Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi akşamlar kızlar..
2 saat kadar önce siteye girmiştim ve alıntıları cevaplıyordumki bir alt kattan çıqlık çıqlıqa sesler duymaya başladık..eşimle ben önce kavga ediyorlar sandık..sonrasında babaaa babaaaaaa diye sesler duyduk...meqer alttaki abi vefat etmiş...böbrek hastasıydı 1-2 haftadır diyalize giriyordu..öqlen rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar...akşamda hastanede beyin kanaması ve kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş...yıktılar sesten apartmanı...o seslerden korkuma ilk anda aşaya inemedim..10 dakika kadar sonra indim...çok acı bir durum...mahvolmuşlar aqlamaktan...memleketlerine götüreceklermiş abiyi...sanırım birazdan yola çıkıcaklar...Allah sabırlık versin...deminden beri kalbim sıkışmaya başladı..coraspin iyi geliyormuş eşim hemen onu içirdi...şimdide bana kızıyor yatıp dinleneceqine pcyi açtın diye...

Allah rahmet eylesin çok üzüldümmm :KK43:

sabah:2 dilim çavdar ekmeği
tavada 2 yumurta
1 diim kaşar peyniri
2 dilim salam
3 bardak şekersiz çay
öğlen:special k

akşam :cozuttum
2 haşlanmış patates
3 kaşık makarna
yoğurt
yarın tartıda artıda çıkmasam bari:KK5:

ooofff uçmuşsun canımm yaa biraz daha dikkat edelimm :KK34:

Başlangıc: 76 kg :KK53:
Geçen hafta: 74,3 kg
Bu hafta: 73,5 kg
Bu hafta giden: 800 gram :KK9:
Toplam giden: 2,5 kg :KK4:
Beden: 40 :KK23:
Boy: 168 cm
Spor: Düğün ve kınad bol bol göbek aattıımmm :KK52:

Son düzenleme:
[BBaşlangıc: 56,5 kg
Geçen hafta: 55,8 kg
Bu hafta: 55,7 kg
Bu hafta giden: 100 gram
Toplam giden: 800 gram
Beden: 36-38
Boy: 158 cm
Spor:]180 dakika karisik sporlar[/B]

aglamak istiyorum aglayamiyorum.zayiflamisim sandim,cünkü aynada öyle gözüküyorum.hatta bir pantolonum var 52 kiloyken giydigim.onu cikardim giydim,oda hafif oldu ama tartida sadece 100 gr oynamis.delirmemek elde degil.öyle sevinerek ciktimki tartiya ama $ok olmus bir sekilde indim.kesin 55 imdir diyordum yaa.niye gitmiyor bende bu kahrolmus yaglar anlamiyorum

herkese günaydın;
Kahvaltı:1/2 simit,krem peynir,4 zeytin,çok az bal
Akşam tek çeşit yapacağım.Suyu 3 litreye çıkaracağım.1 saat de spor düşünüyorum.
Başlangıç:71
Bu sabah:70
Giden:1 kg
toplam giden:1 kg
Spor:2.5 saat aerobik
Hedef:56 kg(kalan 14 kg)

Bildirimimi yapayim:KK76:

Baslangic: 67
Gecen hafta: 63.3
Bu hafta: 62
Giden: 1.300
Toplamda giden: 5
Hedef: 50
Boy: 1.50
Beden: 38-40
spor: yaptim ama ne kadar oldugunu bilemiyorm toplamda 3-3.5 saat olmustur..

:KK62::KK64::KK62::KK64::KK62:
:nazar::nazar::nazar:

Sena cigim Allah rahmet eylesin wefat eden komsusuna ailesine sewdiklerine buyuk sabir wersin, okuyunca cok uzuldum :KK5:

Bu arada cumaniz we kandiliniz mubarek olsun arkadaslar:KK71:

herkese günaydınnn hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrrr
başlandıç:71.7
geçen hafta:68.4
bu hafta:68
giden:400
toplam giden:3.700
hedef:63
boy:1.67
beden:42-44
spor:1-2 saat tam bilmiyorumm

yaşasınnn adetli olduğum halde kilo vermişim oysa benim hiç umudum yoktuuuu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

gunaydin kizlarr
dun de anlatmistim iki haftadan beri diyetten cooookk uzaktayim.acikmadigim halde abur cubur,yemek,kizartmalar,hamur isleri......haddi hesabi yok.acikmadan yedigim icin de midem agriyor.ama bir sey farkettimki haftalardir tuvalet problemim var diye sizlanip duruyordum burada.bu iki haftadir hiiic bu problemi yasamadim.4gunde bir kez ilaclarin yardimiyla rahatlayabiliyordum fakat diyetten uzak durunca gunde bikac kez tuvalete gidebiliyorum:26:.en azindan bu beni mutlu etti.demekki bu problem tamamen diyetten kaynaklaniyor.bu sure icinde hiiic tartilmadim cunku kesin baslangic noktama geri dondum dedim kendi kendime.moralimi bozmak istemedim tartiya cikip.ama bugun sabah tartildim ve gordumki tam 73 kiloyum.oysa ben kendimi en az 75 kiloya alistirmistim.bu durumda birazcik sevindim.neyse bugun itibariyle pes etmeyip 73 kiloyla kaldigim yerden devam ediyorum.

