günaydın arkadaşlarrr
istanbul hayalet şehre döndü...karlar eridi heryer vıcık vıcık..hiçbiryere çıkılmıyor...
bugün ilanlarda hiç elle tutulur bişey yok...ümidimi yitiriyorum...bu durum bende aşırı stres yapıyor ve kendimi yemeqe vuruyorum..karnım yine 9 aylık gibi oldu...bugün komşum çaqırdı oturmaya gidicem..akşamda dua var bir arkadaşımın annesi vefat etti okumaya gidicem...ordada ikram veriyorlar..yarın basküle çıkmak bile istemiyorum...
zor günler geçiriyorum kızlar..sanki hayatıma hiç bidaha güneş doqmucak gibi..
ablacım geçenlerde yaşadıklarını okumuştum senin açından zor bi durum sen benden büyüksün akıl vemek istemem ama şöyle düşün demekki şu an için çalışmak senin için hayırlı değil ve daha zamanı gelmemiş
BİZİM ŞER BİLDİĞİMİZZDE HAYIR,HAYIR BİLDİĞİMİZDEDE ŞER VARDIR......
RABBİM NE ZAMAN İZİN VERİRSE O ZAMAN İNŞ.HAYIRLI Bİ KAPI AÇILIR SANA
Günaydın cnm,ne demek bi daha güneş doğmayacak.Zor zamanlarımda hep şunu düşünürüm"Hiçbir mutsuzluk sonsuza kadar sürmez".Sonra ne güneşler doğar.Ben bunu hayatımda hep yaşadım.Bir de bizim için iyi olacağını ve ısrarla istediğimiz şeyin sonuçları bazen iyi olmayabilir.Bunu da unutma:Mesela çalışmayı çok istemek gibi vs.Neyse ben çok bilmişlik yapmak istemiyorum.Ama ben de 37 yaşındayım.Diyetime gelecek olarak olursak;
Sabah :1 bardak ılık su
2,5 d.ekmek,krem peynir,yeşillik,4 zeytin,1 t.k bal,ş.siz çay
Ara.1 bardak yoğurt
Öğlen:Çorba,2 tane lahana sarma,yoğrt
Ara:1 meyve+tarçınlı süt olabilir.
akşam:Ebe gümeci+yoğrt Su:2,5 litre Spor.1 saat cimnastik yapmayı düşünüyorum.Herkese hayırlı diyetler.
Haklısın ablacım bak uzun zamandır çabalıyormuşun ama olmuyomuş demekki hayırlı değil biraz zamana bırak bakalım kendini eşini çoçuklarını düşün sağlığından olursun mazallah sen bize lazımsınn dahaa
inşallah dediqin gibidir canım...ev işi falanda yapmak istemiyorum...inşallah geçici bir dönemdir sürekli bişeyler yiyorum...bu durumdanda sn derece rahatsızım...her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır hem ne öyle umudumu yitirdim sen azimlisin.elinden geleni yapıyorsun iş için.kimbilir belkiçok güzel işler bekliyor seni sıkma canını gerçi havalarda psikoljimizi etkiliyor sanırım. ev iş bende mekik dokuyorum :)
Senacigim neden bu kadar stres yapiorsun ki kendi capinda haklisindir elbet, calismak istemen en dogal hakkin,
artik kendin icin yasamak istemen cok cok dogal ama kendini bu kadar yipratma sabirsizlik etme canim benim,
biliyorm ki icinde bulundugun durumda seni cok cok etkiliyordur ama ne guzel ki sen ifade edip en azindan burdakilerin destegiyle tesellisiyle rahatliyorsun ne mutlu sana...
Ne dertler ne cileler war bunu unutma cnm oncelikle haline sukredip dogru zamanin gelmesini bekle, sen elinden geleni yapiyorsun sonucta fazlasina sen mudahale edemessin ki..
inşallah dediqin gibidir canım...ev işi falanda yapmak istemiyorum...inşallah geçici bir dönemdir sürekli bişeyler yiyorum...bu durumdanda sn derece rahatsızım...
her zaman şükrediyorum canım...ama evde durmak bana göre deqil...aşırı stres yaptım sizleride üzüyorum farkındayım...hakkınızı helal edin..
Bebegim estagfurullah bizi uzdugun icin soylemiyorm senin uzulmeni istemiyorm kac senedir issizdin canim?
herkese merhabaaa
yaklasik 10 gunluk bir aradan sonra yine topikteyimmmm
net baglantisinda sorun cikti.biz sorunu baska yerde ararken meger kablolarda problem varmis.baglantiyi yeniden yaptirmak zorunda kaldik.ama biraz uzun surdu.gecen hafta bildirimimi de yapamadim.buradan uzak kaldigim icin de yedigimin ictigimin hesabi yok.bir gun icinde yediklerimi normalde 1 haftada zor yiyodum onceden.eminim 75 kilo olmusumdur.cok rahatsizim.pismanim.moralim de bozuk aslinda.buralar da coook soguk.soylemistim evde insaat var diye.ustalar merdiven yapimina ara verdiler hava sartlarindan oturu uygun degilmis.beton,siva,fayans....yapilmaz dediler.eeeee ben napicam simdi.kis gunu gunes acmasini bekleyemem herhalde demi:26:.
yani bu stresle ne temizlik,ne duzen,ne diyet hak getire.ama bu korkuyu yenip bir cesaret toplayip tartilmam lazim.baslangic kilomu da a$mak istemiyorum.en kotu ihtimal yola bastan baslarim:26:.emeklerime yazikkkk.
gecmise hiccc bakmadim insallah hersey yolundadir.
canım hoşgeldinn.merhaba kızlar... ben de aranıza katılmak istiyorum konuşmalarınızı çok samimi buldum:) bana da yer var mı acaba?
