmek
ara form çayı 7-8 tane antep fıstıgı
akşam 1 kase corba , salata, bir avuç antep fıstıgı(yememem gerekirdi ama gözümün önünde olunca nefsime hakim olamıyorum)
2.5 litre su. spor yok cok açıkırsam bi tane meyve yerim yeşil çayımıda içiyorum

her gun menumuzu yaziyoruz buraya cuma gunleri de
başlangıç 74
geçen hafta 70
bu hafta 67.9
giden 6.1 KİLO
gelen
hedef 65
beden 40
spor YOK

bilgileri dolduruyoruz :))

Maşallah 6 saat spor mu ölürüm yaw takdir ediyorum ve bende istiyorumm ( 36 beden olmaaakk (

saçlarım düz canım benim saç tipim hemen hemen böyle zaten başka ne olabilir acaba diye düşünüyorum ...

hmm o zaman kut olabilir? Surekli toplamak zorunda degilim diyosan?

her gun menumuzu yaziyoruz buraya cuma gunleri de
başlangıç 74
geçen hafta 70
bu hafta 67.9
giden 6.1 KİLO
gelen
hedef 65
beden 40
spor YOK

bilgileri dolduruyoruz :))

vaaaovvv o zaman birincimiz pakmelenk oluyor galiba 2.1 kilo ile

Tebrik ederim vallaha, 52 beden nerdee 36 beden nerde.. Umarım ben de böyle kilo verebilirim

merhaba arkadaslar suanda nettekı butun zayıflama hıkayelerını okudum. nişanlıyım yaklasık 5-6 ay sonra düğünüm olucak we ben 118 kıloyum boyum 1.73. ne yaptıysam olmuyor.olsada uzun we kalıcı değil. kavıtasyon yaptırdım sadece ınceldım ama yenıden sısmeye başladı vucudum. benım duygusal açlığım çok yoğun. moralım bozuksa buzdolabının onunde yatıp kalkıyorum resmen. we ne yazık ki hiç bır gun moralım duzgun bır sekılde uyanamıyorumm. bazı geceler ağlıyorum Allahım diyorum bı mucıze olsun we sabah uyandığımda zapzayıf olimm..ailemde bana hiç yardımcı olmuyorr. nişanlım bana bu konuda yardım etmeye çalısıyor ama onunla da ben bu konuda konusmak ıstemıyorum çok utanıyorum ondan.. lutfen bana guzel bırseyler yazın destek olunn. buna çok ıhtıyacım warrr..

başlayış:68 kilo
geçen hafta:66.6 kilo
bu hafta:66 kilo
giden:600 gram
toplam giden:2 kilo
hedef:60 kilo
beden:40/42
boy:165 cm.
spor:yok

canım hemen sende geçikmeden sena ablanın verdigi diyeti uygulamaya başla onun tavsiyelerine uy muhakkak verirsin kişi bunu istedikten sonra kararlı olduktan sonra kesin yapıyor eminim sende yaparsın zor bişey diiil bak burda hep beraber vermeye çalışıyoruz sende verirsin dügüne kadar incecik olursun

yani arkadaşımın yazılarını okuyup nerdiyse kapatıyordum yazını gördüm valla önünde çok güzel bir sebep var yanlış anlama ama haytının her dönemide istersen kg verirsin ama düğünün için ekstra azimlenmen lazım çünkü fotograflar kalıcı video görüntüsü kalıcı yani düğününde kg bir gelin olursan ve sonra kg verirsen o fotograflar seni hep üzücek
sana tavsiyem önce buzdolabını boşalt yani aburcuburları, annene rica et hamur işi yAPMASIn SABAH AÇ KARNINA ILIK SU İÇ ,BOL YEŞİLLİK TÜKET ÖĞÜN ATLAMA ARA ÖĞÜN MUTLAKA YAP mümkünse kendi yemeğini kendin hazırla az yağlı haşlama tuzu en aza indir ve şekerden tatlıdan kaç eğer dayanamıyorsan gündüz sütlü tatlı ye çikolata içinse benim mucizem bir parça muzu kakaoya ban ye çikolata ihtiyacını kaRŞILAR BOL SU İÇ VE TABİKİ SPOR VARSA İMKANIN EVE ALET AL YOKSA LESLİE DİYE FITNIS VAR ONU YAP AMA HAREKET ŞART ODA OLMYORSA DANS ET AMA MUTLAKA HAREKET ET BENCE TÜM BUNLAR GÜZEL BİR GELİNLİK VE GÜZEL BİR FOTOGRAF İÇİN DEĞER HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIĞIN İÇİN HAAYEŞİL ÇAY TADI HERNE KADAR İĞRENÇ OLSADA YAĞ YAKIMINDA BİREBİR İNŞ HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR

ayyy insallah zayıflarımmm. yarın sabbah yürüyüşüde başlıcammm.. çok mutlu oldummm. ciddiye alan bırıleri warmıss çok teşekkur ederımçok çoook sıze..

yaa superms burası bu kadar hızlı cwap beklemıyod-rdum çok sağol tawsıyelerıne mutlaka uyucamm we yarın derhall uygulıcam

ayyy insallah zayıflarımmm. yarın sabbah yürüyüşüde başlıcammm.. çok mutlu oldummm. ciddiye alan bırıleri warmıss çok teşekkur ederımçok çoook sıze..

canım önemli diil sena abla gelsin zaten gerekn destegi ve tavsiyeleri verir sen burayı takip et işallah daha kolay olucak

canım benim hiç üzülme bence istersen kilo verirsin ben buna inanıyorum... benim boyumdasın canım boyunun uzun olması senin için çok iyi sena ablanın diyetini uygula sena abla 52 bedenden 36 bedene kadar inmiş hepimizin kilo vermesine yardımcı oluyor burada geçen pazar diyete başladığımda bana pantolonum olmuyordu ama şimdi pantolunumun düğmesi kapanıyor evde terazi olmadığı için kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama bana olmayan pantolonum olduğuna göre demek ki kilo vermişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…