Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok teşekkür ederim...inşallah en kısa zamanda hedeflediqin kiloya ulaşırsın..istersen gel bu meşakkatli yolu beraber gögüsleyelimmerhaba sena.... bir çırpıda okudum inan hikayeni.... bende şuan aynen öyle bir dönüm noktasındayım.. bir an evvel gitmesini istiyorum bu olumsuz duyguların üzerimden... belki sen kadar aşağıda kiloları göremem ama nasipse bende bedenimi sağlıksal ve ruhsal açıdan rahatlatacak kiloya ulaşabilirim.... gerçekten kilonu ve geldiğin noktayı görünce moral buldum darısı ben ve ben gibilerin başına diyorum.....
çok güzel gidiyosun cnm tebriklerr31.01.2012 salı
sabah: 08:00 ballı elma sirkeli ılık su.
kahvaltı: 08:15 2 dilim çok tahıllı ekmek salça light üçgen peynirle yapılmış tost,biberiyeli yeşil çay.
ara: 11:00 çilekli activia
11:30 biberiyeli yeşil çay.
öğle: 13:30 pırasa yemeği
ara: 17:00 1 gün kurusu,6 fındık,ballı yeşil çay
akşam: 19:00 kırmızı meyveli special k.
,3 lt su,50 mekik,3000 ip
çok teşekkürler canım....tabiki yapabilirsin..bizlerden ne eksiqin var..hadi gel katıl aramıza ve biraz önce zayıflamaya başlaBasarını taktir ederim bendeforuma yeni üye oldum nedersin bende zayıflayabilirmiyim.
canım gayet güzelll ben hasret kaldım böyle menülere tekrar tebriklerr
1 bardak ilik suda iki kayisi hazirlamistim aksamdan kalkinca tukettim..
Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
Domates, salatalik
Light surme peynir
2 Dilim tam tahilli ekmek
4-5 yesil zeytin
Ara:
1 yesil elma
Oglen:
cok az yagli pisirilmis kiymali ispanak yemegi+1 bardak ayran
Ara:
Ceyrek greyfurt
Aksam:
1 bardak ayrana 1 kasik musli ekleyip ictim
3 bardak yesil cay+2 bardak bitki cayi 3 lt su
islerim wardi sporu daha yapamadim ama kesin yapicam bugun, dun yapamamistim...
canım çok özür dilerimm..son zamanlarda tatsızım inan farkında deqilim tekrar özür dilerim..arzu ablacım beni unuttun galiba benden sonra yazanlara cevap vermişşin ama bana herhangi birşey yazmamışsınn
üsküdarı geçen yok ablacım önceki yazdıklarını okuduğum için kimseye birşey söylemedim[/
herşeyin hayırlısı olsun...COLOR]
ben bugün doymak bilmiyorum ya 1 saat önce 1 tane cilekli yogurt simdi de 1 tane muz yedim ve tarcinli süt iciyorum biri beni durdursun
teşekkürler seherimmmcanım önemli bir durum yok aslında hem regl hem devamlı evde olmak depresyona sokuyo beni.bi de havlar herkesi etkiliyo herlade.
canım inşşş herşey yoluna girer.ama bilki herkes aynı durumda herkesin kendine göre bir sorunu var.sorunsuz hiç kimse yokkkk.
ççççookk iyi anlıyorum canım seni yaaaaa.ben de hep aynı moddayım haftasonları.
canım inş sorunsuz alınırsın diyecektim çıkmışsın.
valla azmine hayranım canım yaaaa.
ben de okulda aynı şeylerle karşılaşıyorum ve yemek zorunda kalıyorum canım yaaa.
hakkında hayırlısı canım benimmmm.üzüldün tabi bitanemm gel bi sarılayım sanaaaaa
geldim canımmm.gel gel yanımaaaa.
