- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım anlaştıkbu günden itibaren bende menümü paylaşcam ne yediysem yazıcam işallah lütfen sende hatalarım olunca bana kız olurmu
evet suyu tüketiyorum ama dedigin gibi yapıyım birde günde iki bardak sallama yeşil çay içiyorum daha damı artırmalıyım yoksa form çaylarıdamı içeyim
bende bu hafta çok kaçamak yaptım..ama şunu öğrendim kaçamakları öğleden önce yapmak lazım
ozaman diyeti hiç etkilemiyo...
ben önceki gün yaş pasta bile yedim
onu yediğim içinde akşam yemeğimi çok erken saate çektim (15.00)
ona rağmen 200-300 gr eksilmiştim..
bende bu hafta çok kaçamak yaptım..ama şunu öğrendim kaçamakları öğleden önce yapmak lazım
ozaman diyeti hiç etkilemiyo...
ben önceki gün yaş pasta bile yedim
onu yediğim içinde akşam yemeğimi çok erken saate çektim (15.00)
ona rağmen 200-300 gr eksilmiştim..
arkadaşlar ben çorba tarifleri istiyorum malum karbonhidrat diyetini uyguluyorum...yumurta yoğurt süt tavuk balık peynir yemekten sıkıldım..sena öğle veya akşam öğünlerinde çorba tüketin diyor ya çorba aklıma gelmiyor gelse bile içinde illa ki un oluyor.... mercimek yiyemiyorum karbonu yüzünden.. inşallah istediğim kiloya gelince almaya başlayacağım hepsinden azar azar..
ateş te ölçüyordun sen değil mi canım..
peki nasıldı bu sabah aynı mı düşmüş mü yükselmiş mi??
bence yarını da atlatınca gebelik tetini yap derim..
inşallah bebiş yoldadırcnm bnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnCBD0u/weight.png
canım değiştirdim
canım böyle bir menü olmaz çok saqlıksız
sabah yumurtanı ekmeqini peynirini vs.. yemelisin..
öqlen kayısıyla geçiştirelemez kayısıyı ancak aralarda yiyebilirsin..
akşam etin yanında mutlaka salatan olsun..öden 1 kase çorbada içebilirsin..
bu arada sularını içiyorsun deqilmi cnm..
Herkese merhaba bir hafta hiç giremedim.Ama diyete müm kün olduğunca uydum.Ekmeksizliğe alıştım.Bir iki defa yanlış şeyler de yedim.Ve sonra aynen devam ettim.Ve başlayalı nerdeyse 2 hafta oldu.2 kiloya yakın gitti.Ama hiç diyet yapıyormuşum gibi gelmedi.Hatta iştahım tavan yapmıyor artık.Ama kabızlık başladı.Normalin 3'te birini yiyorum nerdeyse.Az yiyince böyle oluyor işte.Neyse ölçülerimi vereyim;
Başlangıç:71
Bugün:69,1
Bu hafta giden:900 gr
Toplam giden:1.9 kg
Boy:1,60
hEDEF KİLO:56
beden:42 galiba
Spor:2.5 saat
Kalan kilo:13
6-8 ayda vereyim ama temiz olsun.Alışkanlık olsun.Herkese iyi diyetler
Herkese merhaba bir hafta hiç giremedim.Ama diyete müm kün olduğunca uydum.Ekmeksizliğe alıştım.Bir iki defa yanlış şeyler de yedim.Ve sonra aynen devam ettim.Ve başlayalı nerdeyse 2 hafta oldu.2 kiloya yakın gitti.Ama hiç diyet yapıyormuşum gibi gelmedi.Hatta iştahım tavan yapmıyor artık.Ama kabızlık başladı.Normalin 3'te birini yiyorum nerdeyse.Az yiyince böyle oluyor işte.Neyse ölçülerimi vereyim;
Başlangıç:71
Bugün:69,1
Bu hafta giden:900 gr
Toplam giden:1.9 kg
Boy:1,60
hEDEF KİLO:56
beden:42 galiba
Spor:2.5 saat
Kalan kilo:13
6-8 ayda vereyim ama temiz olsun.Alışkanlık olsun.Herkese iyi diyetler
canım bende iki gün önce isal oldum şimdide kabızım ne yapmamız gerekli sena abla yardımcı ol bize
kızlar sanırım adet olucam belimm ve karnım cok agrıyorr
sabah yazmadım ümitlenme diye...
bende aynı sen gibi kahverengi lekelerle karşılaşmıştım...hatta adet oldum sandım 3 gün ped bile koydum..karnım kasıklarım belim aqırdan kopuyordu...ama hamileymişim
hakkında hayırlısı olsun cnm...heyecanını anlayabiliyorum sen biran önce test alıp sonucu bizede yaz..böyle beklemek çok zor..
haklısın ablacım test yapmalıyım inş en kısa sürede
inşAllah senin gibi guzel sonuclara ulasırım
benimde sıkılıyor senacım akşama misafirim var benden kısır istiyor.... izin varmı senacım.... bende kısırı özlemişim bu arada....eğer iznin varsa ne kadar bu arada cevabın için çok teşekkürler canım benimcanım sıkılıyoooo
kızlar ben kaçıyorumm öğlene eğitim vericem işçilere dua edin süüppeerr geçsinn öpüldünüüzzz