ben ceviz falan çok sevmiyorum ve ayrıca tuvalet sorunum da var :18: o yüzden ceviz ve fındık yerine kayısı ve incir yiyebilirim heralde bi tanecik
olur canmdaa gun kurusu kayısı sabah ac karnına yersen ve su içersen kabızlıga iyi geliyor bendede aynı problem var
peki bu tavsiyene uyucam bide bi sorum daha varr ben 5 buçuk 6 gibi akşam yemeğimi yiyince yatana kadar karnım çoook acıkıyo :2::2: napmam lazımm :2:
sena ablayada sorarsın ama çok acıkıyorsan saat 8 gibi 1 meyve yiyebilirsin yada 1 cay bardağı yagsız süt içebilirsin ( diyetisyen bu sekılde tavsıye etmıstı )
yaa daa benim gibi 19.00 yersin acıkmazsın
ben 19 da yesem bile acıkıyorumm çok acıkıyorum çook midem genişlemiş iice
canımm zor ama basarılmıyacak gibi dedğil sabretmelisin saat 5 cok erken ama saat 18.00 de yiyebilirsin yemeklerini 3 gun sabret sonra mide alısıyorrr
zumba ne kıızzzz
cnm listeye bağlı kalmaya çalış biliyorum kalori hesabı yapıyorsun ama kalori hesabı da yapıyor olsak, bu kalori ihityaçlarımızı hamurlu şeylerden karşılayacagımız anlamına gelmez menün bana göre güzel ama sanırım öğlen ekmek olmamış tabii senacım daha güzel yorumlar yanlış yönlendirmiş olmayımsabah:
1 dilim kepekli ekmek 55
1 tane light salam 12
ogle:
1 dilim kepekli ekmek 55
pinar light ucgen peynir 21
ara:
yarim elma 30
aksam:
sulu kofte 300
3 yemek kasigi yogurt 50
3 tane domates 42
aci biber tursusu 5
1 tane form biskuvi 36( yemeseydim catlardim derler ya aynen ondan)
tum gun aldigim kalori 606
sence nasil :26:
cnm bana da linkini atar mısın?bnm yaptığım bir video var ama seninki kadar uzun değil...dans ile egzerizin karışımı gibib işey mnayk bişey ama çoğu hareketi yapamyıp tam bir kalas olduğumu nalamış bulunudm ama olsun durmak yok
cnm listeye bağlı kalmaya çalış biliyorum kalori hesabı yapıyorsun ama kalori hesabı da yapıyor olsak, bu kalori ihityaçlarımızı hamurlu şeylerden karşılayacagımız anlamına gelmez menün bana göre güzel ama sanırım öğlen ekmek olmamış tabii senacım daha güzel yorumlar yanlış yönlendirmiş olmayım
slm kızlar nasılsınız?
bende devam edicem pazartesi diyete çok şükür bıraktığım dönemde hiç kilo almamışım aynıyım sabah tartıldım bu haftada bitsin kaldığım yerden devam edicem.. insallah boş vermem
hoşgeldin canımbugün itibariyle ben de aranıza katılıyorummama bi soru olucakk ara öğünümde kuru kayısı ve kuru incir yesem? ya da yoğurdumun içine doğrayıp yesem?? kayısı ve incir yiyebiliyorsam kaç tanee
bitki çayı ve suyu bol tüket cnm...bikaç güne kalmaz alışırsın..peki bu tavsiyene uyucam bide bi sorum daha varr ben 5 buçuk 6 gibi akşam yemeğimi yiyince yatana kadar karnım çoook acıkıyo :2::2: napmam lazımm :2:
sen kalori hesabı yapıyorum diye hep yanlış besleniyorsun cnm..sürekli canım istedi yemesem olmazdı falan diyorsun...gerçekten kilo vermek istiyorsan lütfen bu huyundan vazgeç..sabah:
1 dilim kepekli ekmek 55
1 tane light salam 12
ogle:
1 dilim kepekli ekmek 55
pinar light ucgen peynir 21
ara:
yarim elma 30
aksam:
sulu kofte 300
3 yemek kasigi yogurt 50
3 tane domates 42
aci biber tursusu 5
1 tane form biskuvi 36( yemeseydim catlardim derler ya aynen ondan)
tum gun aldigim kalori 606
sence nasil :26:
siyah üzüm domates ciqer vs.. bu tür ürünler kan yapar..ekmeqin kan yapıcı hiçbir özelliqi yoktur...Evet haklisiniz ama ekmek yemem gerekiyor kansizlik var bende ve sadece 1 dilim yiyorum :26: Ve is yerime her zaman yemek goturmek zor oluyor, ekmek arasi daha pratik oluyor
4/4 lük bir menü canım kocaman bir aferin sanaaaslm hanimlar menümü yazip hemen cikacagim is yerindeyim cünki
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
renkli biber
ara
1 kaysi
öglen
1 hazir corba
1 sevis kasigi sebze yemegi
4 kasik yogurt
ara
1 elma
aksam
1 kase spezial k
slm kızlar nasılsınız?
bende devam edicem pazartesi diyete çok şükür bıraktığım dönemde hiç kilo almamışım aynıyım sabah tartıldım bu haftada bitsin kaldığım yerden devam edicem.. insallah boş vermem