baslangic:75.5
2 hafta once:71.1
bu hafta:73
gelen:1.900
hedef:65
boy;1.70
beden:42
spor;yok

günaydın... herkesin kandili mübarek olsun hayırlı cumalar hepinize:KK16: sena cım allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah günahlarını affetsin.
bildirimimi yapıp kaçıcam babanem bizde kalıo bi haftadır kızlar ameliyat oldu o yüzden giremiyorum nete :KK50:

başlangıç; 74 kg
geçen hafta; 59 kg
bu hafta; 58,1 kg
giden; 0.900 gr:KK52:
toplamda giden; 15.9 kg
boy;1.67
beden;38-40
spor;yok

günaydın... herkesin kandili mübarek olsun hayırlı cumalar hepinize:KK16: sena cım allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah günahlarını affetsin.
bildirimimi yapıp kaçıcam babanem bizde kalıo bi haftadır kızlar ameliyat oldu o yüzden giremiyorum nete :KK50:

başlangıç; 74 kg
geçen hafta; 59 kg
bu hafta; 58,1 kg
toplamda giden; 15.9 kg
boy;1.67
beden;38-40
spor;yok

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tüm hastalarımıza aminn :2:

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tüm hastalarımıza aminn :2:

teşk. ederim canım amin inş. bitanem rabbim kimseyi dermansız bırakmasın :KK50:

buarada kahvaltımı da yazim; 2 bardak şekersiz çay
1 dilim b.peynir
1 dilim ekmek
2 y.zeytin ben kaçar kızlar öpüyorum hepiniziiiii :KK54::KK54::KK54:

selam bayanlar beni de alın aranıza motivasyona çok ihtiyacım var
geçen sene sigarayı bıraktım ocak ayında şubatta diyete basladım 62 ile temmuzda 52 kilo olmuştum ne güzeldi ama ramazan bayram ve tatil sonucu diyeti bıraktım ve bir türlü toparlayamadım kendimi en son geçen hafta 58 kiloyu gördükten sonra tekrar yediklerime dikkat etmeye basladım ama motivasyonum düşük kaçamaklar fazla oluyo
bu arada basta yazmam gerekeni sonda yazdığım için senacım kusura bakma hikayeni okudum resimlerini gördüm harikasın tebrik ederim geçen sene sizin yazılarınızı okuyarak zayıflamıştım ben önce selintepe nin basarı öyküsü sonra k.diyeti bütün sayfaları tek tek okumuştum tekrar zayıflamak istiyorummm

teşk. ederim canım amin inş. bitanem rabbim kimseyi dermansız bırakmasın :KK50:

buarada kahvaltımı da yazim; 2 bardak şekersiz çay
1 dilim b.peynir
1 dilim ekmek
2 y.zeytin ben kaçar kızlar öpüyorum hepiniziiiii :KK54::KK54::KK54:

görüşürüz fıstık bizde seni öpüyoruzz :KK54:

hakıkaten bi denk gelip konuşamadık ve sayfalar ilerlemiyor hiç.bu gün ebbiss de görmedim hiç.

sorm canım yaaa bi de yoğunum bu günlerde.okul açılacakya gelen giden oluyor.sena yaaa beni biraz motive et canım yaaa.kilo vermem lazım yarın kesin artıdayım reglim çok şişim.yarından itibaren kaçamak da olsa menü paylaşıcam.kendimi motive için kaçamkları da yazıcm ki bi daha yapmayım.

Allah rahmet eylesin çok zor gerçekten anne baba ve evlat kaybı.Allah sabırlarını artırsın.
sehercim çok teşekkür ederim...
topqrlanma konusunda sende bana kızz :KK23::KK23: hala bi yoluna sokamadım..geöen hafta son derece kararlıydım işte olup bitenler motüvasyonumu alt üst etti..inşallah toparlanıcaz canım merak etme :KK34:
selam canim.aynen önce 10 gün internetim yoktu,simdide geldi ama haklisin ben pek girmiyorum nedense.cok fazla diyeti düsünmek istemiyorum galiba.cok düsününce,kiloda takilinca tirlatiyorum.su 55 i bir devireyim,moralim kesin yerine gelicek.

