Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ablacım geçenlerde yaşadıklarını okumuştum senin açından zor bi durum sen benden büyüksün akıl vemek istemem ama şöyle düşün demekki şu an için çalışmak senin için hayırlı değil ve daha zamanı gelmemiş
BİZİM ŞER BİLDİĞİMİZZDE HAYIR,HAYIR BİLDİĞİMİZDEDE ŞER VARDIR......
RABBİM NE ZAMAN İZİN VERİRSE O ZAMAN İNŞ.HAYIRLI Bİ KAPI AÇILIR SANA

Günaydın cnm,ne demek bi daha güneş doğmayacak.Zor zamanlarımda hep şunu düşünürüm"Hiçbir mutsuzluk sonsuza kadar sürmez".Sonra ne güneşler doğar.Ben bunu hayatımda hep yaşadım.Bir de bizim için iyi olacağını ve ısrarla istediğimiz şeyin sonuçları bazen iyi olmayabilir.Bunu da unutma:Mesela çalışmayı çok istemek gibi vs.Neyse ben çok bilmişlik yapmak istemiyorum.Ama ben de 37 yaşındayım.Diyetime gelecek olarak olursak;
Sabah :1 bardak ılık su
2,5 d.ekmek,krem peynir,yeşillik,4 zeytin,1 t.k bal,ş.siz çay
Ara.1 bardak yoğurt
Öğlen:Çorba,2 tane lahana sarma,yoğrt
Ara:1 meyve+tarçınlı süt olabilir.
akşam:Ebe gümeci+yoğrt Su:2,5 litre Spor.1 saat cimnastik yapmayı düşünüyorum.Herkese hayırlı diyetler.

ben senelerdir bu anı bekledim..çok uzun zaman bekledim çalışmak için..çocuklarımı kendim büyüttüm onları hayata kazandırmaya çalıştım..şu hayatta hep başkaları için bişeyler yaptım..sadece çalışmak istiyorum..istedikçe uqraştıkça olmuyor...aklımda bütün gün sadece bu var...sürekli ilanlara bakıyorum cvler yolluyorum...benim iteleyip kakalamamla olmuyor...Rabbimin izni olmadan hiçbişey olmaz hep Ona sıqınıyorum Ondan istiyorum...ama inan buraya yazdıqımdan çok daha kötüyüm..psikolojim tamamen çökük..napıcamı bilmiyorum..annem hasta ediceksin kendini diyor..içimin eridiqini hissediyorum...

hiç olurmu canım ne demek gevezelik...yazacaqınız 2 kelime ilaç gibi geliyor...çok saqolun...sizlerden dua etmenizi istiyorum başkaları için edilen dualar reddedilmezmiş Allah katında...
menün gayet güzel ama ebe gümeci nedne yapılıyor bilmiyorum..içimde bakliyat yoksa gayet dengeli olmuş menün

Haklısın ablacım bak uzun zamandır çabalıyormuşun ama olmuyomuş demekki hayırlı değil biraz zamana bırak bakalım kendini eşini çoçuklarını düşün sağlığından olursun mazallah sen bize lazımsınn dahaa

sizlerde bana lazımsınız canım en büyük destekçilerimsiniz...çok teşekkür ederim

her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır hem ne öyle umudumu yitirdim sen azimlisin.elinden geleni yapıyorsun iş için.kimbilir belkiçok güzel işler bekliyor seni sıkma canını gerçi havalarda psikoljimizi etkiliyor sanırım. ev iş bende mekik dokuyorum :)

Senacigim neden bu kadar stres yapiorsun ki kendi capinda haklisindir elbet, calismak istemen en dogal hakkin,
artik kendin icin yasamak istemen cok cok dogal ama kendini bu kadar yipratma sabirsizlik etme canim benim,
biliyorm ki icinde bulundugun durumda seni cok cok etkiliyordur ama ne guzel ki sen ifade edip en azindan burdakilerin destegiyle tesellisiyle rahatliyorsun ne mutlu sana...
Ne dertler ne cileler war bunu unutma cnm oncelikle haline sukredip dogru zamanin gelmesini bekle, sen elinden geleni yapiyorsun sonucta fazlasina sen mudahale edemessin ki..

inşallah dediqin gibidir canım...ev işi falanda yapmak istemiyorum...inşallah geçici bir dönemdir sürekli bişeyler yiyorum...bu durumdanda sn derece rahatsızım...

her zaman şükrediyorum canım...ama evde durmak bana göre deqil...aşırı stres yaptım sizleride üzüyorum farkındayım...hakkınızı helal edin..

Bebegim estagfurullah bizi uzdugun icin soylemiyorm senin uzulmeni istemiyorm kac senedir issizdin canim?

