amin canım çok teşekkür ederim...iş yerinde çok sıkıyordum ama bunu belli etmiyodum hatta sıkıldım diye burayada yazmıştım..çalışmayı okadar çok istiyordumki negatif yanlarını görmemeye çalıştım hep..ama olmadı..durmadan gir çık yapmak üzüyor insanı..keşke baştan kabul etmeselerdi...daha az üzülürdüm...
amin canım inşallah çok teşekkür ederim...sena ablacığım hakkında hayırlısı buymuş demekki..bi kapı kapanır bi kapı açılır..
canım ben dukan diyeti yapmadım...ama en azından et aqırlıklı beslenirsen çok rahat kilo verirsin...beslenme listemiz varya ona bakarak beslenirsen hemen kilo vermeye başlarsın cnm...Sevgili Sena herşeyin başı sağlık gerisi çok önemli değil.Ben de işyerinde bir sıkıntı yaşadım:hatta şoku uzun süre atlatamadım.15 tatilim tatil gibi olmadı.Ama ilk baştaki gibi üzülmüyorum.Kurum Müdürü bile kendini kimseye ispat etmek zorunda değilsin diyor ama biri arkamdan iş çevirince çok kötü hissediyorum kendimi:Neyse işte ben de onlara inat kilolarımı verip şık ve mutlu olacağım.Ama bu yıl ilk defa ev hanımı olmak istedim ya..
Sana birşey sormak istiyorum ben 3-4 kilo vermek için protein diyeti yapmak istiyorum.Yani moral olsun diyeti.O zaman motivasyonum artacak biliyorum.Hatta 2 kilo şu anda motivasyonumu arttırır.Yani dukanın 1-2 haftalık bölümü gibi tavsiye eder misin sen yaptın mı
aminn inşallah canım...ilk günler biraz zor geçiyor maleseff...öyle düşünme bence tecrübe oluyor farklı iş ortamlarını görüyorsun insanları tanıyorsun eminim hakkına hayırlıysa güzel bir iş bulacaksın hayırsız ise bulma
Allahtan hayırlısı herşeyin...
sabahki poça ve sonrasında kepekli bisküi olmamış tatlım...patates köfte ve piyazda aynı öqinde yenilmemeli..karbonhidratla proteini karıştırmamız gerekiyor cnm...Bugünkü menüm sayın jüriler
Sabah 08.10
1 dilim yumurtalı ekmek
1 kk peynir
2 dilim salam
yarım poğaça
Ara 10.30
2 tane kepekli bisküvi
Öğle 12.30
Yarım kase şehriyeli çorba
4 köfte, 2 dilim patates(yağlı değildi kuruydu baya)
1 küçük tabak piyaz
Ara 16.00
1 Kırmızı Elma
Akşam 19.00
1 tabak (yeşil zeytin, peynir, marul) Salata
Ara 20.30
1 portakal (yapmamam lazım ama cok fena üşüttüm :2: yemeliyim )
bu şekilde şekerlerrr
Allah hayirlisini versin Sena'cim.bende cok istiyorum calismayi ama bulamiyorum bir türlü kafama göre.
ben hergün tartilmayi biraktim.haftada bir en cok iki kere tartilicam.hergün tartilmak takildigim zaman psikolojimi bozdu.cuma günü tartilmistim.yine cuma günü tartilicam.bugünlerde yine cok hareketsizim,aksam spor yapicam,dün cok yapamadim,sadece 100 mekik cekmistim.bugün hem 100 mekik hemde leslie yapmayi düsünüyorum
iyi akşamlar kızlar
senacım hepsini okuyamadım ama ayrıldın anladığım kadarıyla
valla üzüldüm
sen üzülmedim demişsin ama bu seferde ben üzüldüm
hayırlısı olsun canım
bende şu anda çok açım ama yemeyeceğim
onu yazayım diye girmiştim
sadece müsli yedim
önceden doyuyordum ama şimdi banamısın demedi
tabi önceki günlerde o kadar çok yersem mide bağırır şimdi
mağdurum çok mağdurum mağdurum
açım açımmmmmmmmmm
Bugünkü menüm sayın jüriler
Sabah 08.10
1 dilim yumurtalı ekmek
1 kk peynir
2 dilim salam
yarım poğaça
Ara 10.30
2 tane kepekli bisküvi
Öğle 12.30
Yarım kase şehriyeli çorba
4 köfte, 2 dilim patates(yağlı değildi kuruydu baya)
1 küçük tabak piyaz
Ara 16.00
1 Kırmızı Elma
Akşam 19.00
1 tabak (yeşil zeytin, peynir, marul) Salata
Ara 20.30
1 portakal (yapmamam lazım ama cok fena üşüttüm :2: yemeliyim )
bu şekilde şekerlerrr
Allah hayirlisini versin Sena'cim.bende cok istiyorum calismayi ama bulamiyorum bir türlü kafama göre.
