Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

öyle düşünme bence tecrübe oluyor farklı iş ortamlarını görüyorsun insanları tanıyorsun eminim hakkına hayırlıysa güzel bir iş bulacaksın hayırsız ise bulma

Allahtan hayırlısı herşeyin...

Bugünkü menüm sayın jüriler

Sabah 08.10
1 dilim yumurtalı ekmek
1 kk peynir
2 dilim salam
yarım poğaça

Ara 10.30
2 tane kepekli bisküvi

Öğle 12.30
Yarım kase şehriyeli çorba
4 köfte, 2 dilim patates(yağlı değildi kuruydu baya )
1 küçük tabak piyaz

Ara 16.00
1 Kırmızı Elma

Akşam 19.00
1 tabak (yeşil zeytin, peynir, marul) Salata

Ara 20.30
1 portakal (yapmamam lazım ama cok fena üşüttüm :2: yemeliyim )

bu şekilde şekerlerrr

Allah hayirlisini versin Sena'cim.bende cok istiyorum calismayi ama bulamiyorum bir türlü kafama göre.

ben hergün tartilmayi biraktim.haftada bir en cok iki kere tartilicam.hergün tartilmak takildigim zaman psikolojimi bozdu.cuma günü tartilmistim.yine cuma günü tartilicam.bugünlerde yine cok hareketsizim,aksam spor yapicam,dün cok yapamadim,sadece 100 mekik cekmistim.bugün hem 100 mekik hemde leslie yapmayi düsünüyorum

sena ablacığım hakkında hayırlısı buymuş demekki..bi kapı kapanır bi kapı açılır..
amin canım inşallah çok teşekkür ederim...
canım ben dukan diyeti yapmadım...ama en azından et aqırlıklı beslenirsen çok rahat kilo verirsin...beslenme listemiz varya ona bakarak beslenirsen hemen kilo vermeye başlarsın cnm...
aminn inşallah canım...ilk günler biraz zor geçiyor maleseff...
sabahki poça ve sonrasında kepekli bisküi olmamış tatlım...patates köfte ve piyazda aynı öqinde yenilmemeli..karbonhidratla proteini karıştırmamız gerekiyor cnm...

amin canım teşekkürler..Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
tabiki canım ne zaman istersen o zaman tartılırsın...önemli olan motive olman...seni son zamanlarda çok az görebiliyorum topkte neden acaba :26:

iyi akşamlar kızlar
senacım hepsini okuyamadım ama ayrıldın anladığım kadarıyla
valla üzüldüm
sen üzülmedim demişsin ama bu seferde ben üzüldüm
hayırlısı olsun canım
bende şu anda çok açım ama yemeyeceğim
onu yazayım diye girmiştim
sadece müsli yedim
önceden doyuyordum ama şimdi banamısın demedi
tabi önceki günlerde o kadar çok yersem mide bağırır şimdi
mağdurum çok mağdurum mağdurum
açım açımmmmmmmmmm

üzülmedim dedim ama sonra dayanmadım aqladım abla

harikasin moonson :) ya ben eve gidince cok acikmis oluyorum, saat 7-7:30 dan once de eve gelemiyorum zaten, o vakit de boyle senin yaptigin gibi salatayla filan doymuyorum,
dun mesela tavada somon, altina azcik patates puresi ustune de zeytinli soganli sos yaptik ondan yedim, yaninda da yarim kase sehriye corbasi ictim. ama sonra yine doymadim birazcik daha kek yedim. of of ne olacak benim halim :18:

masallah ne guzel 100 mekik mi ben hic mekik cekemiyorum, yarim bile cok zor yapiyorum, ayaklarimi koltugun altina skstrp soyle hafif kalkip 10 saniye filan bekliyorum. oyle iste..
ben her gun tartiliyorum, ama cok dalgali oluyor, sudan siskinlikten filan heralde, ins cumaya guzel sonuclarla geliriz!

benim bugunku menum de ic acici degil
sabah koca 1 bardak su
2 dilim ekmek, biraz nutella, sonra peynir ve 1 zeytin, azcik recel.
1 bardak sogan suyu

gun icinde yemek icin sehriye corbasi, bebek havuc, elma ve 1 kucuk kutu portakal suyu getirdim.

