Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bende bu hafta çok kaçamak yaptım..ama şunu öğrendim kaçamakları öğleden önce yapmak lazım
ozaman diyeti hiç etkilemiyo...
ben önceki gün yaş pasta bile yedim
onu yediğim içinde akşam yemeğimi çok erken saate çektim (15.00)
ona rağmen 200-300 gr eksilmiştim..

bu günden itibaren bende menümü paylaşcam ne yediysem yazıcam işallah lütfen sende hatalarım olunca bana kız olurmu
tamam canım anlaştık
evet suyu tüketiyorum ama dedigin gibi yapıyım birde günde iki bardak sallama yeşil çay içiyorum daha damı artırmalıyım yoksa form çaylarıdamı içeyim

tatlı krizlerin çok oluyorsa doqadan tarçın karanfil çayı al ben her gün içiyorum...1 tanede form içiyorum..yeşilçayı içmeye devam et son derece önemli bir çay..

geçen günde yazmıştım kahvaltıda yaparsanız kaçamaklarınızı asla etkilenmezsiniz...börek tatlı ne yiyecekseniz kahvaltıda tüketin..ama sadece 1 tane..

Son düzenleme:

zaten benimde hatam burda oluyor akşama kadar cok güzel kaçamaksız diyet yapıyorum ama akşam olunca canım atıştıracak bişeyler istiyo kuruyemiş tatlı gibi bunuda abartıyorum normel boyutlarda yesem neyse eger bende sabat yada öglen yapsam sorun olmayacak herhalde

arkadaşlar ben çorba tarifleri istiyorum malum karbonhidrat diyetini uyguluyorum...yumurta yoğurt süt tavuk balık peynir yemekten sıkıldım..sena öğle veya akşam öğünlerinde çorba tüketin diyor ya çorba aklıma gelmiyor gelse bile içinde illa ki un oluyor.... mercimek yiyemiyorum karbonu yüzünden.. inşallah istediğim kiloya gelince almaya başlayacağım hepsinden azar azar..

canım ben karbon diyeti yaparken mercimek tarhana çok tüketiyordum halende öyle mesela küçük küçük köfteler yapıp yoqurtlu soslu yada salçalı çorba haline getirip içebilirsin bnm en çok sevdiqim çorbalar arasındadır...hergün mutlaka 1 kase çorban olsun cnm..çorbalar zararsız cnm ben bu şekilde kilo verdim..

sena abla ben sabahleyin çok geç uyanıyorum saat 1 de felan hemen bir bardak ılık su içtim şimdi çorbamı içtim arada da 3 tane kayısı felan yerim akşamda et yanında salata onun dışında sularımı içiyorum.ondan önceki gün isal olduğum için dün 4 bardak su içtim normalde 12 bardak su içiyorum..

teraziyi daha alamadım ama bana olmayan pantolunumun düğmesi kapandı ... :) bu yüzden mutluyum

Herkese merhaba bir hafta hiç giremedim.Ama diyete müm kün olduğunca uydum.Ekmeksizliğe alıştım.Bir iki defa yanlış şeyler de yedim.Ve sonra aynen devam ettim.Ve başlayalı nerdeyse 2 hafta oldu.2 kiloya yakın gitti.Ama hiç diyet yapıyormuşum gibi gelmedi.Hatta iştahım tavan yapmıyor artık.Ama kabızlık başladı.Normalin 3'te birini yiyorum nerdeyse.Az yiyince böyle oluyor işte.Neyse ölçülerimi vereyim;
Başlangıç:71
Bugün:69,1
Bu hafta giden:900 gr
Toplam giden:1.9 kg
Boy:1,60
hEDEF KİLO:56
beden:42 galiba
Spor:2.5 saat
Kalan kilo:13
6-8 ayda vereyim ama temiz olsun.Alışkanlık olsun.Herkese iyi diyetler

canım bende iki gün önce isal oldum şimdide kabızım ne yapmamız gerekli sena abla yardımcı ol bize

canım bende iki gün önce isal oldum şimdide kabızım ne yapmamız gerekli sena abla yardımcı ol bize

sabah aç karnına 3-4 günkurusu yiyerek arkasına bolca su içerseniz faydasını görürsünüz..birde salatalarınıza 1 tatlı kaşıqı halis zeytinyaqı katarak tüketin ve bolca yeşillik ve yoqurt tüketmeye gayret gösterin..

kızlar sanırım adet olucam belimm ve karnım cok agrıyorr

sabah yazmadım ümitlenme diye...
bende aynı sen gibi kahverengi lekelerle karşılaşmıştım...hatta adet oldum sandım 3 gün ped bile koydum..karnım kasıklarım belim aqırdan kopuyordu...ama hamileymişim
hakkında hayırlısı olsun cnm...heyecanını anlayabiliyorum sen biran önce test alıp sonucu bizede yaz..böyle beklemek çok zor..

haklısın ablacım test yapmalıyım inş en kısa sürede

inşAllah senin gibi guzel sonuclara ulasırım

1 dilim çavdar ekmek
1 kk kadar peynir
Yeşilçay

2 fındık

Yarım elma

1 lt su ...Şimdiye kadar bunlar

Devamı gelecek elbette Dün 50.7 olan kilom bugün 50.6 idi ama dün gece yatana kadar yıgınla su içtim sanırım ondan ...
Akşam bi süre sonra suyu bırakmak gerek sanırım sabah tartıya çıkılacaksa :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…