ben hergün tartilmayi biraktim.haftada bir en cok iki kere tartilicam.hergün tartilmak takildigim zaman psikolojimi bozdu.cuma günü tartilmistim.yine cuma günü tartilicam.bugünlerde yine cok hareketsizim,aksam spor yapicam,dün cok yapamadim,sadece 100 mekik cekmistim.bugün hem 100 mekik hemde leslie yapmayi düsünüyorum
bende olsa ağlardım canım
ümit ediyorsun hevesleniyorsun
ama olmuyor
hayal kırıklığı zordur
ama allah başka hayal kırıklıkları vermesin
iş olayınıda olacağına eminim
rabbim kimsenin çabasını boş bırakmaz
ama sabır
belkide sende bununla sınanıyorsun
neyse kocişten ses seda yok
en iyisi şu çoluk çombalağı doyurup geleyim
birazdan devam ederiz
inşallah
canım önemli bir durum yok aslında hem regl hem devamlı evde olmak depresyona sokuyo beni.bi de havlar herkesi etkiliyo herlade.canım nerelerdesin? (ismini yazmıyorum, ben bu forumda kullanıyorum ismimi sen izin verirsen senin isminle de hitap edebilirim ama iznini almadan yazmam) mailini aldım diyet listesi için teşekkür ederim, şu karatayla biraz vereyim sonra onu yapıcam.. gel hadi çok özledim muhabbetini
oy ben de seni çok seviyorum sena ablacım, desteğin ve yol göstermelerin bizim için çok değerlii
seher çoğumuzda ortak sanırım bu durum,umarım herşey yolundadır
evde olunca öyle oluyor insan kendini daha da buzdolabına ve aburcubura veriyor, birlikte toparlanırız canım :13:
canım merhaba,ismin doğa mı?bal ve patates kızartması hariç bence güzel besleniyorsun.. bir de sabah yağda yumurta yazmışsın, karatay tereyağında yumurta diyor veya her gün en az 2 haşlanmış yumurta..
ben de yazacaktım aynı şeyleri, herkes tatilde internet bağlantısından uzak bir yerlere mi gitti acaba?:44:
canım inşşş herşey yoluna girer.ama bilki herkes aynı durumda herkesin kendine göre bir sorunu var.sorunsuz hiç kimse yokkkk.evet cnm yolunda gitmeyen şeyler var istediğim gibi hiçbir şey olmuyo...çok stresliyim kaç gündürteşekkür ederim cnm:)
ççççookk iyi anlıyorum canım seni yaaaaa.ben de hep aynı moddayım haftasonları.aşkitom vallahibense sadece bir öğünde sapıtıyorum bu aralar...ama hangi öğün olduğu o günkü moduma bağlı oluyor...mesela bugün akşam öğünüm coştu:18:
bitanem ...hayırlı uğurlu olsun guuuuuuuu...işemi başladın fıstığım...bak gördünmü,bide üzülüyordun geçenlerde nolucak kafayı yiyicem diye....inş.herşey yolunda gider ve temelli işin olur canımın içi....bak dualarımız nasılda içten olunca kabul görüyor
seherim haklısın be kuzum...aynen haftasonu temizlik modundaydım...sil süpür toz al çamaşıryıka yatak takımlarını değiştir hafta içine yemek yap buzluğa at derken beynim döndü...dün girecektim gece tam işim sporum bitti derken eşim gece gece çocuk odasının şeklini değiştiresi tuttuiş bittiğinde saat geceyarısını çoktan geçmişti ve giremedim....şimdide yeni işim bitti ve koşarak girdim ...valla bazen diyorumki gün keşke 26-27 saat olsa yetişemiyorumki:18::18:
canım inş sorunsuz alınırsın diyecektim çıkmışsın.kilo vermişsin tebrikelr canım kilo verdiqini görmek çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere nasip etsin...ama öqlen arası biraz fazla kaçmış cnm...
