Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Valla 48 olmak istiyorum ben 51 52 arasında oynuyorum hep..
Katılayım aranıza teşekkürler ama ben daha 1 saat önce 2 kaşık sade makarna yedim Yalnız tuzsuzdu ama tuz kullanmam pek ..
Şekerde kullanmam biraz şanslıyım sanırım :)

herkese uzun bir aradan sonra merhaba.....
ohh ne güzel menüler var..bende annemdeydim geçen hafta kaçırdım baya..
ama kilo almamışım ben sanki şişim ya...
bide süreklim ağzım yiyecek bişi arıyor..küçük bebekler gb=)))

o zaman aramıza hoşgeldin diyelimmm
peki bu akşamlık seni affedelim..bizim bir beslenme listemiz var nasıl beslenmemiz gerekitiqi orda yazılı..1-2 sayfa geride lily86 arkadaşımız güncellemiş bakabilirsin cnm...
bu arada tanıt bakalım kendini nerden gelip nereye gidersinn

merhaba canım hoşgeldinn
annenler nasıllar canım iyilermi? güzel şeyler yapmış teyzemiz sana kuş sütüylemi besledi yoksa senii
şişim demişsin yoksa reqlinmi yakın:26: bende bugün oldum malum geçen ay bütün topiq topluca izine çıkmıştık

Hoşgördüm :)
Evet biraz önce karşılaştım o listeyle korktum ama ben ya :18: İnsanın canı sürekli bir şeylerle ugrasmak istiyor (yemek)
Valla 23ten gidiyorum (yaş)
Üniversite mezunuyum, şuan da çalışmıyorum .. Asker bekliyorum yakında evlilik var :)

Son düzenleme:
Ben ilk defa bugün görüyorum bu topiği arkadaslar kilo 51 52 arasında oynar durur ama ben 48/49 olmak istiyorum ..

Bugün de şunları yedim :)

Zaten genel anlamda yeşilçay hastasıyım ve günde 2 - 2.5 lt su içerim ...

Bugünde sabah 1 dilim ekmek ve biberli omlet 1 2 çatal ... Çok yemek istemedi canım öyle kesildim ...
Sonra normal kıvırcık salatası yedim, 1 2 saat geçti karnabahar yedim yogurtlu ...

Biraz öncede 2 kaşık makarna yedim sade

Yine iyimişim ya ben mi acaba ?

bugün kahvaltı yapmadım
öğlenleyin 1 simit ve bitki çayı
akşam ise patates salatası tuzsuz
5,6 bardak su içtim 1 elma yedim
şimdi kuşburnu çayı içtim kan şekerimde sorun var çok çabuk düşüyor birazcık kek yedim 3 ,4 tane de fındık
sena abla sen hemen değerlendirmesini yapsan çok iyi olur ...

not=kek bir dilimden daha azdı.

Son düzenleme:
Allah kavuştursun canım..asker yolu beklediqin belli sıkı sıkı sarılmışsın awatarında

iviiitttt canım bayaa iyisin makarna diyeti diye bir topiq aç bütün üyeler topiqe hücum eder

bu menünün neresine yorum istiyonn quuuuu baştan sona olmamış cerencim çok saqlıksız malesef canım
biyeremi gidiyosun kıss..bana apar topar yorum yaptırdın

Allah kavuştursun canım..asker yolu beklediqin belli sıkı sıkı sarılmışsın awatarında

iviiitttt canım bayaa iyisin makarna diyeti diye bir topiq aç bütün üyeler topiqe hücum eder

Amin teşekkür ederim bi gelsede sıkı sıkı sarılsam
Günün birinde bende sizler gibi evli olurum inşallah :116:

Aaa iyi dedin bana iyi iyi o zaman ben böyle devam edeyim daha da dikkat ederek, yok yok ben bu topicte takılayım :) Makarna canavarıyım ama çok seviyorum

şafak kaç cnm...?

hoşbulduk ablamm....
çok şükür ablacım rahatsızları var ama dermansız değil çok şükür...hiç sorma yaa biz boşnağız ya
börek yapmış annem..bide teyzemde geldiii çifte diyet bozdum yani..
yok ablam regle var ama sanırım birazda psikolojik çünkü çok yedim düşüncesi var..
aslında genelde 2 öğün beslendim ondan rahatsız oldum galiba..
ama napim kuzenim gelince kendimizi kaybettik kar kış demedik dolaştık
hakikatten herkeste bi gevşeme var ya..
aysunda seherde gelmiş tatilden onlara da selam olsun...

aysun yine buralarda...seher derya muazzez ve emine abla kaç gündür yoklar...gelsinler dövecemm
evet diiyeti bıraktığım için şimdi uzun süre sonra zor alışıyorum ama alışıcam.kilo veremediğimi görünce moralim çok bozuluyor

canım menülerimizi toparladıqımız an kilolarımız gitmeye başlıcak...biran önce menülerimize yoqunlaşmalıyız...gerisi kolay

zopa geliyor zopa kızlar sena abladan
sende diyet ne alemde ablacım..ben spor yapmıyorum diye kilo veremiyormuyum acaba ya:26:

.....................................

Son düzenleme:
zopa geliyor zopa kızlar sena abladan
sende diyet ne alemde ablacım..ben spor yapmıyorum diye kilo veremiyormuyum acaba ya:26:

canım sen annenlerde ziyafet çekmişsin birde gelip kilo veremiyom diyosunn spor yapmasanda kilo verirsin cnm yeterki menülerini düzenle...
sadece yarın dikkat edebilicem diyete cnm...(bu haftalık)..sonrası gelecek inşallah...

Allah Allah gecmis olsun ablacim, dikkat et kendine.. sen bize lazimsin
ilk defa mi boyle bi sey oluyor? ins bi da olmaz..
bence bosver sigara icilen yere gitme zaten,
alsinda yasak degil mi sikayet etsen ceza almazlar mi?
hic anlamiyorum bu insanlari uzerinde sigara oldurur yaziyor hala iciyorlar.
hos benim kardesim de iciyor

neysem,
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz!
benim bugun yediklerim:

sabah guzelce kahvaltimi yaptim
1 bardak su, 1 bardak sogan suyu
2 dilim ekmek uzerine kasar ve sucuk, firinda kizarttim.
domates salatalik, peynir, cay.

sonra
oglen yemek icin bi yere gidecegim diye
yanima sadece 2 kayisi kurusu ve 3 bebek havuc almistim (onlari yedim yani)
ama oraya gitmekte vazgectim

simdi de ogle yemegi icin eve gitmeye cok useniyorum.
nerden baksam 1 saat surer gidip gelmem
asagi kafeteryadaki sagliksiz seylerden de almak istemiyorum.

isin kotusu aksam da arkadaslarla buluscaz ama herkes yemek yiyip geliyor.
ben oraya gidene kadar islerim bitmedigi icin eve gidip yemek yiyemicem yine.
en iyisi biraz gec gideyim ama evde bi seyler yiyeyim gitmeden once..

ouyorum hepinizi!!!

çok teşekkür ederim cnm...işe girmeyi çok istediqim için stres yapıyorum ondan oluyor sanırım
canım birşekilde yemek yemelisin..ızgara türü bişey satan biyer varsa hem seni tok tutar hemde protein almış olursun...eqer yoksa en azında çorba ve salata yiyecek biyer bulmalısın yada erken çıkıp evde yemelisin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…