Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç olurmu canım ne demek gevezelik...yazacaqınız 2 kelime ilaç gibi geliyor...çok saqolun...sizlerden dua etmenizi istiyorum başkaları için edilen dualar reddedilmezmiş Allah katında...
menün gayet güzel ama ebe gümeci nedne yapılıyor bilmiyorum..içimde bakliyat yoksa gayet dengeli olmuş menün
slmm kızlar kimseler gelmemeiş.son menüleri paylaşan fıstıklar menüler güzel.beğendim.
herkes nerdeeee
benim menüm
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates
1 haslanmis yumurta
ara
1 kase müsli
öglen
hazir corba
2 haslanmis kanat
az haslanmis havus
yogurt
ara yapamadim
aksam
1 kase spezial k
tatlım menün gayet güzel fakat sabahki aranda meyve yada kuru yemiş yesen daha iyi olmaz mı akşamda müsli tarzda beslenmişsin çünkü
amin canım inşallah...sena ablacığım üzme kendini,sıkıntı etme kendine..hayat bir sınav..Allah daha beter dertlerden sıkıntılardan korusun bizi...
öğlen menüm 12.00-12.30
1 kase şehriye corbası
1 porsiyon haşlama tavuk
2-3 yemek kaşığı makarna
küçük bir kase yogurt
nasıl gidiyorum sizce....
tamam sehercim daha dikkatli olucam canımcanım hoşgeldinn.
ahh tatlım yaaa benim gibi kendini bırakır da yersen bir haftada değil 1 yılda veremezsin...amaaa vericem yoksa param gideceeeekkk:18::18::18:
memnun olduk tatlım.boy gerçekten kiloyu az göstermede büyük avantaj.ama olsun tatlım vermeyecek bi kilon yok.
canım sen de hoşgeldin aramıza.
biz ne yapalım ablacım okulda kafamız beynimiz kalmıyor.bıdı bıdı bıdı bıdıııı.hiç durmuyolar canvarlar
senaaa seni bööle görmek ve okumak istiyomiyorum arkadaşım yaaa.çok üzülüyorum inanki.kendini yiyip bitiriyosun.en çok kendine zarar veriyosun.kendine biraz zaman tanı ve bu düşüncelerden uzak dur lütfen.
tatlım hoşgeldin.hayatın bayağı zor ve yoğun tadilat falan.üzülme canım yaaa hep beraber vericez bu kiloları.valla 5 yıl da sürse ben burdayım.
çok teşekkür ederim canım..o duayı özelime yazarsan çok mutlu olurum çok teşekkürler canımsenacığım merhaba hiç üzülme canım hiç ummadığın anda güneş doğarmş baksana bu kş gününde bile güneş görüyorsak demek ki umut kesmemek gerekiyor....sen nelerin üstesinden geldin.... bana göre zayıflamak biz kilolu insanların kar yağarken güneş açması gibi.....ben umudumu kesmişken senin diyet günlüğünle kendime geldim silkindim..ve sana o kadar dua ediyorum ki MEVLAM GÖNLÜNDEKİNİ TEZ ZAMANDA VERSİN...inşallah.... yine bir arkadaşımızın dediği gibi her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır derler...gönlünü ferah tut canım sakın üzülme üzüntü ve stres sıkıntı değilmi bize kilo aldıran..sana devamlı tatbik ettiğim bir tesbih söyleyeyim çok tesirli canım benim (dön elham)bilmem hç duydunmu bunu okuyunca mevlam hiç geriye çevirmedi beni şükürler olsun eğer okumak isersen sana özelden mesaj atarım..ve okumanı gönülden isterim..sen üzülme emi sen üzülünce bizde üzülüyoruz..inan dün okurken eşim bile dedi ki ne oldu yüzün değişti birden..sen içini ferah tut mevlam iyi kulunun hep yanındadır...
bende bu kız nerde diyordum merak ettim tatlım seni...slmm kzılar pc ye format attık giremedim o yüzden.herkesler iyidir umarım.benim karnım ağrıyooo.çok zor geçiyo reglim.
temziliğimi bitirdim.şimd dizi izlicem.arada girer bakarım fıstıklar öpüldünüz.
