Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

guuunnaayyydiiinnnnn
nasilsiniz kizlarrrr.bakiyorum bu hafta da kilo verenler sabah sabah bildirimlerini yapmaya gelmis.ben de sabah tartildim.gecen hafta aldigim 2 kilonun 1 ini vermisim cok sukur.zaten benim icin diyet demek,2 alip 1 vermek demek:1
baslangic:75.5
gecen hafta:73
bu hafta :72
giden:1
toplamda giden:3.5
hedef:65
boy:1.70
beden:42
spor:yok

peki:)bu daha iyi olucak sanırım uyarın için tşk.ederim:)
ni dimekkk hayatım görevimizz

filizcim günaydın canımm tebrik ederim süpersin tatlım
pişşttt yedinmi pasta

ablacım yazdıklarınızı okurken tüylerim diken diken oldu...
cok tebrik ederim sizi insallah istediğiniz kiloya düşebilirsiniz ki bence 90 kilodan 68 kiloya düşmek bile cok mutluluk verici.

ablacım yazdıklarınızı okurken tüylerim diken diken oldu...
cok tebrik ederim sizi insallah istediğiniz kiloya düşebilirsiniz ki bence 90 kilodan 68 kiloya düşmek bile cok mutluluk verici.

canım çok teşekkür ederim sende çok güzel kilolar vermişsin bende çok tebrik ederim senii

ona raqmen 1 kiloo canım müthişsinnn

hayret nasil oldu ben de anlamadim ama sevindim tabe
bugun de uykusuzum.kilimi bile kipirdatmak istemiyorum.oysaki bugun banyo fayanslarina bakmaya gidecektim.karnimla belimin arasinda biyerde alt tarafta agrim var uyandigimdan beri.cok rahatsiz ediyo beni.dun kocis hastaydi.doktor cagirdim ilaclarini verdim ama yazik gece boyunca inledi durdu.o oyleyken beni de uyku tutmadi.gece dolandim durdum,simdide acisi cikiyo iste.

çok geçmiş olsun canım...benim eşimde kolay kolay hasta olmaz ve onu doktora götürmek zordur..önceki gün iş yerinde boqazları aqrımaya başlamış ve doktora gitmiş..3 tane ilaç vermişler...onları kullanıyor..bu sabah birde öksürmeye başladı...baya kötü öksürüyor..onu hiç böyle görmemiştim...aklım hep onda...havalarda çok soquk kar yaqıyor burda..inşallah çabucak iyileşirler cnm..

canlarım bildirimimi yapıyorum

başlangıç 74
geçen hafta 74
bu hafta 72.4
giden 1.6
hedef 60
boy 168
bden 42-44 arası
spor malsef yok

çook mutluyum arkadaşlar dahada gaza geldim...ama adımı listede göremiyorum lütfen ilgili arkadaş benimlede ilgilen :)))

ben geldim ama 1 e doğru yine gidicem sınava..
hemen bakayım dedim..
tebrikler kızlarrrr ne güzel kilolar gitmiş..

senacım başlayabildin mi bugün diyete..
inşallah gidicek aldığımız kilolar tek tek..:13:

canım hoş geldinn mukemmelsiinn

tatlım bişi sorabılırmıyım sana ya ovulasyon testi yaptımm bugun adet olmam gerekırdı normalde ikinci çizgi silik çıktı bunu hamilelik testi ile bir tutabilirmiyim:44:

canım kullandığın marka nedir..
laboquık mi..eğer öyleyse onda silik 2.çizgi her zaman çıkıyo o yüzden önemseme çizgiyi..
ama markası değişikse bilmiyorum..
adını bi yaz hele

bu arada sende çok güzel kilo vermişsin tebrikler

tebrik ederim filizcim gitmiş 1 kilo...
sen ve eşin hastasınız galiba çok geçmiş olsun cnm...

çok güzel gitmiş 1.6 tebrik ederim canım

1.600 çok çok güzel bir rakam canım..demekki çabalayan herkes mükafatını alıyor..çok tebrik ederim seni bu haftada listede olursun cnm lily86 ekler bugün

aysuncum evet canım bugün başladım sabah erken kahvaltı yaptıqım için şimdi de ara öqünümü yaptım...çok huzurluyum...şunu çok iyi anladım..gözüme güzel görünen tatları harika olan şeyler beni mutlu etmiyor...ne zaman kaçamaksız bir menü yazabiliyorsam buraya işte o zaman mutlu oluyorum...eskiye dönmek için çok heycanlıyım içim içime sıqmıyor..

tebrikleeeerr canımmmm

artık kaptanımız bizimle o halde listeleriyle süpersin çok sevindim..
gidicek kısa zamanda hep birlikte kilolarımız:13:
ben de yolu yarıladım nerdeyse çok mutluyum..inş böyle devam eder..

:

merhaba canlarsizleri arada sırada takip etmeye calışıyorum,oglum var 2,5 yasında biraz yaramaz oldugu için pek internete girmeye fırsatım olmuyorbende yaklasık 2,5 ay önce rejime basladım,boyum 1,65 su andaki kılom 67 diyete baslamakılom 75 idi,ama takıldım 67 de gitmıyor birtürlü,buda benim hevesimi kırıyor,sizlerden güç almaya geldim,banada destel lutfen

hoşgeldinn tattlımmm takıl bizzeee yağlardan kurtullll

artık kaptanımız bizimle o halde listeleriyle süpersin çok sevindim..
gidicek kısa zamanda hep birlikte kilolarımız:13:
ben de yolu yarıladım nerdeyse çok mutluyum..inş böyle devam eder..

:
evet aysuncum şükürşer olsunki yeniden başladım bu hafta 74.6ile bildirim yaptım hedefim önümüzdeki hafta 69a inmek

hoşgeldin canım her akşam menülerini ve içtiqin su oranlarını bizlerle paylaşırsan neden 67de takıldıqını daha iyi anlarız canım

saol bitaaaneeeemmmm

laboquick tatlım anlayamadım gitti yarın başka marka gebelik testi alıcam bu arada bugün yaptıgım laboquickin ovulasyon testiydi

Ben normalde bugün adet olucaktım..

Geçen hafta cumartesi hafif kahverengi akıntım geldi derken pazar-pazartesi-salı günü azar azar kahve-siyah arada kırmızı akıntı geldi ve kesildi çarsambaadan beri gelen yok :44:

adet oldum dicem ama benim adetlerim akıntıyla 7-8 gun sürer ve booolcaa kanamalı kan pulcuklu olur hatta bir adette 22-26 adet ped bitiriirm ve sancımmm feciii olur

bu akıntıda toplasan dolu dolu 2 ped bitmiştir ve hafif agrım vardı çok ilginç yanii hiç böyle olmamıstım :26:

o yüzden sabah gebelik testi yapıcaktım ama bulamadım o yuzden ovulasyon yapayım dedim oda silik çıktı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…