valla artık kendime gelmeliyim.bu gün arkadaşla sıkı bi iddaya girdik nisana kadar 5 kilo verilcek gerçi o önceden görümcesiyle girmiş iddaya ben de kendimi dahil ettim hemen.ucunda 100 tl değerinde ayakkabı var.helppp hellpppp
üzülem canım 1 günlük kaçamaktan bişey olmaz diqer günlere dikkat et yeterGünaydın çıtırlar
ben dün çok kötü bişi yaptımmmmmm kendimi affedemiyoorumm eşim dün kendine karışık tost yaptı ve evi kokuttuu dayanamadddımmmmm salatanın üzerinee yarım ekmek tostla yarım 1 bardak kolayı bi güzel içtim:125::101: sonradan pişman oldum ama yapacak bişey kalmadı
bugün nasıl beslensemdee cuma günü artıyı görmesem tartıdaaa ,????? ooofffff
Sabah 08.20
Yarım açma
1 cherry domates
1 kk peynir
1 büyük kupa yeşilçay
merhaba kızlar... ben de aranıza katılmak istiyorum konuşmalarınızı çok samimi buldum:) bana da yer var mı acaba?
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum sizinle devam etmek isterim.
Herkese günaydın;
Dünkü menümü utandığım için yazmadım.Ama en büyük kaçamağım ekmekti.Sonra kendimle yüzleşeyim dedim.
Sabah:3 d ekmek,1 yumurta yağda,lor peyniri,yeşillik,ş.siz çay,biraz bal
Ara:1 portakal
Öğlen:Çorba,pırasa,yoğurt
Ara:Biraz çekirdek fazla değildi.1 elma
akşam:Ani bir açlık krizi geldi(Hep böyle olur ve arkası gelir,elime ne geçerse yerim)2 d.ekmek,çok az pırasa,4d.salam,sabahtan kalan 1 yumurta yağda.Ama orda durdum.Ve sakin ol diyet bozulmadı.Ekmek yemeseydim iyi olurdu dedim.Ve sonra su içmeye başladım.Sakinleştim.
Ara:Gece midem kazındı.1 portakal
su:2 litre(kışın çok zor oluyor)+2 bardak yeşilçay
Spor:30 dk cimnastik
Bugün sabah:1/4 simit,1 d.köy ekmeği,krem peynir,lor peyniri,4 zeytin,yeşillik ş.siz çay(artık balı bıraktım)
Ara.1 bardak yoğurt
Öğlen:Çorba,tavuk haşlama,salata yiyeceğim
Ara:1 meyve,bir bardak süt
Akşam:Çorba,salata
Ara:1 meyve yiyeceğim Menünün dışına çıkarsam haber vereceğim
Su:2 litre olur herhalde
Spor:En az 45 dk.cimnastik yapacağım
Listeye tam uyacağım
olsun ablacım hç önemli değil sen ne kadar iyi olursan bizde o kadar iyi oluruz az önce tartıldım 68.7 geldim 300 gr almışım ablaa
bu arada da 2 gündür adetliyimmm
merhaba hanimlar :)
Sena ablacim insallah güzel haberlerle gelirsin :)Bende yeni kalktim hemen biseyler yedim birazdan ise gidecegim..Bugün de gec kalktigim icin 1 ara ögün ve 2 ana ögün yapacagim.Dün biraz fazla kacirdigim icin bugün birazcik daha az yemeye calisacagim.
kahvalti
1 simit
krem peynir
kasar peynir
ara
1 kaysi kurusu
ara
1 yogurt
aksam
1 kase spezial k
kendimi tanıtayım 30 yaşımdayım evli ve bir çcuk annesiyim. çalışıyorum ve de 66,5 kiloyum. boyumu hiiçç sormayın:) 1,55 yani baya tombul görünüyorum. eski güzel günlerime dönmek istiyorum
zayıflamak ve de hafiflemek istiyorum....
canımmm öğleni atlıyorsunn hiç sebze et yemiyorsunn bence bu şekilde diyet yapmamalısın vücudun halsiz düşeceek
kahvaltimi yeni yaptim..sena ablaya da demistim gec kalktigim zamanlar 3 ögün yiyemiyorum bana cok fazla geliyor.Daha olmazsa aksam belki spezial k yerine Corba ve et yerim.Aksam yemegi vakti is yerinde olacagim icin pek diyemiyorum ne yiyebilirim diye
Öğlen menüm
1 kase düğün çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 kase cacık
Yarım saat sonra yeşilçay içerimm
bugünkü menümmm
SABAHeynirli yumurta,1dilim çok tahıllı ekmek,3zeytin,1kase pulbiberli yoğurt,şekersiz çay
ARA:1greyfurt,çeyrek nar
AKŞAM:1 porsiyon pırasa ve yoğurt
2.5-3 litre suu