Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba kızlar... ben de aranıza katılmak istiyorum konuşmalarınızı çok samimi buldum:) bana da yer var mı acaba?
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum sizinle devam etmek isterim.

Herkese günaydın;
Dünkü menümü utandığım için yazmadım.Ama en büyük kaçamağım ekmekti.Sonra kendimle yüzleşeyim dedim.

Sabah:3 d ekmek,1 yumurta yağda,lor peyniri,yeşillik,ş.siz çay,biraz bal
Ara:1 portakal
Öğlen:Çorba,pırasa,yoğurt
Ara:Biraz çekirdek fazla değildi.1 elma
akşam:Ani bir açlık krizi geldi(Hep böyle olur ve arkası gelir,elime ne geçerse yerim)2 d.ekmek,çok az pırasa,4d.salam,sabahtan kalan 1 yumurta yağda.Ama orda durdum.Ve sakin ol diyet bozulmadı.Ekmek yemeseydim iyi olurdu dedim.Ve sonra su içmeye başladım.Sakinleştim.
Ara:Gece midem kazındı.1 portakal
su:2 litre(kışın çok zor oluyor)+2 bardak yeşilçay
Spor:30 dk cimnastik

Bugün sabah:1/4 simit,1 d.köy ekmeği,krem peynir,lor peyniri,4 zeytin,yeşillik ş.siz çay(artık balı bıraktım)
Ara.1 bardak yoğurt
Öğlen:Çorba,tavuk haşlama,salata yiyeceğim
Ara:1 meyve,bir bardak süt
Akşam:Çorba,salata
Ara:1 meyve yiyeceğim Menünün dışına çıkarsam haber vereceğim
Su:2 litre olur herhalde
Spor:En az 45 dk.cimnastik yapacağım
Listeye tam uyacağım

canım çok teşekkür ederim...inşallah en kısa zamanda hedeflediqin kiloya ulaşırsın..istersen gel bu meşakkatli yolu beraber gögüsleyelim
çok güzel gidiyosun cnm tebriklerr

Basarını taktir ederim bendeforuma yeni üye oldum nedersin bende zayıflayabilirmiyim.
çok teşekkürler canım....tabiki yapabilirsin..bizlerden ne eksiqin var..hadi gel katıl aramıza ve biraz önce zayıflamaya başla
canım gayet güzelll ben hasret kaldım böyle menülere tekrar tebriklerr
arzu ablacım beni unuttun galiba benden sonra yazanlara cevap vermişşin ama bana herhangi birşey yazmamışsınn
canım çok özür dilerimm..son zamanlarda tatsızım inan farkında deqilim tekrar özür dilerim..
üsküdarı geçen yok ablacım önceki yazdıklarını okuduğum için kimseye birşey söylemedim[/
herşeyin hayırlısı olsun...COLOR]

zeynepcim hoşgeldin cnm..çoz az giriyosun topiqe...kontrolün noldu cnm...köey gidiş tarihin belli oldumu?
ben bugün doymak bilmiyorum ya 1 saat önce 1 tane cilekli yogurt simdi de 1 tane muz yedim ve tarcinli süt iciyorum biri beni durdursun

ahh canımm..üzüldüqün şeye bak...ya benim yediklerimi yeseydin
teşekkürler seherimmm
kıss ne güzel işte 5 kilo vermek için çok geçerli bir nedenin var..ben olsam 1 haftada verirdim
üzülem canım 1 günlük kaçamaktan bişey olmaz diqer günlere dikkat et yeter
merhaba kızlar... ben de aranıza katılmak istiyorum konuşmalarınızı çok samimi buldum:) bana da yer var mı acaba?
son bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum sizinle devam etmek isterim.

hoşgeldin canım tabiki yer var...tanıt bakalım kendini kimsin nesin hırlımısın hırsızmısın

günaydın canım
arada bazen böyle krizleri hepimiz yaşıyoruz...önemli olan telafi edebilmek..ve gördüqüm kadarıyla bugünkü menünle dengelemişsin...menülerimizi yazmaktaki bir diqer amaçsa dediqin gibi kendimizle yüzleşmek...ne yediqimizi yada nekadar abarttıqımızı buraya yazınca görüyoruz...kendimizi daha iyi analiz edebiliyoruz...motivasyonun büyük bir bölümünüde bu saqlıyor cnm..