bugünkü menümmm
SABAH 08.30
1 büyük dilim ekmek
2 kk peynir
2 dilim salam
2 cherry domates
1 biber
ARA 10.40
1 %0,1 yağlı süt
ÖĞLE 12.40
Patatesli sulu köfte
1 kase domates çorbası
1 bardak yoğurt
ARA 16.30
1 avuç beyaz leblebi
AKŞAM 19.00
1 kase mantar çorba
sabah tartıdaa eksileri görmek istiyoorumm
canım menün güzel ama müsli ana öqün yemeqidir ara öqün için fazla karbon içeriyor..benim menüm
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates
1 haslanmis yumurta
ara
1 kase müsli
öglen
hazir corba
2 haslanmis kanat
az haslanmis havus
yogurt
ara yapamadim
aksam
1 kase spezial k
slmm kızlar kimseler gelmemeiş.son menüleri paylaşan fıstıklar menüler güzel.beğendim.
herkes nerdeeee
benim menüm
SABAH:haşlanmış yumurta.1.5 dilim ekmek,çay,roka,krem peynir
ARA:meyve
ARAulbiberli yoğurt
AKŞAMırasa,yoğurt
2.5 lt su
pek zannetmiyorum abla hem adetliyim hemde misafirlerimden dolayı dikkat edemedim
yarın akşama da annemler gelecek benim diyet yalan olur bende onlar gdince kaldığım yerden devam ederim artık
hakıkaten bi denk gelip konuşamadık ve sayfalar ilerlemiyor hiç.bu gün ebbiss de görmedim hiç.canım merhaba
bugün kimsecikler yok burdaaa of of
sorm canım yaaa bi de yoğunum bu günlerde.okul açılacakya gelen giden oluyor.sena yaaa beni biraz motive et canım yaaa.kilo vermem lazım yarın kesin artıdayım reglim çok şişim.yarından itibaren kaçamak da olsa menü paylaşıcam.kendimi motive için kaçamkları da yazıcm ki bi daha yapmayım.amin canım inşallah...
makarna dışında menün gayet güzel...bildirim öncesi makarna tarzı şeylere biraz dikkat et olurmu canım..
tamam sehercim daha dikkatli olucam canım
çok teşekkür ederim canım..o duayı özelime yazarsan çok mutlu olurum çok teşekkürler canım
bende bu kız nerde diyordum merak ettim tatlım seni...
canım menün güzel ama müsli ana öqün yemeqidir ara öqün için fazla karbon içeriyor..
canım ben gelmiştim ama aniden çıkmak zorunda kaldım..
iyi akşamlar kızlar..
2 saat kadar önce siteye girmiştim ve alıntıları cevaplıyordumki bir alt kattan çıqlık çıqlıqa sesler duymaya başladık..eşimle ben önce kavga ediyorlar sandık..sonrasında babaaa babaaaaaa diye sesler duyduk...meqer alttaki abi vefat etmiş...böbrek hastasıydı 1-2 haftadır diyalize giriyordu..öqlen rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar...akşamda hastanede beyin kanaması ve kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş...yıktılar sesten apartmanı...o seslerden korkuma ilk anda aşaya inemedim..10 dakika kadar sonra indim...çok acı bir durum...mahvolmuşlar aqlamaktan...memleketlerine götüreceklermiş abiyi...sanırım birazdan yola çıkıcaklar...Allah sabırlık versin...deminden beri kalbim sıkışmaya başladı..coraspin iyi geliyormuş eşim hemen onu içirdi...şimdide bana kızıyor yatıp dinleneceqine pcyi açtın diye...
selam canim.aynen önce 10 gün internetim yoktu,simdide geldi ama haklisin ben pek girmiyorum nedense.cok fazla diyeti düsünmek istemiyorum galiba.cok düsününce,kiloda takilinca tirlatiyorum.su 55 i bir devireyim,moralim kesin yerine gelicek.amin canım inşallah çok teşekkür ederim...
