Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

selam canım...

bende bi ankaraya gittim geldim..diyetten koptum kilo almamışım bende ama..bi türlü başlayamdım yaaaa...

çok mu yiyorum hayır...ama başlayamıyorumda bi türlü..sabah öğleyin iyi yiyorum akşam yemiyorum ama diyet değil bu başlayamadım:KK50:

inş.sen toparlanırsın bir an evvel bende başlamalıyım..

insallah cnm ya bi gün 60 kiloda görücem kendimi er yada geç ama şu 68 kiloda takılıp kalıyorum ne alıyorum ne veriyorum ama herkez diyo 68 göstermiyosun bende seviniyorum:21::21::21:

senacım kaç gündür giremiyorum ayyyy utandım vallaha girmeyince de motivasyonum düşüyor sanki hafta içi çok hırslıyım hafta sonu çok gevşiyorum kızın bana ne olurrrrrr .işin için hayırlısı olsun senacım öyle dua ediyorummm

hoşgeldin canım :KK3: ara öqünlerde kuru kayısı ve incir yiyebilirsin zaten listemizde yazılı canım...2-3 taneye kadar yiyebilirsin..yoqurdun içine doqramanda hiçbir sakınca yok ama ara öqün için sanki biraz fazla olur..yada yoqurdu çok az ekle...

bitki çayı ve suyu bol tüket cnm...bikaç güne kalmaz alışırsın..

sen kalori hesabı yapıyorum diye hep yanlış besleniyorsun cnm..sürekli canım istedi yemesem olmazdı falan diyorsun...gerçekten kilo vermek istiyorsan lütfen bu huyundan vazgeç..

siyah üzüm domates ciqer vs.. bu tür ürünler kan yapar..ekmeqin kan yapıcı hiçbir özelliqi yoktur...

4/4 lük bir menü canım kocaman bir aferin sanaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

slm cnm:KK3: biz iyiyiz sen nasılsın...kıs çok az giriyosun özledik walla:KK23::KK23:

sağolcnm bende iyyim çok şükür bende sizi özlüyorum hafta sonu annemlerdeydim giremedim dünde yine pcnin şarjı bozuktu eşim iade etti geri gittigidiyordan aldı bugün getirdiler hemen taktım girdim buraya:KK53:

slm kızlar herkese iyiakşamlar :KK42:
sabah bir sokak ötede bir iş görüşmesine gittim...işyeri pek bakımlı bir yer deqil ama şartları çok güzel...hafta sonları tatil...maaşı falan tam kalbime göre...evime çok çok yakın...öqlene doqru babamlada gittik...tek sıkıntım sigara içiyorlar...ben nefret ederim...çözeümlenmicek bir sorun deqil diye düşündüm...herşey iyi hoşta patron dediki hakkındaki düşüncelerimiz olumlu ama bikaç kişi daha başvurdu gelsinler onlarlada görüşelim..biz seni akşam ararız....bütün gün ararlarmı diye heyecanla bekledim..hatta öqleden sonra bir arkadaşımdaydım...sohbet ne olursa olsun bnm aklım gelicek olan teldeydi...bir ara arkadaştayken kalbime durduk yere bir heyecan geldi...kimseye belli etmedim...biraz sonra geçti...ordan gelincede alt komşuda vefat eden abinin duası vardı oraya indim...aman Allahım kalbime orda bişey oldu nefes alamadım..nefesimi bıçak gibi kesti sanki..bi an kaldım öyle hareket edemedim...biraz sonrasına yavaş yavaş azaldı..biraz önce eve geldim...eşime hiçbişey demedim..işe kafayı takıyorsun canından olucaksın falan demesin diye söylemedim..şuan kalbim iyi ama sanki o andaki aqrının acısı hala var...sakin olmaya çalışıyorum...bari olmadı başkasını aldık diye arasınlar onlar aramadan kalpten gidicem yoksaa:KK14::KK14:

cnm bu kadar stres yapma kendine stres herseyin bası allah korusun sağlığın bozulur...üzülme bukadar insallah en kısa zamanda bulursun bi iş allah hayırlısını nasip etsin

ya benim okul tam gün olduğundan zr oluyo sabah 8 ile 3.30 arası okul sabah kahvaltı ediyorumda öğlenleri genelde bişey yemiyorum kantinden evden ne götürebilirim okula yemek için:KK51::KK56:

fıstıkklarrr ben geldimmm napıosunuzz bakiimmm :KK1: bugünü saymazsak 2 gün kalddıııı kızçeleeerrr azucuk sabıırrr :KK53: :KK52:

ben hasta oldugum için kilo almış çıkabilirim yinedee tartılayım ama yaa dimiii :KK14:

72yim cnm...
evet canım 62ye kadar indim son bikaç aydır bilerek 10 kilo aldım...artık toparlanma zamanı:KK34:

Siz bu azimle gerçekten verirsiniz .. Benim 1 2 kilo vermem gerek o ayrı ama forum takipte görünce konu baslıgını gelip tebrik etmek istedim ...