sorma cnaım yaa...çalıştıqım yerde patronun bir yakını var..beni işe almak istememişti yaşım fazlaymış ve çocuklarım varmış diye...zaten hiç elektrik alamadım o kızdan...yarın işte son günü ben onun yerine giricem eqer işe kabul edilirsem...o başka yerde çalışıcakmış...patron ona işi bana öqretmesini söyledi ama o bana işi göstermiyor...ben hep başkalarına sorarak bişyeler yapıyorum..bugünde siteye ürün eklicektik hanımefendi ortada yok...bana başka bir arkadaş anlattı...bende onun dediqi gibi yaptım...akşamüstü hanfendi geldi şu kısma kitap nosunu girmemişsin süsü için yazmıyoruz biz bunu dedi ve 2-3 kere bunu başıma kaktı...deneme sürecindeyim ters bir tepki yapmasın diye ''sen bana gösterdinmide hata buluyosun'' demedim...sustum...çıkıştada patronun odasındaydı..ne biliyim içimden benimi ispiyonluyor diye geçti...üzüntülü döndüm eve...bu seferde böyle bir nedendenmi elenicem diye yedim kendimi..gider ayak benim ayaqımı kaydırıp gidecek heralde
börekkkkmii
ablacım durrrr
4/4lük aferinn sanaaa
Allah mesut bahtiyar etsin canımmm hayırlı olsunn
canım işe başaldım diyemiyorum denem sürecindeyim yukarda yazdım birisi bana takmış durumda...wallahi eve gelince dedimki eşime ''o kadar çalışmak istedim şu kısacık zamanda neler gördüm nekadar yıprandım..halbuki ben relax olmak için çalışmak istemiştim'' dedim oda bana rahat batıyor sana dediama varya seher eqerki yok yere elenirsem ciddi anlamda depresyona giricem çünkü var gücümde çalışıyorum...karşımdaki insanlar benim bu çabamı neden görmüyor anlamıyorum...
valla azmine hayranım canım yaaaa.kızlar bişey söyliycem....
yeni kızları okuyunca çok duygulanıyorum...hiç bir zaman pes etmeyin ve yılmayın...beslenme düzeninizi değiştirdikten sonra bunu alışkanlık edin ve ömrünüzün gerikalanında bu şekil beslenicem artık diye kendinizi şartlandırın ve uygulayınki ,kilokontrolünüz ve devamlılığınız olsun....yoksa istediğiniz kiloya indinizmi esas mücadele ozaman başlıyorki onu korumak daha zor ama bir okadarda keyifli....mesela benim hedefim 59...şu an 59.5 ile 60 arası gidip geliyorum ama hiç gevşemedim,yeme düzenimi oturttum evdede herkesi bu beslenme şekline uydurdum...öyle olunca kilo kontrolü daha kolay oluyor çünkü onlara ayrı bana ayrı yemek pişmiyor...kaçamak yapıcaksakda ortak bir yemekle kaçamak yapıyoruz ve ertesi gün ailecek devam ediyoruz....sadece oğullarım gelişim sürecinde oldukları için onlara ekstradan destekleyici mönüler yapıp ekliyorum pişirirkende 2 çatal tadına bakma bahanesiyle nefsimi köreltiyorum...böylelikle herşeyi yemiş oluyorum...
neyse sadece paylaşmak istedim,umarım faydası olur ve bende çoğunuz gibi çalışan bayanım
ben de okulda aynı şeylerle karşılaşıyorum ve yemek zorunda kalıyorum canım yaaa.deryacım bizim iş yerinde cumartesi sigara böreqi çıktı bugünde makarna...çalışırken insan çoka cıkıyormuş..evdeki gibi olmuyor...yemek listesine baktım hep yasaklı şeyler var..bakliyatlar aqırlıkta...napıcam bilmiyorum...
hakkında hayırlısı canım benimmmm.üzüldün tabi bitanemm gel bi sarılayım sanaaaaakızlar herşey tahmin ettiqim gibi gelişti..1 saat önce müdür beni çaqırdı maddi olanaksızlıklardan dolayı bir süre yollarımızı ayırmak zorunda olduklarını söyledi..bende eşyalarımı alıp eve geldim...ama nedense hiç üzgün deqilim..bir önceki gün demiştim iş yerinde çok sıkıldım diye...nedeni olmayan bir sıkıntıydı demekki altından bu çıkıcakmış...iş aramaya devam edicem..inaşşalh en hayırlı en huzurlu olanını bulurum..dua edin olurmu kızlar...
tamam abla sende gitne seher var nede muazzez yalnız bıraktınız hepiniz benii
ben bugün doymak bilmiyorum ya1 saat önce 1 tane cilekli yogurt simdi de 1 tane muz yedim ve tarcinli süt iciyorum biri beni durdursun