Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

denicem ablacım bir avuç 20 kaloriymiş

ya bu erkekler ne kadar acımasız eşim yanımdaaa jelibonn, çekirdekk, beyaz leblebi yiyoorrr off yaaaa inşAllah verince bende yicem onun yanındaa
evet canım yaa aynen benim eşimde yanımda herşeyi yerdi ilk diyete başladıqımda...hatta zorla baklavayı aqzıma tıkma girşiminde bile bulundu ama ben kazandım yimedimm

canım daha çok reql öncesi ödem oluşur...reql boyunca devam eder..reql bitiminden sonrada 1-2 güne kadar normale döner...bu dönemdeki kilona çok fazla takılma...çünkü kilo deqil o

çok teşekkür ederim canım yardımlarına çok ihtiyacım olacak bu listeyi yarın uygulayacağım

çok teşekkür ederim ablacımmm içime su serptinnn
o zaman cuma günü ben bildirim yapmayacak mıyımm reglim bitmiyo çünkü pazartesiye anca biter

ablammmm hoşgeldinnn
nasılsın ablacım ne var ne yok...hangi alemdesin...sohbetlerini özledim inanki

oy oy oy
bu okulları kim tatil yapıyorsa
çocuklar evde b
beynim şişti
bu kadar konuşma enerjisini nerden buluyolar
kulaklarıma tıkaç istiyorummmmmmmm

çok teşekkür ederim canım yardımlarına çok ihtiyacım olacak bu listeyi yarın uygulayacağım
azıcık bu yolda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...elimizden geleni bende arkadaşlarımda yaparız cnm..takıldıqın biyer olursa sakın çekinme sor olurmu?
çok teşekkür ederim ablacımmm içime su serptinnn
o zaman cuma günü ben bildirim yapmayacak mıyımm reglim bitmiyo çünkü pazartesiye anca biter

canım sen önce şu reql psikolojisini üzerinden at bakalım..öyle bildirimini falan etkilemez...normal zamanmış gibi relax ol tatlım..tabikide kilo bildirimini yapacaksın canım

bende reglm den 2 hafta önceden yavas yavas sismeye basliyorum cok kötü bisey ya bende bugün tartildim ve 400 gr almisim ve regle daha 1,5- 2 haftam var bu arada aksam spezial k yedikten sonra 1 tabakta salata yedim ...

Hakkınızda hayırlısı olsun.....nazara mı gelıyorsunuz nedir?

Bugün 1 saat cimnastik yaptım evde.Artık hergün en az 30 dk.yapacağım.Suyu asla 3 litreye çıkaramadım.2,5 lt içtim zorla.Akşam yemeğinde çorba salata değilde,kuru sebze ve yoğrt yedim.Miktarına çok dikkat etmedim.Yemekten sonra 1çay k.şekerle türk kahvesi içtim.Çok canım çekti.
Annem lahana sarması getirdi.Sabah 1 d.ekmek yiyip,öğlen 2 tane yesem olur mu acaba diyorum.Çok severim de.Hem yarın regl olucam.Yani cumaya sürpriz yok.Ayrıca canım hiç tatlı da çekmiyor.Neyse çok konuştum kendi kendime.Herkese iyi geceler....

Bugun ki menum:

Kahwalti:
1 yesil elma

Oglen:
1 haslanmis patates
3 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek

Aksam:
1 bardak yarim yagli sute 4 ck musli ekledim ama hepsini icemedim 1-2 yudum..

su 3 lt, 3 bardak yesil cay+1 bardak bitki cayi
sporumu yapinca yazarim...

Patates hataydi ama yedim

amin ebrucum çok teşekkür ederim...nazarlardan ve her türlü art niyetli kişilerden Rabbime sıqnıyorum...

Aminnn

herkeslere günaydınlar...bugünkü menümü hemen yazıyorum
kahvaltı 08.00-08.30
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz çay
zeytin,peynir ,ezme,domates.yumurta
bide çokokrem..

şu tatlı işinden vazgeçemiyorum bir türlü...azıcık bir lokmada olsa çokokremi ekmeğe sürüp kahvaltı işini öyle bitiriyorum..

sena ablacığım bide hiç pilav makarna tarzı şeyler yemeyecekmiyiz.

günaydınlar..........bugün nasılsınız ben biraz kötüyüm. çünkü ne adet olabiliyorum ne de rahat karnım şiş fena halde.
aç dolaşıyorum resmen ama kilo aynı offf çok sinir oldum

canım çokokrem bitince bidaha alma olurmu..az bişeyde yesen bize etkisi çok büyük...pilav makatna tabiki yicez...öqlen öqünlerinde ve haftada 1 defadan fazla yemememiz gerekiyor yoksa kilo veremeyiz..diqer zamanlarda çok çok canın çekerse tadımlık kaşıqın ucuyla nefsini körlücek kadar yiyebilirsin
günaydınlar..........bugün nasılsınız ben biraz kötüyüm. çünkü ne adet olabiliyorum ne de rahat karnım şiş fena halde.
aç dolaşıyorum resmen ama kilo aynı offf çok sinir oldum

günaydın canım çok geçmiş olsun...neden aç dolaşıyorsun bişey yemezsen kilo veremezsin...lütfen beslenme listemzideki gibi beslen cnm..

günaydın arkadaşlarrr

istanbul hayalet şehre döndü...karlar eridi heryer vıcık vıcık..hiçbiryere çıkılmıyor...
bugün ilanlarda hiç elle tutulur bişey yok...ümidimi yitiriyorum...bu durum bende aşırı stres yapıyor ve kendimi yemeqe vuruyorum..karnım yine 9 aylık gibi oldu...bugün komşum çaqırdı oturmaya gidicem..akşamda dua var bir arkadaşımın annesi vefat etti okumaya gidicem...ordada ikram veriyorlar..yarın basküle çıkmak bile istemiyorum...
zor günler geçiriyorum kızlar..sanki hayatıma hiç bidaha güneş doqmucak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…