Bebegim estagfurullah bizi uzdugun icin soylemiyorm senin uzulmeni istemiyorm kac senedir issizdin canim?

en son 4 hafta önce işten çıktım cnm...3 hafta kadar çalıştım bazı sorunlar oldu kendim bıraktım...onun öncesinde 2.5 senedir çalışmıyordum..

herkese merhabaaa
yaklasik 10 gunluk bir aradan sonra yine topikteyimmmm
net baglantisinda sorun cikti.biz sorunu baska yerde ararken meger kablolarda problem varmis.baglantiyi yeniden yaptirmak zorunda kaldik.ama biraz uzun surdu.gecen hafta bildirimimi de yapamadim.buradan uzak kaldigim icin de yedigimin ictigimin hesabi yok.bir gun icinde yediklerimi normalde 1 haftada zor yiyodum onceden.eminim 75 kilo olmusumdur.cok rahatsizim.pismanim.moralim de bozuk aslinda.buralar da coook soguk.soylemistim evde insaat var diye.ustalar merdiven yapimina ara verdiler hava sartlarindan oturu uygun degilmis.beton,siva,fayans....yapilmaz dediler.eeeee ben napicam simdi.kis gunu gunes acmasini bekleyemem herhalde demi:26:.
yani bu stresle ne temizlik,ne duzen,ne diyet hak getire.ama bu korkuyu yenip bir cesaret toplayip tartilmam lazim.baslangic kilomu da a$mak istemiyorum.en kotu ihtimal yola bastan baslarim:26:.emeklerime yazikkkk.
gecmise hiccc bakmadim insallah hersey yolundadir.

tatlım tekrar hoşgeldin
ayy cnaım benim yaa..kış kış tamirat çok zor Allah yarıdmcın olsun..keşke bu zamana bırakmasaydınız...ev toparlanmadanda biz kadınlar hiç rahat edemiyoruz...inşallah en kısa zamanda havalar açar ve işlerin biter canım..bitince bize seslen topik olarak gelip hep beraber temizlik yapıp evi toparlarız canım

sena ablacığım üzme kendini,sıkıntı etme kendine..hayat bir sınav..Allah daha beter dertlerden sıkıntılardan korusun bizi...

öğlen menüm 12.00-12.30
1 kase şehriye corbası
1 porsiyon haşlama tavuk
2-3 yemek kaşığı makarna
küçük bir kase yogurt

nasıl gidiyorum sizce....

merhaba kızlar... ben de aranıza katılmak istiyorum konuşmalarınızı çok samimi buldum:) bana da yer var mı acaba?
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum sizinle devam etmek isterim.
canım hoşgeldinn.
ahh tatlım yaaa benim gibi kendini bırakır da yersen bir haftada değil 1 yılda veremezsin...amaaa vericem yoksa param gideceeeekkk:18::18::18:
memnun olduk tatlım.boy gerçekten kiloyu az göstermede büyük avantaj.ama olsun tatlım vermeyecek bi kilon yok.
canım sen de hoşgeldin aramıza.
oy oy oy
bu okulları kim tatil yapıyorsa
çocuklar evde b
beynim şişti
bu kadar konuşma enerjisini nerden buluyolar
kulaklarıma tıkaç istiyorummmmmmmm
biz ne yapalım ablacım okulda kafamız beynimiz kalmıyor.bıdı bıdı bıdı bıdıııı.hiç durmuyolar canvarlar
senaaa seni bööle görmek ve okumak istiyomiyorum arkadaşım yaaa.çok üzülüyorum inanki.kendini yiyip bitiriyosun.en çok kendine zarar veriyosun.kendine biraz zaman tanı ve bu düşüncelerden uzak dur lütfen.

tatlım hoşgeldin.hayatın bayağı zor ve yoğun tadilat falan.üzülme canım yaaa hep beraber vericez bu kiloları.valla 5 yıl da sürse ben burdayım.

senacığım merhaba hiç üzülme canım hiç ummadığın anda güneş doğarmş baksana bu kş gününde bile güneş görüyorsak demek ki umut kesmemek gerekiyor....sen nelerin üstesinden geldin.... bana göre zayıflamak biz kilolu insanların kar yağarken güneş açması gibi.....ben umudumu kesmişken senin diyet günlüğünle kendime geldim silkindim..ve sana o kadar dua ediyorum ki MEVLAM GÖNLÜNDEKİNİ TEZ ZAMANDA VERSİN...inşallah.... yine bir arkadaşımızın dediği gibi her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır derler...gönlünü ferah tut canım sakın üzülme üzüntü ve stres sıkıntı değilmi bize kilo aldıran..sana devamlı tatbik ettiğim bir tesbih söyleyeyim çok tesirli canım benim (dön elham)bilmem hç duydunmu bunu okuyunca mevlam hiç geriye çevirmedi beni şükürler olsun eğer okumak isersen sana özelden mesaj atarım..ve okumanı gönülden isterim..sen üzülme emi sen üzülünce bizde üzülüyoruz..inan dün okurken eşim bile dedi ki ne oldu yüzün değişti birden..sen içini ferah tut mevlam iyi kulunun hep yanındadır...

slmm kzılar pc ye format attık giremedim o yüzden.herkesler iyidir umarım.benim karnım ağrıyooo.çok zor geçiyo reglim.
temziliğimi bitirdim.şimd dizi izlicem.arada girer bakarım fıstıklar öpüldünüz.

bugünkü menümmm

SABAH 08.30
1 büyük dilim ekmek
2 kk peynir
2 dilim salam
2 cherry domates
1 biber

ARA 10.40
1 %0,1 yağlı süt

ÖĞLE 12.40
Patatesli sulu köfte
1 kase domates çorbası
1 bardak yoğurt

ARA 16.30
1 avuç beyaz leblebi

AKŞAM 19.00
1 kase mantar çorba

sabah tartıdaa eksileri görmek istiyoorumm

benim menüm

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates
1 haslanmis yumurta

ara
1 kase müsli

öglen
hazir corba
2 haslanmis kanat
az haslanmis havus
yogurt

ara yapamadim

aksam
1 kase spezial k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…