Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kilo bildirimi
başlangıç 67
geçen hafta 57
bu hafta 56.8
giden 0.2
toplamda giden 10.2
hedef 51
boy 156
beden 38
spor 1 hafta boyunca olmayacak (ozel sebeplerden dolayi) normalde her gun en az 3 km yuruyus

Amin ablacımm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

seninde kandilin ve cuman mubarek olsun

arkadaşlar mevlid kandiliniz ve cumanız mubarek olsun. arzu abla sanada hayırlı günler başınız saolsun bu arda biraz geçmişi okudum bu hafta artıda olan ccok herhalde neden böyle oluyoruz anlamadım işallah bu günden sonra daha dikkatli olucaz bende bu hafta artıdayım
bildirimimi istemeyerek yapıyorum
başlangıç kilom: 88
geçen hafta : 85.5
bu hafta : 85.7
gelen : 200gr
giden : yok:2:
toplamda giden:2.300
hedef : 75
beden :44-46
spor :yok

sende bendensin canim.ikimizde 6 kilo vermek icin ugrasiyoruz.ama gitmiyor benim yaaa.ne yapicam bilmiyorum valla.birde haftaya cumayi bekliyim bari.her hafta umutla bekliycez iste

Bugünkü menümm

Sabah 08.30
2 dilim tam buğday ekmeğiyle, 1 kk peynir ve 3 dilim sucuk ile yapılmış yağsız tost
2 cherry domates
1 kupa yeşilçay

ARA 10.40
1 portakal

ÖĞLE 12.30
1 kase mercimek çorba
1 porsiyon sulu ıspanak + yoğurt

ARA 16.00
1 avuç leblebi
1 kurabiye ( arkadaşımm zorla yedirdi bulgaaristandan getirtmişler )

AKŞAM 19.00
annemlerdeyiz dolma yapmış

1 biber dolma
4 tane sarma
1 bardak ayran :18:

evet bugünlükk böleeee

Kilo veren tümmm fıstıkkları tebrik ediyyooorummm

Kilo alan arkadaşlardan da biraz daha motive olmalarını bekliyoruzz

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun...kaç zamandır giremedim buraya ben rejimi biraz erteledim çok psikolojim bozuk bu aralar düzenlince tekrara baslıycam:)

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun...kaç zamandır giremedim buraya ben rejimi biraz erteledim çok psikolojim bozuk bu aralar düzenlince tekrara baslıycam:)

canım hoşgeldinn seninde kandilin mubarek olsun

ertelemesen keşke şimdi kilo al ver vücudun çatlıcak motive olana kadar kilo alcaksın iyice moralin bozulcak

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste
kızlar buraya bi göz atın çok sağlıklı ve doyurucu gibide gözüküyo ve 1 ayda nerdeyse 8 kilo falan verdiriyomuş ben izlemiştim tvde doktorum programın..bende bu diyeti uygulıycam hazır hissedince kendimi önce morelim düzelsin ama

Son düzenleme:
canım hoşgeldinn seninde kandilin mubarek olsun

ertelemesen keşke şimdi kilo al ver vücudun çatlıcak motive olana kadar kilo alcaksın iyice moralin bozulcak

evet cnm haklısın ama morelim düzelmeden diyete konsantre olamıyorum..zaten hamileyken 100 kilo oldum yeterince çatladım dahada çatlamazdır napıyım artık şuan herşeyi boşverdim...

evet cnm haklısın ama morelim düzelmeden diyete konsantre olamıyorum..zaten hamileyken 100 kilo oldum yeterince çatladım dahada çatlamazdır napıyım artık şuan herşeyi boşverdim...

KIYamam sana canım Allah selamete çıkarsın hepimizi tamam canım dikkat et kendinee

1. www.tickerfactory.com adresine gir
2. sayfanın sol alt tarafında Weight Loss/Fitness --> Weight Loss tıkla
3. önune gelen cubuklardan bir tane sec ve next de sonra onune cıkan figurlerden sec
4. password yazan yere bir tane şifre yaz sonra --> Private data --> Weight --> sonra alttaki satıra geç oradan
5. Weight Units: kilograms
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: başlangıc kilon
Your current weight: şimdiki kilon
Weight Date: tartıldıgın tarih

sonra --> next tıkla

bb code: yazan yerin altında şöyle bir adres olucak " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4fBKWj/weight.png" bu adresi kopyala ve kadınlar kulubundeki ismine tıkla çizelge kısmına yapıştır ve kaydet biraz karısık oldu ama sırasıyla gidersen yaparsın gibi

Son düzenleme:
bugün ki menüm

kahvalti
yarim simit
krem peynir
2 ince dilim salam

ara
2 badem
1 ceviz
1 incir kurusu

öglen
1 kase hazir corba
2 haslanmis kanat
2 kasik yogurt

ara
2 kaysi kurusu

aksam
1 kase corba

bugün nerdeyse hic su icmedim onu daha tamamlamam lazim.. hic icesim yok

kızlar mevlid kandiliniz ve cumanız mübarek olsunn dualarda buluşalımm
canım benim senin de kandilin mübarek olsun..
kızlar herkesin kandili mübarek olsun..
hoşgeldin canım.
alla bir an önce toparlanmalıyız.bu gün daha iyiydim.menümü paylaşırım şimdi.
Allah rahmet eylesin canım.
hoşgeldin canımmm

evet çok sessizledi buralar.canımız sıkkın olunca gözümüz hiç birşey görmüyor zaten tatlım.inş halledersin sorunlarını.

kızlar sabahtan beri net yoktu girememdim.bildirimi de yapayım hemen.

başlangıç 80
geçen hafta 70.3
bu hafta 70.5
gelen 200 gr
toplamda giden 9.5
hedef 60
boy 167
beden 42
spor yok

diyet listemiz arkadaşlarr
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…