selam kızlar herkese günaydınnn
merterden iş görüşmesine çaqırdılar...ama o kadar kolum kanadım kırıldıki içimden hiç gitmek gelmiyor...zaten dışarda bir dolu kar var...gitsem işe alınırmıyım gitmesem eqerki gitseydim olumlu olurmuydu diye düşünmekten yoruldum artık...

herkese günaydınn
bugünden itibaren listemi paylaşmaya devam edicem cumartesi günü annemler gelecek onlar gelene kadar azda olsa birşeyler olsunn istiyoruymm

olsun ablacım hç önemli değil sen ne kadar iyi olursan bizde o kadar iyi oluruz az önce tartıldım 68.7 geldim 300 gr almışım ablaa
bu arada da 2 gündür adetliyimmm

olsun ablacım hç önemli değil sen ne kadar iyi olursan bizde o kadar iyi oluruz az önce tartıldım 68.7 geldim 300 gr almışım ablaa
bu arada da 2 gündür adetliyimmm

canım adetliyken vucüt su topluyor ve şişiyorsun o yüzden kilo almış görünüyorsun :) bence moralini bozma kilo almamışsndırrr

merhaba hanimlar :)

Sena ablacim insallah güzel haberlerle gelirsin :)Bende yeni kalktim hemen biseyler yedim birazdan ise gidecegim..Bugün de gec kalktigim icin 1 ara ögün ve 2 ana ögün yapacagim.Dün biraz fazla kacirdigim icin bugün birazcik daha az yemeye calisacagim.

kahvalti
1 simit
krem peynir
kasar peynir

ara
1 kaysi kurusu

ara
1 yogurt

aksam
1 kase spezial k

canımmm öğleni atlıyorsunn hiç sebze et yemiyorsunn bence bu şekilde diyet yapmamalısın vücudun halsiz düşeceek

ablacım internette çok az giriyorum dayımlar burada olunca ya onlar bize geliyor ya biz onlara
kontrolüme daha gidemedim kardan dolayı babam çok yoğun
kontrolüme gitmeyince köye gitme tarihimde belli değil

kendimi tanıtayım 30 yaşımdayım evli ve bir çcuk annesiyim. çalışıyorum ve de 66,5 kiloyum. boyumu hiiçç sormayın:) 1,55 yani baya tombul görünüyorum. eski güzel günlerime dönmek istiyorum
zayıflamak ve de hafiflemek istiyorum....

Merhaba hoşgeldinnn

el ele burada birbirimizi eleştirerek destek olarak motive ederek zayıflıyoruz. Siz neden zayıflayamayasınız ki herşey inanmakla başlar beynimize yerleştirdikten sonra herşey mümkünn

canımmm öğleni atlıyorsunn hiç sebze et yemiyorsunn bence bu şekilde diyet yapmamalısın vücudun halsiz düşeceek

kahvaltimi yeni yaptim..sena ablaya da demistim gec kalktigim zamanlar 3 ögün yiyemiyorum bana cok fazla geliyor.Daha olmazsa aksam belki spezial k yerine Corba ve et yerim.Aksam yemegi vakti is yerinde olacagim icin pek diyemiyorum ne yiyebilirim diye

anladım canım ama mutlaka bir öğunde sebze yada et tüket vücudun korumasıız kalacak halsiz duseceksın Allah korusun çalısınca zor ya yemek derdi vs kolay gelsin

tsk ederim canim dikkat ederim sagol düsündügün icin ..Evet ya cok zor oluyor...Herkese iyi günler gece görüsürüüz

Öğlen menüm
1 kase düğün çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 kase cacık

Yarım saat sonra yeşilçay içerimm

Öğlen menüm
1 kase düğün çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 kase cacık

Yarım saat sonra yeşilçay içerimm

afiyet olsun ne güzel menün. ben de bu öğlen tost yedim çavdar ekmeğine yapılmıştı. 1 şekerli çay içtim yanında da.
az sonra da şekersiz nescafe içeceğim akşam üstü de 1 elma yemeyi düşünüyorum. akşam yemeğim ise meçhul çünkü misafirliğe gidicem inşallah çok lezzetli şeyler yoktur

bugünkü menümmm
SABAHeynirli yumurta,1dilim çok tahıllı ekmek,3zeytin,1kase pulbiberli yoğurt,şekersiz çay
ARA:1greyfurt,çeyrek nar
AKŞAM:1 porsiyon pırasa ve yoğurt
2.5-3 litre suu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…