aksam da arkadas caya davet etti orda da cok bi sey yememeyi umuyorum

bende olsa ağlardım canım
ümit ediyorsun hevesleniyorsun
ama olmuyor
hayal kırıklığı zordur
ama allah başka hayal kırıklıkları vermesin
iş olayınıda olacağına eminim
rabbim kimsenin çabasını boş bırakmaz
ama sabır
belkide sende bununla sınanıyorsun
neyse kocişten ses seda yok
en iyisi şu çoluk çombalağı doyurup geleyim
birazdan devam ederiz
inşallah

tamam abla sende git ne seher var nede muazzez yalnız bıraktınız hepiniz benii

Son düzenleme:
benim bugün ki menüm de bu

kahvalti
1 hazir corba

ara

1 kuru kaysi

öglen
1 ispanakli pide

ara
yapamadim disardaydim

aksam
1 kase spezial k

merhaba sena.... bir çırpıda okudum inan hikayeni.... bende şuan aynen öyle bir dönüm noktasındayım.. bir an evvel gitmesini istiyorum bu olumsuz duyguların üzerimden... belki sen kadar aşağıda kiloları göremem ama nasipse bende bedenimi sağlıksal ve ruhsal açıdan rahatlatacak kiloya ulaşabilirim.... gerçekten kilonu ve geldiğin noktayı görünce moral buldum darısı ben ve ben gibilerin başına diyorum.....

31.01.2012 salı

sabah: 08:00 ballı elma sirkeli ılık su.
kahvaltı: 08:15 2 dilim çok tahıllı ekmek salça light üçgen peynirle yapılmış tost,biberiyeli yeşil çay.
ara: 11:00 çilekli activia
11:30 biberiyeli yeşil çay.
öğle: 13:30 pırasa yemeği
ara: 17:00 1 gün kurusu,6 fındık,ballı yeşil çay
akşam: 19:00 kırmızı meyveli special k.

3 lt su,50 mekik,3000 ip

Basarını taktir ederim bendeforuma yeni üye oldum nedersin bende zayıflayabilirmiyim.

1 bardak ilik suda iki kayisi hazirlamistim aksamdan kalkinca tukettim..
Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
Domates, salatalik
Light surme peynir
2 Dilim tam tahilli ekmek
4-5 yesil zeytin

Ara:
1 yesil elma

Oglen:
cok az yagli pisirilmis kiymali ispanak yemegi+1 bardak ayran

Ara:
Ceyrek greyfurt

Aksam:
1 bardak ayrana 1 kasik musli ekleyip ictim

3 bardak yesil cay+2 bardak bitki cayi 3 lt su
islerim wardi sporu daha yapamadim ama kesin yapicam bugun, dun yapamamistim...

arzu ablacım beni unuttun galiba benden sonra yazanlara cevap vermişşin ama bana herhangi birşey yazmamışsınn

üsküdarı geçen yok ablacım önceki yazdıklarını okuduğum için kimseye birşey söylemedim[/
herşeyin hayırlısı olsun...COLOR]

ben bugün doymak bilmiyorum ya 1 saat önce 1 tane cilekli yogurt simdi de 1 tane muz yedim ve tarcinli süt iciyorum biri beni durdursun

canım önemli bir durum yok aslında hem regl hem devamlı evde olmak depresyona sokuyo beni.bi de havlar herkesi etkiliyo herlade.
evet cnm yolunda gitmeyen şeyler var istediğim gibi hiçbir şey olmuyo...çok stresliyim kaç gündürteşekkür ederim cnm:)
canım inşşş herşey yoluna girer.ama bilki herkes aynı durumda herkesin kendine göre bir sorunu var.sorunsuz hiç kimse yokkkk.
ççççookk iyi anlıyorum canım seni yaaaaa.ben de hep aynı moddayım haftasonları.
canım inş sorunsuz alınırsın diyecektim çıkmışsın.
valla azmine hayranım canım yaaaa.
ben de okulda aynı şeylerle karşılaşıyorum ve yemek zorunda kalıyorum canım yaaa.
hakkında hayırlısı canım benimmmm.üzüldün tabi bitanemm gel bi sarılayım sanaaaaa
tamam abla sende git ne seher var nede muazzez yalnız bıraktınız hepiniz benii

geldim canımmm.gel gel yanımaaaa.

valla artık kendime gelmeliyim.bu gün arkadaşla sıkı bi iddaya girdik nisana kadar 5 kilo verilcek gerçi o önceden görümcesiyle girmiş iddaya ben de kendimi dahil ettim hemen.ucunda 100 tl değerinde ayakkabı var.helppp hellpppp

Günaydın çıtırlar

ben dün çok kötü bişi yaptımmmmmm kendimi affedemiyoorumm eşim dün kendine karışık tost yaptı ve evi kokuttuu dayanamadddımmmmm salatanın üzerinee yarım ekmek tostla yarım 1 bardak kolayı bi güzel içtim:125::101: sonradan pişman oldum ama yapacak bişey kalmadı

bugün nasıl beslensemdee cuma günü artıyı görmesem tartıdaaa ,????? ooofffff

Sabah 08.20
Yarım açma
1 cherry domates
1 kk peynir
1 büyük kupa yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…