canım ben dukan diyeti yapmadım...ama en azından et aqırlıklı beslenirsen çok rahat kilo verirsin...beslenme listemiz varya ona bakarak beslenirsen hemen kilo vermeye başlarsın cnm...
aminn inşallah canım...ilk günler biraz zor geçiyor maleseff...
sabahki poça ve sonrasında kepekli bisküi olmamış tatlım...patates köfte ve piyazda aynı öqinde yenilmemeli..karbonhidratla proteini karıştırmamız gerekiyor cnm...
amin canım teşekkürler..Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
tabiki canım ne zaman istersen o zaman tartılırsın...önemli olan motive olman...seni son zamanlarda çok az görebiliyorum topkte neden acaba :26:
100 mekik rahat cekiyorum canim.tam 5 dakika sürüyor.sen bayaa bekliyormussun ortada.bende öyle bekledigim zaman fazla yapamiyorum.hergün tartilmayida biraktim.haftada iki kere tartilicam artik.cuma gününden beri tartilmadim.cok merak ediyorum ne durumdayim diye.aynada degisme var sanki ama yarin görücez artikharikasin moonson :) ya ben eve gidince cok acikmis oluyorum, saat 7-7:30 dan once de eve gelemiyorum zaten, o vakit de boyle senin yaptigin gibi salatayla filan doymuyorum,
dun mesela tavada somon, altina azcik patates puresi ustune de zeytinli soganli sos yaptik ondan yedim, yaninda da yarim kase sehriye corbasi ictim. ama sonra yine doymadim birazcik daha kek yedim. of of ne olacak benim halim :18:
masallah ne guzel 100 mekik mi ben hic mekik cekemiyorum, yarim bile cok zor yapiyorum, ayaklarimi koltugun altina skstrp soyle hafif kalkip 10 saniye filan bekliyorum. oyle iste..
ben her gun tartiliyorum, ama cok dalgali oluyor, sudan siskinlikten filan heralde, ins cumaya guzel sonuclarla geliriz!
benim bugunku menum de ic acici degil
sabah koca 1 bardak su
2 dilim ekmek, biraz nutella, sonra peynir ve 1 zeytin, azcik recel.
1 bardak sogan suyu
gun icinde yemek icin sehriye corbasi, bebek havuc, elma ve 1 kucuk kutu portakal suyu getirdim.
aksam da arkadas caya davet etti orda da cok bi sey yememeyi umuyorum
ben senelerdir bu anı bekledim..çok uzun zaman bekledim çalışmak için..çocuklarımı kendim büyüttüm onları hayata kazandırmaya çalıştım..şu hayatta hep başkaları için bişeyler yaptım..sadece çalışmak istiyorum..istedikçe uqraştıkça olmuyor...aklımda bütün gün sadece bu var...sürekli ilanlara bakıyorum cvler yolluyorum...benim iteleyip kakalamamla olmuyor...Rabbimin izni olmadan hiçbişey olmaz hep Ona sıqınıyorum Ondan istiyorum...ama inan buraya yazdıqımdan çok daha kötüyüm..psikolojim tamamen çökük..napıcamı bilmiyorum..annem hasta ediceksin kendini diyor..içimin eridiqini hissediyorum...
iyi akşamlar kızlar..
2 saat kadar önce siteye girmiştim ve alıntıları cevaplıyordumki bir alt kattan çıqlık çıqlıqa sesler duymaya başladık..eşimle ben önce kavga ediyorlar sandık..sonrasında babaaa babaaaaaa diye sesler duyduk...meqer alttaki abi vefat etmiş...böbrek hastasıydı 1-2 haftadır diyalize giriyordu..öqlen rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar...akşamda hastanede beyin kanaması ve kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş...yıktılar sesten apartmanı...o seslerden korkuma ilk anda aşaya inemedim..10 dakika kadar sonra indim...çok acı bir durum...mahvolmuşlar aqlamaktan...memleketlerine götüreceklermiş abiyi...sanırım birazdan yola çıkıcaklar...Allah sabırlık versin...deminden beri kalbim sıkışmaya başladı..coraspin iyi geliyormuş eşim hemen onu içirdi...şimdide bana kızıyor yatıp dinleneceqine pcyi açtın diye...