Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği
2 tane yumurta
1 dilim kaşar bir dilim ezine peyniri
4 tane siyah zeytin
2 dilim salam
ara:1 bardak süt

öğle:special k (kırmızı meyveli)

bir tane yeşl çay(tarçınlı ve karanfilli)

akşama
balık
salata

1 tane de baklava ekleyin lütfen

iyi akşamlar kaç gündür fırsat bulup giremedim geçtiğimiz hafta sonu biraz kaçırdım özellikle sabahkahvaltısında ama bu hafta toparladım cumaya inşallah 1 kilocukta olsa verebilirimmm

merhaba kizlar, masallah cok iyi gidiyorsunuz..
dun aksam arkadasima oturmaya gitmistim,
yesil cay, kucucuk bi kabak dolmasi pirincli, 2 kestane haslamasi, tadina bakmak icin orgu peynir, biraz da mandalina yedim

bugun sabah,sucuklu tost, 1.5 bardak sogan suyu.

gun icinde yemek icin benim her zamanki yediklerim yine
1 kucuk kutu portakal suyu
2 mandalina
1 elma
bebek havuclar
bi de az bi sey kek getirdim mecbur kalmazsam yemicem

dun gec geldim eve ama 5 dakika da olsa spor yaptim iyi geldi.
kizlar valla ise yariyor bu diyet, hem acliktan basim filan donmuyor hem de zayifliyorum yasasin!

olsun ablacım hç önemli değil sen ne kadar iyi olursan bizde o kadar iyi oluruz az önce tartıldım 68.7 geldim 300 gr almışım ablaa
bu arada da 2 gündür adetliyimmm
canım o kilo deqil ödemmm...hiç sorun yapma reqliyken bazen 1-2 kilo bile fazla gelebilirz...ama reql sonrası hepsi gider..
menün gayet gizle canım..iş görüşmesine gitmedim...içime sinmedi sabahta demiştim...
ablacım internette çok az giriyorum dayımlar burada olunca ya onlar bize geliyor ya biz onlara
kontrolüme daha gidemedim kardan dolayı babam çok yoğun
kontrolüme gitmeyince köye gitme tarihimde belli değil
canım sakın ihmal etme..biran önce kontolüne git lütfen..bu arada belinin aqrısı nasıl oldu...hafiflemi yoksa devammı ediyor..zeynepcim önümüzdeki hafta başı hava bikaç günlüqüne açıcakmış..hazır annemlerde burdayken sende köye gitmeden al anneni bize gel canım olurmu?
hoşgeldin canım..hepimizin hedefi aynı..hep beraber birbirimize destek olarak kilo vermek...bu maratonda bizlerle birlikte olmak istersen mutlu oluruz
Öğlen menüm
1 kase düğün çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 kase cacık

Yarım saat sonra yeşilçay içerimm
canım en çok sevdiqim çorbadır düqün çorbası..bayılıyorummmmm
bugünkü menümmm
SABAHeynirli yumurta,1dilim çok tahıllı ekmek,3zeytin,1kase pulbiberli yoğurt,şekersiz çay
ARA:1greyfurt,çeyrek nar
AKŞAM:1 porsiyon pırasa ve yoğurt
2.5-3 litre suu
gayet güzel tatlım aferin çok iyi gidiyorsun
öğle yemeği yemiyor musun?
yicekte benden korkuyoo
süper ötesi brawo canımm
1 tane de baklava ekleyin lütfen

kızlar akşama iki but tavuk ızgara + salata+ yoğurt (yada ayran ) çok mu sizce :26:
çok deqil canım yiyebilirsin
yada 4 tane çiğköfte marul + ayran olmaz mı gıııııııı

iyi akşamlar kaç gündür fırsat bulup giremedim geçtiğimiz hafta sonu biraz kaçırdım özellikle sabahkahvaltısında ama bu hafta toparladım cumaya inşallah 1 kilocukta olsa verebilirimmm
kıss dövecem şimdi seniii BİR KİLOCUK!! haa nesini beqenmiyosun 1 kilonun kaç kilo vermeyi hedefliyodun 10-15-20..anlaşıldı sen dayak istiyosun

canım beslenmen çok yanlış..hazır meyva suları sana kilo aldırır...mümkünse sabahtan akşama kadar tam gün menünü görebilirmiyiz..