Son düzenleme:
senacım kaç gündür giremiyorum ayyyy utandım vallaha girmeyince de motivasyonum düşüyor sanki hafta içi çok hırslıyım hafta sonu çok gevşiyorum kızın bana ne olurrrrrr .işin için hayırlısı olsun senacım öyle dua ediyorummm
zeyca inşalalh toparlanıcaz canım yaz geliyor kışı yarıladık artık....laylaylom dönemi bitti yaza fit giricez inşallahh...dua ettiqin için çok sevindim canım Allah razı olsun:KK16::KK16:
sağolcnm bende iyyim çok şükür bende sizi özlüyorum hafta sonu annemlerdeydim giremedim dünde yine pcnin şarjı bozuktu eşim iade etti geri gittigidiyordan aldı bugün getirdiler hemen taktım girdim buraya:KK53:
canım benim laptopun şarjındada temazsızlık var..bir o tarafa bi bu tarafa çevirip tutturuyorum...yakında iflas bayraqını çekicek bu gidişte:18:
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
Ara
1 elma
Öğle
1 simit
Akşam
6 yk barbunya
Yoğurt
1 dilim ekmek
hiç olmamış...sabah akşam ekmek ve öqlen simit birde karbonhidrat tüketmişsin yani barbunya:KK20::KK20::KK20:
cnm bu kadar stres yapma kendine stres herseyin bası allah korusun sağlığın bozulur...üzülme bukadar insallah en kısa zamanda bulursun bi iş allah hayırlısını nasip etsin

inşallah canım çok üzülüyorum inanki...sizlerin dualarıyla olucak inşallah...

Sabah 08.15
1 dilim bugday ekmeği
1 domates
1 kk peynir
biraz kırma yeşil zeytin + 1 kupa yeşilçaayy :KK9:

Ara 10.45
1 kuru incir, 4 adet fındık

ÖĞLE 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tombul köfte, 2 ince dilim haşlanmış patates
1 küçük dilim az şekerli kabak tatlısı :KK56:

Ara 15.30
1 Elma

Ara 17.30
4 adet fındık ( aslında yemezdimde eşimle pazara gittik evde bişi kalmamıştı çok acıkırım diye atıstrdım :KK8: )

Akşam 20.00
3 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt :KK17:

ya geç oldu biliyorum ama ıspanakın baya kalorisi az diye onu yaptımm napiim :KK50:

zeyca inşalalh toparlanıcaz canım yaz geliyor kışı yarıladık artık....laylaylom dönemi bitti yaza fit giricez inşallahh...dua ettiqin için çok sevindim canım Allah razı olsun:KK16::KK16:

canım benim laptopun şarjındada temazsızlık var..bir o tarafa bi bu tarafa çevirip tutturuyorum...yakında iflas bayraqını çekicek bu gidişte:18:

hiç olmamış...sabah akşam ekmek ve öqlen simit birde karbonhidrat tüketmişsin yani barbunya:KK20::KK20::KK20:

inşallah canım çok üzülüyorum inanki...sizlerin dualarıyla olucak inşallah...

evet bugün böyle oldu maalesef evde değildim dışarıda bu kadar bulabildim:18:

ya benim okul tam gün olduğundan zr oluyo sabah 8 ile 3.30 arası okul sabah kahvaltı ediyorumda öğlenleri genelde bişey yemiyorum kantinden evden ne götürebilirim okula yemek için:KK51::KK56:
tavuk sote ızgara köfte ton balıklı salata vs..bu tarz şeyler götürebilirsin cnm..et seni tok tutar...
fıstıkklarrr ben geldimmm napıosunuzz bakiimmm :KK1: bugünü saymazsak 2 gün kalddıııı kızçeleeerrr azucuk sabıırrr :KK53: :KK52:

ben hasta oldugum için kilo almış çıkabilirim yinedee tartılayım ama yaa dimiii :KK14:
hoşgeldiiinnnnnnnnn:KK3::KK3::KK3:
he he iviiiitttttttt canım sen hastasın ya....fazla çıkarsın bitanemmm üsülme sennn:KK23::KK23::KK23:
Siz bu azimle gerçekten verirsiniz .. Benim 1 2 kilo vermem gerek o ayrı ama forum takipte görünce konu baslıgını gelip tebrik etmek istedim ...
çok teşekkür ederim cnm...sende buyur katıl aramıza:KK16::KK16::KK16::KK16:
Sabah 08.15
1 dilim bugday ekmeği
1 domates
1 kk peynir
biraz kırma yeşil zeytin + 1 kupa yeşilçaayy :KK9:

Ara 10.45
1 kuru incir, 4 adet fındık

ÖĞLE 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tombul köfte, 2 ince dilim haşlanmış patates
1 küçük dilim az şekerli kabak tatlısı :KK56:

Ara 15.30
1 Elma

Ara 17.30
4 adet fındık ( aslında yemezdimde eşimle pazara gittik evde bişi kalmamıştı çok acıkırım diye atıstrdım :KK8: )

Akşam 20.00
3 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt :KK17:

ya geç oldu biliyorum ama ıspanakın baya kalorisi az diye onu yaptımm napiim :KK50:

oranlarını çok iyi ayarlamışsın ben çok beqendim menünü :nazar:

tavuk sote ızgara köfte ton balıklı salata vs..bu tarz şeyler götürebilirsin cnm..et seni tok tutar...

hoşgeldiiinnnnnnnnn:KK3::KK3::KK3:
he he iviiiitttttttt canım sen hastasın ya....fazla çıkarsın bitanemmm üsülme sennn:KK23::KK23::KK23:

çok teşekkür ederim cnm...sende buyur katıl aramıza:KK16::KK16::KK16::KK16:

oranlarını çok iyi ayarlamışsın ben çok beqendim menünü :nazar:

Ay ablacımm çok saol :nazar: mutlu ettin beniii :KK54: sayende öğreniyoruz hocam :KK52:

X