Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

slmm kızlar kimseler gelmemeiş.son menüleri paylaşan fıstıklar menüler güzel.beğendim.
herkes nerdeeee

Ebegümeci Ege'de bir ot türü.Yani sebze yemeği anlayacağın .Ama sor yiyebildin mi.Hayır.Çocuklarla dışardaydım.Ver elini pizzacı.1 dilimden az pizza+4 parça tavuk ve biraz patates+ayran
Artık gece ara yapamayarak durumu kurtaracağım.Moralim bozulur gibi oldu.Ama eve geldim tartıya çıktım.Hem regl hem de yemeğe rağmen yarın kilo vermiş olabilirim.Bilmiyrorum 71 ile başladım.70'i gördüm.Yarın olmasa bile birkaç güne 69'u göreceğim.Ama ahdım olsun 59.9'u gördüğümde bir fakir sevindireceğim.Bu sefer motivasyonum çok fazla.Çünkü işyerinde herkes benden zayıf.Şişman deyince sadece ben varım yani.Kendime yeni ciciler aldım.Bazılarına zor girdim.Ama 6 ay sonra 15 kiloyu devireceğim.Olmadı 8 ayda olur.Bugün bir de 45 dk aerobik yaptım.Günde en az 30 dk yapacağım.Toparlanmaya ihtiyacım var çünkü.Herkese iyi akşamlar ve iyi diyetler..........Çok konuştum gene.

tatlım menün gayet güzel fakat sabahki aranda meyve yada kuru yemiş yesen daha iyi olmaz mı akşamda müsli tarzda beslenmişsin çünkü

tatlım menün gayet güzel fakat sabahki aranda meyve yada kuru yemiş yesen daha iyi olmaz mı akşamda müsli tarzda beslenmişsin çünkü

haklisin müsliyi görünce dayanamdim onu yedim :) ben bu aralar cok acikiyorum regl yaklasiyor ondan heralde su anda biseyler yememek icin kendimi zor tutuyorum :)

amin canım inşallah...
makarna dışında menün gayet güzel...bildirim öncesi makarna tarzı şeylere biraz dikkat et olurmu canım..
tamam sehercim daha dikkatli olucam canım
çok teşekkür ederim canım..o duayı özelime yazarsan çok mutlu olurum çok teşekkürler canım
bende bu kız nerde diyordum merak ettim tatlım seni...

canım menün güzel ama müsli ana öqün yemeqidir ara öqün için fazla karbon içeriyor..
slmm kızlar kimseler gelmemeiş.son menüleri paylaşan fıstıklar menüler güzel.beğendim.
herkes nerdeeee

canım ben gelmiştim ama aniden çıkmak zorunda kaldım..

iyi akşamlar kızlar..
2 saat kadar önce siteye girmiştim ve alıntıları cevaplıyordumki bir alt kattan çıqlık çıqlıqa sesler duymaya başladık..eşimle ben önce kavga ediyorlar sandık..sonrasında babaaa babaaaaaa diye sesler duyduk...meqer alttaki abi vefat etmiş...böbrek hastasıydı 1-2 haftadır diyalize giriyordu..öqlen rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar...akşamda hastanede beyin kanaması ve kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş...yıktılar sesten apartmanı...o seslerden korkuma ilk anda aşaya inemedim..10 dakika kadar sonra indim...çok acı bir durum...mahvolmuşlar aqlamaktan...memleketlerine götüreceklermiş abiyi...sanırım birazdan yola çıkıcaklar...Allah sabırlık versin...deminden beri kalbim sıkışmaya başladı..coraspin iyi geliyormuş eşim hemen onu içirdi...şimdide bana kızıyor yatıp dinleneceqine pcyi açtın diye...

