Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok geçmiş olsun canım...benim eşimde kolay kolay hasta olmaz ve onu doktora götürmek zordur..önceki gün iş yerinde boqazları aqrımaya başlamış ve doktora gitmiş..3 tane ilaç vermişler...onları kullanıyor..bu sabah birde öksürmeye başladı...baya kötü öksürüyor..onu hiç böyle görmemiştim...aklım hep onda...havalarda çok soquk kar yaqıyor burda..inşallah çabucak iyileşirler cnm..

insallah kuzum size de gecmis olsun.ben bir de fazladan multivitamin istedim doktordan.bu ara cok hastalaniyor belkide vitaminsiz kaldi benim kocisim diye dusundum.
bu arada sendeki motivasyonun yarisi bende olsa hedefime ulasip gecmistim bile.hadi bakalim insallah demotive olmadan devam edebilirsin.topik sahibi olarak bizi de gaza getiriyosun bravo sana valla:KK9:

tebrikler için teşekkürler ama ilk haftam olduğu için bence şişlik ve suyla beraber 1.6 dır hepsi yağ değildir diye düşünüyorum haftaya farklı olabilir

bide plates seti buldum 59 tl topu lastiği pompası minderi ipi herşeyi var onu alıp spora başlıycam ç
fene gaza geldim..

saol bitaaaneeeemmmm :KK54:

laboquick tatlım anlayamadım gitti yarın başka marka gebelik testi alıcam bu arada bugün yaptıgım laboquickin ovulasyon testiydi :KK51:

Ben normalde bugün adet olucaktım..

Geçen hafta cumartesi hafif kahverengi akıntım geldi derken pazar-pazartesi-salı günü azar azar kahve-siyah arada kırmızı akıntı geldi ve kesildi çarsambaadan beri gelen yok :44:

adet oldum dicem ama benim adetlerim akıntıyla 7-8 gun sürer ve booolcaa kanamalı kan pulcuklu olur hatta bir adette 22-26 adet ped bitiriirm ve sancımmm feciii olur:KK30:

bu akıntıda toplasan dolu dolu 2 ped bitmiştir ve hafif agrım vardı çok ilginç yanii hiç böyle olmamıstım :26:

o yüzden sabah gebelik testi yapıcaktım ama bulamadım o yuzden ovulasyon yapayım dedim oda silik çıktı:44:

ayy canıımmmmmmmmm yoksa topiqimizin ilk bebqi sendenmi geliyorr ayy çok heyecanlandım lütfen git biyerlerden test al canım çok meraklandımm:KK16::KK16::KK16:

artık kaptanımız bizimle o halde listeleriyle:KK9::KK9::KK9: süpersin çok sevindim..
gidicek kısa zamanda hep birlikte kilolarımız:13:
ben de yolu yarıladım nerdeyse çok mutluyum..inş böyle devam eder..:KK16:

:

canım benim ticketı sen yapmıştın demi onu nerden değiştiriyoduk

hoşbulduk canlar :13:aksam menülerimi yazarım bundan böyle ,yalnız su içemiyorum ben artık gecen haftalarda 3 litre suyu deviriyordum:KK50:artık yok içemıyorum,yeşil çay ve şu elma sirkeli kürü içiyorum ,ama su yok :KK17:

ayy canıımmmmmmmmm yoksa topiqimizin ilk bebqi sendenmi geliyorr ayy çok heyecanlandım lütfen git biyerlerden test al canım çok meraklandımm:KK16::KK16::KK16:

ay inşAllah ablacımmmm hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim cumalar yüzü hürmetine dualarımızı kabul etsin :KK16:

ablacım bilemiyorum ki heyecanlıyımm ama ümitlenmek istemiyorum:KK5:

alıcam ama işteyim ancak yarın alabilirim :KK4:

hoşbulduk canlar :13:aksam menülerimi yazarım bundan böyle ,yalnız su içemiyorum ben artık gecen haftalarda 3 litre suyu deviriyordum:KK50:artık yok içemıyorum,yeşil çay ve şu elma sirkeli kürü içiyorum ,ama su yok :KK17:

tatlım onlarıda iç ama ölçüsünde su olmadan olmazz inan ben nerdeyse saatte 1 kez lavaboya gidiyorumm :KK51:

insallah kuzum size de gecmis olsun.ben bir de fazladan multivitamin istedim doktordan.bu ara cok hastalaniyor belkide vitaminsiz kaldi benim kocisim diye dusundum.
bu arada sendeki motivasyonun yarisi bende olsa hedefime ulasip gecmistim bile.hadi bakalim insallah demotive olmadan devam edebilirsin.topik sahibi olarak bizi de gaza getiriyosun bravo sana valla:KK9:
enerjimi çok fazla yansıtabiliyorum gaza gelmeniz bundan kaynaklanıyor..haftaya çok güzle bir rakamla burda olucam ve bunun için sabırsızlanıyoruz filizzz:nazar:
tebrikler için teşekkürler ama ilk haftam olduğu için bence şişlik ve suyla beraber 1.6 dır hepsi yağ değildir diye düşünüyorum haftaya farklı olabilir

bide plates seti buldum 59 tl topu lastiği pompası minderi ipi herşeyi var onu alıp spora başlıycam ç
fene gaza geldim..

canım hadi hayırlısı bakalım plates vücudu çok güzel sıkılaştırıyor...görelim seniii:KK34:

Cok uzgunum ben yine kilo vermedim iki haftadir ne aliyor ne veriyorum ama misafir gelmesi vee misafir gitmekle alakali hic yemiycem desemde aksama mutlaka bi lokma ondan bi lokma sundan derken kilolar takildi kaldi cogu gunum ogleyle aksami yer degistirerek gecti sanirim bunun zarari buyuk simdik kiloma bakilacak olursa
baslangic kilom 82
Simdiki kilom 78
Gecen hafta 78
giden yok
gelen yok
buraya katilali toplam giden 3.500
Hedef 55
Boy 160
Beden 44
Kaptaan nolur bana bi el at 15gunum gitti kilomilo veremedim takdik istiyorum senden ne onerrsin :nazar:

tebrikleeeerr canımmmm :KK9::KK9::KK9:

teşekkür ederim canım..valla ben bu durumları çok yaşadığım seni umutlandırmak istemem kanamanda anlattığına göre azda değil çokta değil ama olursa inan en çok ben sevinicem çünkü ne yaşadığını çok ii anlıyorum bende yaşıyorum bi test alda bizide rahatlat..

teşekkür ederim canım..valla ben bu durumları çok yaşadığım seni umutlandırmak istemem kanamanda anlattığına göre azda değil çokta değil ama olursa inan en çok ben sevinicem çünkü ne yaşadığını çok ii anlıyorum bende yaşıyorum bi test alda bizide rahatlat..

inşAllah canımm hepimiz ciciş ve çıtır anneler oluruz :KK1: alabilirsem yarın alıcamm hafta içi iş hafta sonu kursum varrr :KK50: yoruluyorum artık yaa:KK51:

canım eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır...su içmezsen kilo veremezsin...bardaklamı içiyorsun suyu..küçük şişelerle iç canım çok rahat içiliyor...
ay inşAllah ablacımmmm hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim cumalar yüzü hürmetine dualarımızı kabul etsin :KK16:

ablacım bilemiyorum ki heyecanlıyımm ama ümitlenmek istemiyorum:KK5:

alıcam ama işteyim ancak yarın alabilirim :KK4:
seninde cuman mübarek olsun tatlım...inşallah Rabbim içindeki heyecanı boş çıkarmaz...yarın güzle haberlerini bekliyoruz tatlım..şimdi vakitte geçmez:KK6:
tatlım onlarıda iç ama ölçüsünde su olmadan olmazz inan ben nerdeyse saatte 1 kez lavaboya gidiyorumm :KK51:

kıss 1 saatte iyi yine...ben 10 dakka oturamadım daha sabahtan beri...birde reqliyim bir kötü oluyorr...laptopu alıp wcyemi taşınsam acaba :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

haklısın cnm,bende suyumu içince cıkıyorum sürekli lavaboya,baslıyorum hemen su içmeye tekrar,hatta gittim içtim geldim bile:21:

iyi yapmışsın tatlım su olmadan yağları nasıl yakıcaz :KK76:

yani bilimsel olarak bile suyla yakılır ve enerji açığa cıkar eritiriz yaniii :KK52:

canım eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır...su içmezsen kilo veremezsin...bardaklamı içiyorsun suyu..küçük şişelerle iç canım çok rahat içiliyor...

seninde cuman mübarek olsun tatlım...inşallah Rabbim içindeki heyecanı boş çıkarmaz...yarın güzle haberlerini bekliyoruz tatlım..şimdi vakitte geçmez:KK6:

kıss 1 saatte iyi yine...ben 10 dakka oturamadım daha sabahtan beri...birde reqliyim bir kötü oluyorr...laptopu alıp wcyemi taşınsam acaba :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ablacım büyük ihtimalle yarın alıcam testi ve pazar gunu sabah yapabilirim off cok zaman vaaar :KK31:

Bugunum
sabah iki bar. su
bi fincan sekersiz besibiryerde
iki dilim tahilli ekmek
uzerinesurulmus peynir
bir yumurta
bir biber domates salatalik
ara bir bar sut
ogle kiymali buruksel lahanasi yogurt
ara bir portakal veya iki mandalin
aksam corba salata
iki lt su

Bugunum
sabah iki bar. su
bi fincan sekersiz besibiryerde
iki dilim tahilli ekmek
uzerinesurulmus peynir
bir yumurta
bir biber domates salatalik
ara bir bar sut
ogle kiymali buruksel lahanasi yogurt
ara bir portakal veya iki mandalin
aksam corba salata
iki lt su

çok güzel canımmm :KK9::KK9:

tatlım sen bildirim yaptın dimi buraya :KK19:

Cok uzgunum ben yine kilo vermedim iki haftadir ne aliyor ne veriyorum ama misafir gelmesi vee misafir gitmekle alakali hic yemiycem desemde aksama mutlaka bi lokma ondan bi lokma sundan derken kilolar takildi kaldi cogu gunum ogleyle aksami yer degistirerek gecti sanirim bunun zarari buyuk simdik kiloma bakilacak olursa
baslangic kilom 82
Simdiki kilom 78
Gecen hafta 78
giden yok
gelen yok
buraya katilali toplam giden 3.500
Hedef 55
Boy 160
Beden 44
Kaptaan nolur bana bi el at 15gunum gitti kilomilo veremedim takdik istiyorum senden ne onerrsin :nazar:

tatlım sen zaten yanlışlarının farkındasın...bak ben bazı menüleri çok beqeniyorum ve alıntılıyorum..sizlerde o menülerden örnek alın diye...kaçamak yapmıcaz...haftada 1 gün 1 defa kaçamak yapma hakkımız var...sen bu hafta benim gibi misafirliqe gidip gelmişsin...ve akşam bişeyler yemişsin..işte bunu anlatmaya çalışıyorum..küçük ve masum zannettiqimiz şeyler bizi şişiriyor ve çirkinleştiriyor...bir anlık damak zevkimiz için ideallerimizden vazgeçmeyelim cnm...bak bütün hafta dikkat eden arkadaşlarımız nekadar güzel kilolar vermişler...geçen haftayı unut ve bugünden itibaren dengeli ve saqlıklı beslenmeye başla..ve akşamları menülerini paylaş...deqerlendirelim olurmu cnm:KK34:

X