Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ablacım büyük ihtimalle yarın alıcam testi ve pazar gunu sabah yapabilirim off cok zaman vaaar
canım bu akşam alıp yarın sabah yapsan :26:

canım menülerini yedikten sonra paylaş..çünkü deqişebiliyor..yediqin küçücük birşeyi bile eklem menüne..ben bir ısırık yesem onu bile ekliyordum...

kızlar bu sabahki menüyü yazıp kaçıyorum ev işleri beni bekliyo

sabah 8.30
kepekli ekmekten sıfır yağlı arasına ince dilim kaşar konmuş tost
domates
yeşil biber
yeşil çay

ara10.30
portakal

öğlene 14.00 gibi yerim
yağsız ıgara tavuk but
yoğurt

16 ara
elma

tabi yine aralarda yeşil çay ve şimdiden 2 lt su içtim zaten byby

menün çok güzel cnm akşamıda hafif geçir..kolay gelsin bu arada

Son düzenleme:

canım güzel ama bence öğlene salatada ekle lezzetlensin menün

kızlar ben kaçıyorumm öğlene eğitim vericem işçilere dua edin süüppeerr geçsinn öpüldünüüzzz

bende 2 aydır rejim yapıyorum ama şuana kadar sadece 2 kilo verdim bazen nerdeyse tek öğünle besleniyorum.

kızlar herkese meraba moralim cok bozuk bende bu 85 lerde takıldım nolur banada destek verin yoksa kafayı yiyiçem sena abla veremiyorum kaldım bu kiloda yardım et nolur herhalde ben hatayı menülerimi burda paylaşmayarak yapıyorum
başlangıç 88
geçen hafta 85.7
bu hafta 85.8
giden yok
gelen 100gr
hedef 75
beden 44-46
spor haftada 3 saat yryş 30 dk bisiklet
nolur beni biraz motive edin

Son düzenleme:
azminde dolayı seni tebrik ediyorum bende diyet yapmaya karar verdikden sonra başarı öykülerini okumaya başladım oldukca başarılısın vermek imkansız değil bunu birkez daha görmüş olmak benide ayrı mutlu etti ,eee ne diyim darısı tüm isteyenlerin başına:18:

ateş te ölçüyordun sen değil mi canım..
peki nasıldı bu sabah aynı mı düşmüş mü yükselmiş mi??
bence yarını da atlatınca gebelik tetini yap derim..
inşallah bebiş yoldadırcnm bnm
canım benim ticketı sen yapmıştın demi onu nerden değiştiriyoduk

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnCBD0u/weight.png

canım değiştirdim

bende 2 aydır rejim yapıyorum ama şuana kadar sadece 2 kilo verdim bazen nerdeyse tek öğünle besleniyorum.
canım rejim yapmıcaz dengeli beslenicez..bu çok önemli bir ayrıntı..ikincisi tek öqün beslenmek yapılacak en büyük hatalardan biridir...5-6 öqün besleniyoruz biz..tek öqün beslenirsen vücut yemek yemediqin içinkendini savunmaya alır ve ne yersen ye direk depolar..öyle bir metobolizmamız varki açlıqa karşı kendini korumaya alıyor...sen buyur aramıza katıl dediklerimizi yap bak nasıl gidecek kilolar..
canım ben senin nickini hep aşada görüyorum ama paylaşımların çok az...beslenme listemize uyupta kilo vermemen mümkün deqil...bak uygulayan arkadaşlar bu hafta 1.6 - 1.3 - 1.2 gibi kiloalr vermişler...azmedenler başarıyor cnm..bakın gün içinde gelip buraya sohbet edin inanın çok fazdası var..konuşun paylaşın birbirinize önerilerde bulunun...hem daha kolay motive olursunuz hemde bu maratonda kendiniz yalnız hissetmezsiniz...ben kilo vermeye başladıqımda kaşama kadar topiktem ayrılmazdım..biri faydalı bişey yazıcakta uygulucam diye can atardım..ama bazılarınızda bu isteqi göremiyorum...herkes nasıl baaşrıyorsa sizlerde başarıcaksınız..hiçbir farkınız yok cnm..yeterki isteyin...

canım çok teşekkür ederim...gel sende katıl aramıza senin serüveninede ortak olalım

sena abla zaten bende burdayım cogunlıkla hep yazdıklarınızı okuyorum ama katılmıyorum dedigin gibi listeyi uygyulayınca muhakkak oluyor ama işte o kaçamaklar olunca tamamen bozuluyo

benım bundan önceki zayıflama girişimlerimde yaptığım ennnnnnnnn büyük hata tek öğün beslenmem di..
hem aç kalıyordum hemde kilo veremediğim gibi alıyordum

şimdi en az 4 en fazla 6 öğün yapıyorum vede hem en zevk aldığım şeyi yapıyorum(yemek yemek)
hem kilo veriyorum..

öncelikle tek öğün beslenmekten vazgeçmelisin
sonra bak gör nasıl gidiyo kilolar tek tek
gel katıl bize.

sena abla zaten bende burdayım cogunlıkla hep yazdıklarınızı okuyorum ama katılmıyorum dedigin gibi listeyi uygyulayınca muhakkak oluyor ama işte o kaçamaklar olunca tamamen bozuluyo

su şişeni yanındna hiç ayırma ve sürekli yudumla...kaçamakları büyük ölçüde azaltıyor..birde yemek yemek için iyice acıkmayı bekleme...bitki çaylarını ve meyveleride ihmal etme cnm..

bu günden itibaren bende menümü paylaşcam ne yediysem yazıcam işallah lütfen sende hatalarım olunca bana kız olurmu

su şişeni yanındna hiç ayırma ve sürekli yudumla...kaçamakları büyük ölçüde azaltıyor..birde yemek yemek için iyice acıkmayı bekleme...bitki çaylarını ve meyveleride ihmal etme cnm..

evet suyu tüketiyorum ama dedigin gibi yapıyım birde günde iki bardak sallama yeşil çay içiyorum daha damı artırmalıyım yoksa form çaylarıdamı içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…