Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım yaa aynen benim eşimde yanımda herşeyi yerdi ilk diyete başladıqımda...hatta zorla baklavayı aqzıma tıkma girşiminde bile bulundu ama ben kazandım yimedimmdenicem ablacım bir avuç 20 kaloriymiş
ya bu erkekler ne kadar acımasız eşim yanımdaaa jelibonn, çekirdekk, beyaz leblebi yiyoorrr off yaaaa inşAllah verince bende yicem onun yanındaa
ablacım ben pazartesi günü Adet gördüm o gün tartıldım 68.6 gelmiştim bugün 68.7 cuma günü de 68.4 gelmiştim vücut adetliyken ne zaman ödem tutmaya başıyo onu merak ediyorum da çünkü misafirlerden dolayı dikkatte edemedim kilo olabilir die düşünüyorm da
ben geldimmmmmmmmm
hepinize iyi akşamlarrrrrr
bizde kar yok soğuk ve yağmur var
canım ben kilolarımı diyetisyene gitmeden verdim...ama giden arkadaşlar var sana bilgi verirler..bu arada aramıza hoşgeldin canım bol iradeler...sana hemen beslenme listemizi göndereyim onda yapman gerekenler yazıyor...aşaya hemen yazıyorum cnm...
3 ü bir arada haaa hala şekrden vazgeçemedinmi quuuu
ablammmm hoşgeldinnn
nasılsın ablacım ne var ne yok...hangi alemdesin...sohbetlerini özledim inanki
azıcık bu yolda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...elimizden geleni bende arkadaşlarımda yaparız cnm..takıldıqın biyer olursa sakın çekinme sor olurmu?çok teşekkür ederim canım yardımlarına çok ihtiyacım olacak bu listeyi yarın uygulayacağım
çok teşekkür ederim ablacımmm içime su serptinnn
o zaman cuma günü ben bildirim yapmayacak mıyımm reglim bitmiyo çünkü pazartesiye anca biter
kızlar herşey tahmin ettiqim gibi gelişti..1 saat önce müdür beni çaqırdı maddi olanaksızlıklardan dolayı bir süre yollarımızı ayırmak zorunda olduklarını söyledi..bende eşyalarımı alıp eve geldim...ama nedense hiç üzgün deqilim..bir önceki gün demiştim iş yerinde çok sıkıldım diye...nedeni olmayan bir sıkıntıydı demekki altından bu çıkıcakmış...iş aramaya devam edicem..inaşşalh en hayırlı en huzurlu olanını bulurum..dua edin olurmu kızlar...
Hakkınızda hayırlısı olsun.....nazara mı gelıyorsunuz nedir?
kızlar herşey tahmin ettiqim gibi gelişti..1 saat önce müdür beni çaqırdı maddi olanaksızlıklardan dolayı bir süre yollarımızı ayırmak zorunda olduklarını söyledi..bende eşyalarımı alıp eve geldim...ama nedense hiç üzgün deqilim..bir önceki gün demiştim iş yerinde çok sıkıldım diye...nedeni olmayan bir sıkıntıydı demekki altından bu çıkıcakmış...iş aramaya devam edicem..inaşşalh en hayırlı en huzurlu olanını bulurum..dua edin olurmu kızlar...
amin ebrucum çok teşekkür ederim...nazarlardan ve her türlü art niyetli kişilerden Rabbime sıqnıyorum...
canım çokokrem bitince bidaha alma olurmu..az bişeyde yesen bize etkisi çok büyük...pilav makatna tabiki yicez...öqlen öqünlerinde ve haftada 1 defadan fazla yemememiz gerekiyor yoksa kilo veremeyiz..diqer zamanlarda çok çok canın çekerse tadımlık kaşıqın ucuyla nefsini körlücek kadar yiyebilirsinherkeslere günaydınlar...bugünkü menümü hemen yazıyorum
kahvaltı 08.00-08.30
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz çay
zeytin,peynir ,ezme,domates.yumurta
bide çokokrem..
şu tatlı işinden vazgeçemiyorum bir türlü...azıcık bir lokmada olsa çokokremi ekmeğe sürüp kahvaltı işini öyle bitiriyorum..
sena ablacığım bide hiç pilav makarna tarzı şeyler yemeyecekmiyiz.
günaydınlar..........bugün nasılsınız ben biraz kötüyüm. çünkü ne adet olabiliyorum ne de rahat karnım şiş fena halde.
aç dolaşıyorum resmen ama kilo aynı offf çok sinir oldum
herkese günaydınnnnnnnn