Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

insallah cnm ya bi gün 60 kiloda görücem kendimi er yada geç ama şu 68 kiloda takılıp kalıyorum ne alıyorum ne veriyorum ama herkez diyo 68 göstermiyosun bende seviniyorum

senacım kaç gündür giremiyorum ayyyy utandım vallaha girmeyince de motivasyonum düşüyor sanki hafta içi çok hırslıyım hafta sonu çok gevşiyorum kızın bana ne olurrrrrr .işin için hayırlısı olsun senacım öyle dua ediyorummm

sağolcnm bende iyyim çok şükür bende sizi özlüyorum hafta sonu annemlerdeydim giremedim dünde yine pcnin şarjı bozuktu eşim iade etti geri gittigidiyordan aldı bugün getirdiler hemen taktım girdim buraya

cnm bu kadar stres yapma kendine stres herseyin bası allah korusun sağlığın bozulur...üzülme bukadar insallah en kısa zamanda bulursun bi iş allah hayırlısını nasip etsin

ya benim okul tam gün olduğundan zr oluyo sabah 8 ile 3.30 arası okul sabah kahvaltı ediyorumda öğlenleri genelde bişey yemiyorum kantinden evden ne götürebilirim okula yemek için

fıstıkklarrr ben geldimmm napıosunuzz bakiimmm bugünü saymazsak 2 gün kalddıııı kızçeleeerrr azucuk sabıırrr

ben hasta oldugum için kilo almış çıkabilirim yinedee tartılayım ama yaa dimiii

72yim cnm...
evet canım 62ye kadar indim son bikaç aydır bilerek 10 kilo aldım...artık toparlanma zamanı

Siz bu azimle gerçekten verirsiniz .. Benim 1 2 kilo vermem gerek o ayrı ama forum takipte görünce konu baslıgını gelip tebrik etmek istedim ...

Son düzenleme:
zeyca inşalalh toparlanıcaz canım yaz geliyor kışı yarıladık artık....laylaylom dönemi bitti yaza fit giricez inşallahh...dua ettiqin için çok sevindim canım Allah razı olsun
sağolcnm bende iyyim çok şükür bende sizi özlüyorum hafta sonu annemlerdeydim giremedim dünde yine pcnin şarjı bozuktu eşim iade etti geri gittigidiyordan aldı bugün getirdiler hemen taktım girdim buraya
canım benim laptopun şarjındada temazsızlık var..bir o tarafa bi bu tarafa çevirip tutturuyorum...yakında iflas bayraqını çekicek bu gidişte:18:
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
Ara
1 elma
Öğle
1 simit
Akşam
6 yk barbunya
Yoğurt
1 dilim ekmek
hiç olmamış...sabah akşam ekmek ve öqlen simit birde karbonhidrat tüketmişsin yani barbunya
cnm bu kadar stres yapma kendine stres herseyin bası allah korusun sağlığın bozulur...üzülme bukadar insallah en kısa zamanda bulursun bi iş allah hayırlısını nasip etsin

inşallah canım çok üzülüyorum inanki...sizlerin dualarıyla olucak inşallah...

Sabah 08.15
1 dilim bugday ekmeği
1 domates
1 kk peynir
biraz kırma yeşil zeytin + 1 kupa yeşilçaayy

Ara 10.45
1 kuru incir, 4 adet fındık

ÖĞLE 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tombul köfte, 2 ince dilim haşlanmış patates
1 küçük dilim az şekerli kabak tatlısı

Ara 15.30
1 Elma

Ara 17.30
4 adet fındık ( aslında yemezdimde eşimle pazara gittik evde bişi kalmamıştı çok acıkırım diye atıstrdım )

Akşam 20.00
3 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt

ya geç oldu biliyorum ama ıspanakın baya kalorisi az diye onu yaptımm napiim

evet bugün böyle oldu maalesef evde değildim dışarıda bu kadar bulabildim:18:

ya benim okul tam gün olduğundan zr oluyo sabah 8 ile 3.30 arası okul sabah kahvaltı ediyorumda öğlenleri genelde bişey yemiyorum kantinden evden ne götürebilirim okula yemek için
tavuk sote ızgara köfte ton balıklı salata vs..bu tarz şeyler götürebilirsin cnm..et seni tok tutar...
hoşgeldiiinnnnnnnnn
he he iviiiitttttttt canım sen hastasın ya....fazla çıkarsın bitanemmm üsülme sennn
Siz bu azimle gerçekten verirsiniz .. Benim 1 2 kilo vermem gerek o ayrı ama forum takipte görünce konu baslıgını gelip tebrik etmek istedim ...
çok teşekkür ederim cnm...sende buyur katıl aramıza

oranlarını çok iyi ayarlamışsın ben çok beqendim menünü

Ay ablacımm çok saol mutlu ettin beniii sayende öğreniyoruz hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…