benim menüm
SABAH:haşlanmış yumurta.1.5 dilim ekmek,çay,roka,krem peynir
ARA:meyve
ARAulbiberli yoğurt
AKŞAMırasa,yoğurt
2.5 lt su

pek zannetmiyorum abla hem adetliyim hemde misafirlerimden dolayı dikkat edemedim
yarın akşama da annemler gelecek benim diyet yalan olur bende onlar gdince kaldığım yerden devam ederim artık

pek zannetmiyorum abla hem adetliyim hemde misafirlerimden dolayı dikkat edemedim
yarın akşama da annemler gelecek benim diyet yalan olur bende onlar gdince kaldığım yerden devam ederim artık

hiç moralini bozma dediqim gibi bu geçici bir durum....reql bitiminde otomatik olarak kilo vermiş olucaksın

kızlar aşaya inmem lazım biraz yola çıkacaklar...bana müsade...ayıp olmasın..iyigeceler hepinize..

inşallah dediğin gibi olur abla zaten hiç üzülmicem yaza kadar çooook alır veririz daha

canım merhaba

bugün kimsecikler yok burdaaa of of
hakıkaten bi denk gelip konuşamadık ve sayfalar ilerlemiyor hiç.bu gün ebbiss de görmedim hiç.
sorm canım yaaa bi de yoğunum bu günlerde.okul açılacakya gelen giden oluyor.sena yaaa beni biraz motive et canım yaaa.kilo vermem lazım yarın kesin artıdayım reglim çok şişim.yarından itibaren kaçamak da olsa menü paylaşıcam.kendimi motive için kaçamkları da yazıcm ki bi daha yapmayım.

Allah rahmet eylesin çok zor gerçekten anne baba ve evlat kaybı.Allah sabırlarını artırsın.

sabah:2 dilim çavdar ekmeği
tavada 2 yumurta
1 diim kaşar peyniri
2 dilim salam
3 bardak şekersiz çay
öğlen:special k

akşam :cozuttum
2 haşlanmış patates
3 kaşık makarna
yoğurt
yarın tartıda artıda çıkmasam bari

selam canim.aynen önce 10 gün internetim yoktu,simdide geldi ama haklisin ben pek girmiyorum nedense.cok fazla diyeti düsünmek istemiyorum galiba.cok düsününce,kiloda takilinca tirlatiyorum.su 55 i bir devireyim,moralim kesin yerine gelicek.
100 mekik rahat cekiyorum canim.tam 5 dakika sürüyor.sen bayaa bekliyormussun ortada.bende öyle bekledigim zaman fazla yapamiyorum.hergün tartilmayida biraktim.haftada iki kere tartilicam artik.cuma gününden beri tartilmadim.cok merak ediyorum ne durumdayim diye.aynada degisme var sanki ama yarin görücez artik

sanki beni anlattin canim yaaa.valla bende öyleyim.cocuklar biraz büyüdü,artik calisayim diyorum ama olmuyor olmuyor.ya buluyorum ama saatleri uymuyor,ya is istedigim is degil.yada cok istedigim ise beni almiyorlar.yani bende bunalimdayim canim.hareketsizim bu yüzdende.Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah

Bugun ki menum:

Iki fincan ilik su suda islanmis 2 kayisi kurusu

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
light surme peynir (orjinalinin tadini sewmiorm aliskanlik)
2 dilim tam tahillli kizarmis esmer ekmek
salatalik, domates

Ara:
1 yesil elma

Oglen:
3 yk kiymali mantar sote(iki uc parca brokoli de ekledim)
1 bardak ayran
yarim porsiyon salata az tuzlu

Ara:
1 kiwi
1 kuru incir+1 cewiz (tatli krizim tuttu)

Aksam:
1 bardak ayran

3 lt su, 4 bardak yesil cay+1 bardak bitki cayi
spor leslie ile 3 mil (45dak+15 dak)

Iyi geceler herkese Ins yarin herkes mutlu olur

Allah rahmet etsin!!! ve bu mübarek günde tümölmüşlerimize rahmet eylesin:2:

canlarım günaydınnnn
başlangıç 90
geçen hafta 88.8
bu hafta 87.6
giden 1.2
toplamda giden 1.2
hedef75
boy 170
beden 46
spor yok

Günaydin..Herkesin Kandili mübarek olsun .. Allahim dualarinizi Kabul eylesin..

başlangıç: 68
geçen hafta : 66
bu hafta: 66.6
giden: 0
gelen: 600 gr
hedef: 60
boy : 1.65
beden: 40/42
spor : 30 dk bisiklet

malesef 600 gr almisim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…