ni dimekkk hayatım görevimizzpeki:)bu daha iyi olucak sanırım uyarın için tşk.ederim:)
guuunnaayyydiiinnnnn
nasilsiniz kizlarrrr.bakiyorum bu hafta da kilo verenler sabah sabah bildirimlerini yapmaya gelmis.ben de sabah tartildim.gecen hafta aldigim 2 kilonun 1 ini vermisim cok sukur.zaten benim icin diyet demek,2 alip 1 vermek demek:1
baslangic:75.5
gecen hafta:73
bu hafta :72
giden:1
toplamda giden:3.5
hedef:65
boy:1.70
beden:42
spor:yok
ni dimekkk hayatım görevimizz
filizcim günaydın canımmtebrik ederim süpersin tatlım
pişştttyedinmi pasta
evet dun arkadasla beraber baya yedik:26:.yalan yokk
ablacım yazdıklarınızı okurken tüylerim diken diken oldu...
cok tebrik ederim sizi insallah istediğiniz kiloya düşebilirsiniz ki bence 90 kilodan 68 kiloya düşmek bile cok mutluluk verici.
ona raqmen 1 kiloocanım müthişsinnn
hayret nasil oldu ben de anlamadim ama sevindim tabe
bugun de uykusuzum.kilimi bile kipirdatmak istemiyorum.oysaki bugun banyo fayanslarina bakmaya gidecektim.karnimla belimin arasinda biyerde alt tarafta agrim var uyandigimdan beri.cok rahatsiz ediyo beni.dun kocis hastaydi.doktor cagirdim ilaclarini verdim ama yazik gece boyunca inledi durdu.o oyleyken beni de uyku tutmadi.gece dolandim durdum,simdide acisi cikiyo iste.
canım hoş geldinn mukemmelsiinn
tatlım bişi sorabılırmıyım sana ya ovulasyon testi yaptımm bugun adet olmam gerekırdı normalde ikinci çizgi silik çıktı bunu hamilelik testi ile bir tutabilirmiyim:44:
hayret nasil oldu ben de anlamadim ama sevindim tabe
bugun de uykusuzum.kilimi bile kipirdatmak istemiyorum.oysaki bugun banyo fayanslarina bakmaya gidecektim.karnimla belimin arasinda biyerde alt tarafta agrim var uyandigimdan beri.cok rahatsiz ediyo beni.dun kocis hastaydi.doktor cagirdim ilaclarini verdim ama yazik gece boyunca inledi durdu.o oyleyken beni de uyku tutmadi.gece dolandim durdum,simdide acisi cikiyo iste.
canlarım bildirimimi yapıyorum
başlangıç 74
geçen hafta 74
bu hafta 72.4
giden 1.6
hedef 60
boy 168
bden 42-44 arası
spor malsef yok
çook mutluyum arkadaşlar dahada gaza geldim...ama adımı listede göremiyorum lütfen ilgili arkadaş benimlede ilgilen :)))
1.600 çok çok güzel bir rakam canım..demekki çabalayan herkes mükafatını alıyor..çok tebrik ederim senicanlarım bildirimimi yapıyorum
başlangıç 74
geçen hafta 74
bu hafta 72.4
giden 1.6
hedef 60
boy 168
bden 42-44 arası
spor malsef yok
çook mutluyum arkadaşlar dahada gaza geldim...ama adımı listede göremiyorum lütfen ilgili arkadaş benimlede ilgilen :)))
ben geldim ama 1 e doğru yine gidicem sınava..
hemen bakayım dedim..
tebrikler kızlarrrr ne güzel kilolar gitmiş..
senacım başlayabildin mi bugün diyete..
inşallah gidicek aldığımız kilolar tek tek..:13:
canım kullandığın marka nedir..
laboquık mi..eğer öyleyse onda silik 2.çizgi her zaman çıkıyo o yüzden önemseme çizgiyi..
ama markası değişikse bilmiyorum..
adını bi yaz hele
bu arada sende çok güzel kilo vermişsin tebrikler
canlarım bildirimimi yapıyorum
başlangıç 74
geçen hafta 74
bu hafta 72.4
giden 1.6
hedef 60
boy 168
bden 42-44 arası
spor malsef yok
tebrik ederim filizcim gitmiş 1 kilo...
sen ve eşin hastasınız galiba çok geçmiş olsun cnm...
1.600 çok çok güzel bir rakam canım..demekki çabalayan herkes mükafatını alıyor..çok tebrik ederim senibu haftada listede olursun cnm lily86 ekler bugün
aysuncum evet canım bugün başladımsabah erken kahvaltı yaptıqım için şimdi de ara öqünümü yaptım...çok huzurluyum...şunu çok iyi anladım..gözüme güzel görünen tatları harika olan şeyler beni mutlu etmiyor...ne zaman kaçamaksız bir menü yazabiliyorsam buraya işte o zaman mutlu oluyorum...eskiye dönmek için çok heycanlıyım içim içime sıqmıyor..
tebrikleeeerr canımmmm
merhaba canlarsizleri arada sırada takip etmeye calışıyorum,oglum var 2,5 yasında biraz yaramaz oldugu için pek internete girmeye fırsatım olmuyor bende yaklasık 2,5 ay önce rejime basladım,boyum 1,65 su andaki kılom 67 diyete baslamakılom 75 idi,ama takıldım 67 de gitmıyor birtürlü,buda benim hevesimi kırıyor,sizlerden güç almaya geldim,banada destel lutfen
evet aysuncum şükürşer olsunki yeniden başladımartık kaptanımız bizimle o halde listeleriylesüpersin çok sevindim..
gidicek kısa zamanda hep birlikte kilolarımız:13:
ben de yolu yarıladım nerdeyse çok mutluyum..inş böyle devam eder..
:
merhaba canlarsizleri arada sırada takip etmeye calışıyorum,oglum var 2,5 yasında biraz yaramaz oldugu için pek internete girmeye fırsatım olmuyor bende yaklasık 2,5 ay önce rejime basladım,boyum 1,65 su andaki kılom 67 diyete baslamakılom 75 idi,ama takıldım 67 de gitmıyor birtürlü,buda benim hevesimi kırıyor,sizlerden güç almaya geldim,banada destel lutfen
ben geldim ama 1 e doğru yine gidicem sınava..
hemen bakayım dedim..
tebrikler kızlarrrr ne güzel kilolar gitmiş..
senacım başlayabildin mi bugün diyete..
inşallah gidicek aldığımız kilolar tek tek..:13:
canım kullandığın marka nedir..
laboquık mi..eğer öyleyse onda silik 2.çizgi her zaman çıkıyo o yüzden önemseme çizgiyi..
ama markası değişikse bilmiyorum..
adını bi yaz hele
bu arada sende çok güzel kilo vermişsin tebrikler