ay ablacım eşimle dısarıda yedik işten eve gidip yemek hazırlamak zor geldiiii

akşama

4 sıkım çiğköfte 2 tane marul yaprağı azcık maydanoz ve 1 bardak ayran içtim şimdide sodamı içiyorum eritsin diyeee

erir mi kiii

erimesss ancak ve ancak 1 porsiyonda bana yollarsan erir

Son düzenleme:
ablacım yarın ara öğünde sabah için light süt ve akşam üstü ara öğününde 1 avuç beyaz leblebi yesem nasıl olur

beyaz leblebi zayıflatır mı yani tok tutuyormus dogrumu

kızlar hepinize merhaba ... erginsenacım yazdığın yazıdan çok etkilendim seni tebrik ediyorum ne kadar güzel amacına ulaşıp zayıflayabilmişsin darısı başıma diyorum.ben 27 yaşında 1.69boyunda 70 kilodayım 2,5 sene öncesine kadar çook zayıf denebilecek bi yapıdaydım ama ben 20 kilo aldım gebelik falanda olmadı. şuan ki kilomdan acayip rahatsızım 56-57 kiloya düşmek istiyorum tavsiyelerinize acayip ihtiyacım var. bugün spora başladım,spor ve diyetle umarım istediğim kiloya kadar düşebilirim.diyetisyene gitmeyi düşünüyorum aranızda diyetisyenden yardım alan oldu mu ? kan testine falan yönlendiriyorlar mı bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ...

1.02.2012 çarşamba

sabah: 08:00 ballı elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 08:15 2 çok tahıllı ekmek salça 2 ince dilim kaşar peyniri ile yapılmış tost,1 cherry domates,çeyrek salatalık,biberiyeli yeşil çay.
ara: 11:00 çilekli activia.
11:30 biberiyeli yeşil çay.
öğle: 13:00 biberli havuçlu patatesli tavuk sote
13:30 3 ü 1 arada
ara: 16:00 4 ceviz
akşam: 18:30 kırmızı meyveli special k
ara: 20:00 1 portakal

3 lt su,100 mekik,3000 ip

ablacım yarın ara öğünde sabah için light süt ve akşam üstü ara öğününde 1 avuç beyaz leblebi yesem nasıl olur

beyaz leblebi zayıflatır mı yani tok tutuyormus dogrumu

ben hiç denemedim canım çünkü sevmiyorum..ama diqer guruplarda sıkça tüketildiqini görüyorum..sen bilirsin ben sana bırakıyorum

canım ben kilolarımı diyetisyene gitmeden verdim...ama giden arkadaşlar var sana bilgi verirler..bu arada aramıza hoşgeldin canım bol iradeler...sana hemen beslenme listemizi göndereyim onda yapman gerekenler yazıyor...aşaya hemen yazıyorum cnm...

3 ü bir arada haaa hala şekrden vazgeçemedinmi quuuu

ben hiç denemedim canım çünkü sevmiyorum..ama diqer guruplarda sıkça tüketildiqini görüyorum..sen bilirsin ben sana bırakıyorum

denicem ablacım bir avuç 20 kaloriymiş

ya bu erkekler ne kadar acımasız eşim yanımdaaa jelibonn, çekirdekk, beyaz leblebi yiyoorrr off yaaaa inşAllah verince bende yicem onun yanındaa

ablacım ben pazartesi günü Adet gördüm o gün tartıldım 68.6 gelmiştim bugün 68.7 cuma günü de 68.4 gelmiştim vücut adetliyken ne zaman ödem tutmaya başıyo onu merak ediyorum da çünkü misafirlerden dolayı dikkatte edemedim kilo olabilir die düşünüyorm da

Diyet Listemiz Arkadaşlarr

1- Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
7-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
8-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
11-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…