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum sizinle devam etmek isterim.
ahh tatlım yaaa benim gibi kendini bırakır da yersen bir haftada değil 1 yılda veremezsin...amaaa vericem yoksa param gideceeeekkk:18::18::18:canım çok teşekkür ederim...inşallah en kısa zamanda hedeflediqin kiloya ulaşırsın..istersen gel bu meşakkatli yolu beraber gögüsleyelim
çok güzel gidiyosun cnm tebriklerr
çok teşekkürler canım....tabiki yapabilirsin..bizlerden ne eksiqin var..hadi gel katıl aramıza ve biraz önce zayıflamaya başla
canım gayet güzelll ben hasret kaldım böyle menülere tekrar tebriklerr
canım çok özür dilerimm..son zamanlarda tatsızım inan farkında deqilim tekrar özür dilerim..
zeynepcim hoşgeldin cnm..çoz az giriyosun topiqe...kontrolün noldu cnm...köey gidiş tarihin belli oldumu?
ahh canımm..üzüldüqün şeye bak...ya benim yediklerimi yeseydin
teşekkürler seherimmm
kıss ne güzel işte 5 kilo vermek için çok geçerli bir nedenin var..ben olsam 1 haftada verirdim
üzülem canım 1 günlük kaçamaktan bişey olmaz diqer günlere dikkat et yeter
hoşgeldin canım tabiki yer var...tanıt bakalım kendini kimsin nesin hırlımısın hırsızmısın
memnun olduk tatlım.boy gerçekten kiloyu az göstermede büyük avantaj.ama olsun tatlım vermeyecek bi kilon yok.kendimi tanıtayım 30 yaşımdayım evli ve bir çcuk annesiyim. çalışıyorum ve de 66,5 kiloyum. boyumu hiiçç sormayın:) 1,55 yani baya tombul görünüyorum. eski güzel günlerime dönmek istiyorum
zayıflamak ve de hafiflemek istiyorum....
canım sen de hoşgeldin aramıza.kızlar hepinize merhaba ... erginsenacım yazdığın yazıdan çok etkilendim seni tebrik ediyorum ne kadar güzel amacına ulaşıp zayıflayabilmişsin darısı başıma diyorum.ben 27 yaşında 1.69boyunda 70 kilodayım 2,5 sene öncesine kadar çook zayıf denebilecek bi yapıdaydım ama ben 20 kilo aldım gebelik falanda olmadı. şuan ki kilomdan acayip rahatsızım 56-57 kiloya düşmek istiyorum tavsiyelerinize acayip ihtiyacım var. bugün spora başladım,spor ve diyetle umarım istediğim kiloya kadar düşebilirim.diyetisyene gitmeyi düşünüyorum aranızda diyetisyenden yardım alan oldu mu ? kan testine falan yönlendiriyorlar mı bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ...
biz ne yapalım ablacım okulda kafamız beynimiz kalmıyor.bıdı bıdı bıdı bıdıııı.hiç durmuyolar canvarlaroy oy oy
bu okulları kim tatil yapıyorsa
çocuklar evde b
beynim şişti
bu kadar konuşma enerjisini nerden buluyolar
kulaklarıma tıkaç istiyorummmmmmmm
senaaa seni bööle görmek ve okumak istiyomiyorum arkadaşım yaaa.çok üzülüyorum inanki.kendini yiyip bitiriyosun.en çok kendine zarar veriyosun.kendine biraz zaman tanı ve bu düşüncelerden uzak dur lütfen.günaydın arkadaşlarrr
istanbul hayalet şehre döndü...karlar eridi heryer vıcık vıcık..hiçbiryere çıkılmıyor...
bugün ilanlarda hiç elle tutulur bişey yok...ümidimi yitiriyorum...bu durum bende aşırı stres yapıyor ve kendimi yemeqe vuruyorum..karnım yine 9 aylık gibi oldu...bugün komşum çaqırdı oturmaya gidicem..akşamda dua var bir arkadaşımın annesi vefat etti okumaya gidicem...ordada ikram veriyorlar..yarın basküle çıkmak bile istemiyorum...
zor günler geçiriyorum kızlar..sanki hayatıma hiç bidaha güneş doqmucak gibi..
herkese merhabaaa
yaklasik 10 gunluk bir aradan sonra yine topikteyimmmm
net baglantisinda sorun cikti.biz sorunu baska yerde ararken meger kablolarda problem varmis.baglantiyi yeniden yaptirmak zorunda kaldik.ama biraz uzun surdu.gecen hafta bildirimimi de yapamadim.buradan uzak kaldigim icin de yedigimin ictigimin hesabi yok.bir gun icinde yediklerimi normalde 1 haftada zor yiyodum onceden.eminim 75 kilo olmusumdur.cok rahatsizim.pismanim.moralim de bozuk aslinda.buralar da coook soguk.soylemistim evde insaat var diye.ustalar merdiven yapimina ara verdiler hava sartlarindan oturu uygun degilmis.beton,siva,fayans....yapilmaz dediler.eeeee ben napicam simdi.kis gunu gunes acmasini bekleyemem herhalde demi:26:.
yani bu stresle ne temizlik,ne duzen,ne diyet hak getire.ama bu korkuyu yenip bir cesaret toplayip tartilmam lazim.baslangic kilomu da a$mak istemiyorum.en kotu ihtimal yola bastan baslarim:26:.emeklerime yazikkkk.
gecmise hiccc bakmadim insallah hersey yolundadir.