100 mekik rahat cekiyorum canim.tam 5 dakika sürüyor.sen bayaa bekliyormussun ortada.bende öyle bekledigim zaman fazla yapamiyorum.hergün tartilmayida biraktim.haftada iki kere tartilicam artik.cuma gününden beri tartilmadim.cok merak ediyorum ne durumdayim diye.aynada degisme var sanki ama yarin görücez artik

sanki beni anlattin canim yaaa.valla bende öyleyim.cocuklar biraz büyüdü,artik calisayim diyorum ama olmuyor olmuyor.ya buluyorum ama saatleri uymuyor,ya is istedigim is degil.yada cok istedigim ise beni almiyorlar.yani bende bunalimdayim canim.hareketsizim bu yüzdende.Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah
evet canım yaa...nedense çok isteyince olmuyor bişeyler...Rabbim çu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul ve hakkımızda hayırlı eylesin...
Allah rahmet etsin!!! ve bu mübarek günde tümEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKölmüşlerimize rahmet eylesin:2:
ebrucum çok teşekkürler cnm..
Allah rahmet eylesin çok üzüldümmm :KK43:
teşekkürler tatlım..
aglamak istiyorum aglayamiyorum.zayiflamisim sandim,cünkü aynada öyle gözüküyorum.hatta bir pantolonum var 52 kiloyken giydigim.onu cikardim giydim,oda hafif oldu ama tartida sadece 100 gr oynamis.delirmemek elde degil.öyle sevinerek ciktimki tartiya ama $ok olmus bir sekilde indim.kesin 55 imdir diyordum yaa.niye gitmiyor bende bu kahrolmus yaglar anlamiyorum
canım vücudun su tutmuş olabilir...inceldiqini farkettiysen kesin ödem oluşmuştur..bolbol su iç canım ödemi başka türlü atamazsın..
Sena cigim Allah rahmet eylesin wefat eden komsusuna ailesine sewdiklerine buyuk sabir wersin, okuyunca cok uzuldum :KK5:

Bu arada cumaniz we kandiliniz mubarek olsun arkadaslar:KK71:
çok teşekkür ederim canım :KK16::KK16:

başlangıç; 74 kg
geçen hafta; 59 kg
bu hafta; 58,1 kg
toplamda giden; 15.9 kg
boy;1.67
beden;38-40
spor;yok
çok teşekkür ederim canım babanenede çok çok geçmiş olsun :KK16:
selam bayanlar beni de alın aranıza motivasyona çok ihtiyacım var
geçen sene sigarayı bıraktım ocak ayında şubatta diyete basladım 62 ile temmuzda 52 kilo olmuştum ne güzeldi ama ramazan bayram ve tatil sonucu diyeti bıraktım ve bir türlü toparlayamadım kendimi en son geçen hafta 58 kiloyu gördükten sonra tekrar yediklerime dikkat etmeye basladım ama motivasyonum düşük kaçamaklar fazla oluyo
bu arada basta yazmam gerekeni sonda yazdığım için senacım kusura bakma hikayeni okudum resimlerini gördüm harikasın tebrik ederim geçen sene sizin yazılarınızı okuyarak zayıflamıştım ben önce selintepe nin basarı öyküsü sonra k.diyeti bütün sayfaları tek tek okumuştum tekrar zayıflamak istiyorummm

öylemii....hoşgeldin aramıza..demek bizi takip ettin...selinden haber yok çok üzülüyorum...ona noldu bilmiyorum cnm...
hep beraber tekrardan başarıcaz bu işi...tekrar hoşgeldin tatlım :KK16::KK16:

s.a kızlar herkesin MÜBAREK MEVLİD KANDİLİ VE CUMASI MÜBAREK OLSUN!!

sabahtan beri alttakilerdeydik..akşam memleketlerine gitmediler..öqlen namazından sonra memlekete gidecekler...kuran okuduk biraz...Allah sabır versin çok zor...
sabah kalkınca bir cenaze haberide bizim aileden geldi..bir abimiz vardı geçen hafta bir tanıdıklarının nişan merasimine giderken ayaqı kayıp düşmüş hastanedeydi...bu sabah vefat etmiş..şuan cenaze işlemleri yapılıyor..üstüste gelirmiş zaten böyle şeyler...ama güzel birgünde vefat ettiler..mübarek kandil..mekanları cennet olur inşallah...

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 72
bu hafta 72
giden 0
toplamda giden 18
hedef 60
boy 165
beden 40
spor yok..

Oncelikle sizi tebrik ediyorum.
Benim bir gunlugum var ama burda sizinle konusarak da kilo vermek istiyorum. Tabi eger sizde kabul ederseniz.
:44:

Sabah:
4 yemek kasigi kisir 250
3 zeytin 24
peynir 50
menemen 50
1 kepekli ekmek 55
cokonat 182

toplam kalori: 611 kalori :KK53:

X